Ravintolat
Varsinais-Suomi
Turku
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Turku

UusiViikinkiravintola Harald - Turku

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Mahtava
5.6/6
8 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 1
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 2
Viikinkiravintola Harald - Turku Turku image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Turku – Tietoja

Viikinkiravintola Harald - Turku sijaitsee Turun keskustassa, kauppakeskus Forumin korttelissa, Aurakadulla. Harald on erikoistunut kotimaisista sesongin raaka-aineista valmistettavaan skandinaavisen ruokaan viikinkiteemalla. Vaikutteita otetaan myös muista eurooppalaisista keittiöistä. Viikoittain vaihtuva, alku- ja pääruuan sisältävä arkilounas tilataan annoksina pöytään tarjoten erityisen herkutteluhetken työpäivän lomaan. Illalla siirrytään à la carte -listan herkkujen pariin. Viikinkiteeman mukaan nimetyissä annoksissa hyödynnetään runsaasti suomalaisten pientuottajien, vesistöjen, metsien ja peltojen tarjontaa karjasta riistaan, jokien ravuista meren antimiin sekä metsäsienistä marjoihin sekä pavuista juureksiin. Valittavana on myös kolmen ruokalajin kokonaisuuksia. Herkuttelun lomassa maistellaan mm. viinejä tai Haraldin omia oluita. Illalliselle mahtuu jopa 120 henkeä, joten Harald Turku –viikinkiravintolassa voi järjestää isotkin pidot yritystarpeista yksityistilaisuuksiin.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 01:00
Saturday
12:00 - 01:00
Sunday
15:00 - 22:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Turku
Aurakatu 3
20100 Turku

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Turku, Turku

Turun keskustassa, Aurakadulla sijaitseva skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden herkkuja tarjoava Viikinkiravintola Harald Turku on yksi Suomen kahdeksasta Harald-viikinkiravintolasta. Harald Turku palvelee niin pieniä kuin suuriakin seurueita jo kahdettakymmenettä vuotta keskeisellä paikalla, Turun kauppatorin välittömässä läheisyydessä. Arkisin Harald Turku tarjoaa kattavaa, pöytiin tarjoiltavaa lounasta, johon sisältyy alku- ja pääruuat sekä vesi, haudutettu tee ja nokipannussa keitetty kahvi. Erikseen voi tilata myös jälkiruuan. Skandinaavisesta ja eurooppalaisista keittiöistä ammentavat maut loihditaan monipuolisesti kotimaisista raaka-aineista ja pientuottajien antimista. Annoksissa maistuvat mm. metsäsienet, sahtijuusto, terva, perinneviljat, kirnuvoi, poro, härkä, siipikarja, saariston erikoisuudet sekä eri kalat niin alku- ja pääruokina kuin kolmen ruokalajin kokonaisuuksina. Kasvisannosten aineksia ovat mm. pavut ja palkovihannekset, juurekset ja kvinoa. Jälkiruokaosastoa hallitsevat kotimaiset marjat sekä Suomen Jäätelön kotimaisen karjan maidosta valmistetut täyteläiset jäätelöt höysteineen.

Ravintolan tunnelma ja sisustus ovat viikinkiteeman mukaisia. Ravintolasalien puisia sieniä koristavat eläinten taljat ja viikinkikilvet, ruoka ja juoma nautitaan hirsipöydissä, käsintehdyistä saviastioista, ja tarjoilijat ovat pukeutuneet teemaa mukaileviin asuihin, ja heillä on kaikilla omat viikinkinimensä. Ruokalistan annokset ovat nimetty historiakatsauksineen muun muassa viikinkikuninkaiden, tärkeiden tapahtumapaikkojen sekä tosien että mytologisten merkkihenkilöiden ja hahmojen mukaan.

Harald Turku on jopa 120 henkilöä vetävän tilansa sekä hyvän keskustasijaintinsa puolesta myös erinomainen paikka ikimuistoisten pitojen järjestämiseen. Ravintola koostuu neljästä eri salista, joista voidaan valita seurueelle sopivin niin kokouksiin, pikkujouluihin, merkkipäiviin tai vaikkapa varpajaisiin toiveiden mukaan räätälöidyin tarjoiluin.

8 Viikinkiravintola Harald - Turku arvostelua

Mahtava
5.6/6
8 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Hilla H.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja monipuolinen ruokalista, aina löytää jotain mieleistä syötävää. Viikinkiteema luo ravintolalle omanlaisensa, viihtyisän tunnelman. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta! Takuuvarma valinta perinteisistä, pohjoismaisista raaka-aineista ja mauista pitäville.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Emilia K.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava palvelu, vaikka tarjoilija vaihtuikin moneen kertaan. Ruoka oli todella hyvää, kuten aina. Paikkana todella tunnelmallinen. Vähän miinusta siitä, ettei tarjoilija kertonut, mikä ruoka kilvellä oli mitäkin.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sonja V.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka on moitteettoman herkullista ja annokset reilun kokoisia! Palvelu oli alyksi hiukan hidasta, mutta lähti sitten rullaamaan. Tilattu ruoka saapui oikein kohtuullisessa ajassa! Tunnelma on rauhallinen ja sisustus tarpeeksi avara, jotta liikkuminen ravintolassa on helppoa.