FI
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 1
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 2
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 3
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 4
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 5
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 6
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 7

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi · Kansainvälinen · 
Loistava
4.8/6
999 Reviews

Treffi Pub & Bistro – Tietoja

Herttoniemen metroasemaa vastapäätä sijaitseva rakastettu kortteliravintola tarjoaa rehellistä ja taidolla valmistettua ruokaa. Suosiota niittävän hampurilaisen lisäksi ruokalistalta löytyy kattavasti laadukkaista raaka-aineista koottuja annoksia. Keittiö on auki lounaasta aina puoleen yöhön saakka. Treffi on ylpeästi itä-helsinkiläinen pubi, jonka sydämenä sykkii keittiön inka-hiiligrilli ja rakkaus ruokaan välittyy jokaisessa annoksessa. Bistron välitön tunnelma houkuttelee kävijöitä kauempaakin.

Siirry ravintolan Treffi Pub & Bistro verkkosivustoon

Osoite

Treffi Pub & Bistro
HIIHTOMÄENTIE 14
00810 Helsinki

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 03:00
lauantai
09:00 - 03:00
sunnuntai
09:00 - 02:00
maanantai
09:00 - 02:00
tiistai
09:00 - 02:00
keskiviikko
09:00 - 02:00
torstai
09:00 - 02:00
perjantai
09:00 - 03:00

Menu (General)

Treffin Syysmenu

Every Day - All Day
pdf
Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä juhlia? Haluaisitteko jäädä pitempään? Onko teillä erityistoiveita?

Lisätietoja

Kun astut sisään Treffi Pub & Bistroon, pääset heti kiinni välittömään itä-helsinkiläiseen tunnelmaan. Nimensä mukaisesti Treffi on yhdistelmä perinteistä pubia ja rentoa ruokabistroa. Keittiö tekee hiiligrillissä rehtiä, mutta laadukasta ja huolella valmistettua kansainvälistä ruokaa, jonka valmistuksessa on käytetty luovuutta ja intohimoa. Kuuluisa Treffin Cheese Burger on yksi Helsingin parhaita hampurilaisia ja kylkiäisenä tarjottavat itsetehdyt ranskalaiset vievät taatusti kielen mennessään. Keittiö on avoinna joka päivä lounaasta aina keskiyöhön saakka. Lounaalla tarjolla on à la carte -listan lisäksi viikoittain vaihtuva lounaslista. Joka kuun viimeisenä sunnuntaina pöytään katetaan runsas brunssi vaihtuvilla teemoilla.

Erityismaininnan ansaitsee myös ravintolan laaja ja erinomainen olutvalikoima. Cocktail-listaa päivitetään osaavien baarimestareiden toimesta aina vuodenaikaan sopivaksi. Treffi Pub & Bistro tarjoilee ruoan ja juoman ohessa viihdykettä seurapelien ja screenien muodossa.

Keskiviikkoiltaisin Treffissä soi livemusiikki. Katettu terassi on usein täynnä, oli sää mikä hyvänsä. Alakerrasta löytyvä kabinettitila tarjoaa mahdollisuuden isommalle porukalle nauttia vaikkapa keittiömestarin yllätyslankkuja omassa rauhassa.

Mutkattoman iloinen ja nopea palvelu kruunaavat onnistuneen ruokailukokemuksen Treffissä. Ravintola on helposti löydettävissä aivan Herttoniemen metroaseman vierestä Hiihtomäentiellä.

999 Treffi Pub & Bistro Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Heidi S.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Isänpäiväbuffassa oli loistavat ruuat ja taivaallisia kakkuja. (Niin myös tryffelit) Erikoishieno juttu oli lastenpöydän pehmiskone, josta sai itse tehdä annoksen. Lasten ruuan hinnoittelusta iso peukku!

"Erinomainen"6/6
Sami S.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvä ja iloinen palvelu! Aina suuri ilo! Burgerit myös oikein maukkaat. Tryffeli-parmegiano- majoneesista erikois plussat! Black angus pihvi oli myös sopivasti paistettu! Tunnelma oli torstai iltana mukava ja sopivan vilkasta.

"Erinomainen"6/6
Kati S.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Rento ilmapiiri, herkulliset ruoat ja monipuolinen juomalista! Suomen parhaaksi lähiöravintolaksi tituleeraaminen ei ole ihme; heti ovesta sisään tullessa nenään leijailee kuuluisan Treffi cheese burgerin herkullinen tuoksu, tunnelmalliset valot loistavat ympärillä ja rauhallinen puheensorina säestää pöytiinohjauksen ajan. Hieno meininki kaikin puolin!

