Quandoo
(FI) Suomi
4.7 /6 Loistava 710 arvostelua

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Treffi Pub & Bistro

Herttoniemen metroasemaa vastapäätä sijaitseva rakastettu kortteliravintola tarjoaa rehellistä ja taidolla valmistettua ruokaa. Suosiota niittävän hampurilaisen lisäksi ruokalistalta löytyy kattavasti laadukkaista raaka-aineista koottuja annoksia. Keittiö on auki lounaasta aina puoleen yöhön saakka. Treffi on ylpeästi itä-helsinkiläinen pubi, jonka sydämenä sykkii keittiön inka-hiiligrilli ja rakkaus ruokaan välittyy jokaisessa annoksessa. Bistron välitön tunnelma houkuttelee kävijöitä kauempaakin.

Aukioloajat

  • Maanantai 09:00 - 02:00
  • Tiistai 09:00 - 02:00
  • Keskiviikko 09:00 - 02:00
  • Torstai 09:00 - 02:00
  • Perjantai 09:00 - 03:00
  • Lauantai 09:00 - 03:00
  • Sunnutai 09:00 - 02:00
Treffi Pub & Bistro, HIIHTOMÄENTIE 14, 00810 Helsinki

Filosofia

Kun astut sisään Treffi Pub & Bistroon, pääset heti kiinni välittömään itä-helsinkiläiseen tunnelmaan. Nimensä mukaisesti Treffi on yhdistelmä perinteistä pubia ja rentoa ruokabistroa. Keittiö tekee hiiligrillissä rehtiä, mutta laadukasta ja huolella valmistettua kansainvälistä ruokaa, jonka valmistuksessa on käytetty luovuutta ja intohimoa. Kuuluisa Treffin Cheese Burger on yksi Helsingin parhaita hampurilaisia ja kylkiäisenä tarjottavat itsetehdyt ranskalaiset vievät taatusti kielen mennessään. Keittiö on avoinna joka päivä lounaasta aina keskiyöhön saakka. Lounaalla tarjolla on à la carte -listan lisäksi viikoittain vaihtuva lounaslista. Joka kuun viimeisenä sunnuntaina pöytään katetaan runsas brunssi vaihtuvilla teemoilla.

Erityismaininnan ansaitsee myös ravintolan laaja ja erinomainen olutvalikoima. Cocktail-listaa päivitetään osaavien baarimestareiden toimesta aina vuodenaikaan sopivaksi. Treffi Pub & Bistro tarjoilee ruoan ja juoman ohessa viihdykettä seurapelien ja screenien muodossa.

Keskiviikkoiltaisin Treffissä soi livemusiikki. Katettu terassi on usein täynnä, oli sää mikä hyvänsä. Alakerrasta löytyvä kabinettitila tarjoaa mahdollisuuden isommalle porukalle nauttia vaikkapa keittiömestarin yllätyslankkuja omassa rauhassa.

Mutkattoman iloinen ja nopea palvelu kruunaavat onnistuneen ruokailukokemuksen Treffissä. Ravintola on helposti löydettävissä aivan Herttoniemen metroaseman vierestä Hiihtomäentiellä.

Katso Treffin Kesämenu

Treffi starttaa kesäkauden uudella menulla! Meillä grillataan säällä kuin säällä. Menusta löydät uuden Brisketin, jossa aistit kesäisen kuuman hiilloksen suoraan aidosta puuhiiligrillistämme. Vegeburger vol. 9 on nyt viilattu timanttiseksi ja asiakkaiden pyynnöstä se sisältää jälleen savustettua fetaa. Aina varma valinta on yllätyslankku, johon keittiömestarimme valitsee päivän parhaimman lajitelman herkkujamme. Kesäisin lankulle valikoituu perinteitä kunnioittaen mm. parsaa ja muikkuja. Leipurimme Marjon taikinajuureen leivottua ruisleipää ei myöskään kannata jättää maistamatta. Kaiken kruunaa jälkiruoka. Suukko Hannalta on kuin taideteos.

710 arvostelua

4.7 /6 Loistava 710 arvostelua
Ruoka: herkullinen
Palvelu: ystävällinen
Odotusaika: lyhyt
Laatu/Hinta: edullinen
Melu: hiljainen
Tunnelma: viityistä
204 6
265 5
143 4
58 3
32 2
8 1
2 arvostelua tähän mennessä 6
14.06.2017 08:25

Hyvä kokemus. TBC tuli nopeaa valmiiksi ja tarjoilu pelasi. Burgeri yltää helposti top5:seen. Artesaaniolut oli maittava lisä tähän. Ei haittaa lähteä keskustastakaan Herttoniemeen saakka. Suosittelen

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.06.2017 15:48

Annokset (myös alkupalat) olivat isoja ja herkullisia. Palvelu oli erinomaista - ystävällistä, asiantuntevaa ja hyvin ajoitettua. Ravintolassa oli mukavan rento tunnelma. Vaikka paikka oli täynnä ihmisiä ja näkymä keittiöön avoin, ääntä tai hälinää ei ollut mielestäni liikaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.05.2017 22:26

Pöytävaraus ja kaikki muukin toimi loistavasti. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Burgerit olivat todella hyviä. Juomasuositukset ihan kohdallaan. Viihtyisä paikka, sijainti helppo ja meillä mukavaa!

