Quandoo
(FI) Suomi
5.1 /6 Loistava 143 arvostelua

Wanhan Paronin Kellari

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Wanhan Paronin Kellari

Wanhan Paronin Kellari on kellarikerroksessa sijaitseva tunnelmallinen koko perheen à la carte -ravintola Yliopistonkadulla Turun keskustassa. Eri maiden keittiöistä inspiraationsa ammentava keittiö tarjoaa kattavan listan erinomaisia annoksia niin lihan, kalan kuin kasvisruoan ystäville. Kaikkien ruokien kanssa maistuvat hyvät viinit ja herkulliset jälkiruoat kruunaavat aterian. Ravintolan leppoisa tunnelma ja maalaishenkinen sisustus luovat oivat puitteet viihtymiseen perheen, ystävien tai kahden kesken kumppanin kanssa.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai 14:00 - 22:00
  • Keskiviikko 14:00 - 22:00
  • Torstai 14:00 - 22:00
  • Perjantai 14:00 - 23:00
  • Lauantai 14:00 - 23:00
  • Sunnutai Suljettu
Wanhan Paronin Kellari, Yliopistonkatu 37, 20100 Turku

Filosofia

Laskeudu portaat alas tiiliseinien uumeniin Yliopistonkadulla Turun keskustassa ja löydä tunnelmallinen ruokaravintola Wanhan Paronin Kellari. Kauniisti sisustetuissa huoneissa voit levähtää hetkeksi kaupungin hälyltä ja hemmotella itseäsi hyvällä ruoalla ja viinillä rauhallisissa merkeissä. Ravintolan keittiö valmistaa suomalaisen ja kansainvälisen keittiön klassikoita tunteella, taidolla ja luovuudella. Tarjolla on meheviä liharuokia, mainioita kala-annoksia ja maistuvia kasvisruokia herkullisia jälkiruokia unohtamatta. Eri ruokasesongit näkyvät listalla kausittain vaihtuvina erikoisuuksina ja juhlapäivinä ruokailijat pääsevät nauttimaan erikoismenuista. Lapsille on tarjolla oma listansa, minkä lisäksi kaikki à la carte -listan annokset on saatavana puolikkaina perheen pienimmille.

Ravintola koostuu useista hieman erikokoisista ja -tyylisistä huoneista, ja kellarimiljöö luo tiloihin persoonallisen ja viehättävän tunnelman. Tiiliseinät, maalaisromanttinen sisustus ja mielenkiintoiset yksityiskohdat luovat ravintolalle aivan oman ainutlaatuisen luonteensa. Ruoasta saa nauttia vailla kiireen tuntua kaikkia eri makuja rauhassa tunnustellen. Laadukkaat ruokiin sopivat viinikellarin antimet eri viinimaista tekevät ateriasta täydellisen kokonaisuuden. Wanhan Paronin kellari sopiikin mitä parhaiten tunnelmalliseen illan viettoon pitkän illallisen merkeissä alku- pää- ja jälkiruokineen. Tässä kellarissa ruoka on maukasta, juomat maistuvia, palvelu ystävällistä ja tunnelma kohdallaan!

Katso Menu Syksy 2017

Esimerkkimenu

143 arvostelua

5.1 /6 Loistava 143 arvostelua
Tunnelma: loistava
Melu: hiljainen
Odotusaika: ei odotusaikaa
Palvelu: loistava
Ruoka: taivaallinen
Laatu/Hinta: edullinen
57 6
61 5
15 4
7 3
3 2
0 1
2 arvostelua tähän mennessä 6
27.08.2017 17:52

Mukava tunnelma, asiansa hyvin osaava tarjoilija. Ruoka oli hyvää ja maukasta. Kaikki viihdyimme hyvin. Tulemme varmasti uudelleenkin! Pöydäv varaaminen helppoa ja kaikki sujui hyvin. Kiitos!

2 arvostelua tähän mennessä 6
16.08.2017 19:28

Erinomaista, maistuvaa ruokaa. Kauniita annoksia. Vorsmack oli upean kuohkeaa, lammas suli suussa. Tyylikästä, hyvää palvelua. Miellyttävä ja mukavan erilainen ympäristö, siisti paikka. Suosittelen lämpimästi. Hieno ilta. Kiitos.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.06.2017 07:43

Ensimmäinen vierailu ja todella hyvä kokemus, ruoka erinomaista ja palvelu ystävällistä sekä myös englanniksi vieraalle joka kanssa ruokailemassa olin. Tuon varmaan myös toistekin vieraita ruokailemaan ravintolaanne sillä vaikka sijainti on hieman kauempana kauppatorin alueesta kannatti ehdottomasti tulla. Terveisin, Petri Virtanen

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.05.2017 09:33

Mukava ilta ystävien kanssa Kellarissa. Siika-alkupala oli herkullinen. Marmori-pihvi oli ihan herkkua, mureaa ja maukasta. Jälkkäriksi manteli/maapähkinää ja erinomainen cappucino. Mukavaa palvelua taas kerran. Kiitos.

