Quandoo
(FI) Suomi
4.8 /6 Loistava 934 arvostelua

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Treffi Pub & Bistro

Herttoniemen metroasemaa vastapäätä sijaitseva rakastettu kortteliravintola tarjoaa rehellistä ja taidolla valmistettua ruokaa. Suosiota niittävän hampurilaisen lisäksi ruokalistalta löytyy kattavasti laadukkaista raaka-aineista koottuja annoksia. Keittiö on auki lounaasta aina puoleen yöhön saakka. Treffi on ylpeästi itä-helsinkiläinen pubi, jonka sydämenä sykkii keittiön inka-hiiligrilli ja rakkaus ruokaan välittyy jokaisessa annoksessa. Bistron välitön tunnelma houkuttelee kävijöitä kauempaakin.

Aukioloajat

  • Maanantai 09:00 - 02:00
  • Tiistai 09:00 - 02:00
  • Keskiviikko 09:00 - 02:00
  • Torstai 09:00 - 02:00
  • Perjantai 09:00 - 03:00
  • Lauantai 09:00 - 03:00
  • Sunnutai 09:00 - 02:00
Treffi Pub & Bistro, HIIHTOMÄENTIE 14, 00810 Helsinki

Filosofia

Kun astut sisään Treffi Pub & Bistroon, pääset heti kiinni välittömään itä-helsinkiläiseen tunnelmaan. Nimensä mukaisesti Treffi on yhdistelmä perinteistä pubia ja rentoa ruokabistroa. Keittiö tekee hiiligrillissä rehtiä, mutta laadukasta ja huolella valmistettua kansainvälistä ruokaa, jonka valmistuksessa on käytetty luovuutta ja intohimoa. Kuuluisa Treffin Cheese Burger on yksi Helsingin parhaita hampurilaisia ja kylkiäisenä tarjottavat itsetehdyt ranskalaiset vievät taatusti kielen mennessään. Keittiö on avoinna joka päivä lounaasta aina keskiyöhön saakka. Lounaalla tarjolla on à la carte -listan lisäksi viikoittain vaihtuva lounaslista. Joka kuun viimeisenä sunnuntaina pöytään katetaan runsas brunssi vaihtuvilla teemoilla.

Erityismaininnan ansaitsee myös ravintolan laaja ja erinomainen olutvalikoima. Cocktail-listaa päivitetään osaavien baarimestareiden toimesta aina vuodenaikaan sopivaksi. Treffi Pub & Bistro tarjoilee ruoan ja juoman ohessa viihdykettä seurapelien ja screenien muodossa.

Keskiviikkoiltaisin Treffissä soi livemusiikki. Katettu terassi on usein täynnä, oli sää mikä hyvänsä. Alakerrasta löytyvä kabinettitila tarjoaa mahdollisuuden isommalle porukalle nauttia vaikkapa keittiömestarin yllätyslankkuja omassa rauhassa.

Mutkattoman iloinen ja nopea palvelu kruunaavat onnistuneen ruokailukokemuksen Treffissä. Ravintola on helposti löydettävissä aivan Herttoniemen metroaseman vierestä Hiihtomäentiellä.

Katso Treffin Syysmenu

Tervetuloa Treffiin! Asiakkaiden toiveista on syksyn listallemme otettu takaisin jo klassikoiksi muodostuneita annoksia. Kuuluisa lohturuoka-annoksemme villisika sekä kaikkien aikojen suosituimpiin annoksiin kuuluva rapea maissikananrinta ovat tehneet paluun. Ihan alkuun suosittelemme ainakin Oton Arancineja tai mausteista mustekalaa. Perinteisemmän ystäville kokkimme Juuso teki maan parhaan lehtipihvin ja kun aito puuhiiligrillimme sihisee säästä riippumatta, on Topin grillihärkä varma valinta joka tilanteessa. Pieni makea kruunaa aina aterian. Marjon suukko on pakko kokea, se on kuin taideteos ja taivaallinen sellainen <3