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.05.2017 13:42

Treffi on täydellinen ruokapaikka, erittäin maukas hamppari ja rapea lisäpekoni siihen on sellainen yhdistelmä, ettei parempaa löydy mistään !!!!!!! Voin suositella kaikille, niillekin jotka on jo saaneet mäkkärin hampparista mittarin täyteen, koska vain hamppari-nimi on huono se ei kuvaa tätä ruoka-annosta !!! :)

1 arvostelu tähän mennessä 3
02.11.2015 10:55

Treffi Pub & Bistroa kehuttiin useissa paikoissa, muun muassa White Trash Disease -blogissa. Valitettavasti oma kokemukseni Treffistä ei ole kovin hyvä. Jo saapuessani ravintolaan oli ikävää, tupakoivat ihmiset tukkivat ovea ja tupakan lemu oli läsnä koko ruokailun ajan. Pöytiin ei ohjattu, vaikka pöytävaraus oli tehty, tarjoilijoihin ei saanut katsekontaktia tiskiltä eikä salin puolelta. Minuuttien hölmönä seisoskelun jälkeen palvelu kuitenkin lähti toimimaan. Tarjoilija oli ystävällinen, tunnelma rento ja alun kankeus oli jo lähes unohdettu kunnes selvisi, että "ai niin, unohdinkin kertoa, että burgerit ovat loppu". Olo tuntui hyvin typerältä jälleen, pöytävaraus oli tehty viikkoja etukäteen ja Suomen parasta burgeria olisi ollut tarkoitus maistaa. No, sitten teimme pikaisen plan B:n, ja tilasin karitsaa. Ruoka oli hyvää, annos toimi erinomaisesti. Silti mieltä kaihersi alkuperäisen suunnitelman aka burgerin puuttuminen, ja annoskateutta oli ilmassa niiden onnekkaiden kohdalla, jotka burgereita saivat. Jälkiruokiin siirryttäessä harmi kasvoi, sillä jäätelökin oli loppu. Tällöin en enää tiennyt itkeäkö vaiko nauraa. Nyt lähinnä mietin, milloin ravintolaan olisi sopivaa tulla saadakseen heidän hehkutetuinta annostaan. Yhteenvetona: maistettu ruoka oli hyvää, ja jäi lupaava fiilis muidenkin annosten kohdalle. Huonona puolena hapuilu asiakaspalvelussa (huonosti informoitu ruoan loppuminen, ei pahoiteltu, ei selitetty mistä johtuu, asiakasta ei tervehditty eikä ohjattu ravintolaan tultaessa, hyvää tunnelmaa eivät ainakaan tarjoilijat luoneet) ja listan köyhyys ruokien loppumisen vuoksi.

1 arvostelu tähän mennessä 3
29.11.2015 21:15

Olimme varanneet pöydän kello viideksi 28.11. Paikan päällä meitä ei noteerattu ollenkaan. Kysyimme lopulta ohi kävelleeltä kokilta josko joku ohjaisi meidät pöytään. Pöydässä tilasimme samantien juotavat, joita ei sitten kahteen kymmeneen minuuttiin kuulunut. Viereisessä pöydässä olevaa seuruetta palvellut naistarjoilija kuitenkin huomasi tyhjän pöytämme ja otti tilanteen haltuun hakemalla meille juotavaa ja ottamalla ruokatilauksemme vastaan. Ruokaa sai myös odotella tavanomaista kauemmin, mutta suussasulavuutensa takia odottelu ei jäänyt annosten välillä kaivertamaan. Itse ruoka oli todella maukasta. Tattikeitto alkupalaksi oli juuri sopivan kokoinen; vei pahimman nälän pois, mutta jätti tilaa pääruoaksi tilaamillemme juustoburgereille. Paremman puoliskoni tilaamat friteeratut kanankoivet olivat keskinkertaiset. Burgeri oli maineensa arvoinen; pihvin kypsyysaste oli täydellinen medium ja sai erityisen hyvän maun puuhiilloksesta. Burgerin kanssa tarjotut ranskanperunat taas olivat hiukan liian suolaiset, eivätkä millään tavalla spesiaalit. Lisäksi puolet ranskalaisista oli kupin pohjalla isoina muruina. Jälkiruoaksi tilasimme fudge brownien itsetehdyllä jäätelöllä, joka maistui juuri niin hyvältä, kun täydellinen brownie voi maistua. Kokoonsa nähden brownie oli valitettavasti ylihinnoiteltu; annoksesta riitti juuri ja juuri neljä lusikallista. Erityiskiitos kuitenkin vielä herralle, joka tarjoili ruokamme. Kohteliaampaa palvelua saa hakea. Koko lysti kahdelle ihmiselle kustansi 73 euroa. Näin hinnakkaan ruoan ohella tulisi myös saada hyvä palvelu, joka jäi tällä kertaa sen verran heikoksi, että uudelleen visiittiä tulemme vain harkitsemaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.04.2016 10:01

Mahtavat hampparit ja yllätyslankut, pääsevät kyllä stadin top kolmoseen! Tulemme ehdottomasti uudelleen! Paikka oli ääriään myöten täynnä perjantai-iltana, joten ymmärrettävää, että palvelussa saattaa ilmetä hienoista viivettä, mutta juomat voisi pyrkiä tuomaan nopeasti juomatilauksen jälkeen, niin asiakkaat yleensä jaksavat odottaa tyytyväisinä, vaikka ruuassa kestäisikin. Meillä kävi niin, että juomat jäivät jonnekin piiiiiiiiiiitkäksi aikaa, ja ruoka puolestaan saapui reippaasti heti niiden toimittamisen jälkeen. Tämä myös johti siihen, että yhdet juomat riittivät koko visiitimme ajaksi, muutoin olisimme varmaan tilanneet toiset sitten ruuan kanssa. Mutta hieno kokemus kaikin puolin, tämä ei missään nimessä ollut valituis, vain pieni parannusehdotus yksittäistapaukseen! Kiitos mukavasta illasta!

