Ravintolat
Varsinais-Suomi
Turku
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Turku
Viikinkiravintola Harald - Turku Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Turku

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.3/6
53 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 1
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 2
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

53 Viikinkiravintola Harald - Turku arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Turku annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
53 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Marianne L.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Henkilökunta ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Ruoka herkullista, alkuruoaksi otimme tattikanttarellikeiton ja pääruokana kaksi eri ruokaa, lammassärää ja toinen oli broiler vuohenjuustolla, nam!! Tunnelma ja paikka kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Riku-Petteri A.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja aivan loistavaa palvelua kolmella kielellä! Myöhäinen aukioloaika iso plussa Kannattaa tutustua erikoisoluihin ja astetta erikoisempiin jäätelöihin Tulen varmasti toistekin Iso kiitos henkilökunnalle

Uusi"Erinomainen"
6/6
Miia K.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Haraldin ja Helgan rakkauspaketti nautiskeltu. Täyden kympin arvoinen kattaus. Loistava palvelu. Viihtyisä, erilainen paikka. Hyvä ruoka. Monta kertaa jo käyty ja takuulla tulemme jatkossakin käymään.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Daniela S.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvää ruokaa ja palvelua. Tulen ehdottomasti uudestaan syömään. Kana oli erittäin hyvää sekä myös punaviini mitä oli tarjolla. Henkilökunta oli myös todella ystävällinen. Kiitos!

"Upea"
5/6
päivi w.kaksi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Tunnelma oli mukava ja rauhallinen, vaikka oli muitakin asiakkaita. Ruoka oli hyvää ja maut olivat kohdallaan ja lihan ja kasviksien kypsyyskin oli kohdallaan. Jäi hyvä maku suuhun. Palvelu oli myös asiallista, ei liikaa tuputtelua tai yrittämistä, vaan luonnollista.Ruokakin tuotiin aina sopivasti.Ei jouduttu odottelemaan.Positiivista on, että gluteiinitomia löytyy joka aterialla, kunnollisiin jälkiruokiin.

"Upea"
5/6
Sirpa O.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Jo ulko-ovesta sisään astuessa koki tulevansa jonnekin ainutlaatuiseen kohteeseen. Sama tunnelma jatkui yläkerassa, ruuan esillepanon, tarjoilijoiden vaatetuksen ym suhteen. Kivat ateriakokonaisuudet valmiiksi mietitty, ruoka mahtavaa. Ainoa miinus meidän kohdalla oli joidenkin ruokien loppuminen, kun sattui olemaan juuri toivelistalla. Upee paikka, tullaan toistekin ja suositellaan ystäville!!!!

"Hyvä"
4/6
Maarit M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiire näkyi liikaa palvelussa. Meitä palveli 3 henkilöä ja viimeinen joka palveli näkyi ammattitaito. kahden ensimmäisen kohdalla kiire paistoi kauas ja palvelu oli takkuilevaa/pakonomaista. Myös mieheni tilasi lihan kypsänä sai kuitenkin medium --, emme tehneet heti palautetta koska olisimme varmaan jälleen joutuneet odottelemaan kauan. Muuten ruoka oli erittäin maukasta ja ruoat tulivat todella nopeasti.

"Upea"
5/6
Päivi A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä, erilainen ravintolamiljöö. Portaita, joilla kipeäpolvinen joutuu hieman ponnistelemaan. Tarjoilija oli mukava ja osasi vastata jopa täytettyjen eläinten kysymyksiin. Ruoka oli hyvää ja nälkä tosiaan lähti. Talon punaviini oli kamalaa, mutta eihän suomalainen siitäkään sano, vaan juo pois. Glögi puolestaan oli oikein hyvää.

"Erinomainen"
6/6
Sonja V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka on moitteettoman herkullista ja annokset reilun kokoisia! Palvelu oli alyksi hiukan hidasta, mutta lähti sitten rullaamaan. Tilattu ruoka saapui oikein kohtuullisessa ajassa! Tunnelma on rauhallinen ja sisustus tarpeeksi avara, jotta liikkuminen ravintolassa on helppoa.

"Erinomainen"
6/6
Marjaana S.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli herkullista, alkukeitosta jälkiruokaan asti. Menun lukemiseen menee hetki aikaa, mutta ei tullut olo että tilaamiseen olisi hoputettu. Erityisesti on mainittava ystävälliset tarjoilijat ja oikein hyvä palvelu koko käynnin ajan.