Boulevard Social

Keskustavälimerellinen
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 3 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Trattoria Rivoletto

Keskusta
4.9/656
Trattoria Rivoletto

Grande Parilla

Tikkurila
5.0/622
Grande Parilla

Boulevard Social – Tietoja

Sosiaalisia ruokaelämyksiä tarjoilevan Boulevard Socialin keittiö yhdistelee kekseliäästi Välimeren ympäristön keittiöiden perinteisiä makuja keskittyen erityisesti Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän maiden ruokakulttuuriin. Helsingin keskustassa Bulevardilla sijaitsevan ravintolan pelkistetty bistroympäristö on suunniteltu korostamaan rakkaudella valmistettujen omaleimaisten annosten erityisyyttä, ja ateria on tarkoitus rakentaa lukuisista pienistä annoksista, jotka jaetaan seurueen kesken. Voit nauttia valmiin illallismenun joko kuuden tai seitsemän ruokalajin mittaisena tai vaihtoehtoisesti rakentaa oman kokonaisuuden à la carten -listan annoksista. Kaikki ruoka valmistetaan alusta loppuun käsityönä omassa keittiössä.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Tuesday
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Wednesday
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Thursday
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Friday
11:30 - 14:00
17:00 - 01:00
Saturday
11:30 - 14:00
17:00 - 01:00

Osoite

Boulevard Social
Bulevardi 6
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

D9AC78AC-4D40-42BB-80ED-9DEC59F8B6F6

Snacks

AVOCADO GAZPACHO & PRAWN COCKTAIL

prawns, apple and avocado gazpacho, avocado creme, mini basil
4,00 €

GRILLED GREEN MUSSELS `TZATZIKI´

grilled green mussels, buttermilk, cucumber, trout roe
5,00 €

MERQUEZ CROQUETTES & HERBS

crispy fried merquez and béchamel croquettes, mancheco cheese, parsley, chili, harissa and herb mayonnaise
6,00 €

Lisää kohteesta Boulevard Social, Helsinki

Boulevard Socialin keittiössä ja ilmapiirissä yhdistyvät ravintolan henkilökunnan kokemukset maailmalta. Kauniissa maisemissa Bulevardilla sijaitsevan ravintolan ruokatarjonta on ainutlaatuinen ja kekseliäs yhdistelmä Kreikan, Libanonin, Tunisian, Marokon ja muiden Välimeren ympäristön maiden perinteisiä makuja, jotka koostuvat muun muassa näille maille tyypillisistä raikkaista yrteistä, sitrushedelmistä, maukkaista oliiviöljyistä, pähkinöistä, paahdetuista mausteista ja maukkaasta lihasta. Jälkiruokana itsetehty pehmis-jäätelö on ehdottomasti maistamisen arvoinen! Käsityönä valmistetut täydelliset annokset on tarkoitettu jaettavaksi seurueen kesken, minkä ansiosta ruokailuun tulee aivan erityinen sosiaalinen ulottuvuus. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia ateriasta ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa parhaalla paikalla aivan Helsingin keskustassa.

Ruoka ja viini kulkevat käsi kädessä ja siksi myös Boulevard Socialin viinitarjonta vie matkalle Välimeren ympäristön maihin. Tutumpien ranskalaisten, espanjalaisten ja italialaisten viinien lisäksi pääset maistelemaan huippulaadukkaita kreikkalaisia ja libanonilaisia viinejä, jotka Suomessa ovat harvinaista herkkua. Niin puna- kuin valkoviineissä maistuvat etelän kuuman auringon paahtamat maut ja luonne. Lisäksi tarjolla on hieno valikoima upeita kuohuviinejä, samppanjoita sekä Provencen luomuroseeviinejä. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan myös ravintolan persoonallisia drinkkejä, joissa niin ikään maistuvat raikkaat välimerelliset maut. Ruoan ja juoman lisäksi Boulevard Socialin sisustus ja kattaus on huolella kauniista yksityiskohdista rakennettu. Rouhean ruokasalin miljöö on bistrotyylinen ja sopivan rento mukavaan sosiaaliseen ruokailuun. Ikkunoista voit tarkkailla Helsingin vilinää kauniilla Bulevardilla, ja kesällä voit lounastaa tai siemailla cocktaileja myös viihtyisällä katuterassilla.

0 Boulevard Social arvostelua