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.11.2015 09:13

Stadin parhaat burgerit! Koko kokonaisuus uskomaton. Alkupalalankku toimi loistavasti, erityismaininta härkäviipaleista, joiden päälle oli ripoteltu tryffelimajoneesia. Pääruoaksi otetun burgerin pihvi oli ihan omassa kastissa verrattuna muihin käymiini burgerimestoihin. Paksu ja mediumiksi paistettu pihvi oli sopivan kostea niin että hampurilainen ei kaivannut mitään lisäkastiketta. Juusto oli kivasti sulanut pihvin päälle tuoden makua purilaiseen. Ikinä en ole myöskään syönyt niin hyviä ranskalaisia (joiden kanssa tarjoillaan myös tryffelimajoneesia!). Kokemuksen kruunasi vielä toimiva brownie fudge ja jäätelöpallo. Lisäksi ravintolalla myös monipuolinen olutvalikoima. Suosittelen lämpimästi käymään kokeilemassa!

3 arvostelua tähän mennessä 5
06.02.2016 17:02

Olimme paikassa perjantai-iltana klo 18-23, ruokailijoita oli runsaasti, onneksi olimme tehneet pöytävarauksen etukäteen. Ravintolatila on jakautunut pubin ja ruokailijoiden puoleen, pubin puolella oli lähiöpubin vakioasiakkaita jo tullessamme hyvässä hiprakassa. Hanassa oli kolme hyvää vierailevaa erikoisolutta ja listalla oli suhteellisen paljon erilaisia pullo-oluita. Ruoka oli erittäin maukasta, puuhiiligrillistä tuli hyvä aromi. Söin grillattua mustekalaa ja ribsejä, molemmat onnistuneita. Palvelu oli toisinaan hieman hidasta kiireen johdosta ja jouduimme odottelemaan mahdollisuutta tilata lisää juomaa. Klo 23 aikaan musiikki alkoi soimaan hieman liian lujaa ja muutenkin meno alkoi olemaan kuin ruotsinlaivalla. Kaikenkaikkiaan kokemus oli hyvä, mahdollisuus syödä hyvin ja juoda hyviä oluita.

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.05.2016 11:49

Ranskalainen maalaisbrunssi oli mainio ja rahalle sai hyvin vastinetta. Lämpimiä ja kylmiä ruokia oli riittävästi, ja erityisesti liharuuat olivat hyvin maukkaita. Salaatit hyviä. Muutama omaan makuuni sopimaton combo oli tarjolla, mutta toisaalta ne maistuivat seuralaiselle. Valikoimaa oli riittävästi, mutta enemmänkin olisi voinut olla. Esimerkiksi croisanttien kanssa ei ollut tarjolla marmelaadia, mikä oli pieni pettymys. Ruokapöydät on sullottu hieman liian lähelle toisiaan, joten kesken ruokailun saa varoa ohi menevien ihmisten takamuksia ja lastenrattaita. Ateriointi keskeytyy turhan usein siihen, että täytyy tehdä tilaa ns. "ohikulkijoille". Tämä rasittaa krapulaista ruokavierasta, liika jumppaaminen ja ylösnousemus aiheuttaa vielä rytmihäiriön.

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.10.2016 08:31

Palvelu on nopeaa ja sujuvaa. Ruoka-annokset täyttäviä ja erittäin herkullisia. Ravintola on tällä hetkellä todella suosittu, ja jotta kaikki halukkaat mahtuisivat ruokailemaan, on ravintolassa ulosheittomeininki, kun ruokailua on kestänyt kaksi tuntia. Se on tyypillistä ravintoloissa, jotka ovat suosittuja ja haluttuja ruokailupaikkoja, sillä liikevaihto halutaan tietysti maksimoida ja pitää asiakaskunta edes jokseenkin tyytyväisenä, jotta suurin osa pääsisi ravintolaan juuri toivomanaan iltana. Mutta toki käytäntö hieman rajoittaa tunnelmaa täydellisen onnistuneesta illasta. No, eipähän tule ainakaan notkuttua liian pitkään ravintolassa, ja voi olla hyväkin vaihtaa paikkaa. Kokonaisuudessaan erittäin onnistunut ja miellyttävä kokemus. Menisin uudelleenkin.

2 arvostelua tähän mennessä 5
29.02.2016 09:08

Pääosin erittäin hyvä ruoka ja palvelukin (vaikka jouduimme siirtymään toiseen pöytään isomman seurueen tieltä kesken ruokailun, se hoidettiin tosi hyvin). Paikan kunkkuannos eli burgeri oli erimaukas, surf 'n turf -annoksen pihvi oli varsin hyvä, mutta hummeri suoraan sanottuna mauton ja ranut olisi kannattanu olla tarjolla erillisessä kupissa (niinkuin burgeriannoksessa olivat), koska nyt se vettyivät lautasella kastikkeen ja lihasta tulevan nesteen johdosta. Lisäksi annos oli mielestäni laatuunsa nähden vähän turhan hintava. Jälkkäreistä lakritsi creme brulee oli tooodella maukas! Pointsit myös maittavasta viinistä :) Burgerille tulisin siis ehdottomasti uudelleen, hummerit jättäisin keittiöön.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.11.2015 08:55

Ruokalista oli monipuolinen ja mielenkiintoinen: jokaisessa annoksessa tuntui olevan jokin twisti. Juustohampurilainen oli maineensa veroinen, simppeli, lihaisa ja täydellisesti kypsennetty. Alkupalaksi syödyt ribsit olivat hiiltyneen rapeat, omaan makuun ehkä hiukan liian kuivat, mutta pöytäseurueen kommenteista päätellen tämäkin lienee makuasia. Chorizoliemessä olevat simpukat olivat myös täydellinen naposteltava. Palvelu oli mainiota kiireestä huolimatta. Erityisen mukavaa oli huomata, että vanhan treffipubin välittömyys ja rentous on saatu säilytettyä sopivassa määrin. Mukava kontrasti siis tutunturvallista pubitunnelmaa ja huipputason ravintolaa.