934 arvostelua

4.8 /6 Loistava 934 arvostelua
Melu: keskiarvo
Tunnelma: viityistä
Odotusaika: lyhyt
Laatu/Hinta: edullinen
Ruoka: herkullinen
Palvelu: ystävällinen
289 6
338 5
184 4
75 3
37 2
11 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
21.09.2017 11:03

Teemabrunssi oli todella maukas ja kattava ja asiakaspalvelu kiitettävällä tasolla. Jos jotain negatiivistä pitää sanoa niin paikka liian suosittu eli varaus pitää tehdä hyvissä ajoin ja liikaa jengiä Kalliosta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.09.2017 08:20

Superhyvä ruoka. Loistava palvelu. Täällä syödessä jää aina hyvä mieli. Henkilökunta on vaan huippua!. Ja bataattiranskikset rocks! Mahtavaa,kun oma paikallinen on tällainen helmi! Laajennusta odotellessa,että saa myös ruuhka-ailoina pöydän😉

3 arvostelua tähän mennessä 6
18.09.2017 15:12

Saamamme palvelu oli nopeaa ja asiantuntevaa. Ruuaksi tilasimme Treffin yllätyslankun ja jokainen yllätyslankkuun kuulunut annos oli suussasulavan herkullista. Keittiö otti myös hyvin huomioon ruokarajoitukseni lankkua koostaessaan. Erittäin vahva suositus Treffi Pubille!

2 arvostelua tähän mennessä 6
16.09.2017 19:11

Ruoka 6/5, palvelu 6/5! Ja se on harvinaista herkkua se. Kaikki kynnelle kykenevät ehdottomasti käymään tässä Herttoniemen ja koko pääkaupunkiseudun helmessä. Molemmat peukut on ylhäällä.

1 arvostelu tähän mennessä 3
02.11.2015 10:55

Treffi Pub & Bistroa kehuttiin useissa paikoissa, muun muassa White Trash Disease -blogissa. Valitettavasti oma kokemukseni Treffistä ei ole kovin hyvä. Jo saapuessani ravintolaan oli ikävää, tupakoivat ihmiset tukkivat ovea ja tupakan lemu oli läsnä koko ruokailun ajan. Pöytiin ei ohjattu, vaikka pöytävaraus oli tehty, tarjoilijoihin ei saanut katsekontaktia tiskiltä eikä salin puolelta. Minuuttien hölmönä seisoskelun jälkeen palvelu kuitenkin lähti toimimaan. Tarjoilija oli ystävällinen, tunnelma rento ja alun kankeus oli jo lähes unohdettu kunnes selvisi, että "ai niin, unohdinkin kertoa, että burgerit ovat loppu". Olo tuntui hyvin typerältä jälleen, pöytävaraus oli tehty viikkoja etukäteen ja Suomen parasta burgeria olisi ollut tarkoitus maistaa. No, sitten teimme pikaisen plan B:n, ja tilasin karitsaa. Ruoka oli hyvää, annos toimi erinomaisesti. Silti mieltä kaihersi alkuperäisen suunnitelman aka burgerin puuttuminen, ja annoskateutta oli ilmassa niiden onnekkaiden kohdalla, jotka burgereita saivat. Jälkiruokiin siirryttäessä harmi kasvoi, sillä jäätelökin oli loppu. Tällöin en enää tiennyt itkeäkö vaiko nauraa. Nyt lähinnä mietin, milloin ravintolaan olisi sopivaa tulla saadakseen heidän hehkutetuinta annostaan. Yhteenvetona: maistettu ruoka oli hyvää, ja jäi lupaava fiilis muidenkin annosten kohdalle. Huonona puolena hapuilu asiakaspalvelussa (huonosti informoitu ruoan loppuminen, ei pahoiteltu, ei selitetty mistä johtuu, asiakasta ei tervehditty eikä ohjattu ravintolaan tultaessa, hyvää tunnelmaa eivät ainakaan tarjoilijat luoneet) ja listan köyhyys ruokien loppumisen vuoksi.

