Brahen Kellari

Loistava
5.2/6
24 arvostelua
Brahen Kellari Turku image 1
Brahen Kellari Turku image 2
Brahen Kellari Turku image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Brahen Kellari – Tietoja

Turun ydinkeskustassa, Puolalankadulla sijaitsee Brahen Kellari – ravintola, johon turkulaiset ovat saapuneet erinomaisen palvelun, herkullisen ruuan ja taatun laadun perässä jo vuosikymmeniä. Tunnelmallisessa kellariympäristössä nautitaan lounaasta illalliseen skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden herkullisimmasta sadosta ja antimista aina toast skagenista, etanoista ja vorschmackista mureisiin riista- ja muihin liha-annoksiin, maukkaisiin kala-annoksiin ja vaikkapa paistettuun fasaaninrintaan. Brahen Kellariin tullaan myöskin muun muassa siksi, että sieltä saa “vanhaa kunnon hyvää palvelua” ilman hienostelua – Brahen Kellarissa asiakkaasta huolehditaan ammattitaitoisesti ja ajatuksella. Ehkä juuri siksi tunnelma on rento ja kodikas ja asiakkaat pääsevät keskittymään olennaiseen – herkulliseen ruokaan. Ravintolassa on myös kolme rauhallista, hyvin varusteltua kabinettia, jotka on vuokrattavissa edullisesti kokous- ja ryhmäkäyttöön sekä juhlatilaisuuksiin.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
13:00 - 23:00

Osoite

Brahen Kellari
Puolalankatu 1
20100 Turku

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

GRATINOITUJA ETANOITA (VL)

GRATINATED SNAILS
10,00 €

KELLARIN TOAST SKAGEN (L)

MEDLEY OF SHRIMPS AND MAYONNAISE ON DARK BREAD
13,00 €

KERMAISTA SAVUPOROKEITTOA (L)

CREAM OF SMOKED REINDEER
9,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Brahen Kellari, Turku

Turun vanhin kellariravintola, Brahen Kellari on palvellut ydinkeskustassa vuodesta 1967 alkaen. Brahen Kellari tarjoaa arkisin lounasta viikoittain vaihtuvasta noutopöydästä, ja illallisaikaan, maanantaista lauantaihin, annokset valitaan à la carte -listalta. Perinteisen, mutta alati uudistuvan ruokalistan annokset edustavat skandinaavista ja eurooppalaisia keittiöitä niitä luovasti yhdistelemällä. Erityisesti riista-, lintu- ja muista liharuuista sekä kalasta pitävät löytävät Brahen kellarista runsaasti houkuttelevia vaihtoehtoja. Miltä kuulostaisi vaikkapa valkosipulivoissa paistettu karitsan sisäfile kasvisten ja frittiperunoiden kera, pekonissa paistettu fasaaninrinta yrttisellä risottopedillä tai katkaravuilla ja parsalla höystetty, paahdettu turska? Veden kielelle tuovat myös alkuruuat, kuten “kylmäsavuporoa, maissiohukaista ja cheddarcremeä”, roquefort-etanat tai metsäsienikeitto. Makeannälkään valittavana on vaikkapa passionpannacottaa ja kinuskimansikoita. Aterian päätteeksi sopii myös esim. jälkiruokaviinit juustojen ja viikunahillon kera. Aterian jokaiseen vaiheeseen löytyy sopiva juoma ja henkilökunta antaa mielellään suosituksia. Viinilista koostuu pääosin eurooppalaisista viineistä, mutta mukana on poimintoja myös muilta mantereilta. Seurueiden nuorimmat herkkusuut voivat valita annoksen myös lasten listalta, mikäli muun à la carte –listan vaihtoehdot tuntuvat kooltaan liian tuhdeilta.

Puolalankadulla sijaitsevan tunnelmallisen kellariravintolan tiloista löytyy myös kolme kabinettia – Kaarle, Kristiina ja Waasa – jotka sopivat rauhallista ja tunnelmallista ympäristöä etsiville pienille ryhmille, kokoustajille tai esimerkiksi juhlatiloiksi.

24 Brahen Kellari arvostelua

Loistava
5.2/6
24 arvostelua
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kari H.kahdeksan päivää sitten · 2 arvostelua

Miellyttävä alkuilta teatterin jälkeen Offerilla toimi hyvin ja sisältö vastasi odotuksia

Uusi"Erinomainen"
6/6
Anne-Mari T.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Parasta ja ystävällisintä ruokaa. Suosittelen lämpimästi kaikille. Kiitos oikein paljon!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Marjut K.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvä ruoka, palvelu erinomainen. Miinuksena kova puheensorina joka kaikui kovana