2 arvostelua tähän mennessä 4
10.11.2016 08:02

Ranskalainen maalaisbrunssi: Palvelu hyvää, ruoka ihan ok, makua olisi voinut olla monessa ruoassa enemmän. Caesar-salaattiin olisin kaivannut krutonkeja ja kunnon parmesanlastuja (juusto oli nyt todella hienona raasteena eikä maistunut kunnolla). Perunagratiini oli hyvää, härän kypsyysaste erinomainen. Ratatouillekasvikset olisivat voineet olla jollain eri tavalla kypsennettyjä. Nyt olivat lähinnä haaleita ja lötköjä. Jälkiruokapöytä hienoinen pettymys: Creme brulee ei ollut erityisen onnistunutta, calvadoskerma oli laihaa, hapanta litkua ja suklaakakku hieman turhan kiinteä ja kuiva. Menossa lupailtiin ranskalaisia juustoja ja pöydällä oli vain brieta ja jotain parmesanin kaltaista kovaa juustoa. Juomavalikoimassa voisi olla muutakin kuin vettä ja jääteetä. Kaikenkaikkiaan vierailusta jäi ihan ok vaikutelma, ihan heti en kuitenkaan ole uudestaan menossa kyseiseen ravintolaan brunssille.

1 arvostelu tähän mennessä 2
24.04.2016 22:33

Treffipubin brunssi kuulosti tajuttoman hyvältä ja maukkaalta. Kun saavuimme kello 12 kattaukseen, joka varmasti on se kaikista kiireisin, odotti meitä tietenkin jono. Pääsimme pöytäämme istumaan noin kello 12.10. Sen jälkeen menimme tiskille ostamaan juomia ja maksamaan brunssia. Tilasimme 2 skumppalasia, mutta tarjoilija ei niitä antanut ja jäimme tiskille odottelemaan. Sen jälkeen toinen tarjoilija saapui ja kerroimme juuri tilanneemme 2 skumppalasia. Hän naurahti tähän(ei hätää, söpösti..mutta jokatapauksessa ja otti tilauksemme vastaan ja myöskin antoi ne skumpat) Odottelimme pöydässä n.12.25 saakka, että mahtuisimme jonottamaan buffaan. Kun haimme ruokaa, oli harmiksemme moni ruoka päässyt siltäerin loppumaan. Esim.vegepizzaa tuotiin kyllä kerran lisää, mutta pyytäessämme sitä kello 12.45 toisen kerran meille ilmoitettiin, että vegepizza on tältä kattaukselta loppunut. Meistä puolet söi vain kasviksruokaa, joten lihapullat ja ankka eivät meitä innostaneet. Ensimmäinen kerta brunssihistoriamme aikana kun ruoka loppui kesken ja sitä emme saaneet lisää, vaikka kolme pöytämme seurueesta mainitsi kokeille/tarjoilijoille asiasta. Tämä oikeasti vähän ärsytti. Sitten ärsytti jonottaa tietenkin jälkkäribuffaan 4kertaa koska jätski/key lime pie/ donitsikombo oli kokoajan loppunut. Huonoa tuuria ehkäpä :) Ymmärrämme kyllä kiireen, koska se oli silminhavaittavissa. Tarjoilu oli myös mukavaa ja kokit olivat symppiksiä. Ei vaan treffin brunssilla tällä kertaa kohdannut hintalaatusuhde. Peace & Love ! <3

2 arvostelua tähän mennessä 4
24.05.2016 12:29

Kävimme syömässä sunnuntaibrunssin, jonka aihe olis illäkertaa ranskalainen maalaisaamiainen. Ruoka oli melko hyvää, mutta "perinteiset" brunssin ainekset (pekoni, kananmunat, tuoremehu) puuttuivat. Joitakin tämä ei varmastikaan haittaa, mutta itse tykkään brunssillani saada "best of wboth worlds" eli lounasruokien lisäksi aamiaisruokia. Erityisesti se, ettei tarjolla ollut pakollisien kahvin ja teen seurana mitään mutua kuin vettä harmitti. Esimerkiksi omenamehu olisi varmasti sopinut Ranska-teemaan oikein hyvin. Muutoin ruoka oli tosiaan ihan hyvää perussettiä ja jälkiruoka (Creme Bruleeta, mansikoita ja suklaakiisseliä) hoito tehtävänsä. Odotin arvosteluiden perusteella kuitenkin paljon enemmän ja tämän takia päällimmäinen tunne oli pettymys. OK brunssi mutta hinta/laatu suhteeltaan kalliihko.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.09.2016 23:51

Treffi Pub & Bistrossa oli mukavan rento tunnelma ja paikka oli viihtyisä. Palvelu oli hyvää, tarjoilijat olivat iloisia ja rentoja. Ruuaksi otimme keittiömestarin yllätysmenun kahdelle henkilölle. Ruoka oli todella hyvää, suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 4
24.10.2016 08:56

Ulkomaalainen kulinaristiystäväni tilasi CocaColaa ruokajuomaksi. Maistoi heti, että oli jotakin muuta, kutsui tarjoilijan ja kysyi mitä juoma on, koska ei ole kokista. Silloin kerrottiin, että on Olvin kolaversio ja että Pepsiä löytyy. Vaihdettiin. Tuotiin pöytään. Kun sitten ystäväni jälleen maistoi juimas, niin totesi ettei tämäkään ole tavallista Pepsiä. Uusi tarjoilijan kutsu ja kysymys, että oliko tämä peruspepsiä. No ei ollut, oli maxia, joka keinomakeuttua. Talossa ei peruskokista eikä peruspepsiä. Jäi lopulta juomatta, kaikille kun keinosokerit eivät sovi. Tyydyimme veteen. Olisimme arvostaneet todellisten juomavaihtoehtojen kertomista jo tilausta tehtäessä. Ruoka itsessään hyvää, tunnelma nuorekas.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.12.2015 18:00

Varaukseni yhteydessä sain erinomaista palvelua ravintolapäälliköltä vaikka vekslasin aikalailla. Suuret kiitokset hänelle!:) Ravintolassa tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja palveluhenkinen. Sain mm. Kylmän keittoni tilalle nopeasti uuden kuumana. Ruuat tulivat ripeästi ja olivat hyviä. Viinin valintaan ja maisteluun suhtauduttiin asiallisesti ja ammattitaidolla. Pöytä oli hyvä ja tunnelma ravintolassa viihtyisä. Koko seurue oli tyytyväinen!:) Palaamme mielellämme ravintolaanne ja suosittelemme sitä muillekkin!!!