1 arvostelu tähän mennessä 3
29.11.2015 21:15

Olimme varanneet pöydän kello viideksi 28.11. Paikan päällä meitä ei noteerattu ollenkaan. Kysyimme lopulta ohi kävelleeltä kokilta josko joku ohjaisi meidät pöytään. Pöydässä tilasimme samantien juotavat, joita ei sitten kahteen kymmeneen minuuttiin kuulunut. Viereisessä pöydässä olevaa seuruetta palvellut naistarjoilija kuitenkin huomasi tyhjän pöytämme ja otti tilanteen haltuun hakemalla meille juotavaa ja ottamalla ruokatilauksemme vastaan. Ruokaa sai myös odotella tavanomaista kauemmin, mutta suussasulavuutensa takia odottelu ei jäänyt annosten välillä kaivertamaan. Itse ruoka oli todella maukasta. Tattikeitto alkupalaksi oli juuri sopivan kokoinen; vei pahimman nälän pois, mutta jätti tilaa pääruoaksi tilaamillemme juustoburgereille. Paremman puoliskoni tilaamat friteeratut kanankoivet olivat keskinkertaiset. Burgeri oli maineensa arvoinen; pihvin kypsyysaste oli täydellinen medium ja sai erityisen hyvän maun puuhiilloksesta. Burgerin kanssa tarjotut ranskanperunat taas olivat hiukan liian suolaiset, eivätkä millään tavalla spesiaalit. Lisäksi puolet ranskalaisista oli kupin pohjalla isoina muruina. Jälkiruoaksi tilasimme fudge brownien itsetehdyllä jäätelöllä, joka maistui juuri niin hyvältä, kun täydellinen brownie voi maistua. Kokoonsa nähden brownie oli valitettavasti ylihinnoiteltu; annoksesta riitti juuri ja juuri neljä lusikallista. Erityiskiitos kuitenkin vielä herralle, joka tarjoili ruokamme. Kohteliaampaa palvelua saa hakea. Koko lysti kahdelle ihmiselle kustansi 73 euroa. Näin hinnakkaan ruoan ohella tulisi myös saada hyvä palvelu, joka jäi tällä kertaa sen verran heikoksi, että uudelleen visiittiä tulemme vain harkitsemaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.04.2016 10:01

Mahtavat hampparit ja yllätyslankut, pääsevät kyllä stadin top kolmoseen! Tulemme ehdottomasti uudelleen! Paikka oli ääriään myöten täynnä perjantai-iltana, joten ymmärrettävää, että palvelussa saattaa ilmetä hienoista viivettä, mutta juomat voisi pyrkiä tuomaan nopeasti juomatilauksen jälkeen, niin asiakkaat yleensä jaksavat odottaa tyytyväisinä, vaikka ruuassa kestäisikin. Meillä kävi niin, että juomat jäivät jonnekin piiiiiiiiiiitkäksi aikaa, ja ruoka puolestaan saapui reippaasti heti niiden toimittamisen jälkeen. Tämä myös johti siihen, että yhdet juomat riittivät koko visiitimme ajaksi, muutoin olisimme varmaan tilanneet toiset sitten ruuan kanssa. Mutta hieno kokemus kaikin puolin, tämä ei missään nimessä ollut valituis, vain pieni parannusehdotus yksittäistapaukseen! Kiitos mukavasta illasta!

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.11.2015 09:13

Stadin parhaat burgerit! Koko kokonaisuus uskomaton. Alkupalalankku toimi loistavasti, erityismaininta härkäviipaleista, joiden päälle oli ripoteltu tryffelimajoneesia. Pääruoaksi otetun burgerin pihvi oli ihan omassa kastissa verrattuna muihin käymiini burgerimestoihin. Paksu ja mediumiksi paistettu pihvi oli sopivan kostea niin että hampurilainen ei kaivannut mitään lisäkastiketta. Juusto oli kivasti sulanut pihvin päälle tuoden makua purilaiseen. Ikinä en ole myöskään syönyt niin hyviä ranskalaisia (joiden kanssa tarjoillaan myös tryffelimajoneesia!). Kokemuksen kruunasi vielä toimiva brownie fudge ja jäätelöpallo. Lisäksi ravintolalla myös monipuolinen olutvalikoima. Suosittelen lämpimästi käymään kokeilemassa!