1 arvostelu tähän mennessä 5
08.02.2016 16:00

Wanhan Paronin Kellari oli mukava ruokapaikkalöytö. Ravintolan tilat olivat mielenkiintoiset ja viihtyisät. Erilaisia ja monentyyppisille seurueille soveltuvia tiloja oli lukuisia. Palvelu oli iloisen luontevaa ja ruoka oli erittäin hyvää. Lisäksi annokset olivat ulkonäöltään kauniita - silmälle tarjoiltiin siis myös iloja. Pikku makupalat, "amuse-bouche", jotka tarjoiltiin ennen ateriaa, olivat suussa sulavia ja loivat tunnelmaa siitä, että ruokavieraasta huolehditaan. Hinta-laatu -suhde oli hyvä. Me kaikki neljä seurueemme jäsentä olimme oikein tyytyväisiä.

2 arvostelua tähän mennessä 5
25.09.2016 10:30

Pienoinen pettymys oli kun huomasimme että menu oli typistetty,ei enää niin laaja kuin ennen mutta ruoka valtavan hyvää. Toinen isompi pettymys oli kun saimme "keittiön" tervehdyksenä ruisnapin jonka päällä jokin vaahto. Puolisoni on keliaakikko jonka mainitsin tilausta tehdessäni,hän sai kuitenkin normaalin ruisnapin ja vaahdon,jonka ystävällinen tarjoilijja vaihtoi, mutta hän toi pelkän vaahdon. Onhan näitä "nappeja" gluteenittomana kaupat pullollaan esim. EilaMari ym firmoja. Paikka on ihana tarjoilijat kohteliaita,ruoka hyvää mut joskus on pienestä kiinni,tänäpäivänä keliaakikkoja on kuitenkin paljon.

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.11.2016 09:54

Wanhan Paronin Kellari oli miellyttävän lämminhenkinen pieni ravintola. Joulumenu oli herkullinen, mutta tarjoilijamme hieman hapuili Menun ruokien kanssa. Palvelu oli kuitenkin hyvää ja ruoassa maut kohdillaan. Täällä oli myös ehdottomasti yhdet herkullisimmista syömistäni etanoista.

2 arvostelua tähän mennessä 3
29.02.2016 08:17

4 hengen seurueellemme oli varattu pöytä klo 17.00. Olimme hieman etuajassa. Valitsimme pääruoan melko nopeasti. Odotettuamme yli tunnin kerroimme tarjoilijalle että olemme menossa esitykseen joka alkaa klo 19, joten emme ehdi enää pitkään odottamaan. Ruoka tuotiiin meille n. 18.15 ja jouduimme hotkimaan ruokamme jotta ehdimme esitykseen. Samalla kun ruoka tuotiin pyysimme laskun heti. Lasku maksettiin samalla kun hotkimme ruokaamme. Ruoka oli tosin hyvää mutta oli todella ikävää että sen saaminen kesti niin pitkään. Olisimme nauttineet toisetkin lasit viiniä ja jälkiruokaa mutta emme ehtineet. Ei tullut mieleenkään että melkein kaksi tuntia ei olisi riittävä aika. Miljöö oli miellyttävä, tarjoilija oli mukava ja pahoitteli kovasti mutta paikasta jäi ikävä kokemus.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.12.2016 14:16

Olimme neljän hengen porukalla syömässä illallista .Kaarinasalissa oli viihtyisä ja rauhallinen tunnelma Valitsemme vuorotellen ravintolan jossa käymme ruokailemassa ennen joulua vuosittain ja nyt oli meidän vuoro valita ravintola.Pistimme varman päälle koska olen mieheni kanssa käynyt aikaisemminkin tässä ravintolassa.Liharuukku oli aivan mahtava mutta vähän lisukkeita olisi voinut olla enemmän koska lihakastiketta oli taas reilusti.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.10.2016 11:14

Täydet pisteet annan. Olimme ensimmäistä kertaa paikassa ja mukava loosi-miljöö miellytti. Ruoka oli hyvää ja henkilökunnan käytös oli ystävällistä. Erityismainninan annamme myös todella siisteistä ja puhtaista WC-tiloista. Pienenä miinuksena mainitsisin kuha-annokseni, joka oli erittäin hyvä, mutta näin miehen ateriaksi hieman liian pieni. Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä kokemus ja tulemme käymää n myös tulevaisuudessa.

