Arvostelut: Wanhan Paronin Kellari

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.2/6
180 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

180 Wanhan Paronin Kellari arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Wanhan Paronin Kellari annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
180 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Sami L.vuosi sitten · 2 arvostelua

Todella hyvä henkilökunnan palvelu asiakkaille ja maukasta ruokaa :-) Oikein hyvä ilmapiiri. Ravintolan olemus ja vanhan tyylinen kalustus sekä miellyttävä Tiilipintainen kellari tyyppinen. Oikein hyvä...

"Erinomainen"
6/6
Sami K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka, palvelu ja koko kokemus oli täydellinen. Miljöö oli ihana ja loi uskottavuutta paikalle. Ruoka oli laadukkaista raaka-aineista loistavasti valmistettua, annoksena ”yksinkertaista” fantastista ruokaa. Söimme poron ulkofileetä.

"Erinomainen"
6/6
Göran K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa on mukava ilmapiiri ja tarjoilu oli erittäin huomaavainen. Hauskasti seurattiin sivusta seuramme hieman epämääräistä tilaamista. Tulemme mielellään uudestaan nauttimaan hyvästa ruoasta ja ystävälliseta kohtelusta.

"Erinomainen"
6/6
Harri N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Katutasolta kun laskeuduimme portaita alas, niin paikka yllätti ensikertalaisen. Oli todella viihtyisä, rauhallinen ja siisti paikka. Kaiken lisäksi palvelu oli hyvää ja nopeaa. Ruokalistalta löytyi mukavasti hyviä vaihtoehtoja ja valitsemamme ruoka oli todella hyvää. Suosittelemme ja tulemme toistekin.

"Upea"
5/6
Anne P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wanhan Paronin Kellari oli mukava ruokapaikkalöytö. Ravintolan tilat olivat mielenkiintoiset ja viihtyisät. Erilaisia ja monentyyppisille seurueille soveltuvia tiloja oli lukuisia. Palvelu oli iloisen luontevaa ja ruoka oli erittäin hyvää. Lisäksi annokset olivat ulkonäöltään kauniita - silmälle tarjoiltiin siis myös iloja. Pikku makupalat, "amuse-bouche", jotka tarjoiltiin ennen ateriaa, olivat suussa sulavia ja loivat tunnelmaa siitä, että ruokavieraasta huolehditaan. Hinta-laatu -suhde oli hyvä. Me kaikki neljä seurueemme jäsentä olimme oikein tyytyväisiä.

"Upea"
5/6
Merja k.vuosi sitten · 2 arvostelua

Pienoinen pettymys oli kun huomasimme että menu oli typistetty,ei enää niin laaja kuin ennen mutta ruoka valtavan hyvää. Toinen isompi pettymys oli kun saimme "keittiön" tervehdyksenä ruisnapin jonka päällä jokin vaahto. Puolisoni on keliaakikko jonka mainitsin tilausta tehdessäni,hän sai kuitenkin normaalin ruisnapin ja vaahdon,jonka ystävällinen tarjoilijja vaihtoi, mutta hän toi pelkän vaahdon. Onhan näitä "nappeja" gluteenittomana kaupat pullollaan esim. EilaMari ym firmoja. Paikka on ihana tarjoilijat kohteliaita,ruoka hyvää mut joskus on pienestä kiinni,tänäpäivänä keliaakikkoja on kuitenkin paljon.

"Upea"
5/6
Janni L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wanhan Paronin Kellari oli miellyttävän lämminhenkinen pieni ravintola. Joulumenu oli herkullinen, mutta tarjoilijamme hieman hapuili Menun ruokien kanssa. Palvelu oli kuitenkin hyvää ja ruoassa maut kohdillaan. Täällä oli myös ehdottomasti yhdet herkullisimmista syömistäni etanoista.

"Okei"
3/6
Sirpa T.vuosi sitten · 2 arvostelua

4 hengen seurueellemme oli varattu pöytä klo 17.00. Olimme hieman etuajassa. Valitsimme pääruoan melko nopeasti. Odotettuamme yli tunnin kerroimme tarjoilijalle että olemme menossa esitykseen joka alkaa klo 19, joten emme ehdi enää pitkään odottamaan. Ruoka tuotiiin meille n. 18.15 ja jouduimme hotkimaan ruokamme jotta ehdimme esitykseen. Samalla kun ruoka tuotiin pyysimme laskun heti. Lasku maksettiin samalla kun hotkimme ruokaamme. Ruoka oli tosin hyvää mutta oli todella ikävää että sen saaminen kesti niin pitkään. Olisimme nauttineet toisetkin lasit viiniä ja jälkiruokaa mutta emme ehtineet. Ei tullut mieleenkään että melkein kaksi tuntia ei olisi riittävä aika. Miljöö oli miellyttävä, tarjoilija oli mukava ja pahoitteli kovasti mutta paikasta jäi ikävä kokemus.

"Erinomainen"
6/6
Helena H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme neljän hengen porukalla syömässä illallista .Kaarinasalissa oli viihtyisä ja rauhallinen tunnelma Valitsemme vuorotellen ravintolan jossa käymme ruokailemassa ennen joulua vuosittain ja nyt oli meidän vuoro valita ravintola.Pistimme varman päälle koska olen mieheni kanssa käynyt aikaisemminkin tässä ravintolassa.Liharuukku oli aivan mahtava mutta vähän lisukkeita olisi voinut olla enemmän koska lihakastiketta oli taas reilusti.

"Erinomainen"
6/6
Antti K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Täydet pisteet annan. Olimme ensimmäistä kertaa paikassa ja mukava loosi-miljöö miellytti. Ruoka oli hyvää ja henkilökunnan käytös oli ystävällistä. Erityismainninan annamme myös todella siisteistä ja puhtaista WC-tiloista. Pienenä miinuksena mainitsisin kuha-annokseni, joka oli erittäin hyvä, mutta näin miehen ateriaksi hieman liian pieni. Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä kokemus ja tulemme käymää n myös tulevaisuudessa.