3 arvostelua tähän mennessä 5
06.02.2016 17:02

Olimme paikassa perjantai-iltana klo 18-23, ruokailijoita oli runsaasti, onneksi olimme tehneet pöytävarauksen etukäteen. Ravintolatila on jakautunut pubin ja ruokailijoiden puoleen, pubin puolella oli lähiöpubin vakioasiakkaita jo tullessamme hyvässä hiprakassa. Hanassa oli kolme hyvää vierailevaa erikoisolutta ja listalla oli suhteellisen paljon erilaisia pullo-oluita. Ruoka oli erittäin maukasta, puuhiiligrillistä tuli hyvä aromi. Söin grillattua mustekalaa ja ribsejä, molemmat onnistuneita. Palvelu oli toisinaan hieman hidasta kiireen johdosta ja jouduimme odottelemaan mahdollisuutta tilata lisää juomaa. Klo 23 aikaan musiikki alkoi soimaan hieman liian lujaa ja muutenkin meno alkoi olemaan kuin ruotsinlaivalla. Kaikenkaikkiaan kokemus oli hyvä, mahdollisuus syödä hyvin ja juoda hyviä oluita.

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.05.2016 11:49

Ranskalainen maalaisbrunssi oli mainio ja rahalle sai hyvin vastinetta. Lämpimiä ja kylmiä ruokia oli riittävästi, ja erityisesti liharuuat olivat hyvin maukkaita. Salaatit hyviä. Muutama omaan makuuni sopimaton combo oli tarjolla, mutta toisaalta ne maistuivat seuralaiselle. Valikoimaa oli riittävästi, mutta enemmänkin olisi voinut olla. Esimerkiksi croisanttien kanssa ei ollut tarjolla marmelaadia, mikä oli pieni pettymys. Ruokapöydät on sullottu hieman liian lähelle toisiaan, joten kesken ruokailun saa varoa ohi menevien ihmisten takamuksia ja lastenrattaita. Ateriointi keskeytyy turhan usein siihen, että täytyy tehdä tilaa ns. "ohikulkijoille". Tämä rasittaa krapulaista ruokavierasta, liika jumppaaminen ja ylösnousemus aiheuttaa vielä rytmihäiriön.

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.10.2016 08:31

Palvelu on nopeaa ja sujuvaa. Ruoka-annokset täyttäviä ja erittäin herkullisia. Ravintola on tällä hetkellä todella suosittu, ja jotta kaikki halukkaat mahtuisivat ruokailemaan, on ravintolassa ulosheittomeininki, kun ruokailua on kestänyt kaksi tuntia. Se on tyypillistä ravintoloissa, jotka ovat suosittuja ja haluttuja ruokailupaikkoja, sillä liikevaihto halutaan tietysti maksimoida ja pitää asiakaskunta edes jokseenkin tyytyväisenä, jotta suurin osa pääsisi ravintolaan juuri toivomanaan iltana. Mutta toki käytäntö hieman rajoittaa tunnelmaa täydellisen onnistuneesta illasta. No, eipähän tule ainakaan notkuttua liian pitkään ravintolassa, ja voi olla hyväkin vaihtaa paikkaa. Kokonaisuudessaan erittäin onnistunut ja miellyttävä kokemus. Menisin uudelleenkin.

2 arvostelua tähän mennessä 5
29.02.2016 09:08

Pääosin erittäin hyvä ruoka ja palvelukin (vaikka jouduimme siirtymään toiseen pöytään isomman seurueen tieltä kesken ruokailun, se hoidettiin tosi hyvin). Paikan kunkkuannos eli burgeri oli erimaukas, surf 'n turf -annoksen pihvi oli varsin hyvä, mutta hummeri suoraan sanottuna mauton ja ranut olisi kannattanu olla tarjolla erillisessä kupissa (niinkuin burgeriannoksessa olivat), koska nyt se vettyivät lautasella kastikkeen ja lihasta tulevan nesteen johdosta. Lisäksi annos oli mielestäni laatuunsa nähden vähän turhan hintava. Jälkkäreistä lakritsi creme brulee oli tooodella maukas! Pointsit myös maittavasta viinistä :) Burgerille tulisin siis ehdottomasti uudelleen, hummerit jättäisin keittiöön.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.11.2015 08:55