2 arvostelua tähän mennessä 5
29.02.2016 11:29

Käyntimme ravintolassa oli miellyttävä ja ruoka hyvää sekä tarjoilija erittäin ystävällinen ja huomaavainen. Ainoa pieni miinus oli se, kun toiveenani oli pöytää tilatessa, rauhallinen soppi, samassa "sopessa" oli nyt iäkkäänpuoleinen kovaääninen rouva seurueineen. No, he lähtivät pois siinnä vaiheessa kun me söimme joten loppuaika oli rauhallista. Käymme mielellämme Wanhan Paronin kellarissa, ihana tunnelma, eli mites se meni Katto matalalla,tunnelma korkealla.

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.06.2015 09:03

Varaus toimi ja ruoka sekä palvelu olivat erittäin hyviä. Myös etukäteen mainittu erityisruokavalio oli huomioitu todella hyvin. Wanhan Paronin Kellarin lounas on aina taatusti tuoretta ja hyvää.

1 arvostelu tähän mennessä 4
22.03.2016 11:06

Pöytävaraus sujui kitkatta poiketen kahdesta muusta kaupungin ravintolasta. Ruoat olivat maukkaita. Etenkin alkuruoaksi nautittu tomaattikeitto oli herkullinen. Pääruoaksi tilattu siika tosin oli ehtinyt jäähtyä ennen tarjoilua. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu laadukasta. Tunnelmaa häritsi naapuripöydän juovuksissa ollut miesseurue, Yksi heistä nukahti ainakin pari kertaa pöytään, mutta häntä ei poistettu ravintolasta. Ravintolan puitteet olivat kohdallaan, tosin ehkä hieman himmeämpi valaistus loisi vielä mukavamman tunnelman. Taustamusiikin käyttämättömyydestä isot kiitokset.

1 arvostelu tähän mennessä 5
18.05.2017 09:53

Palvelu ystävällistä ja otettiin huomioon asiakkaan toivomuksia. Keittiön tervehdys oli pieni yllätys. ruoka-annos jonka tilasin , karitsan jotakin jota nyt en muista tuota loppuosaa, oli todella hyvää. iltamme sujui todella hyvissä ja iloisissa merkeissä, kiitos siitä. Kabinetin valistus oli hieman hämärä mutta ei se pahemmin häirinnyt. Muuten viihtyisä ja rauhallinen ympäristö.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.03.2017 10:35

Palvelu oli oikein ystävällistä ja nopeaa. Pieni, maukas alkupala kokilta yllätti iloisesti, pääruoka kuha oli taivaallista, ja raparperijälkiruoka oli todella maistuva ja erilainen kokemus. Wanhan Paronin kellarissa ei ole tullut käytyä pitkään aikaan, mutta tämä kokemus innosti uusimaan käynnin pikaisesti!

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.11.2015 21:11

Hieno ja viihtyisä paikka, jossa oli erinomaisen hyvä ja maistuva ruoka. Suurin vaikeus oli valita monen hyvän vaihtoehdon väliltä. Tarjoilu oli iloista ja hyväntuulista ja tarjotut ruuat kuumia pöytään tuotaessa. Ehdottomasti käyn toistekin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.09.2015 11:55

Todella miellyttävä uusi ravintolakokemus. Paikka wanhanaikaisen viehättävä. Meille varattu tila oli juuri ryhmällemme sopiva, eikä iloinen metakkamme toivottavasti häirinnyt muita;) Kaikki olimme tyytyväisiä annoksiimme, ja erityisen tyytyväisiä herttaiseen ja ammattitaitoiseen tarjoilijaamme. Terveisin Kaija

1 arvostelu tähän mennessä 3
22.02.2016 18:39

Ravintola oli viihtyisä ihanan "linnamainen". Ruoka sen sijaan oli pettymys. Seurueessamme oli neljä henkilöä ja kaiikien ruuat oli ylisuolaisia....huomautimme tarjoilijaa asiasta, joka lupasi viedä terveiset keittiöön...kukaan ei pahoitellut asiaa sen kummemmin. Laskussa oli huomioitu 10% hinnan alennus mikä oli mielestämme liian vähän. Meille kaikille jäi tunne, että on ihan sama millaista ruokaa asiakkaille tarjotaan kunhan siitä vain saa maksun. Ruuan hinta/laatu eivät todellakaan kohdanneet.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.04.2016 08:38

Työporukan kanssa oltiin syömässä pitkä kaavan mukaan. Aivan loistava paikka. Kellarimainen, kaunis tunnelma. Todella palvelualtis henkilökunta ja ruoka oikein hyvää. Voin lämpimästi suositella. Mainostakaa itseänne enemmän koska hyvin harva tuttavapiiristäni tiesi paikan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.10.2016 12:32

Paikka on viihtyisä, henkilökunta ystävällistä. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu nopeaa, kaikkiaan hyvin miellyttävä kokemus. Suosittelemme ravintolaa myös ystävillemme ja menemme myös itse uudestaan. Miinuksena näissä kellariravintoloissa on, ettei niihin pääse pyörätuoliasiakkaat.