Ravintolat
Varsinais-Suomi
Turku
Keskusta
Wanhan Paronin Kellari

Wanhan Paronin Kellari

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.2/6
180 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Wanhan Paronin Kellari – Tietoja

Wanhan Paronin Kellari on kellarikerroksessa sijaitseva tunnelmallinen koko perheen à la carte -ravintola Yliopistonkadulla Turun keskustassa. Eri maiden keittiöistä inspiraationsa ammentava keittiö tarjoaa kattavan listan erinomaisia annoksia niin lihan, kalan kuin kasvisruoan ystäville. Kaikkien ruokien kanssa maistuvat hyvät viinit ja herkulliset jälkiruoat kruunaavat aterian. Ravintolan leppoisa tunnelma ja maalaishenkinen sisustus luovat oivat puitteet viihtymiseen perheen, ystävien tai kahden kesken kumppanin kanssa.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
Tuesday
14:00 - 22:00
Wednesday
14:00 - 22:00
Thursday
14:00 - 22:00
Friday
14:00 - 23:00
Saturday
14:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu

Osoite

Wanhan Paronin Kellari
Yliopistonkatu 37
20100 Turku

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

PALSTERNAKKAKEITTO (L, G)

Paahdettua saksanpähkinää, päärynää, aurajuustoa
9,00 €

POROA KAHDELLA TAPAA (L, G)

Savustettua poron sisäfileetä, poromoussea, karpalokompottia, tattipyrettä
13,00 €

TOAST SKAGEN PARONIN TAPAAN (L, SAA VEGAANISENA)

Paahdettua saaristolaisleipää, jokirapuja
12,00 €

Lisää kohteesta Wanhan Paronin Kellari, Turku

Laskeudu portaat alas tiiliseinien uumeniin Yliopistonkadulla Turun keskustassa ja löydä tunnelmallinen ruokaravintola Wanhan Paronin Kellari. Kauniisti sisustetuissa huoneissa voit levähtää hetkeksi kaupungin hälyltä ja hemmotella itseäsi hyvällä ruoalla ja viinillä rauhallisissa merkeissä. Ravintolan keittiö valmistaa suomalaisen ja kansainvälisen keittiön klassikoita tunteella, taidolla ja luovuudella. Tarjolla on meheviä liharuokia, mainioita kala-annoksia ja maistuvia kasvisruokia herkullisia jälkiruokia unohtamatta. Eri ruokasesongit näkyvät listalla kausittain vaihtuvina erikoisuuksina ja juhlapäivinä ruokailijat pääsevät nauttimaan erikoismenuista. Lapsille on tarjolla oma listansa, minkä lisäksi kaikki à la carte -listan annokset on saatavana puolikkaina perheen pienimmille.

Ravintola koostuu useista hieman erikokoisista ja -tyylisistä huoneista, ja kellarimiljöö luo tiloihin persoonallisen ja viehättävän tunnelman. Tiiliseinät, maalaisromanttinen sisustus ja mielenkiintoiset yksityiskohdat luovat ravintolalle aivan oman ainutlaatuisen luonteensa. Ruoasta saa nauttia vailla kiireen tuntua kaikkia eri makuja rauhassa tunnustellen. Laadukkaat ruokiin sopivat viinikellarin antimet eri viinimaista tekevät ateriasta täydellisen kokonaisuuden. Wanhan Paronin kellari sopiikin mitä parhaiten tunnelmalliseen illan viettoon pitkän illallisen merkeissä alku- pää- ja jälkiruokineen. Tässä kellarissa ruoka on maukasta, juomat maistuvia, palvelu ystävällistä ja tunnelma kohdallaan!

180 Wanhan Paronin Kellari arvostelua

Loistava
5.2/6
180 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
Sami L.vuosi sitten · 2 arvostelua

Todella hyvä henkilökunnan palvelu asiakkaille ja maukasta ruokaa :-) Oikein hyvä ilmapiiri. Ravintolan olemus ja vanhan tyylinen kalustus sekä miellyttävä Tiilipintainen kellari tyyppinen. Oikein hyvä...

"Erinomainen"
6/6
Sami K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka, palvelu ja koko kokemus oli täydellinen. Miljöö oli ihana ja loi uskottavuutta paikalle. Ruoka oli laadukkaista raaka-aineista loistavasti valmistettua, annoksena ”yksinkertaista” fantastista ruokaa. Söimme poron ulkofileetä.

"Erinomainen"
6/6
Göran K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa on mukava ilmapiiri ja tarjoilu oli erittäin huomaavainen. Hauskasti seurattiin sivusta seuramme hieman epämääräistä tilaamista. Tulemme mielellään uudestaan nauttimaan hyvästa ruoasta ja ystävälliseta kohtelusta.