Treffi Pub & Bistro

Loistava
4.8/6
1 346 arvostelua
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 1
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 2
Treffi Pub & Bistro Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Treffi Pub & Bistro – Tietoja

Rakastettu kortteliravintola Treffi Pub & Bistro tarjoaa rehellistä ja taidolla valmistettua, eri kansainvälisistä keittiöistä ammentavaa ruokaa Helsingissä, Herttoniemen metroasemaa vastapäätä, Hiihtomäentiellä. Tuhti Cheese Burger keittiön sydämessä hehkuvilla puuhiilillä grillatulla pihvillä sekä mehevä portobello-halloumiburgeri ovat legendaarisia, mutta listan All-Day Menun mitä tahansa annosta tarkastellessa ei tiedä, mitä kaikista makunystyröistään kuuntelisi. Tarjolla on bistrohenkistä ruokaa alkupaloista ruokaisiin salaatteihin, ribseihin, fileepihveihin, pastaan ja kala-annoksiin sekä jälkiruokiin – joka päivä yöhön asti. Maininnan ansaitsee myös erinomainen ja laaja olutvalikoima. Viikoittain vaihtuvaa lounasta on tarjolla arkisin, ja joka sunnuntai Treffissä katetaan monipuolinen brunssi, jonka teema vaihtuu viikoittain.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 02:00
Wednesday
09:00 - 02:00
Thursday
09:00 - 02:00
Friday
09:00 - 04:00
Saturday
09:00 - 04:00
Sunday
09:00 - 02:00
Monday
09:00 - 02:00
Tuesday
09:00 - 02:00

Osoite

Treffi Pub & Bistro
Hiihtomäentie 14
00810 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

JÄÄMERI (L,G)

Kuningasrapua, jääkellarin lohta, savustettuja katkarapuja & Rhode Island -kastiketta
14,00 €

ARANCINI (L)

Friteerattuja risottopalloja, kurpitsapyrettä & parmesanvaahtoa
12,00 €

ETANAT (L)

Valkosipulivoilla ja aurajuustolla gratinoituja etanoita & patonkia
13,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Treffi Pub & Bistro, Helsinki

”Treffi Pub & Bistro kannattaa aina,” väittää Helsingin Herttoniemessä, Hiihtomäentiellä sijaitseva ravintola itse. Samaa mieltä ovat myös monet paikassa käyneet. Burgereita on tituleerattu Suomen parhaiksi, palvelua kehutaan iloiseksi ja brunssia taivaalliseksi. Herttoniemestä löytyy siis suosittu kortteliravintola, jonka rento ja rehellinen pubitunnelma ja hyvä sijainti Herttoniemen metroaseman kupeessa houkuttelee asiakkaita myös Itä-Helsinkiä kauempaa.

Se, mitä Treffin keittiöstä tulee ulos ei ole vain tavanomaista pubi- ja bistroruokaa, vaikka burgerit, schnitzelit, ribsit ja salaattiannokset niminä saattavatkin kuulostaa, vaan kansainvälisistä keittiöistä ammentavat annokset ovat huippukokkien ammattitaidolla ja ajatuksella valmistamia. Ja sopivan aineksen vastaan tullessa, voi annoksestaan aistia hienon savuaromin, jonka takana on keittiön aito puuhiiligrilli.

Treffi Pub & Bistro on avoinna joka päivä aamusta yömyöhään, joten Treffin bistrohenkisistä ruuista ja rennosta tunnelmasta pääsee nauttimaan viikoittain vaihtuvilla arkilounailla sekä päivittäin All-Day Menun antimin päivällis- ja illallisaikaan sekä pikkutunneilla virvokkeiden kera. Sunnuntaiaamut on pyhitetty maukkaille ja laadukkaille brunsseille, joiden teema vaihtuu viikoittain eri maiden keittiöistä ammentaen. Saatatpa löytää buffet’sta siis niin eteläeurooppalaisia, aasialaisia, Lähi-Idän kuin pohjoismaisiakin makuja. Ja jälkiruuat kuuluvat asiaan myös brunssilla, tottakai.

1 346 Treffi Pub & Bistro arvostelua

Loistava
4.8/6
1 346 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Ei häirinnyt
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Henna M.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Oikein herkullista ruokaa ja erinomainen palvelu. Lohi oli lempparia, ja juomista persikkajäätee. Vatsat saatiin hyvin täyteen. Tulen varmasti uudestaan ja tuon mukanani jonkun hyvän ystävän.

"Erinomainen"
6/6
Taisto L.16 päivää sitten · 2 arvostelua

Palvelu ystävällistä ja rentoa. Ruoka saatiin nopeasti pöytään ja vähintään yhtä nopeasti syötiin, hyvää oli.

"Erinomainen"
6/6
Sabina V.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Mahtava palvelu ja hyvää ruokaa. Tarjoilija osasi suositella loistavat viinit joka sopi täydellisesti ruokaan. Jälkiruoka kruunasi kokonaisuuden ja portsari tilasi meille lopuksi taksin. Kiitos ja näkemiin.