FI
Vihreä Holvi Helsinki image 1
Vihreä Holvi Helsinki image 2
Vihreä Holvi Helsinki image 3
Vihreä Holvi Helsinki image 4
Vihreä Holvi Helsinki image 5
Vihreä Holvi Helsinki image 6
Vihreä Holvi Helsinki image 7
Vihreä Holvi Helsinki image 8

Vihreä Holvi

Kallio · Eurooppalainen, Skandinaavinen · 
Loistava
5.0/6
87 Reviews

Vihreä Holvi – Tietoja

Kalliossa, Harjutori 8:ssa sijaitseva Vihreä Holvi tarjoaa maukkaan lisän Kallion ravintolatarjontaan. Kosmoksesta mallia ottanut seurusteluravintola tarjoaa arkisin vaihtuvaa lounasta ja iltaisin herkullista illallista. Konstailematon ravintola yhdistelee tuttuja raaka-aineita ennakkoluulottomasti. Vihreässä Holvissa syöt nimen mukaisesti vihreiden seinien sisäpuolella, retrotyylisessä sisustuksessa. Älä anna kuitenkaan rennon fiiliksen hämätä, sillä annosten ulkonäkö ja maku vetävät vertoja Helsingin muille fine dining-ravintoloille.

Siirry ravintolan Vihreä Holvi verkkosivustoon

Osoite

Vihreä Holvi
Harjutori 8
00500 Helsinki

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:30
lauantai
17:00 - 23:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 14:30
tiistai
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30
keskiviikko
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30
torstai
11:00 - 14:30
17:00 - 22:30
perjantai
11:00 - 14:30
17:00 - 23:30

Menu (General)

Vihreä Holvi Menu

Every Day - All Day
pdf
Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä juhlia? Haluaisitteko jäädä pitempään? Onko teillä erityistoiveita?

Lisätietoja

Vihreä Holvi kutsuu itseään korttelibistroksi, ajatus on siis tarjota arkenakin herkullista ja kekseliästä ruokaa. Ravintolan rento ote sopii hyvin Kallioon, tarjoten kuitenkin huippulaatua lautasella. Vihreän Holvin perustaminen lähti Hannu Anttilan ja Erkki Kallunkin yhteisestä ajatuksesta. Kallunki on toiminut Helsingin ravintoloissa jo pitkään, hän on esimerkiksi yksi Alppilan Alppitorin omistajista. Energiajuoma Club Matea maahantuova Anttila puolestaan auttoi koko teeman kehittelyssä. Harjutori 8, jossa Vihreän Holvi sijaitsee, on rakennettu vuonna 1927, jolloin se oli yksi ensimmäisistä taloista koko alueella. Siten voidaan ajatella, että Kallion tarina on alkanut Harjutorista. Vihreä Holvi on ottanut inspiraatiota nimeensä 1930-luvulla rakennuksessa toimineesta ”Vihreät Holvit”- kahvila-ravintolalta. Tilassa toimi myöhemmin pitkään myös Teatteri Ilmiö. Peruskorjattuun ravintolaan on jäänyt takaseinäksi alkuperäinen kivijalka, sekä teatterin jäljiltä pieni lava. Lavalle on helppo kutsua esiintyjiä, joten sinäkin voit pian nauttia ohjelmallisista illoista: pienimuotoista teatteria, puhe-esityksiä tai elävää musiikkia, valitse suosikkisi! Tarkista ravintolan Facebook-sivuilta esitysten tarkat ajankohdat. Vihreässä Holvissa on helppo viihtyä, kun laadukas maku ja asiantunteva palvelu on kohdallaan. Kokeile siis kehuttua lounasta tai sovi kavereiden kanssa rennon tyylikäs ilta Vihreään Holviin.

87 Vihreä Holvi Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Eira P.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Hintalaatusuhde ja palvelu erinomainen+. Kaksi ruokailijaa, kaksi erilaista herkullista kala-annosta, kakskymppiä. Erityiskiitos kaurismäkeläläisestä tunnelmasta, johon kuitenkin sopi samaan pöytään ruokailemaan & keskustelemaan hupparihemmo ja bisnesihminen.