"Erinomainen"6/6
Liina A.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen ja nopea palvelu, vaikka ravintola oli ihan täynnä. Ruoka hyvää. Burgeria voi suositella erityisesti. Hyvä valikoima erilaisia juomia. Hinta laatuun nähden kohtuullinen. Tosi jees!

"Okei"3/6
Tiia K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Treffi Pub & Bistroa kehuttiin useissa paikoissa, muun muassa White Trash Disease -blogissa. Valitettavasti oma kokemukseni Treffistä ei ole kovin hyvä. Jo saapuessani ravintolaan oli ikävää, tupakoivat ihmiset tukkivat ovea ja tupakan lemu oli läsnä koko ruokailun ajan. Pöytiin ei ohjattu, vaikka pöytävaraus oli tehty, tarjoilijoihin ei saanut katsekontaktia tiskiltä eikä salin puolelta. Minuuttien hölmönä seisoskelun jälkeen palvelu kuitenkin lähti toimimaan. Tarjoilija oli ystävällinen, tunnelma rento ja alun kankeus oli jo lähes unohdettu kunnes selvisi, että "ai niin, unohdinkin kertoa, että burgerit ovat loppu". Olo tuntui hyvin typerältä jälleen, pöytävaraus oli tehty viikkoja etukäteen ja Suomen parasta burgeria olisi ollut tarkoitus maistaa. No, sitten teimme pikaisen plan B:n, ja tilasin karitsaa. Ruoka oli hyvää, annos toimi erinomaisesti. Silti mieltä kaihersi alkuperäisen suunnitelman aka burgerin puuttuminen, ja annoskateutta oli ilmassa niiden onnekkaiden kohdalla, jotka burgereita saivat. Jälkiruokiin siirryttäessä harmi kasvoi, sillä jäätelökin oli loppu. Tällöin en enää tiennyt itkeäkö vaiko nauraa. Nyt lähinnä mietin, milloin ravintolaan olisi sopivaa tulla saadakseen heidän hehkutetuinta annostaan. Yhteenvetona: maistettu ruoka oli hyvää, ja jäi lupaava fiilis muidenkin annosten kohdalle. Huonona puolena hapuilu asiakaspalvelussa (huonosti informoitu ruoan loppuminen, ei pahoiteltu, ei selitetty mistä johtuu, asiakasta ei tervehditty eikä ohjattu ravintolaan tultaessa, hyvää tunnelmaa eivät ainakaan tarjoilijat luoneet) ja listan köyhyys ruokien loppumisen vuoksi.

"Okei"3/6
Timo H.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Olimme varanneet pöydän kello viideksi 28.11. Paikan päällä meitä ei noteerattu ollenkaan. Kysyimme lopulta ohi kävelleeltä kokilta josko joku ohjaisi meidät pöytään. Pöydässä tilasimme samantien juotavat, joita ei sitten kahteen kymmeneen minuuttiin kuulunut. Viereisessä pöydässä olevaa seuruetta palvellut naistarjoilija kuitenkin huomasi tyhjän pöytämme ja otti tilanteen haltuun hakemalla meille juotavaa ja ottamalla ruokatilauksemme vastaan. Ruokaa sai myös odotella tavanomaista kauemmin, mutta suussasulavuutensa takia odottelu ei jäänyt annosten välillä kaivertamaan. Itse ruoka oli todella maukasta. Tattikeitto alkupalaksi oli juuri sopivan kokoinen; vei pahimman nälän pois, mutta jätti tilaa pääruoaksi tilaamillemme juustoburgereille. Paremman puoliskoni tilaamat friteeratut kanankoivet olivat keskinkertaiset. Burgeri oli maineensa arvoinen; pihvin kypsyysaste oli täydellinen medium ja sai erityisen hyvän maun puuhiilloksesta. Burgerin kanssa tarjotut ranskanperunat taas olivat hiukan liian suolaiset, eivätkä millään tavalla spesiaalit. Lisäksi puolet ranskalaisista oli kupin pohjalla isoina muruina. Jälkiruoaksi tilasimme fudge brownien itsetehdyllä jäätelöllä, joka maistui juuri niin hyvältä, kun täydellinen brownie voi maistua. Kokoonsa nähden brownie oli valitettavasti ylihinnoiteltu; annoksesta riitti juuri ja juuri neljä lusikallista. Erityiskiitos kuitenkin vielä herralle, joka tarjoili ruokamme. Kohteliaampaa palvelua saa hakea. Koko lysti kahdelle ihmiselle kustansi 73 euroa. Näin hinnakkaan ruoan ohella tulisi myös saada hyvä palvelu, joka jäi tällä kertaa sen verran heikoksi, että uudelleen visiittiä tulemme vain harkitsemaan.

