FI
Suodattimet:
Arviot
123456
Hintahaarukka
€€€€€€€€€
Varattavissa netissä
15

ravintolat, Keskusta

Sopivan ravintolan löytäminen Turun keskustassa

Turun keskustassa historia ja moderni suunnittelu yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla ja nähtävää tai koettavaa riittää kaupungissa taatusti jokaiseen makuun. Myös ravintoloissa historiallisen Turun keskustassa riittää valinnanvaraa ja jos oikean ravintolan löytäminen tai valitseminen tuntuu hankalalta, Quandoo voi auttaa siinä sinua. Palvelumme avulla voit helposti ja vaivattomasti - vain parilla klikkauksella - selata ravintoloiden kirjoa Turun keskustassa ja varata itsellesi tai seurueellesi pöydän haluamastasi ravintolasta. Palvelumme on suunniteltu helpottamaan ravintola-asiointiasi ja avullamme pääsetkin myös hyötymään erilaisista eduista - esimerkiksi kanta-asiakaspisteistä ja erikoistarjouksista - ja jakamaan kokemuksiasi ravintoloista muiden palvelumme käyttäjien kanssa - sekä tietysti myös hyötymään muiden kokemuksista.

 • Kaikki ravintolatKaupungin kiinnostavimmat
 • Smart OffersTarjoukset & alennukset
Ravintola Tårget

Ravintola Tårget

Keskusta
Kansainvälinen
4.8/6719
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar

Di Trevi Wine bistro & Tapas bar

Keskusta
Espanjalainen
4.9/6635
Wanhan Paronin Kellari

Wanhan Paronin Kellari

Keskusta
Kansainvälinen
5.2/6164
Buzz Gastropub & Noodles House

Buzz Gastropub & Noodles House

Keskusta
Aasialainen
5.0/61

Royal Curry House

Keskusta
Intialainen
4.0/61
Kratae Thai Cuisine

Kratae Thai Cuisine

Keskusta
Thaimaalainen
Ravintola Tsing Tao

Ravintola Tsing Tao

Keskusta
Kiinalainen
Fabbe's Cafe

Fabbe's Cafe

Keskusta
Kahvila
Brewdog Turku

Brewdog Turku

Keskusta
Baari
Kasvis Ravintola

Kasvis Ravintola

Keskusta
Kasvis
MorrisSon's Turku

MorrisSon's Turku

Keskusta
Amerikkalainen
Ravintola Masala

Ravintola Masala

Keskusta
Aasialainen
Ravintola Piazza

Ravintola Piazza

Keskusta
Kansainvälinen
Skärgårdsbaren

Skärgårdsbaren

Keskusta
Eurooppalainen
Fontana Cafe

Fontana Cafe

Keskusta
Kansainvälinen
 1. 1.

  Nähtävää ja koettavaa Turussa

  Nähtävää ja koettavaa Turussa Turun kaunis keskusta on jännittävä yhdistelmä historiaa ja modernin nuorekasta elämää. Turussa voit samalla nauttia herkullista ateriaa ja ihailla upeaa keskiaikaista tuomiokirkkoa, tai lounastaa kauniissa ja aurinkoisessa historiallisessa joenrannassa jossakin alueen lukuisista ravintoloista. Aterian nautittuasi voit halutessasi piipahtaa nauttimassa kauniista jokiseudusta esimerkiksi jokilautalla risteillen tai vaihtoehtoisesti voit myös istahtaa alas johonkin joenrannasta löytyvistä ravintolalaivoista. Tietysti lukuisia ravintoloita löytyy Turun keskustasta myös modernimpaan makuun ja aivan ydinkeskustan alueella voitkin päättää esimerkiksi ostoskierroksesi suuressa kauppakeskuksessa istahtamalla johonkin nuorekkaaseen ravintolaan nauttimaan hyvästä musiikista ja seurasta. Keskustasta löydät helposti niin tuttuja ja turvallisia kuin eksoottisempiakin makuja tarjoavia ravintoloita. Aivan omanlaisensa tunnelman tarjoavat myös kauppatorin ympäristön lukuisat eri tyylejä edustavat ravintolat, joissa vierailemalla pääset samalla seuraamaan elämää vilisevää kauppatoria.
 2. 2.

  Turun keskustassa löytyy ravintoloita jokaiseen makuun

  Lukuisat erilaiset ravintolat Turun keskustassa muodostavat yhdessä omintakeisen kokonaisuuden, josta niin suurempi kulinaristi kuin nopeaa nälän tyydytystäkin kaipaavakin löytää varmasti itselleen sopivan ja omia tarpeitaan vastaavan ruokailupaikan. Kaupungista löytyy esimerkiksi korkeatasoisia huippuravintoloita upeita näköaloja tarjoavilla paikoilla, paljon erilaisia kansainvälisiä makuja ja tietysti myös nuorekkaita nopeaan toimintaan ja yksinkertaiseen ruokaan keskittyneitä paikkojakin. Turku on yleisesti myös lapsiystävällinen kaupunki ja asenne näkyy luonnollisesti myös ravintoloissa Turun keskustassa. Lukuisat erityyliset ravintolat Turun keskustassa tarjoavat lapsille niin leikkipaikkoja kuin omia ruokalistojakin - Turussa myös esimerkiksi kansainvälisiä herkkuja voi nauttia lasten annoksina.
 3. 3.

  Koe Turun tunnelma hyvästä ruuasta nauttien

  Turun keskustan jokiranta on niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa suosittu alue ja sopivasti modernia suunnittelua ja historiallista tunnelmaa yhdistelevään jokirantaan onkin asettunut suuri joukko erilaisia ravintoloita, joiden terasseilla pääset kesäaikaan nauttimaan ruokasi myös ulkoilmassa kaunista aluetta ihastellen. Alueen ravintoloita riittää moneen makuun ja voit nauttia niissä niin hienompia aterioita kuin vaikkapa myös yksinkertaisia keittoja tai sämpylöitä ja valita ravintoloiden viini- tai olutlistoilta omia makumieltymyksiäsi vastaavaa virvoketta. Iltaisin kauniisti valaistu jokiranta tarjoaakin erinomaisen mahdollisuuden päästä nauttimaan ravintoloista käsin Turun keskustan valloittavasta tunnelmasta.