Treffi Pub & Bistro

HerttoniemiKansainvälinen
Loistava
4.8/6
1 247 arvostelua
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 1
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 2
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 3

Treffi Pub & Bistro – Tietoja

Herttoniemen metroasemaa vastapäätä sijaitseva rakastettu kortteliravintola tarjoaa rehellistä ja taidolla valmistettua ruokaa. Suosiota niittävän hampurilaisen lisäksi ruokalistalta löytyy kattavasti laadukkaista raaka-aineista koottuja annoksia. Keittiö on auki lounaasta aina puoleen yöhön saakka. Treffi on ylpeästi itä-helsinkiläinen ravintola, jonka sydämenä sykkii keittiön inka-hiiligrilli ja rakkaus ruokaan välittyy jokaisessa annoksessa. Bistron välitön tunnelma houkuttelee kävijöitä kauempaakin.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 02:00
torstai
09:00 - 02:00
perjantai
09:00 - 03:00
lauantai
09:00 - 03:00
sunnuntai
09:00 - 02:00
maanantai
09:00 - 02:00
tiistai
09:00 - 02:00
keskiviikko
09:00 - 02:00

Osoite

Treffi Pub & Bistro
HIIHTOMÄENTIE 14
00810 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

ALKUPALALANKKU

Lajitelma alkupaloja jaettavaksi kahdelle
14,00 €

KESÄ (L,G)

Kylmäsavulohitartaria, parsaa, savuahventa, Friida kananmunaa, kesäperunaa & tillivoita
12,00 €

PULLED PORK (L,G)

Mureaksi paahdettua possua, baby gem -salaattia, korianteria, inkivääriä & chiliä
11,00 €

Lisää kohteesta Treffi Pub & Bistro, Helsinki

Kun astut sisään Treffi Pub & Bistroon, pääset heti kiinni välittömään itä-helsinkiläiseen tunnelmaan. Nimensä mukaisesti Treffi on yhdistelmä perinteistä pubia ja rentoa ruokabistroa. Keittiö tekee hiiligrillissä rehtiä, mutta laadukasta ja huolella valmistettua kansainvälistä ruokaa, jonka valmistuksessa on käytetty luovuutta ja intohimoa. Kuuluisa Treffin Cheese Burger on yksi Helsingin parhaita hampurilaisia ja kylkiäisenä tarjottavat itsetehdyt ranskalaiset vievät taatusti kielen mennessään. Keittiö on avoinna joka päivä lounaasta aina keskiyöhön saakka. Lounaalla tarjolla on à la carte -listan lisäksi viikoittain vaihtuva lounaslista. Joka kuun viimeisenä sunnuntaina pöytään katetaan runsas brunssi vaihtuvilla teemoilla.

Erityismaininnan ansaitsee myös ravintolan laaja ja erinomainen olutvalikoima. Cocktail-listaa päivitetään osaavien baarimestareiden toimesta aina vuodenaikaan sopivaksi. Treffi Pub & Bistro tarjoilee ruoan ja juoman ohessa viihdykettä seurapelien ja screenien muodossa.

Keskiviikkoiltaisin Treffissä soi livemusiikki. Katettu terassi on usein täynnä, oli sää mikä hyvänsä. Alakerrasta löytyvä kabinettitila tarjoaa mahdollisuuden isommalle porukalle nauttia vaikkapa keittiömestarin yllätyslankkuja omassa rauhassa.

Mutkattoman iloinen ja nopea palvelu kruunaavat onnistuneen ruokailukokemuksen Treffissä. Ravintola on helposti löydettävissä aivan Herttoniemen metroaseman vierestä Hiihtomäentiellä.

1 247 Treffi Pub & Bistro arvostelua

Loistava
4.8/6
1 247 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Noora H.seitsemän tuntia sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaisen hyvää ja palvelu nopeaa. Jälkiruokana Brownie oli ehdottomasti parhaimpia ikinä syömiäni. Koko seurue oli erittäin tyytyväinen ruokaan ja rauhallisessa ympäristössä oli mukavaa vaihtaa kuulumisia.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jonas G.10 päivää sitten · 2 arvostelua

Food was excellent, and service was great :) Two of us had the entrecote steak which was apparently delicious! I myself had the Treffi cheese burger which in my books is still the best burger in town !

"Erinomainen"
6/6
Piia A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu. Hyvä ruoka. Hyvä sijainti. Hyvät annos koot. Tarjoilija osasi suositella hyvän viinin. Tullaan kyllä toistekin ja sitten kokeillaan hampurilaista. Hyvä kokemus. Suosittelen todella!