Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Ravintola Lehtovaara

Ravintola Lehtovaara

Töölökansainvälinen
Loistava
5.3/6
724 arvostelua
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 1
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 2
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Lehtovaara – Tietoja

Perinteikäs Lehtovaara lukeutuu Helsingin vanhimpiin edelleen toiminnassa oleviin ravintoloihin ja on tunnettu korkeatasoisesta ruoasta, joka ammentaa sekä suomalaisesta, että kansainvälisistä perinteistä. Tasokkaan ruoan lisäksi Taka-Töölössä Mechelininkadulla sijaitseva Lehtovaara ihastuttaa miellyttävän rauhallisella ja arvokkaalla miljööllään sekä lämminhenkisellä asiakaspalvelullaan. Korkean tasonsa ja takuuvarman laadun ansiosta Lehtovaara on vuosikymmenten ajan pitänyt pintansa yhtenä Helsingin suosikkiravintoloista, jonne asiakkaat haluavat palata vuosi toisensa jälkeen todetakseen, että kaikki on yhtä hyvin kuin aina ennenkin.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
13:00 - 17:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
16:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Lehtovaara
Mechelininkatu 39
00250 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Riimihärkää, pikkelöityjä sieniä ja portviinisiirappia

Cured beef with pickled mushrooms and port wine syrup
16,50 €

Jääkellarin nieriää, maa-artisokkapyreetä

Slightly salted arctic char with puréed Jerusalem artichoke
14,50 €

Sagan salaattia, mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette
12,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Lehtovaara, Helsinki

Helsingin perinteikkäimpiin ravintoloihin kuuluva Lehtovaara on toiminut samalla paikalla Sibeliuspuiston kulmalla Töölössä Mechelininkadulla vuodesta 1940. Tätä ennen kondiittori Emil Lehtovaaran vuonna 1916 perustama ravintola palveli asiakkaita Viipurissa, josta se muutti Helsinkiin talvisodan seurauksena. Lehtovaara tunnetaan kansainvälisen huippuruoan lisäksi mukavasta ja rennon hienostuneesta ilmapiiristään sekä erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Kaikki ruoat tehdään alusta asti itse ja ruokalistan annokset ammentavat muun muassa skandinaavisesta ja ranskalaisesta keittiöstä. Lista koostuu sopivasti klassikoista ja moderneista mauista. Lisäksi valittavana on kausittain vaihtuvia erikoisuuksia. Lounaalla ruokailijoita hemmotellaan herkkuja notkuvilla alkuruoka- ja jälkiruokanoutopöydillä. Sunnuntaisin Lehtovaara puolestaan kutsuu nauttimaan leppoisasta tunnelmasta perheen ja ystävien kanssa maukkaan brunssin merkeissä. Sunnuntaibrunssi sisältää runsaan alkuruokapöydän, pääruoan ja vaihtelevan jälkiruokapöydän.

Kunkin ruoan makuihin sopivat suositusviinit täydentävät aterian kuin aterian ja ravintolan viinilista sisältääkin kattavan valikoiman eri alueiden huippuviinejä ja mielenkiintoisia erikoisuuksia. Ruokailusta voi nauttia sisätilojen lisäksi ympäri vuoden avoinna olevalla suositulla lasiterassilla. Ravintola Lehtovaara tarjoaa annoksen lumoavaa nostalgiaa ja miellyttävää rauhallisuutta keskellä Helsingin Töölön vilinää. Suussasulava ruoka ja ainutlaatuisen idyllinen miljöö sekä loistava palvelu tekevät Lehtovaarasta takuuvarman valinnan kaikille hyvän ruoan ystäville. Yksi osoitus Lehtovaaran erinomaisuudesta ovat sen vuosien varrella saamat useat kunnianosoitukset ravintoloiden arviointikilpailuissa. Kenties vielä tärkeämpää ovat kuitenkin kerta toisensa jälkeen palaavat tyytyväiset asiakkaat.

724 Ravintola Lehtovaara arvostelua

Loistava
5.3/6
724 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Olli F.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja tehokas palvelu, miellyttävä ilmapiiri ja erinomainen ruoka, kaikki toiminta oli huomaavaista ja toiveemme ymmärrettiin välittömästi. Meillä oli lounaan yhteydessä pieni neuvottelu ja sen saimme vietyä läpi suunnitellulla tavalla, kiitos

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sakarias L.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Vanhan tyylin ravintola joka ei koskaan petä! Palvelu on täysi kymppi ja ruot ovat aina yhtä maittavat! Iso kiitos ravintolalle, sekä keittiölle, että salille. Kiitos!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Lasse R.11 päivää sitten · 2 arvostelua

Söimme lounaan johon kuului seisova pöytä, lämminruoka ja kahvit kakkuineen. Kuten aina, kaikki oli hyvää, mutta pelkkä seisova pöytä olisi riittänyt. Taattua Lehtovaara-laatua. Tulemme takaisin!