1 arvostelu tähän mennessä 4
03.04.2016 14:29

Tämä oli toinen kertani TreffiPubissa. Ruoka oli hyvää, mutta ei täysin samanlaatuista kuin viimeksi, esim. jälkiruuan maku oli selkeästi miedompi kuin viime kerralla. Palvelu oli ihan ok - lähinnä häiritsi se, että itse en ollut syönyt loppuun ja seurueeni lautaset vietiin kiireellä pois. Lisäksi syödessäni vielä ranskalaisia tarjoilija kysyi jälkiruuista, mikä mielestäni oli hyvin omituista. Jätin osan ruuan syömättä, koska tuntui että meidät haluttiin mahdollisimman pian pois. Oletan, että tarjoilijat olivat harjoittelijoita ja voin sivuttaa sen, mutta vaikutti silti kokemukseen paljon. Kävisin kuitenkin vielä uudelleen.

5 arvostelua tähän mennessä 4
15.12.2015 20:47

Hyvä alkupala- sekä pääruokalankku. Ruoka ansaitsee 5 pistettä, mutta (ainakin meille) aikataulu oli liian tiukka ja mielestäni n. 180€ ateriaan käytettäessa (2 henkilöä) tuntui aikataulutus vähän tylyltä. Tuntui tylsältä, että heti pöytään istuuduttuamme meiltä kysyttiin, että riittääkö meille 2h ruokailuun, koska seuraava pöytävaraus oli 2h kuluttua samaan pöytään. Otimme kuitenkin ensin alkudrinkit sekä ruuan kanssa 2 pulloa viiniä ja söimme lankkujen lisäksi vielä jälkiruuan, joten aikaa kului hieman enemmän ja tuntui siltä, että joutui aterioimaan aikataulun kanssa ja hosua lopussa. Muuten palvelu oli ystävällistä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
25.01.2016 11:23

Kaikki sujui ravintolan kiireisestä illansuusta huolimatta oikei hyvin. Ainoa asia mitä koko seurueemme jäi kaipaamaan, oli että tarjoilija ei hampurilaista tilatessamme kysynyt lainkaan minkä kypsyisenä olisimme pihvimme halunneet. Näin ollen pihvi oli kyllä hyvänmakuinen, mutta voisin sanoa että se oli lähes raaka, eli siltä osin ei meidän makuumme ja suuri osa jäikin syömättä, valitettavasti. Emme viitsineet asiasta paikanpäällä huomauttaa koska kaikilla tarjoilijoilla oli hyvin, hyvin kiire.

1 arvostelu tähän mennessä 5
11.12.2015 10:19

Ensimmäinen kerta Treffissä. Otimme alkupalalankun ja yllätyslankun. Kokonaisuutena hyvä ja sopivan kokoinen setti. Joku ruokalaji oli parempi kuin toinen, mutta ensi kerralla voi sitten maistaa taas muuta tai jotain niistä erityisen hyviksi havaituista - palaan siis toistekin! Palvelu oli rennon ystävällistä ja asiallista, välillä hieman hitaanpuoleista, mutta meillä ei ollu kiire niin eipä haitannut tuokaan. Nurkkapöydässä oli rauhallinen ja hyvä tunnelma, viihtyisä ja kodikas paikka.

1 arvostelu tähän mennessä 5
29.06.2016 11:09

Viihtyisä. Ruoassa kunnianhimoa, eikä menty siitä mistä sitä matalin. Hatun nosto! Siistiä kaikin puolin. Mukava terassi tupakoitsijoille. Tekee mieli mennä syömään ja viettämään aikaa taas uudelleen. Toivottavasti ruoan taso säilyy. Hienointa Se, että hampurilaisen -joka oli todella maukas- liha oli paistettu kuten pitää. Medium. Siitä kymmenen pistettä ja toiset kymmenen suolakurkusta. Usein lintsataan ja ostetaan halvempaa herkkukurkkua, nyt oli oikeaa suolakurkkua. Viini valikoima aika hyvä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.04.2017 08:22

Syötiin kahdestaan Treffipubin burgerit. Hyvää oli, naisseuralaisen mielestä todella hyvää ja itseni mielestä hyvää muttei yhtä hyvää kuin oli Kambotzassa yhdessä paikassa. Juon hanassa ollutta vehnäolutta, mikä oli erittäin hyvää. Naisseuralainen joi Pilsner Urquellia, mikä on tietysti taattua tsekkilaatua. Jälkiruokaa ei jaksettu kumpikaan, mutta jälkkärilista näytti kyllä hyvältä. Mennään uudestaan, kiva ja viihtyisa lähiöbistro.

1 arvostelu tähän mennessä 4
12.04.2016 11:05

Odotukseni olivat korkealla tätä ravintolaa kohtaa lukuisten blogi yms. juttujen perusteella. Kuitenkin palvelu osoittautui mitään sanomattomaksi ja jopa välillä sitä ei ollut saatavilla kun olisi halunnut. Odotimme esimerkiksi tarjoilijaa alkuun pöytäämme 10min. juomien tilaamiseksi. Pääruoan burgeri oli todella herkullinen mutta brownie jälkiruoka maun puolesta pettymys. Lisäksi jälkiruoan seuraksi tilattu kahvi tuli pöytään vasta siinä vaiheessa kun jälkiruokaa oli lusikallinen enää jäljellä. Tarjoilijat vaihtuivat paljon ja olisin odottanut lopussa edes kysymystä mitä tykkäsitte jotta olisin voinut helposti antaa palautteeni itse tilanteessa.

