Ravintolat
Varsinais-Suomi
Turku
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Turku

Viikinkiravintola Harald - Turku

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.3/6
111 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 1
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 2
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Turku – Tietoja

Viikinkiravintola Harald - Turku sijaitsee Turun keskustassa, kauppakeskus Forumin korttelissa, Aurakadulla. Harald on erikoistunut kotimaisista sesongin raaka-aineista valmistettavaan skandinaavisen ruokaan viikinkiteemalla. Vaikutteita otetaan myös muista eurooppalaisista keittiöistä. Viikoittain vaihtuva, alku- ja pääruuan sisältävä arkilounas tilataan annoksina pöytään tarjoten erityisen herkutteluhetken työpäivän lomaan. Illalla siirrytään à la carte -listan herkkujen pariin. Viikinkiteeman mukaan nimetyissä annoksissa hyödynnetään runsaasti suomalaisten pientuottajien, vesistöjen, metsien ja peltojen tarjontaa karjasta riistaan, jokien ravuista meren antimiin sekä metsäsienistä marjoihin sekä pavuista juureksiin. Valittavana on myös kolmen ruokalajin kokonaisuuksia. Herkuttelun lomassa maistellaan mm. viinejä tai Haraldin omia oluita. Illalliselle mahtuu jopa 120 henkeä, joten Harald Turku –viikinkiravintolassa voi järjestää isotkin pidot yritystarpeista yksityistilaisuuksiin.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 15:00
Sunday
15:00 - 22:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 01:00
Saturday
12:00 - 01:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Turku
Aurakatu 3
20100 Turku

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Turku, Turku

Turun keskustassa, Aurakadulla sijaitseva skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden herkkuja tarjoava Viikinkiravintola Harald Turku on yksi Suomen kahdeksasta Harald-viikinkiravintolasta. Harald Turku palvelee niin pieniä kuin suuriakin seurueita jo kahdettakymmenettä vuotta keskeisellä paikalla, Turun kauppatorin välittömässä läheisyydessä. Arkisin Harald Turku tarjoaa kattavaa, pöytiin tarjoiltavaa lounasta, johon sisältyy alku- ja pääruuat sekä vesi, haudutettu tee ja nokipannussa keitetty kahvi. Erikseen voi tilata myös jälkiruuan. Skandinaavisesta ja eurooppalaisista keittiöistä ammentavat maut loihditaan monipuolisesti kotimaisista raaka-aineista ja pientuottajien antimista. Annoksissa maistuvat mm. metsäsienet, sahtijuusto, terva, perinneviljat, kirnuvoi, poro, härkä, siipikarja, saariston erikoisuudet sekä eri kalat niin alku- ja pääruokina kuin kolmen ruokalajin kokonaisuuksina. Kasvisannosten aineksia ovat mm. pavut ja palkovihannekset, juurekset ja kvinoa. Jälkiruokaosastoa hallitsevat kotimaiset marjat sekä Suomen Jäätelön kotimaisen karjan maidosta valmistetut täyteläiset jäätelöt höysteineen.

Ravintolan tunnelma ja sisustus ovat viikinkiteeman mukaisia. Ravintolasalien puisia sieniä koristavat eläinten taljat ja viikinkikilvet, ruoka ja juoma nautitaan hirsipöydissä, käsintehdyistä saviastioista, ja tarjoilijat ovat pukeutuneet teemaa mukaileviin asuihin, ja heillä on kaikilla omat viikinkinimensä. Ruokalistan annokset ovat nimetty historiakatsauksineen muun muassa viikinkikuninkaiden, tärkeiden tapahtumapaikkojen sekä tosien että mytologisten merkkihenkilöiden ja hahmojen mukaan.

Harald Turku on jopa 120 henkilöä vetävän tilansa sekä hyvän keskustasijaintinsa puolesta myös erinomainen paikka ikimuistoisten pitojen järjestämiseen. Ravintola koostuu neljästä eri salista, joista voidaan valita seurueelle sopivin niin kokouksiin, pikkujouluihin, merkkipäiviin tai vaikkapa varpajaisiin toiveiden mukaan räätälöidyin tarjoiluin.

111 Viikinkiravintola Harald - Turku arvostelua

Loistava
5.3/6
111 arvostelua
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Marianne M.kuusi tuntia sitten · 1 arvostelu

Ruoka odotusten mukaista. Annokset tulivat nopeasti.Vatsa täynnä hyvässä seurassa. Kiitos

Uusi"Erinomainen"
6/6
Lasse M.13 tuntia sitten · 1 arvostelu

Aina takuuvarma loistava ruoka ja palvelu. Käyty ennen ja käydään myös jatkossa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Saija R.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Kiva tunnelma. Mahtavat tarjoiliat jotka ottivat asiakkaat hyvin huomioon. Ruoka herkullista