Ravintolat
Turku
Keskusta
Katso kartalla
Suodattimet:
Tyhjennä kaikki
Arviot
123456
Hintahaarukka
€€€€€€€€€
Varattavissa netissä
Vain paikat, joissa Smart Offers -tarjouksia

10 ravintolaa paikassa Keskusta, Turku

Sopivan ravintolan löytäminen Turun keskustassa

Turun keskustassa historia ja moderni suunnittelu yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla ja nähtävää tai koettavaa riittää kaupungissa taatusti jokaiseen makuun. Myös ravintoloissa historiallisen Turun keskustassa riittää valinnanvaraa ja jos oikean ravintolan löytäminen tai valitseminen tuntuu hankalalta, Quandoo voi auttaa siinä sinua. Palvelumme avulla voit helposti ja vaivattomasti - vain parilla klikkauksella - selata ravintoloiden kirjoa Turun keskustassa ja varata itsellesi tai seurueellesi pöydän haluamastasi ravintolasta. Palvelumme on suunniteltu helpottamaan ravintola-asiointiasi ja avullamme pääsetkin myös hyötymään erilaisista eduista - esimerkiksi kanta-asiakaspisteistä ja erikoistarjouksista - ja jakamaan kokemuksiasi ravintoloista muiden palvelumme käyttäjien kanssa - sekä tietysti myös hyötymään muiden kokemuksista.

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Viikinkiravintola Harald - Turku

Keskusta
eurooppalainen
5.3/6114
Viikinkiravintola Harald - Turku
Uusi

Ravintola Teini

Keskusta
skandinaavinen
4.6/611
Ravintola Teini

Brahen Kellari

Keskusta
skandinaavinen
5.2/624
Brahen Kellari
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?

MorriSon's Turku

Keskusta
burgeripaikka / hampurilaispaikka
5.0/62
MorriSon's Turku

Kratae Thai Cuisine

Keskusta
thaimaalainen
5.6/69
Kratae Thai Cuisine

Ravintola Tsing Tao

Keskusta
kiinalainen
5.0/66
Ravintola Tsing Tao

Ravintola Masala

Keskusta
nepalilainen
4.8/65
Ravintola Masala

Saaristobaari

Keskusta
skandinaavinen
Saaristobaari

Fabbe's Cafe

Keskusta
Kahvia & leivonnaisia
Fabbe's Cafe

Kasvis Ravintola

Keskusta
kasvisravintola
Kasvis Ravintola
 1. 1.

  Nähtävää ja koettavaa Turussa

  Turun kaunis keskusta on jännittävä yhdistelmä historiaa ja modernin nuorekasta elämää. Turussa voit samalla nauttia herkullista ateriaa ja ihailla upeaa keskiaikaista tuomiokirkkoa, tai lounastaa kauniissa ja aurinkoisessa historiallisessa joenrannassa jossakin alueen lukuisista ravintoloista. Aterian nautittuasi voit halutessasi piipahtaa nauttimassa kauniista jokiseudusta esimerkiksi jokilautalla risteillen tai vaihtoehtoisesti voit myös istahtaa alas johonkin joenrannasta löytyvistä ravintolalaivoista.
 2. 2.

  Turun keskustassa löytyy ravintoloita jokaiseen makuun

  Tietysti lukuisia ravintoloita löytyy Turun keskustasta myös modernimpaan makuun ja aivan ydinkeskustan alueella voitkin päättää esimerkiksi ostoskierroksesi suuressa kauppakeskuksessa istahtamalla johonkin nuorekkaaseen ravintolaan nauttimaan hyvästä musiikista ja seurasta. Keskustasta löydät helposti niin tuttuja ja turvallisia kuin eksoottisempiakin makuja tarjoavia ravintoloita. Aivan omanlaisensa tunnelman tarjoavat myös kauppatorin ympäristön lukuisat eri tyylejä edustavat ravintolat, joissa vierailemalla pääset samalla seuraamaan elämää vilisevää kauppatoria.
 3. 3.

  Koe Turun tunnelma hyvästä ruuasta nauttien

  Lukuisat erilaiset ravintolat Turun keskustassa muodostavat yhdessä omintakeisen kokonaisuuden, josta niin suurempi kulinaristi kuin nopeaa nälän tyydytystäkin kaipaavakin löytää varmasti itselleen sopivan ja omia tarpeitaan vastaavan ruokailupaikan. Kaupungista löytyy esimerkiksi korkeatasoisia huippuravintoloita upeita näköaloja tarjoavilla paikoilla, paljon erilaisia kansainvälisiä makuja ja tietysti myös nuorekkaita nopeaan toimintaan ja yksinkertaiseen ruokaan keskittyneitä paikkojakin. Turku on yleisesti myös lapsiystävällinen kaupunki ja asenne näkyy luonnollisesti myös ravintoloissa Turun keskustassa. Lukuisat erityyliset ravintolat Turun keskustassa tarjoavat lapsille niin leikkipaikkoja kuin omia ruokalistojakin - Turussa myös esimerkiksi kansainvälisiä herkkuja voi nauttia lasten annoksina.