Ruokalista oli monipuolinen ja mielenkiintoinen: jokaisessa annoksessa tuntui olevan jokin twisti. Juustohampurilainen oli maineensa veroinen, simppeli, lihaisa ja täydellisesti kypsennetty. Alkupalaksi syödyt ribsit olivat hiiltyneen rapeat, omaan makuun ehkä hiukan liian kuivat, mutta pöytäseurueen kommenteista päätellen tämäkin lienee makuasia. Chorizoliemessä olevat simpukat olivat myös täydellinen naposteltava. Palvelu oli mainiota kiireestä huolimatta. Erityisen mukavaa oli huomata, että vanhan treffipubin välittömyys ja rentous on saatu säilytettyä sopivassa määrin. Mukava kontrasti siis tutunturvallista pubitunnelmaa ja huipputason ravintolaa.

2 arvostelua tähän mennessä 4
10.11.2016 08:02

Ranskalainen maalaisbrunssi: Palvelu hyvää, ruoka ihan ok, makua olisi voinut olla monessa ruoassa enemmän. Caesar-salaattiin olisin kaivannut krutonkeja ja kunnon parmesanlastuja (juusto oli nyt todella hienona raasteena eikä maistunut kunnolla). Perunagratiini oli hyvää, härän kypsyysaste erinomainen. Ratatouillekasvikset olisivat voineet olla jollain eri tavalla kypsennettyjä. Nyt olivat lähinnä haaleita ja lötköjä. Jälkiruokapöytä hienoinen pettymys: Creme brulee ei ollut erityisen onnistunutta, calvadoskerma oli laihaa, hapanta litkua ja suklaakakku hieman turhan kiinteä ja kuiva. Menossa lupailtiin ranskalaisia juustoja ja pöydällä oli vain brieta ja jotain parmesanin kaltaista kovaa juustoa. Juomavalikoimassa voisi olla muutakin kuin vettä ja jääteetä. Kaikenkaikkiaan vierailusta jäi ihan ok vaikutelma, ihan heti en kuitenkaan ole uudestaan menossa kyseiseen ravintolaan brunssille.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.03.2017 08:34

Hienosti oli pöytä varattu, eikä oli vihaisia, vaikka oltiin vartti myöhässä, tosin kävin paikan päällä heille sanomassa tämä, asiaan suhtauduttiin ystävällisesti. Olin nuorten misten kanssa liikkeellä (lapsiani), ja oli ilo katsoa, kun äijät nauttivat ruuasta. Burgerit vetästiin, ja hyvää oli. Eikä se sämpylän yläpuolikaan, ollut mitenkään kuiva, vaikka sitäkin on kuulunut. Palvelu oli ystävällistä, ja nopeaa. Hyvää henkilökuntaa on vaikea saada, mutta te olette onnistuneet. Kiitos vielä kerran, kyllä suosittelen eteenpäin.

1 arvostelu tähän mennessä 2
24.04.2016 22:33

Treffipubin brunssi kuulosti tajuttoman hyvältä ja maukkaalta. Kun saavuimme kello 12 kattaukseen, joka varmasti on se kaikista kiireisin, odotti meitä tietenkin jono. Pääsimme pöytäämme istumaan noin kello 12.10. Sen jälkeen menimme tiskille ostamaan juomia ja maksamaan brunssia. Tilasimme 2 skumppalasia, mutta tarjoilija ei niitä antanut ja jäimme tiskille odottelemaan. Sen jälkeen toinen tarjoilija saapui ja kerroimme juuri tilanneemme 2 skumppalasia. Hän naurahti tähän(ei hätää, söpösti..mutta jokatapauksessa ja otti tilauksemme vastaan ja myöskin antoi ne skumpat) Odottelimme pöydässä n.12.25 saakka, että mahtuisimme jonottamaan buffaan. Kun haimme ruokaa, oli harmiksemme moni ruoka päässyt siltäerin loppumaan. Esim.vegepizzaa tuotiin kyllä kerran lisää, mutta pyytäessämme sitä kello 12.45 toisen kerran meille ilmoitettiin, että vegepizza on tältä kattaukselta loppunut. Meistä puolet söi vain kasviksruokaa, joten lihapullat ja ankka eivät meitä innostaneet. Ensimmäinen kerta brunssihistoriamme aikana kun ruoka loppui kesken ja sitä emme saaneet lisää, vaikka kolme pöytämme seurueesta mainitsi kokeille/tarjoilijoille asiasta. Tämä oikeasti vähän ärsytti. Sitten ärsytti jonottaa tietenkin jälkkäribuffaan 4kertaa koska jätski/key lime pie/ donitsikombo oli kokoajan loppunut. Huonoa tuuria ehkäpä :) Ymmärrämme kyllä kiireen, koska se oli silminhavaittavissa. Tarjoilu oli myös mukavaa ja kokit olivat symppiksiä. Ei vaan treffin brunssilla tällä kertaa kohdannut hintalaatusuhde. Peace & Love ! <3

