Arvostelut: Brahen Kellari

Loistava
5.0/6
17 arvostelua
Brahen Kellari Turku image 1
Brahen Kellari Turku image 2
Brahen Kellari Turku image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

17 Brahen Kellari arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Brahen Kellari annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
17 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Toni K.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Kiitettävä palvelu alkoi heti sisään tullessa. Ruoka oli hyvää ja maukasta. Tarjoilijalle suuret kiitokset onnistuneesta illasta. Palvelusta täydet pisteet. Suuri kiitos mukavasta alusta mukavalle illalle.

"Erinomainen"
6/6
kaija k.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja maittava. Ja oli monenlaista tarjolla. Eri laisia makuja ja ruoka vaihto ehtoja. Kyllä sai vatsansa täyteen todella hyvin. Palvelu myös oli kiitettävää.

"Erinomainen"
6/6
Eeva T.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hei, viihdyimme oikein hyvin päivällisellämme, ravintolassa oli lämmin jouluhenki saatu hyvin toteutettua. Joulumenut olivat todella hyviä, kaikki lajit. Ainoa pieni "rike" oli, että pöytämme vieressä oli sivupöydällä likainen tiskirätti suihkepulloineen. :) t. Eeva

"Erinomainen"
6/6
Nina R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa on mukava tunnelma eikä musiikki soi liian lujaa, joten seurustelu sujuu enempiä huutamatta. Ruoka oli tosi hyvää ja annokset sopivan kokoiset. Valitsimme listalta joulumenuun.

"Hyvä"
4/6
Henri H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Oli harmi kun lasten annos tuli niin aikaisin että hän oli jo syönyt ennen kuin vanhempien annokset tulivat. Olisi ollut kiva, että kaikki syövät samaan aikaan niin jälkiruokakin olisi saatu tilattua ilman että pikkumies joutui odottamaan että vanhemmat saavat syötyä. Lasten annokset olivat kovin "mielikuvituksettomia", toivoisimme että ne olisivat lähempänä samaa ruokaa kuin aikuistenkin ruoka. Samaa ruokaa kaikki syö kotonakin..

"Upea"
5/6
Jukka H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Rauhallinen, viihtyisä ympäristö. vastaanotto oli ystävällinen ja toimiva ja asiakkaan huomioon ottava. Pöytään ohjaus oli huomioiva että asiakkaat johdatettiin kiitettävästi perille. Palvelu oli toimivaa ja myös annettiin aikaa tutkia ruoka ja juoma-listat. Ruoka oli hyvää ja annokset sopivan kokoisia ja maittavia. saimme hyvän kokemuksen ravintolasta.

"Erinomainen"
6/6
Reima J.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ruoka oli todella loistavaa. Ainoa miinus on sisääntulo, siinä joudutaan kulkemaan lounasruokailijoiden jonon läpi, joka saattaa aiheuttaa hämmennystä molemmissa osapuolissa. Samoin palvelutiski hieman pimennossa

"Erinomainen"
6/6
Jussi K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu, mitään ruoka-annosta ei tuotu liian aikaisin. Saimme nauttia alkudrinkit ajan kanssa. Erinomainen ruoka : itsenäisyyspäivän menu oli hyvin suunniteltu ja tasapainoinen. Onnistunut illallinen.

"Upea"
5/6
Jari Y.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällistä, ammattitaitoista, hyvää ruokaa ja loistava viinisuositus. Kiireetöntä, paljon asiakkaita. Sujuvaa toimintaa ja aikas asiakkaalle. Loppuun asti henkilökunta matkassa mukana. Hieno miljöö. Ei hälinää tai häiritsevää musiikkia.

Uusi"Upea"
5/6
Juha S.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, samoin palvelu. Ainoastaan runsaasta asiakasmäärästä johtuva meluisuus oli häiritsevää. Paikan lounaslista on hyvä, lounasaikaan ala carte annoksia sai normaalisti. Voin suositella lämpimästi.