"Erinomainen"6/6
Ninni M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Mahtavat hampparit ja yllätyslankut, pääsevät kyllä stadin top kolmoseen! Tulemme ehdottomasti uudelleen! Paikka oli ääriään myöten täynnä perjantai-iltana, joten ymmärrettävää, että palvelussa saattaa ilmetä hienoista viivettä, mutta juomat voisi pyrkiä tuomaan nopeasti juomatilauksen jälkeen, niin asiakkaat yleensä jaksavat odottaa tyytyväisinä, vaikka ruuassa kestäisikin. Meillä kävi niin, että juomat jäivät jonnekin piiiiiiiiiiitkäksi aikaa, ja ruoka puolestaan saapui reippaasti heti niiden toimittamisen jälkeen. Tämä myös johti siihen, että yhdet juomat riittivät koko visiitimme ajaksi, muutoin olisimme varmaan tilanneet toiset sitten ruuan kanssa. Mutta hieno kokemus kaikin puolin, tämä ei missään nimessä ollut valituis, vain pieni parannusehdotus yksittäistapaukseen! Kiitos mukavasta illasta!

"Erinomainen"6/6
imgKalle K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Stadin parhaat burgerit! Koko kokonaisuus uskomaton. Alkupalalankku toimi loistavasti, erityismaininta härkäviipaleista, joiden päälle oli ripoteltu tryffelimajoneesia. Pääruoaksi otetun burgerin pihvi oli ihan omassa kastissa verrattuna muihin käymiini burgerimestoihin. Paksu ja mediumiksi paistettu pihvi oli sopivan kostea niin että hampurilainen ei kaivannut mitään lisäkastiketta. Juusto oli kivasti sulanut pihvin päälle tuoden makua purilaiseen. Ikinä en ole myöskään syönyt niin hyviä ranskalaisia (joiden kanssa tarjoillaan myös tryffelimajoneesia!). Kokemuksen kruunasi vielä toimiva brownie fudge ja jäätelöpallo. Lisäksi ravintolalla myös monipuolinen olutvalikoima. Suosittelen lämpimästi käymään kokeilemassa!

"Upea"5/6
Kaj M.kaksi vuotta sitten · 4 arvostelua

Olimme paikassa perjantai-iltana klo 18-23, ruokailijoita oli runsaasti, onneksi olimme tehneet pöytävarauksen etukäteen. Ravintolatila on jakautunut pubin ja ruokailijoiden puoleen, pubin puolella oli lähiöpubin vakioasiakkaita jo tullessamme hyvässä hiprakassa. Hanassa oli kolme hyvää vierailevaa erikoisolutta ja listalla oli suhteellisen paljon erilaisia pullo-oluita. Ruoka oli erittäin maukasta, puuhiiligrillistä tuli hyvä aromi. Söin grillattua mustekalaa ja ribsejä, molemmat onnistuneita. Palvelu oli toisinaan hieman hidasta kiireen johdosta ja jouduimme odottelemaan mahdollisuutta tilata lisää juomaa. Klo 23 aikaan musiikki alkoi soimaan hieman liian lujaa ja muutenkin meno alkoi olemaan kuin ruotsinlaivalla. Kaikenkaikkiaan kokemus oli hyvä, mahdollisuus syödä hyvin ja juoda hyviä oluita.

"Upea"5/6
Aleksi U.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ranskalainen maalaisbrunssi oli mainio ja rahalle sai hyvin vastinetta. Lämpimiä ja kylmiä ruokia oli riittävästi, ja erityisesti liharuuat olivat hyvin maukkaita. Salaatit hyviä. Muutama omaan makuuni sopimaton combo oli tarjolla, mutta toisaalta ne maistuivat seuralaiselle. Valikoimaa oli riittävästi, mutta enemmänkin olisi voinut olla. Esimerkiksi croisanttien kanssa ei ollut tarjolla marmelaadia, mikä oli pieni pettymys. Ruokapöydät on sullottu hieman liian lähelle toisiaan, joten kesken ruokailun saa varoa ohi menevien ihmisten takamuksia ja lastenrattaita. Ateriointi keskeytyy turhan usein siihen, että täytyy tehdä tilaa ns. "ohikulkijoille". Tämä rasittaa krapulaista ruokavierasta, liika jumppaaminen ja ylösnousemus aiheuttaa vielä rytmihäiriön.

2 Henkilöä
12345678
Tänään (lauantai)
marraskuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään