Katso kartalla
Suodattimet:
Tyhjennä kaikki
Arviot
123456
Hintahaarukka
€€€€€€€€€
Varattavissa netissä
Vain paikat, joissa Smart Offers -tarjouksia

3 ravintolaa paikassa Kallio, Helsinki

Etsitkö ravintolaa Helsingin Kalliosta? Anna Quandoon auttaa!

Kallio kuuluu Helsingin kantakaupungin legendaarisimpiin alueisiin. Entinen villi työläiskaupunginosa on kehittynyt ravintola- ja kulttuuritarjonnaltaan kaupungin kenties kiinnostavimmaksi kolkaksi, jossa perinteikäs kalliolainen korttelikulttuuri kohtaa modernin ja kansainvälisen ilmapiirin. Helsingin Kallion ravintoloissa voit nauttia niin skandinaavisia erikoisuuksia, eteläeurooppalaisia klassikoita, tuhtia pubiruokaa kuin eksoottisia makuja maailman eri laidoilta. Lyhyen kävely-, pyöräily- tai metromatkan päässä Helsingin keskustasta sijaitsevassa Kalliossa pääset kokemaan aivan toisenlaista kaupunkikulttuuria kuin hienostuneiden rakennusten ja suurten ostoskeskusten värittämässä ydinkeskustassa. Kallion henkeen kuuluvat tunnelmalliset 1900-alun kivitalot, pienet kivijalkapuodit ja mutkattoman rento tunnelma, joka näkyy myös alueen ravintolakulttuurissa. Kun pohdit, mitä ravintolaa Helsingin Kalliossa kokeilisit seuraavaksi, anna Quandoon auttaa valinnassa ja varaamisessa!

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Bar Cón Flemari

Kallio
espanjalainen
5.0/66
Bar Cón Flemari

Ravintola Kolmon3n

Kallio
kansainvälinen
5.2/6322
Ravintola Kolmon3n

Sushi Bar Rice Garden

Kallio
sushiravintola
4.1/69
Sushi Bar Rice Garden
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?
 1. 1.

  Helsingin Kallion ravintoloissa voit nauttia eurooppalaisista klassikoista ja tämän hetken ruokatrendeistä

  Skandinaaviset maut, lähiruoka ja yksinkertaisen freesi tyyli kuuluvat Helsingin nykyhetken ehdottomiin ruokatrendeihin, ja niistä voi nauttia myös monessa kalliolaisessa ravintolassa esimerkiksi artesaaniburgerien, saaristohenkisen pizzan tai sapaksien eli suomalaisten tapaksien muodossa. Suuntaa Helsingin Kallion ravintoloihin, kun tahdot nauttia Euroopan kiinnostavimpia makuja ainutlaatuisessa työläismiljöössä. Ruokailun jälkeen voit jatkaa Kallio-kierrosta esimerkiksi alueen pieniin vaateputiikkeihin ja levykauppoihin, rentoutua perinteisessä kalliolaisessa korttelisaunassa tai suunnata illanviettoon Kallion yöelämään. Ruokakulttuurin lisäksi Kallio tunnetaan myös juomakulttuuristaan, ja paikalliset ruokaravintolat ovatkin loistavia aloittelupaikkoja, mikäli aikomuksenasi on jatkaa iltaa esimerkiksi klubille, konserttiin tai perinteiseen korttelikapakkaan.
 2. 2.

  Kansainväliset ravintolat täyttävät Helsingin Kallion eri mantereiden ruokasuosikeilla

  Skandinavian ja muun Euroopan makujen lisäksi myös muun maailman ruokakulttuurit ovat voimakkaasti edustettuina Helsingin Kallion ravintoloissa. Etenkin Aasian mailla on ravintolatarjonnassa vahva edustus – maistuisiko tällä kertaa vaikkapa japanilainen sushi, intialainen curry, vietnamilaiset kesärullat vai kiinalainen nuudelikeitto? Kaukoidän lisäksi myös Lähi-idän maut ovat ottaneet Kallion omakseen. Värikkäät meze-lautaset, aidot döner-rullat ja tuoreet falafelit kuuluvat kalliolaisten tämän hetken lempiruokiin. Kallion kaduilla, Hakaniemen laitamilla ja Sörnäisten aseman tienoilla kulkiessa nenään saattaa kulkeutua myös mausteisten afrikkalaisten patojen, venäläisten pelmenien ja eteläamerikkalaisten erikoisuuksien tuoksuja. Lähde seikkailemaan Helsingin boheemeimman kansainvälisen ravintolakeskittymän jännittävään tunnelmaan!
 3. 3.

  Etsi ja varaa herkullisimmat ravintolat Helsingin Kalliosta

  Kallion ravintolatarjonta on tänä päivänä niin laaja ja monipuolinen, että sopivan ravintolan valitseminen voi tuottaa päänvaivaa. Lähteäkö lounasmatkalle thaimaalaiseen, nepalilaiseen vai libanonilaiseen ravintolaan? Valitako koko perheen päivällispaikaksi sushibuffet, meksikolainen street food -bistro vai perinteinen hampurilaisravintola? Viedäkö deitti kynttiläillalliselle aitoon italialaiseen trattoriaan vai kohuttuun ja kehuttuun fine dining -uutuuteen? Kallion ravintolat ovat helposti saavutettavissa niin Helsingin keskustasta kuin pohjoisosistakin käsin, ja Pasilan rautatieaseman sekä Linnanmäen välittömässä läheisyydessä sijaitsevana alueena Kallio vetää puoleensa kävijöitä myös pidempien matkojen takaa. Quandoo on nopein reittisi Helsingin Kallion kiinnostavimpiin ravintoloihin – palvelumme avulla voit tutustua ravintoloiden tarjontaan helposti ja tehdä pöytävarauksen haluamaasi ravintolaan muutamalla klikkauksella!