3 arvostelua tähän mennessä 6
10.10.2016 21:49

Palvelu oli jälleen ensiluokkaista ja juomasuositukset toimivat erinomaisesti ruokien kanssa. Kiireestä ei ollut tietoakaan vaikka ravintola oli lähes täynnä, henkilökunta hoitaa hommansa todella taidokkaasti. Suurimmat kiitokset ansaitsi kuitenkin jälleen ruoka. Kun jenkkivieras syö burgeria silmät kiinni ja toteaa maun vieneen hänet takaisin lapsuuteen ja isoäidin tekemiin hampurilaisiin, voidaan todeta ruoan olleen todella onnistunutta.

1 arvostelu tähän mennessä 4
30.05.2016 16:08

Sopivan kokoinen brunssi ja hyvä tunnelma. Olisin toivonut ruokiin nimikylttejä ja ilmoituksen erikoisruokavaliosta (L, VL, G). Ruoat kyllä mainittu menussa, mutta ei niitä kyennyt tunnistamaan tarjoilulautasilta. Omasta mielestäni ruokalajit eivät kuitenkaan sopineet yhteen sopuisasti. Tarjoilukulhot olivat myös pienet ja jo heti ensimmäisen vartin jälkeen moni kulho oli tyhjä. Plussaa siitä, että kokki valmisti tilauksesta äidilleni oman herkullisen lautasen erityisruokavaliokriteerein. Harjoittelussa/perehdytyksessä ollut tarjoilija aivan pihalla työstään, tämän osalta asiakaspalvelu ei oikein toiminut. Olisin myös toivonut henkilökunnalta iloisempaa suhtautumista saapuviin asiakkaisiin.

2 arvostelua tähän mennessä 6
16.03.2016 11:03

Treffi Pub & Bistro tarjoilee erinomaisen maukasta ruokaa rennossa ympäristössä. Myös palvelu oli ystävällistä ja hyvää. Ainakin viikonloppuiltana oli todella täyttä, eli kannattaa melkein varata pöytä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.05.2016 12:36

Ruoka oli todella herkullista ja maistamamme hampurilainen ansaitsee maininnan "kaupungin paras burgeri." Myös palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli tilauksen jättämisen jälkeen nopeasti. Ainoan miinuksen annan siitä, että meidät ohjattiin varaamaamme pöytään ja "unohdettiin siihen". 20 minuutin odottelun jälkeen huikkasimme tarjoilijalle, että mekin haluaisimme jo tilata ja sen jälkeen palvelu alkoi sujua mallikkaasti. Kyseessä oli ilmeisesti jonkinlainen tietokatkos henkilökunnan välillä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
05.01.2016 13:26

Hampurilaiset olivat erittäin hyviä ja henkilökunta mukavaa! Ainoa miinus oli, että vaikka oli pöytävaraus kukaan ei tullut oikeen palvelemaan vaan jouduimme odottelemaan hieman hoomoilasina, että mitä tässä tapahtuu. (Joku olisi esimerkiksi voinut sanoa, että menkää baaritiskille, tilatkaa juomat, teidät tullaan pian saattamaan pöytään. Nyt vain seisoimme, eikä kukaan sanonut oikein mitään, ennen kuin henkilö, joka meidät pöytään saattoi saapui paikalle. Työtehtävät ovat varmasti jaetut, mutta jotenkin meidät olisi voinut noteerata) Muuten kaikki meni erittäin hyvin.

1 arvostelu tähän mennessä 4
23.04.2016 16:03

*Varattu pöytä + Loistava foodi Hyvä palvelu Mukava sisustus - Tarjoilijan tultua ottamaan tilausta: 20min sai odottaa juomista 45min sai odottaa ruokaa Pöytämme oli n. 30cm päässä naapuri pöydästä(tuntui kuin istuisi samassa pöydässä), he huomasivat saman. Ravintolassa oli alle puolet pöydistä vapaina silti kaikki varatut pöydät olivat yhdessä nurkassa vierekkäin ja ne ketkä eivät olleet varanneet pöytää saivat ns. Parhaat paikat. Hyvä ravintola, mutta emme varaa enään pöytää toiste vaan menemme ilman varausta.

1 arvostelu tähän mennessä 4
04.09.2016 15:02

Tilaamani annokset olivat onnistuneita, samoin toisen seurueeseen kuuluvan. Henkilökunta oli ystävällistä, asiantuntevaa ja palvelu sujuvaa. Tarjoilijan viinisuositus oli onnistunut ja hienosti ateriaan sopiva. Alkuruokalistalle olisin kaivannut (kevyttä) salattia. Suurimmat "risut" toisen seurueeseen kuuluneen pääruoka-annokseen kuuluvasta pihvistä: mediumina tilatun pihvin toinen puoli lähes raaka ja se jäi annoksen tijaajalta syömättä. Pihvin kypsyydestä annettiin tarjoilijan kautta keittiöön palautetta. Ravintolan puolesta ei esitetty minkäänlaisia pahoitteluja asiasta/hyvitetty tilajaa esim. tarjoamalla mahdollisuutta maksuttomaan jälkiruokaan tms.

1 arvostelu tähän mennessä 4
12.12.2016 12:52

Ennakko-odotukset olivat melko suuret netissä olleiden hyvien arvostelujen ja menun perusteella. Ovesta sisään astuessa haiskahti tunkkaiselta. Aasialainen brunssipöytä oli klo 12 aikaan melko epäsiistissä kunnossa. Valitettavasti mautkaan eivät vastanneet odotuksia - mm mausteiden käyttö liian varovaista. Aasialaista ruokaa tullaan tänä päivänä syömään juuri hyvän mausteisten, aitojen makujen vuoksi eikä Suomen sovellutuksia. Olivatko kastikkeet osittain purkkitavaraa? Pho-keiton pohja haaleaa. Kaiken kaikkiaan ensi kokemus lievä pettymys, mutta täytyy tulla vielä tarkistamaan lounastarjonta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.11.2016 22:44

Brunssi (ranskalainen maalaisbrunssi) oli todella maukas, runsas ja monipuolinen lämpimine ruokineen, salaatteineen ja jälkiruokineen. Ja Treffipub on erittäin viihtyisä, ylitti odotukseni! Porukkaa oli paljon, joten varaus oli tarpeellinen, ja hieman oli alkuun jonoa buffet pöydän ympärillä. Mikään tarjoiluista ei silti loppunut kesken. Ehdottomasti parhaita brunsseja, joita olen kokeillut. Tosin hintakin 25€, mutta ruoan laatu oli rahanarvoista.

1 arvostelu tähän mennessä 3
17.05.2016 16:02

En oikein ymmärtänyt tätä Helsingin parhaaksi purilaiseksi rankattua ideaa. Hampurilaiseni oli niin kuiva että meinasi kurkkuun juuttua eikä siinä ollut majoneesiakaan melkein ollenkaan. Ranskikset oli ylisuolattuja eikä ketsuppia tullut mukana. Ymmärrän sen että nykyään nämä purilaiset ovat menneet enemmän terveyslinjalle jolloin majoneesit ym.puuttuvat,mutta omia makuhermoja tämä ei hellinyt. Hintakaan ei asiaan auttanut. Paikkana Treffipubi oli ahdas ja hälyisä,jossa istuttiin tuntemattomien kanssa kylki kyljessä. Annoksia sai myös jonottaa 40min vaikka paikka ei silloin kuulemma ollut edes täynnä. Plussaa vierailuni saa hyvistä drinkeistä ja ilmaisesta synttärijuomasta,ehkä tämä paikka sopiikin enemmän viikonloppujen rientoihin kuin syömiseen.

1 arvostelu tähän mennessä 4
07.03.2016 09:43

Tunnelmallinen, pubimainen ilmapiiri. Valioliigapelien näkyminen plussaa. Ruokiin sisältyi upeita kokemuksia, mutta myös pieniä pettymyksiä. Ribsit olivat suussasulavia, poron carpaccio oli mielestäni liian paksuja palasia ja voimakas vuohenjuusto vei porn lihan makua. Bouillabaisse oli hyvin maukas, mutta ehkä hieman liian suolainen minun makuuni. Hampurilaisen pihvi oli paras, mitä olen koskaan saanut, mutta sekin annos oli kokonaisuudessaan liian suolainen. Juomat olivat kaikki aivan loistavia. Holy Grail-olut todella maistuva ja hyviä valkoviinejä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.11.2016 06:37

Ruoka oli hyvää ja sitä kyllä sai todellakin riittävästi. Alkupaloiksi setti friteerattua possua+kanaa+jalapenoja, makoisien dippien kanssa... talon juustohampurilainen erinomaisten ranskisten kanssa pääruoaksi ja jälkiruoaksi itsetehtyä mustikkajäätelöä... Eipä jäänyt valittamista. =) Palvelu pelasi enemmän kuin erinomaisesti ja Ville-niminen tarjoilija sai useampaan otteeseen äänekkäät hymyilyt aikaan pöydässämme. :)

1 arvostelu tähän mennessä 5
28.08.2016 13:55

Ruoka oli todella hyvää, mutta kaiketi paikan täynnä olemisen takia tarjoiliamme unohti pari asiaa. Esimerkiksi yksi seurueestamme ei saanut ollenkaan alkuruokaa (siitä ei kylläkään onneksi laskutettu) ja kun lopuksi halusimme ruokalistat takaisin (jälkiruokaa ajatellen) emme koskaan saaneet niitäkään. Päätimme vain sitten ottaa laskun ja lähteä. Onneksi hamppari oli todella hyvää, sillä muuten olisi harmittanut enemmän.

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.01.2017 13:28

Olin maanantai-iltana ruokailemassa ja tapaamassa ystäviä. Ravintolassa kaikki sujui hyvin: ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Hyvin kykeni keskustelemaan ystävien kanssa, ei liikaa meteliä. Menu oli ehkä hieman liian suppea, vain yksi salaatti. Kasvishampurilainen bataattiperunoilla oli ystävieni valinta, näytti vähemmän kevyeltä. Hyvää oli varmaan sekin. Itse söin vuohenjuustosalaatin ja se oli maukas ja täyttävä.

2 arvostelua tähän mennessä 6
18.01.2016 16:41

Ruoka oli ihan taivaallisen hyvää ja sitä oli riittävästi. Lankku kahdelle oli todella positiivinen yllätys! Myös tarjoilu pelasi ja oli huomioivan ystävällistä. Hinta-laatu -suhde oli mieestäni erinomainen. Ruokaa saa halvemmallakin jostain ravintolasta, mutta tämäntasoista, maistuvaa ruokaa ei saa tällä hinnalla muualta. Tulen Treffiin ehdottomasti toistekin.

4 arvostelua tähän mennessä 5
26.01.2016 07:56

asiakkaiden vastaanottamisessa parantamisen varaa, epäselvyyttä siinä mihin pitää mennä odottamaan pöytiin ohjausta. Mukava rento tunnelma. Erinomaiset purilaiset! Vähän tunnelmaa latisti se että tarjoilija kaatoi takana olevassa pöydässä vesikannun joka meni rikki ja vedet lensivät takilleni, hän ei oma-alotteisesti tarjonnut kuivausv'älineitä vaan jouduin niitä pyytämään, hän ei myöskään siivonnut koko vierailumme aikana vesiä pois lattialta.

