Quandoo
(FI) Suomi

Boulevard Social

Keskusta Välimerellinen €€€€ +100

Sinun Boulevard Social

Sosiaalisia ruokaelämyksiä tarjoilevan Boulevard Socialin keittiö yhdistelee kekseliäästi Välimeren ympäristön keittiöiden perinteisiä makuja keskittyen erityisesti Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän maiden ruokakulttuuriin. Helsingin keskustassa Bulevardilla sijaitsevan ravintolan pelkistetty bistroympäristö on suunniteltu korostamaan rakkaudella valmistettujen omaleimaisten annosten erityisyyttä, ja ateria on tarkoitus rakentaa lukuisista pienistä annoksista, jotka jaetaan seurueen kesken. Voit nauttia valmiin illallismenun joko kuuden tai seitsemän ruokalajin mittaisena tai vaihtoehtoisesti rakentaa oman kokonaisuuden à la carten -listan annoksista. Kaikki ruoka valmistetaan alusta loppuun käsityönä omassa keittiössä.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:30 - 14:00, 17:00 - 00:00
  • Tiistai 11:30 - 14:00, 17:00 - 00:00
  • Keskiviikko 11:30 - 14:00, 17:00 - 00:00
  • Torstai 11:30 - 14:00, 17:00 - 00:00
  • Perjantai 11:30 - 14:00, 17:00 - 01:00
  • Lauantai 11:30 - 14:00, 17:00 - 01:00
  • Sunnutai Suljettu
Boulevard Social, Bulevardi 6, 00120 Helsinki

Filosofia

Boulevard Socialin keittiössä ja ilmapiirissä yhdistyvät ravintolan henkilökunnan kokemukset maailmalta. Kauniissa maisemissa Bulevardilla sijaitsevan ravintolan ruokatarjonta on ainutlaatuinen ja kekseliäs yhdistelmä Kreikan, Libanonin, Tunisian, Marokon ja muiden Välimeren ympäristön maiden perinteisiä makuja, jotka koostuvat muun muassa näille maille tyypillisistä raikkaista yrteistä, sitrushedelmistä, maukkaista oliiviöljyistä, pähkinöistä, paahdetuista mausteista ja maukkaasta lihasta. Jälkiruokana itsetehty pehmis-jäätelö on ehdottomasti maistamisen arvoinen! Käsityönä valmistetut täydelliset annokset on tarkoitettu jaettavaksi seurueen kesken, minkä ansiosta ruokailuun tulee aivan erityinen sosiaalinen ulottuvuus. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia ateriasta ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa parhaalla paikalla aivan Helsingin keskustassa.

Ruoka ja viini kulkevat käsi kädessä ja siksi myös Boulevard Socialin viinitarjonta vie matkalle Välimeren ympäristön maihin. Tutumpien ranskalaisten, espanjalaisten ja italialaisten viinien lisäksi pääset maistelemaan huippulaadukkaita kreikkalaisia ja libanonilaisia viinejä, jotka Suomessa ovat harvinaista herkkua. Niin puna- kuin valkoviineissä maistuvat etelän kuuman auringon paahtamat maut ja luonne. Lisäksi tarjolla on hieno valikoima upeita kuohuviinejä, samppanjoita sekä Provencen luomuroseeviinejä. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan myös ravintolan persoonallisia drinkkejä, joissa niin ikään maistuvat raikkaat välimerelliset maut. Ruoan ja juoman lisäksi Boulevard Socialin sisustus ja kattaus on huolella kauniista yksityiskohdista rakennettu. Rouhean ruokasalin miljöö on bistrotyylinen ja sopivan rento mukavaan sosiaaliseen ruokailuun. Ikkunoista voit tarkkailla Helsingin vilinää kauniilla Bulevardilla, ja kesällä voit lounastaa tai siemailla cocktaileja myös viihtyisällä katuterassilla.

Esimerkkimenu