Treffi Pub & Bistro

Loistava
4.8/6
1 413 arvostelua
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 1
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 2
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Treffi Pub & Bistro – Tietoja

Rakastettu kortteliravintola Treffi Pub & Bistro tarjoaa rehellistä ja taidolla valmistettua, eri kansainvälisistä keittiöistä ammentavaa ruokaa Helsingissä, Herttoniemen metroasemaa vastapäätä, Hiihtomäentiellä. Tuhti Cheese Burger keittiön sydämessä hehkuvilla puuhiilillä grillatulla pihvillä sekä mehevä portobello-halloumiburgeri ovat legendaarisia, mutta listan All-Day Menun mitä tahansa annosta tarkastellessa ei tiedä, mitä kaikista makunystyröistään kuuntelisi. Tarjolla on bistrohenkistä ruokaa alkupaloista ruokaisiin salaatteihin, ribseihin, fileepihveihin, pastaan ja kala-annoksiin sekä jälkiruokiin – joka päivä yöhön asti. Maininnan ansaitsee myös erinomainen ja laaja olutvalikoima. Viikoittain vaihtuvaa lounasta on tarjolla arkisin, ja joka sunnuntai Treffissä katetaan monipuolinen brunssi, jonka teema vaihtuu viikoittain.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 02:00
Monday
09:00 - 02:00
Tuesday
09:00 - 02:00
Wednesday
09:00 - 02:00
Thursday
09:00 - 02:00
Friday
09:00 - 04:00
Saturday
09:00 - 04:00
Sunday
09:00 - 02:00

Osoite

Treffi Pub & Bistro
Hiihtomäentie 14
00810 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

BLINI (L)

Tattarijuureen valmistettu blini, siianmätiä, kananmunaa, punasipulia & vuolukermaa
14,00 €

RACLETTE (L)

Sulaa alppijuustoa, marmorihärkää, savupossua, chorizoa & juureen leivottua leipää
12,00 €

SIMPUKAT (L)

Tuoreita sinisimpukoita merimiehen tapaan & juureen leivottua leipää
10,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Treffi Pub & Bistro, Helsinki

”Treffi Pub & Bistro kannattaa aina,” väittää Helsingin Herttoniemessä, Hiihtomäentiellä sijaitseva ravintola itse. Samaa mieltä ovat myös monet paikassa käyneet. Burgereita on tituleerattu Suomen parhaiksi, palvelua kehutaan iloiseksi ja brunssia taivaalliseksi. Herttoniemestä löytyy siis suosittu kortteliravintola, jonka rento ja rehellinen pubitunnelma ja hyvä sijainti Herttoniemen metroaseman kupeessa houkuttelee asiakkaita myös Itä-Helsinkiä kauempaa.

Se, mitä Treffin keittiöstä tulee ulos ei ole vain tavanomaista pubi- ja bistroruokaa, vaikka burgerit, schnitzelit, ribsit ja salaattiannokset niminä saattavatkin kuulostaa, vaan kansainvälisistä keittiöistä ammentavat annokset ovat huippukokkien ammattitaidolla ja ajatuksella valmistamia. Ja sopivan aineksen vastaan tullessa, voi annoksestaan aistia hienon savuaromin, jonka takana on keittiön aito puuhiiligrilli.

Treffi Pub & Bistro on avoinna joka päivä aamusta yömyöhään, joten Treffin bistrohenkisistä ruuista ja rennosta tunnelmasta pääsee nauttimaan viikoittain vaihtuvilla arkilounailla sekä päivittäin All-Day Menun antimin päivällis- ja illallisaikaan sekä pikkutunneilla virvokkeiden kera. Sunnuntaiaamut on pyhitetty maukkaille ja laadukkaille brunsseille, joiden teema vaihtuu viikoittain eri maiden keittiöistä ammentaen. Saatatpa löytää buffet’sta siis niin eteläeurooppalaisia, aasialaisia, Lähi-Idän kuin pohjoismaisiakin makuja. Ja jälkiruuat kuuluvat asiaan myös brunssilla, tottakai.

1 413 Treffi Pub & Bistro arvostelua

Loistava
4.8/6
1 413 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Anna V.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli juustokakkua lukuunottamatta herkullista! Juustokakku oli valitettavasti mitäänsanomattoman makuinen...joskaan ei sekään varsinaisesti pahaa. Suosikkijamme olivat yllätyslankkuun kuuluneet entrecote-pihvi ja kala. Myös creme brule oli herkullista! Tarjoilijat olisivat voineet olla hieman paremmin perillä juomalistasta.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Roosa I.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Olin ensimmäistä kertaa brunssilla treffissä. Tapas brunssi oli laaja ja todella herkullinen. Ehdottomasti olen tulossa toisenkin kerran herkuttelemaan treffi pubiin. Hyvälle Asiakaspalvelulle myös extra maininta.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Saana L.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää laadukasta ruokaa ja mukavaa henkilökuntaa. (Y) Rento tunnelmallinen paikka, jossa voi syödä tai pelata pelejä ja juoda muutaman. Plussaa siitä, että hyvin toimii Smartum.