Arvostelut: Tokyo 55

Töölösushiravintola, japanilainen
Loistava
5.1/6
472 arvostelua
Tokyo 55 Helsinki image 1
Tokyo 55 Helsinki image 2
Tokyo 55 Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

472 Tokyo 55 arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Tokyo 55 annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
472 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kaarina Ö.yhdeksän tuntia sitten · 1 arvostelu

Tarjoilu toimi moitteettomasti huolimatta siitä, että pöydät olivat täynnä isänpäivänä. Sushit olivat maukkaita, juuri lämpötilaltaan sopivia. Pöytään tarjoillut lämpimät ruokalajit olivat myös erinomaisen maukkaita puhumattakaan jälkiruokaleivoksesta.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Merita V.19 tuntia sitten · 1 arvostelu

Aivan loistava sushibuffa isänpäivänä!!! Suosittelen lämpimästi kaikille sushin ystäville! Sushia tuli koko ajan lisää eikä tarvinnut pitkään jonottaa vaikka kattaus oli täynnä. Myös lapset oli huomioitu erinomaisesti vaikkei sushi maistuisikaan.

Uusi"Erinomainen"
6/6
hong ha p.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

hyvää ravintola,rauhallinen ja ruoka on hyvää ja tuore,suosittellen muillekin,syömme tasting menu joka kuulu myös jälkkäri ,7 ruoka laji ja on aika täyttävä,parkki paikkoja löytyy aika mukavasti tien varrella

Uusi"Erinomainen"
6/6
Tiina A.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Ympäristö oli miellyttävä,palvelu ystävällistä ja ruoka erinomaisen hyvää. Lohi suorastaan suli suussa Kasvikset olivat maukkaita ja juuri sopivan kypsiä.Kaikkiaan miellyttävä kokemus. Ystäväni oli samaa mieltä.

"Erinomainen"
6/6
Tuula M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Koko porukkamme oli erittäin tyytyväisiä käyntiimme ja sovimme jo, että palaamme pian. :) Henkilökohtaisesti en muista ihan heti syöneeni noin montaa ruokalajia, jotka olivat KAIKKI herkkuja! Mutta erityisesti alkupalakala ja lämmin liha ihan sulivat suussa. Ja myös sushit olivat ihania ja juuri sopivasti. Ainiin, se parsa myös siinä tatti-hollanaise-kastikkeessa - se ei ollut tästä maailmasta! Henkilökunta oli myös ystävällistä ja taitava, joka myös edesautti sitä, että käynti oli niin miellyttävä. Ja se kakku lopussa oli kyllä tosi hyvä, mutta ehkä jo todella liikaa! Eikä se ehkä ollut kovin japanilaista, mutta toisaalta teen juojat olivat kaikki tyytyväisiä juomiinsa ja mun kofeiiniton kahvi ansaitsee myös omat kiitoksensa!

"Upea"
5/6
Jaakko W.kuukausi sitten · 1 arvostelu

TOKYO 55 has not let me down. One of the best (if not the best) and freshest sushi restaurants in Helsinki. This sitting was all about trying something BESIDES sushi - so we gave the chef's menu a try. And, that did not disappoint, either. Each course was delectable, and they all seemed to equally complement one another. Instagram-worthy presentations fused Nordic simplicity and Japanese traditions, but most importantly, with just the right amount of food. Our dinner coupled with nice pre-dinner drinks and perfectly matched wine, our night at TOKYO 55 was a very satisfying fair! A special mention goes to the excellent and courteous table service we enjoyed, which in Helsinki is by no means something to be taken for granted :)

"Erinomainen"
6/6
Elvira M.vuosi sitten · 2 arvostelua

Amazing and very efficient service! We were a group of 12 people, going to the Opera performance later on. With the limited time, we managed to enjoy the food( fantastic by the way) and drinks (not bad either). Definitely, will visit Tokyo 55 again.

"Okei"
3/6
Jussi N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli jälleen aivan hyvää, mutta palvelussa (jälleen) olisi toivomisen varaa. Asiakaspalvelu kautta linjan (etukäteen varatusta pöydästä aina laskun kirjoittamiseen saakka) oli korkeintaan keskinkertaista: Pöytään meidät ohjannut tarjoilija ei selvästikään ollut kiinnostunut asiastaan. Onneksemme kolmen ensimmäisen ruokalajin osalta pöydästämme vastasi hyvin työnsä osaava tarjoilija. En ymmärrä logiikkaa, miksi tarjoilijat vaihtuvat ja laskun tuo eri henkilö kuin joka on palvellut meitä, mutta toisaalta, ei minun onneksi tarvitsekaan. Kiitos tummahiuksiselle asiansa osaavalle henkilölle. Tippiä oli hankala kohdentaa. Huonoin kokemus ja samalla koko illan pilaaminen oli kuitenkin se, että keittiön sulkemisajan jälkeen joku huomattavan "liikuttunut" ihminen tuli pyytämään keittiötä / kokkia tekemään vielä heidän seurueelleen pienet "kokin tervehdykset" - ei siis tietenkään se häiritse, että joku pyytää tällaista, vaan se että henkilökuntanne keskustelee suoraan pöytämme takana seuraavin sanoin: "Tää nyt on vähän tällaista, mut on niillä massia - otetaan massit pois". Ymmärrän voiton tavoittelun, mutta eikö siitä voisi keskustella henkilökunnan tiloissa eikä 170 euroa illallisesta maksavan asiakkaan kuullen??? Tämä kyseinen nuori vaaleatukkainen herra voisi opetella uudestaan ammattinsa, esimerkiksi ammattikoulussa. Ystävällisin terveisin, Jussi

"Hyvä"
4/6
Kasper E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olen käynyt Tokyo 55:ssä useasti, koska siellä on mielestäni Helsingin parhaat sushit. Nyt valitettavasti jouduimme pettymään, sushit olivat täysin mauttomia kuten myös tempurat. Toivottavasti tämä oli jokin tilapäinen häiriö koska haluamme jatkossakin nauttia Tokyo 55:n erinomaisista tarjoiluista. t. Monika Gustafsson

"Erinomainen"
6/6
Kristian A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Paras sushiravintola Helsingissä! Aina tuoretta, paras valikoima ja ystävällinen henkilökunta. Kannattaa ihmeessä myös testata lauantaibrunssi/lounas. Tokyo 55 saa myös muutakin kuin sushia ja joskus tullut otettua talon menu, eikä ole ollut pettymys. 5 ruokalajin menu riittää vallan mainiosti.