Brahen Kellari

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
4.5/6
2 arvostelua
Brahen Kellari Turku image 1
Brahen Kellari Turku image 2
Brahen Kellari Turku image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Brahen Kellari – Tietoja

Turun ydinkeskustassa, Puolalankadulla sijaitsee Brahen Kellari – ravintola, johon turkulaiset ovat saapuneet erinomaisen palvelun, herkullisen ruuan ja taatun laadun perässä jo vuosikymmeniä. Tunnelmallisessa kellariympäristössä nautitaan lounaasta illalliseen skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden herkullisimmasta sadosta ja antimista aina toast skagenista, etanoista ja vorschmackista mureisiin riista- ja muihin liha-annoksiin, maukkaisiin kala-annoksiin ja vaikkapa paistettuun fasaaninrintaan. Brahen Kellariin tullaan myöskin muun muassa siksi, että sieltä saa “vanhaa kunnon hyvää palvelua” ilman hienostelua – Brahen Kellarissa asiakkaasta huolehditaan ammattitaitoisesti ja ajatuksella. Ehkä juuri siksi tunnelma on rento ja kodikas ja asiakkaat pääsevät keskittymään olennaiseen – herkulliseen ruokaan. Ravintolassa on myös kolme rauhallista, hyvin varusteltua kabinettia, jotka on vuokrattavissa edullisesti kokous- ja ryhmäkäyttöön sekä juhlatilaisuuksiin.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
13:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Osoite

Brahen Kellari
Puolalankatu 1
20100 Turku

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

GRATINOITUJA ETANOITA (VL)

GRATINATED SNAILS
10,00 €

KELLARIN TOAST SKAGEN (L)

MEDLEY OF SHRIMPS AND MAYONNAISE ON DARK BREAD
13,00 €

KERMAISTA SAVUPOROKEITTOA (L)

CREAM OF SMOKED REINDEER
9,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Brahen Kellari, Turku

Turun vanhin kellariravintola, Brahen Kellari on palvellut ydinkeskustassa vuodesta 1967 alkaen. Brahen Kellari tarjoaa arkisin lounasta viikoittain vaihtuvasta noutopöydästä, ja illallisaikaan, maanantaista lauantaihin, annokset valitaan à la carte -listalta. Perinteisen, mutta alati uudistuvan ruokalistan annokset edustavat skandinaavista ja eurooppalaisia keittiöitä niitä luovasti yhdistelemällä. Erityisesti riista-, lintu- ja muista liharuuista sekä kalasta pitävät löytävät Brahen kellarista runsaasti houkuttelevia vaihtoehtoja. Miltä kuulostaisi vaikkapa valkosipulivoissa paistettu karitsan sisäfile kasvisten ja frittiperunoiden kera, pekonissa paistettu fasaaninrinta yrttisellä risottopedillä tai katkaravuilla ja parsalla höystetty, paahdettu turska? Veden kielelle tuovat myös alkuruuat, kuten “kylmäsavuporoa, maissiohukaista ja cheddarcremeä”, roquefort-etanat tai metsäsienikeitto. Makeannälkään valittavana on vaikkapa passionpannacottaa ja kinuskimansikoita. Aterian päätteeksi sopii myös esim. jälkiruokaviinit juustojen ja viikunahillon kera. Aterian jokaiseen vaiheeseen löytyy sopiva juoma ja henkilökunta antaa mielellään suosituksia. Viinilista koostuu pääosin eurooppalaisista viineistä, mutta mukana on poimintoja myös muilta mantereilta. Seurueiden nuorimmat herkkusuut voivat valita annoksen myös lasten listalta, mikäli muun à la carte –listan vaihtoehdot tuntuvat kooltaan liian tuhdeilta.

Puolalankadulla sijaitsevan tunnelmallisen kellariravintolan tiloista löytyy myös kolme kabinettia – Kaarle, Kristiina ja Waasa – jotka sopivat rauhallista ja tunnelmallista ympäristöä etsiville pienille ryhmille, kokoustajille tai esimerkiksi juhlatiloiksi.

2 Brahen Kellari arvostelua

Loistava
4.5/6
2 arvostelua
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Uusi"Upea"
5/6
Timo A.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruokalista ei vaihdu kovinkaan usesti, mutta en näe sitä negatiivisena asiana. Ruuan maun puolesta Turun 3 parhaan ravintolan joulossa. Lisäksi riistaruoka on kiva lisä ruokalistassa.

"Hyvä"
4/6
Sanna S.24 päivää sitten · 2 arvostelua

Viihtyisä ja kaunis tila. Lisäksi mukavaa palvelua, alku ja pääruoka erittäin onnistuneet annokset! Jälkiruuat olivat mielestäni hieman ylihinnoiteltuja. Suosittelen lämpimästi kaikille! Palvelu oli kaikin puoli nopeaa.