6 arvostelua tähän mennessä 2
26.10.2015 10:20

Syötyäni monta kertaa Treffin burgerin odotukset brunssia kohtaan olivat korkeat. Jouduin kuitenkin pettymään. Olin tehnyt pöytävarauksen jo hyvissä ajoin, mutta pääsimmekin istumaan pikkuruiseen "extra"-pöytään tolpan vieressä heti pelikoneiden vieressä. Jos teen varauksen brunssille, odotan pöydän olevan kunnollinen, jotta brunssista voisi nauttia mukavast istuen ja seurustellen. Pöytä olisi joten kuten kelvannut, jos olisin saapunut paikalla ilman varausta ja johonkin olisi pitänyt päästä istumaan. Noh, ruokailemaan päästyämme oli selvää, että ihan sama minkälainen pöytä olisi ollut, brunssista ei menestystä tule. Street food teeman menu vaikutti paperilla hyvältä, mutta lopputulos jäi aika vaisuksi. Pho-keitto oli hyvä startti brunssille, mutta sen jälkeen muu valikoima oli aika mautonta eikä mitenkään hyvin toteutettua. Hodarien sämpylä oli ihan pullamössöä, joka oli valmiiksi vettynyt täytteistä. Kun tällä hässäkällä on hintaa 25€, niin olisin ennemminkin ostanut sen burgerin ja ranut paljon pienemmällä hinnalla.

1 arvostelu tähän mennessä 4
19.05.2016 08:52

Ilmapiiri oli rento ja ruoka pääasiassa hyvää. Brunssilla ei kuitenkaan ollut ihan kaikkea, mitä new york -brunssilta odotimme, ja toisaalta taas muutamia hassuja valintoja. Mitä ribsit ja bataattilaatikko tekevät aamiaispöydässä (ainoat lämpimät ruoat)?Sen sijaan munakkaat ja pekoni loistivat poissaolollaan. Amerikkalaisten pannukakkujen (joita pitäisi olla) sijaan oli suomalaista uunipannaria, ja muutenkin jälkiruokapöytä oli hieman pettymys. Parasta antia olivat ehdottomasti bagelit (nam!), itse tehtävät toastit ja erinomainen avokadopohjainen salaatti.

1 arvostelu tähän mennessä 5
27.03.2017 11:58

Treffin hampurilaisateriat ovat jo saavuttaneet legendan maineen ja ihan syystä. Niin perinteinen lihapihvi kuin myös kasvispihvi toimivat mainiosti ja vievät isommankin nälän. Oheen tulevat bataattiranskalaiset tai perusranskalaiset dippeineen vievät kielen mennessään. Ravintola on lähes aina täynnä ja siellä on hyvä fiilis. Henkilökunta on mainiota, vaikka välillä kiire näkyykin. Suosittelen lämpimästi, seuraavana kokeiluun brunssi.

2 arvostelua tähän mennessä 5
19.01.2016 11:20

Sunnuntai brunssi 17.1 klo 12.30. Pöytään ohjaus tapahtui nopeasti ihmispaljoudesta huolimatta. Palvelu oli ystävällistä. Kylmät ruoat ja kastikkeet olivat todella hyviä. Pienenä miinuksena leipä mikä oli kuivaa ja ei niin tuoretta. Lämmin ruoka ei yltänyt samalle tasolle kylmien ruokien kanssa, liian rasvaista minun makuuni. Jälkiruoat myös hyviä. Kokonaisuutena voin lämpimästi suositella Treffin brunssia.

1 arvostelu tähän mennessä 4
21.01.2016 09:01

Palvelu ja ilmapiiri erinomainen. Kasvishampurilainen oli reippaasti ylihinnoiteltu leipä, jossa ei juurikaan ollut hampurilaisen elementtejä. Kaipasin tofu-, papu- tai soijapihviä tuomaan ruokaisuutta. Paksu fetaviipale oli yksinään todella suolainen ja koko annos ylisuolatuilla ranskalaisilla lähes syömäkelvoton suolan määrän vuoksi. Vaikutti siltä että annosta ei reseptivaiheessa ollut kukaan syönyt kokonaisuutena. Parempi vaihtoehto olisi tarjota mikä tahansa normaali annos proteiinipitoisella kasvispihvillä, niin valinnanvaraa olisi enemmän ja kasvisannokset kokonaisuutena onnistuneempia.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.01.2016 09:57

TreffiPub osoittautui kahden käynnin perusteella erinomaiseksi kortteliravintolaksi. Palvelu oli todella ystävällistä, ripeää ja juuri sopivassa määrin asiakasta huomioivaa. Ruoka oli maukasta ja erityisesti burgerit (TCB ja Open vegeburgeri) osoittautuivat erinomaisiksi. Pöytävaraus kannatti, koska arki-iltanakin paikka vaikutti täydeltä. Suosittelen ravintolaa lämpimästi niin kasvis- kuin lihansyöjillekin!

1 arvostelu tähän mennessä 4
18.02.2016 16:16

Palvelu oli erittäin ystävällistä, mutta ilmeisesti Ystävänpäivän ruuhkasta johtuen Surf and Turf -annokseen ei riittänyt enää hummeria, mikä toki hyvitettiin hinnassa. Lisukkeena oleva feta-salaatti ei ollut tuoretta, vaan juusto + vihannesmössöä, johon minun annokseeni oli vielä tullut siihen kuulumaton kananpala, pihvi oli melko jänteikäs, mutta hyvä maultaan. Ei siis paras päivä kokeilla uutta ravintolaa, mutta päätimme antaa sille vielä toisen mahdollisuuden, koska päivä oli erittäin ruuhkainen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.01.2016 08:14

Testasimme Treffi Pubin legendaariseen statukseen nousseen hampurilaisen uudenvuodenaattona ja täytyy omista tavoista poiketen todeta, että odotukset täyttyivät! Tuhti ja mehevä burgeri oli todella maistuva, eritoten kunnon pihvi (olikohan 200g?) keräsi pöytäseurueelta ylistystä. Miljöönä ravintola oli hyvin pubimainen isoine televisioineen mutta viihtyisä. Varmasti mennään uudestaan!