2 arvostelua tähän mennessä 4
24.05.2016 12:29

Kävimme syömässä sunnuntaibrunssin, jonka aihe olis illäkertaa ranskalainen maalaisaamiainen. Ruoka oli melko hyvää, mutta "perinteiset" brunssin ainekset (pekoni, kananmunat, tuoremehu) puuttuivat. Joitakin tämä ei varmastikaan haittaa, mutta itse tykkään brunssillani saada "best of wboth worlds" eli lounasruokien lisäksi aamiaisruokia. Erityisesti se, ettei tarjolla ollut pakollisien kahvin ja teen seurana mitään mutua kuin vettä harmitti. Esimerkiksi omenamehu olisi varmasti sopinut Ranska-teemaan oikein hyvin. Muutoin ruoka oli tosiaan ihan hyvää perussettiä ja jälkiruoka (Creme Bruleeta, mansikoita ja suklaakiisseliä) hoito tehtävänsä. Odotin arvosteluiden perusteella kuitenkin paljon enemmän ja tämän takia päällimmäinen tunne oli pettymys. OK brunssi mutta hinta/laatu suhteeltaan kalliihko.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.09.2016 23:51

Treffi Pub & Bistrossa oli mukavan rento tunnelma ja paikka oli viihtyisä. Palvelu oli hyvää, tarjoilijat olivat iloisia ja rentoja. Ruuaksi otimme keittiömestarin yllätysmenun kahdelle henkilölle. Ruoka oli todella hyvää, suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 4
24.10.2016 08:56

Ulkomaalainen kulinaristiystäväni tilasi CocaColaa ruokajuomaksi. Maistoi heti, että oli jotakin muuta, kutsui tarjoilijan ja kysyi mitä juoma on, koska ei ole kokista. Silloin kerrottiin, että on Olvin kolaversio ja että Pepsiä löytyy. Vaihdettiin. Tuotiin pöytään. Kun sitten ystäväni jälleen maistoi juimas, niin totesi ettei tämäkään ole tavallista Pepsiä. Uusi tarjoilijan kutsu ja kysymys, että oliko tämä peruspepsiä. No ei ollut, oli maxia, joka keinomakeuttua. Talossa ei peruskokista eikä peruspepsiä. Jäi lopulta juomatta, kaikille kun keinosokerit eivät sovi. Tyydyimme veteen. Olisimme arvostaneet todellisten juomavaihtoehtojen kertomista jo tilausta tehtäessä. Ruoka itsessään hyvää, tunnelma nuorekas.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.12.2015 18:00

Varaukseni yhteydessä sain erinomaista palvelua ravintolapäälliköltä vaikka vekslasin aikalailla. Suuret kiitokset hänelle!:) Ravintolassa tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja palveluhenkinen. Sain mm. Kylmän keittoni tilalle nopeasti uuden kuumana. Ruuat tulivat ripeästi ja olivat hyviä. Viinin valintaan ja maisteluun suhtauduttiin asiallisesti ja ammattitaidolla. Pöytä oli hyvä ja tunnelma ravintolassa viihtyisä. Koko seurue oli tyytyväinen!:) Palaamme mielellämme ravintolaanne ja suosittelemme sitä muillekkin!!!