Ravintolat
Varsinais-Suomi
Turku
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Turku
Viikinkiravintola Harald - Turku Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Turku

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.3/6
109 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 1
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 2
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

109 Viikinkiravintola Harald - Turku arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Turku annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
109 arvostelua
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Saija R.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Kiva tunnelma. Mahtavat tarjoiliat jotka ottivat asiakkaat hyvin huomioon. Ruoka herkullista

Uusi"Erinomainen"
6/6
Marjo J.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli maukasta. Paikka oli todella viihtyisä ja tunnelmallinen. Hieno kokemus.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sami S.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Harald ei koskaan petä. Loistavaa ruokaa. Ruokalista myös päivittynyt jälkeen viime kerran

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jani J.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu toimi. Ystävällinen henkilökunta. Rakkauspaketin sisältö oli enemmän kuin riittävä kahdelle ihmiselle. Ruoka oli hyvää ja allergiat otettiin hyvin huomioon. Asiasta ei tarvinnut muistuttaa, vaan henkilökunta kertoi oma-alotteisesti mahdollisista allergeeneistä jokaisen ruokalajin kohdalla.

"Erinomainen"
6/6
Christian M.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Tonight, we dine in Hel!!! awesome place with really tasty food options for carnivores, fish eaters and also vegans :D the restaurant is more on the pricey side but is well worth it and has dishes very exclusive to themselves, you will not find any of these menus at other restaurants. only thing that i feel could be better is to ditch the electric lights and only use candles for more ancient atmosphere. also, maybe more ambient "viking themed" music in background.

"Erinomainen"
6/6
Tiina K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitos erinomaisesta palvelusta ja mukavan tunnelman luomisesta. Meitä palveli Iida Innokas (voi olla, että nimi meni vähän väärin), kaunis, tummatukkainen nainen, joka huolehti, että meillä on kaikki hyvin. Ruoka oli kaikkien mielestä erittäin hyvää, annoskoko runsas ja ruoka tuli kuumana ja samanaikaisesti kaikille. Suosittelen lämpimästi. Ystävällisin terveisin Tiina Koski

Uusi"Upea"
5/6
Sirpa A.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Haraldissa on aina kiva käydä. Paikka on upea ja palvelu loistavaa.... Kasvisruoka vaihtoehtoihin olin pettynyt, nämä uudet proteiini pläjäykset ovat järjestään mauttomia. Kaikki muu oli todella hyvää paitsi ne lupiinijutut, ne eivät maistuneet oikeastaan miltään.... Ottakaa kiltit punajuurimiekka vuohenjuustolla takaisin listoille ... Saisimme me kasvissyöjätkin silloin maukasta ruokaa..... Hiiteen ravintoarvot silloin kun tullaan viihtyisään paikkaan syömään hyvää ruokaa.......

"Upea"
5/6
päivi w.neljä kuukautta sitten · 4 arvostelua

Tunnelma oli mukava ja rauhallinen, vaikka oli muitakin asiakkaita. Ruoka oli hyvää ja maut olivat kohdallaan ja lihan ja kasviksien kypsyyskin oli kohdallaan. Jäi hyvä maku suuhun. Palvelu oli myös asiallista, ei liikaa tuputtelua tai yrittämistä, vaan luonnollista.Ruokakin tuotiin aina sopivasti.Ei jouduttu odottelemaan.Positiivista on, että gluteiinitomia löytyy joka aterialla, kunnollisiin jälkiruokiin.

"Upea"
5/6
Heikki P.kuukausi sitten · 5 arvostelua

Visited this fine establishment again and we didn't leave disappointed. Food was excellent, atmosphere was fine, although the the lighting could be a bit more dim. The staff was friendly and helpful. Food arrived quickly and the portions were adequate for even the bigger lot of us.

"Erinomainen"
6/6
Petri H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hienot puitteet, miellyttävä henkilökunta, maultaan hyvät ruuat, sopivan kokoiset annokset, hinta-laatu on kohdallaan, mielestäni punaviini olisi pitänyt olla lämpötilassa 14 - 16 astetta C, oli noin 22 astetta, myös hinta 49 €, hieman korkea. Erittäin onnistunut kokemus! 😀