"Erinomainen"6/6
Sini S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Kortteliravintola, joka ei petä koskaan. Kaikki mitä keittiöstä eteen todaan on priimaa ja asiakaspalvelu samanmukaista. Ravintolan fiilis on rento, eikä täällä tarvitse pönöttää. Täällä mä haluan käydä joka päivä.

"Erinomainen"6/6
Pirjo B.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Maut kohdillaan. Raaka-aineita käytetty luovasti. Viinilista melko suppea mutta erittäin mielenkiintoinen. Palvelu rentoa mutta kuitenkin huomioon ottavaa. Todellakin suosittelen lämpimästi. Aion testata myös lounaan. On kuulemma erinomainen. 👍😁

"Erinomainen"6/6
Kim Ö.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, hyvä palvelu, järkevät hinnat. Toimii joka sektorilla. Stadin paras hinta/laatusuhde. Vielä kaiken lisäksi hyvien kulkuyhteyksien päässä ja paljon paikkoja lähettyvillä jos iltaa haluaa jatkaa

"Erinomainen"6/6
Sirja J.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme ensimmäistä kertaaa Vihreä Holvi -ravvintolassa, ja kokemus oli niin hyvä, että menemme varmasti uudelleen. Ruoka oli loistavaa ja tarjoilu erittäin hyvää, ammattitaitoista, ja kivan rentoa.

"Erinomainen"6/6
Juha Y.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme ravintolassa kahdeksan hengen seurueena. Pöytävaraus toimi joustavasti ja vastaanotto ravintolassa oli ystävällinen. Valitsimme kaikki ruuaksi yhden kolmesta menuvaihtoehdosta. Kaikki ruokalajit olivat erinomaisia ja niissä oli onnistuneesti omintakeisuutta tavanomaisiin ratkaisuihin verrattuna. Viinilista oli suppeahko, mutta kohtuullisen monipuolinen. Palvelu oli kaikin puolin loistavaa ja koko ilta erittäin onnistunut. Menemme varmasti uudestaan.

"Okei"3/6
Ella O.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka erinomaista, mutta palvelu hidasta. Kesti kauan saada ruokalista pöytään saavuttuamme. Kun viini ja vesi loppuivat, tarjoilija haki pois tyhjän vesikannun, mutta ei tuonut enää uutta eikä myöskään kysynyt haluaisimmeko lisää viiniä. Jälkiruokaa olisimme voineet tilata, mutta sitä ei edes kysytty meiltä kun pääruoan lautaset harttiin pois. Odotimme hetken josko tarjoilija olisi tuonut jälkiruokalistan, mutta koska odottelua kesti jälleen kauan, tilasimme laskun. Paikka oli tunnelmallinen ja ruoka erinomaista, harmi että omtuva palvelu vei fiiliksen. Tarjoilija oli kyllä ystävällinen, ja hidastelu johtuikin varmaan siitä että tuövuorossa oli aivan liian vähän tarjoilijoita illan asiakasmäärään nähden.

"Upea"5/6
Oula L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvä ruoka ja viihtyisä ravintola. Kallion parhaita illallisrafloja. Pitää vielä lounas testata, joka sekin näytti hyvälle. Harjun saunan ja Rivieran leffan jälkeen Vihreä Holvi toimi erinomaisesti.

"Hyvä"4/6
Titti N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Söimme molemmat kasvisannoksen, joka oli todella hyvä ja todella maukas. Annoskoko oli vain tosi pieni, eikä missään nimessä täyttävä ruokailu, koska emme syöneet alkupaloja. Maksaisin mielelläni annoksesta lisää, jos se olisi suurempi. Tarjoilijan olisi pitänyt kertoa, että annos on kevyt ja suositella alkupalaa. Ensimmäinen tarjoilija (mies) ei opastanut pöytään, eikä kertonut päivän erikoisia. Nainen oli mukava ja huomioonottava.

"Erinomainen"6/6
Minna-Ella A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, samoin palvelu. Myös koira oli tervetullut mikä helpotti illallispaikan valintaa. Tila on mukavan pelkistetty ja korkea tosin tekstiilittömyydessään niin kaikuva, että naurun remakat tuntuivat paikoitellen jopa hiukan väkivaltaisilta. Joka tapauksessa suosittelen erittäin lämpimästi!

2 Henkilöä
12345678
Tänään (lauantai)
marraskuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään