Alice Italian

Vallilaitalialainen, eurooppalainen
Loistava
5.0/6
114 arvostelua
Alice Italian Helsinki image 1
Alice Italian Helsinki image 2
Alice Italian Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Alice Italian – Tietoja

Alice Italian on Helsingin Vallilan nousevan luovan yhteisön ruokapaikka ja baari numero uno, Wonderland-coworking-kokonaisuuden yhteydessä, Konepajankujalla. Alicen keittiössä herkut taipuvat italialaiskokkien käsissä aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, joiden seurana nautitaan tietenkin myös asiaan kuuluvia virvokkeita ruokajuomista ja erikoiskahveista after work ja happy hour -drinkkeihin. Upea valoisa ravintolasali tarjoaa rennot, yhteisölliset ja edustavat puitteet niin freelancereille, asiakkaiden kanssa palaveeraajille kuin keille tahansa, jotka haluavat nauttia autenttisesta italialaisesta ruuasta sekä helposti lähestyttävästä tunnelmasta.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
07:45 - 14:00
Tuesday
07:45 - 14:00
Wednesday
07:45 - 21:30
Thursday
07:45 - 21:30
Friday
07:45 - 22:30
Saturday
16:00 - 22:30

Osoite

Alice Italian
Konepajankuja 1
00510 Helsinki

114 Alice Italian arvostelua

Loistava
5.0/6
114 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kajo L.päivä sitten · 5 arvostelua

Wine, starters (meats, cheese, pickled vega board) and quattro formaggi pizza were excellent!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Timo S.kolme päivää sitten · 2 arvostelua

Great breakfast, delicious coffee and really well presented dishes. :) first time for breakfast and totally recommend! Tank you Alice staff!

"Erinomainen"
6/6
Uljana B.18 päivää sitten · 3 arvostelua

It was super tasty. Very kindly waiter changed my meal, die to my luck of meal knowledge 🙈 Modern and cosy place.

Lisää kohteesta Alice Italian, Helsinki

Helsingin Vallilassa, Konepajankujalla sijaitseva Alice Italian on rehtiä italialaista ruokaa tarjoavat ravintola, jossa voit nauttia kaikki päivän ateriat asiaankuuluvine virvokkeineen. Alicessa tarjoillaan aamiaista, lounasta, illallista, erikoiskahveja, cocktaileja ja muita drinkkejä ja virvokkeita modernissa, urbaanissa ja eläväisessä ympäristössä. Päivittäin vaihtuvalla lounaalla on tarjolla keitto, buffet’sta lämminruoka sekä päivän kasvisannos. Social dining ja small plates ovat tämän päivän sana, jota suositaan myös Alicessa. Illallislistan pienemmistä annoksista on siis helppo koota haluamansa ateria tai jakaa useampia koko seurueen kesken. Ruokien valmistuksesta huolehtivat huippukokit, joista monet ovat italialaisia ja hankkineet taitonsa Lontoon ravintolamaailmassa. Listalta löytyy autenttisia italialaisia liha-, kala- ja kasvisruokia carpacciosta arancino-riisipalloihin ja risottoon herkullisia pizzoja ja täyteläistä pastaa unohtamatta. Lasagne valmistuu uppopaistetusta munakoisosta ja ravintolassa käsin, Viikin lehmien maidosta valmistetusta mozzarellasta. Aterian lopuksi maistuu Tiramisu tai vaikkapa jokin taidolla valmistetuista cocktaileista. Alice tuo vauhdilla kehittyvän Vallilan alueelle annoksen autenttista italialaista keittiötä, jonka makujen parissa viihtyvät niin alueella asuvat ja työskentelevät kuin kuka tahansa agendaan ja ruoka-aikaan katsomatta.