Vihreä Holvi Helsinki image 1
Vihreä Holvi Helsinki image 2

Vihreä Holvi

Kallio · Eurooppalainen, Skandinaavinen · 
Loistava
4.8/6
144 Reviews

Vihreä Holvi – Tietoja

Kalliossa, Harjutori 8:ssa sijaitseva Vihreä Holvi tarjoaa maukkaan lisän Kallion ravintolatarjontaan. Kosmoksesta mallia ottanut seurusteluravintola tarjoaa arkisin vaihtuvaa lounasta ja iltaisin herkullista illallista. Konstailematon ravintola yhdistelee tuttuja raaka-aineita ennakkoluulottomasti. Vihreässä Holvissa syöt nimen mukaisesti vihreiden seinien sisäpuolella, retrotyylisessä sisustuksessa. Älä anna kuitenkaan rennon fiiliksen hämätä, sillä annosten ulkonäkö ja maku vetävät vertoja Helsingin muille fine dining-ravintoloille.

Kaikki saman päivän varaukset voi tehdä klo 17 jälkeen puhelimitse.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
tiistai
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30
keskiviikko
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30
torstai
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30
perjantai
11:00 - 14:30
17:00 - 23:30
lauantai
17:00 - 23:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 14:30

Osoite

Vihreä Holvi
Harjutori 8
00500 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

31CA78D5-C09A-4F44-A73F-187385966112

Kokin suositukset

Avocado -endiivisalaatti, pähkinädressing & pecorino

8,00 €

Mozzarella di bufala, paahdettu broccoli & sardellivinaigrette

9,00 €

Jättirapu, leipäkreemi, sahrami -vihannekset & perunasipsi

12,00 €

Kaffirgraavattu lohi, inkivääri -aioli, kurkku & retikka

11,00 €

Maalaisterrini, siiderisinappi, cornichon & frisée

11,00 €

Paistettu ankan sydän, chorizo, palsternakkapyre & sipuli nage

11,00 €

Kikherne ohukainen, linssit “garam masala”, kukakaali & feta

18,00 €

Päivän kala, juuriselleri, dashi -voikastike, fenkoli & levä

24,00 €

Naudan bavette, romesco -kastike, ratte peruna & vihreä salaatti

24,00 €

Friteerattu viiriäinen, papaijasalaatti, nam pla -vinaigrette

20,00 €

Suklaakakku & vaniljajäätelö

8,00 €

Key Lime Pie?

8,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

Menu

pdf

Lisää ravintolasta Vihreä Holvi, Helsinki

Vihreä Holvi kutsuu itseään korttelibistroksi, ajatus on siis tarjota arkenakin herkullista ja kekseliästä ruokaa. Ravintolan rento ote sopii hyvin Kallioon, tarjoten kuitenkin huippulaatua lautasella. Vihreän Holvin perustaminen lähti Hannu Anttilan ja Erkki Kallunkin yhteisestä ajatuksesta. Kallunki on toiminut Helsingin ravintoloissa jo pitkään, hän on esimerkiksi yksi Alppilan Alppitorin omistajista. Energiajuoma Club Matea maahantuova Anttila puolestaan auttoi koko teeman kehittelyssä. Harjutori 8, jossa Vihreän Holvi sijaitsee, on rakennettu vuonna 1927, jolloin se oli yksi ensimmäisistä taloista koko alueella. Siten voidaan ajatella, että Kallion tarina on alkanut Harjutorista. Vihreä Holvi on ottanut inspiraatiota nimeensä 1930-luvulla rakennuksessa toimineesta ”Vihreät Holvit”- kahvila-ravintolalta. Tilassa toimi myöhemmin pitkään myös Teatteri Ilmiö. Peruskorjattuun ravintolaan on jäänyt takaseinäksi alkuperäinen kivijalka, sekä teatterin jäljiltä pieni lava. Lavalle on helppo kutsua esiintyjiä, joten sinäkin voit pian nauttia ohjelmallisista illoista: pienimuotoista teatteria, puhe-esityksiä tai elävää musiikkia, valitse suosikkisi! Tarkista ravintolan Facebook-sivuilta esitysten tarkat ajankohdat. Vihreässä Holvissa on helppo viihtyä, kun laadukas maku ja asiantunteva palvelu on kohdallaan. Kokeile siis kehuttua lounasta tai sovi kavereiden kanssa rennon tyylikäs ilta Vihreään Holviin.

144 Vihreä Holvi Arvostelua

Loistava
4.8/6
144 Reviews
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Ei odotusaikaa
Palvelu:Ystävällinen
Melu:Keskiarvo
Tunnelma:Viihtyista
Laatu/hinta:Edullinen
"Erinomainen"6/6
Jussi E.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Söimme neljän ruokalajin menun joka oli oikein onnistunut. Viinisuositukset sopivat hyvin tarjottuihin ruokalajeihin. Erityismaininnan ansaitsevat karitsanniska sekä jälkiruoka jossa makeus ja kirpeys sekoittuivat sopivasti. Myös palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa, kokemus oli kaiken kaikkiaan erittäin hyvä.

"Erinomainen"6/6
Johanna L.22 päivää sitten · 4 arvostelua

I really like the way they do things at Vihreä Holvi: food is good and their attitude is great. Definitely one of my favorites in Kallio!

"Erinomainen"6/6
Katja V.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, kiva sisustus, miellyttävä sijainti, muutenkin ravintolana paikka jossa viettää mieluusti aikaa. Lounas on myös aivan viis kautta viis. Suosittelen jokaiselle, pöytävaraus on suositeltava.

"Erinomainen"6/6
Ulla K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Rvintolasali avara ja valoisa, ruoka omaperäistä ja maukasta, patonki herkullista, salaatit erikoisia, myöskin kala oli erilainen, palvelu luontevaa ja huomioivaa! Talvilomapäivänä puolen päivän jälkeen oli hyvin tilaa.

"Upea"5/6
Marja L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää ja ravintola miljöönä tunnelmallinen ja oikein miellyttävä, eli suosittelen lämpimästi. Sopii monenlaiseen tunnelmaan: arkiseen ruokailuun kavereiden tai perheen kanssa, juhlavampaan illanviettoon tai romanttiselle illallisellekin. Ainoa pieni miinus palvelusta, joka oli sinänsä kyllä ystävällistä, mutta vähän vaihtelevaa. Otimme neljän ruokalajin päivän menun, ja lähes jokaisen ruokalajin kävi tuomassa eri tarjoilija. Osa kertoi annoksista enemmän mikä oli hyvä, mutta osa kävi vain tuomassa ruuan pöytään ja lähti saman tien. Tilatessamme kysyimme tarjoilijalta viinistä, ja tuntui että hän ei osannut sanoa siitä mitään. Nämä siis hiukan laskivat arvosanaa, mutta kokonaisuutena kuitenkin erittäin hyvä kokemus ja tulemme varmasti uudelleenkin.

"Erinomainen"6/6
Sirja J.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme ensimmäistä kertaaa Vihreä Holvi -ravvintolassa, ja kokemus oli niin hyvä, että menemme varmasti uudelleen. Ruoka oli loistavaa ja tarjoilu erittäin hyvää, ammattitaitoista, ja kivan rentoa.

"Upea"5/6
Johanna S.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kokemus oli pääosin erittäin positiivinen. Palvelu oli huippuluokkaa ja ruokakin ihan ok, vaikkakaan kaikki annokset eivät välttämättä hintansa väärtejä (eri tyyppisissä annoksissa epätasaisuutta). Perjantai-illan edetessä tilasta tuli mahdoton keskustelulle, mutta onneksi varauksemme oli sen verran aikaisin, että jouduimme huutamaan toisillemme pöydän yli vain viimeisen tunnin ajan. Akustiikalle voisi ehkä yrittää tehdä jotain, sillä ensi kerralla en valitse paikkaa viikonloppuillallistamiseen keskustelun mahdottomuuden vuoksi.

"Erinomainen"6/6
Juha Y.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme ravintolassa kahdeksan hengen seurueena. Pöytävaraus toimi joustavasti ja vastaanotto ravintolassa oli ystävällinen. Valitsimme kaikki ruuaksi yhden kolmesta menuvaihtoehdosta. Kaikki ruokalajit olivat erinomaisia ja niissä oli onnistuneesti omintakeisuutta tavanomaisiin ratkaisuihin verrattuna. Viinilista oli suppeahko, mutta kohtuullisen monipuolinen. Palvelu oli kaikin puolin loistavaa ja koko ilta erittäin onnistunut. Menemme varmasti uudestaan.

"Okei"3/6
Ella O.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka erinomaista, mutta palvelu hidasta. Kesti kauan saada ruokalista pöytään saavuttuamme. Kun viini ja vesi loppuivat, tarjoilija haki pois tyhjän vesikannun, mutta ei tuonut enää uutta eikä myöskään kysynyt haluaisimmeko lisää viiniä. Jälkiruokaa olisimme voineet tilata, mutta sitä ei edes kysytty meiltä kun pääruoan lautaset harttiin pois. Odotimme hetken josko tarjoilija olisi tuonut jälkiruokalistan, mutta koska odottelua kesti jälleen kauan, tilasimme laskun. Paikka oli tunnelmallinen ja ruoka erinomaista, harmi että omtuva palvelu vei fiiliksen. Tarjoilija oli kyllä ystävällinen, ja hidastelu johtuikin varmaan siitä että tuövuorossa oli aivan liian vähän tarjoilijoita illan asiakasmäärään nähden.

"Upea"5/6
Leena S.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mukava paikka, jossa omanlaisensa tunnelma isojen ikkunoiden ja korkean katon alla. Illan mittaan vain puheensorina täytti paikan, taustamusiikki olisi ollut ehdottomasti liikaa. Palvelu oli mutkatonta ja hyvää. Söimme 4-ruokalajin menyyn, jossa oli aika erityyppisiä ruokia, mutta kokonaisuus oli hyvä. Ruoassa oli makua ja annokset näyttivät houkuttelevilta. Hinta-laatusuhde on tässä paikassa aika kohdillaan. Kokemus yllätti positiivisesti.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (tiistai)
maaliskuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: