Arvostelut: Vihreä Holvi

Kallioskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
4.9/6
142 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
5.0/6922
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
5.2/6211
Ravintola Juuri

142 Vihreä Holvi arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Vihreä Holvi annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
142 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Ei häirinnyt
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Fernando T.seitsemän kuukautta sitten · 11 arvostelua

excellent innovative food, and drinks recommendations. service friendly and knowledgeable.

"Erinomainen"
6/6
Pia-Maria L.vuosi sitten · 5 arvostelua

Olen käynyt Vihreässä Holvissa illalla muutamaan otteeseen. Ruoka on erinomaista ja palvelu henkilökohtaisen hyvää. Ravintolan julkisivua ei korista nimikylttiä, joten osoite on tiedettävä. Vihreän Holvin paikalla on joskus ennen ollut Holvi-niminen kahvila.

"Erinomainen"
6/6
Anni L.vuosi sitten · 2 arvostelua

Erittäin mukava paikka. Ystävällinen palvelu. Avokado alkupala, päivän kala ja key lime pie olivat todella maukkaitta kaikki. Suosittelen läpimästi. Tosi paljon sanoja vaaditaan että voi lähettää.

"Erinomainen"
6/6
Jussi E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Söimme neljän ruokalajin menun joka oli oikein onnistunut. Viinisuositukset sopivat hyvin tarjottuihin ruokalajeihin. Erityismaininnan ansaitsevat karitsanniska sekä jälkiruoka jossa makeus ja kirpeys sekoittuivat sopivasti. Myös palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa, kokemus oli kaiken kaikkiaan erittäin hyvä.

"Upea"
5/6
Marja L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää ja ravintola miljöönä tunnelmallinen ja oikein miellyttävä, eli suosittelen lämpimästi. Sopii monenlaiseen tunnelmaan: arkiseen ruokailuun kavereiden tai perheen kanssa, juhlavampaan illanviettoon tai romanttiselle illallisellekin. Ainoa pieni miinus palvelusta, joka oli sinänsä kyllä ystävällistä, mutta vähän vaihtelevaa. Otimme neljän ruokalajin päivän menun, ja lähes jokaisen ruokalajin kävi tuomassa eri tarjoilija. Osa kertoi annoksista enemmän mikä oli hyvä, mutta osa kävi vain tuomassa ruuan pöytään ja lähti saman tien. Tilatessamme kysyimme tarjoilijalta viinistä, ja tuntui että hän ei osannut sanoa siitä mitään. Nämä siis hiukan laskivat arvosanaa, mutta kokonaisuutena kuitenkin erittäin hyvä kokemus ja tulemme varmasti uudelleenkin.

"Erinomainen"
6/6
Johanna L.vuosi sitten · 5 arvostelua

I really like the way they do things at Vihreä Holvi: food is good and their attitude is great. Definitely one of my favorites in Kallio!

"Erinomainen"
6/6
Sirja J.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Olimme ensimmäistä kertaaa Vihreä Holvi -ravvintolassa, ja kokemus oli niin hyvä, että menemme varmasti uudelleen. Ruoka oli loistavaa ja tarjoilu erittäin hyvää, ammattitaitoista, ja kivan rentoa.

"Erinomainen"
6/6
Juha Y.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Olimme ravintolassa kahdeksan hengen seurueena. Pöytävaraus toimi joustavasti ja vastaanotto ravintolassa oli ystävällinen. Valitsimme kaikki ruuaksi yhden kolmesta menuvaihtoehdosta. Kaikki ruokalajit olivat erinomaisia ja niissä oli onnistuneesti omintakeisuutta tavanomaisiin ratkaisuihin verrattuna. Viinilista oli suppeahko, mutta kohtuullisen monipuolinen. Palvelu oli kaikin puolin loistavaa ja koko ilta erittäin onnistunut. Menemme varmasti uudestaan.

"Okei"
3/6
Ella O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka erinomaista, mutta palvelu hidasta. Kesti kauan saada ruokalista pöytään saavuttuamme. Kun viini ja vesi loppuivat, tarjoilija haki pois tyhjän vesikannun, mutta ei tuonut enää uutta eikä myöskään kysynyt haluaisimmeko lisää viiniä. Jälkiruokaa olisimme voineet tilata, mutta sitä ei edes kysytty meiltä kun pääruoan lautaset harttiin pois. Odotimme hetken josko tarjoilija olisi tuonut jälkiruokalistan, mutta koska odottelua kesti jälleen kauan, tilasimme laskun. Paikka oli tunnelmallinen ja ruoka erinomaista, harmi että omtuva palvelu vei fiiliksen. Tarjoilija oli kyllä ystävällinen, ja hidastelu johtuikin varmaan siitä että tuövuorossa oli aivan liian vähän tarjoilijoita illan asiakasmäärään nähden.

"Upea"
5/6
Leena S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mukava paikka, jossa omanlaisensa tunnelma isojen ikkunoiden ja korkean katon alla. Illan mittaan vain puheensorina täytti paikan, taustamusiikki olisi ollut ehdottomasti liikaa. Palvelu oli mutkatonta ja hyvää. Söimme 4-ruokalajin menyyn, jossa oli aika erityyppisiä ruokia, mutta kokonaisuus oli hyvä. Ruoassa oli makua ja annokset näyttivät houkuttelevilta. Hinta-laatusuhde on tässä paikassa aika kohdillaan. Kokemus yllätti positiivisesti.