Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Ravintola Lehtovaara

Ravintola Lehtovaara

Loistava
5.3/6
778 arvostelua
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 1
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 2
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Lehtovaara – Tietoja

Perinteikäs Lehtovaara lukeutuu Helsingin vanhimpiin edelleen toiminnassa oleviin ravintoloihin ja on tunnettu korkeatasoisesta ruoasta, joka ammentaa sekä suomalaisesta, että kansainvälisistä perinteistä. Tasokkaan ruoan lisäksi Taka-Töölössä Mechelininkadulla sijaitseva Lehtovaara ihastuttaa miellyttävän rauhallisella ja arvokkaalla miljööllään sekä lämminhenkisellä asiakaspalvelullaan. Korkean tasonsa ja takuuvarman laadun ansiosta Lehtovaara on vuosikymmenten ajan pitänyt pintansa yhtenä Helsingin suosikkiravintoloista, jonne asiakkaat haluavat palata vuosi toisensa jälkeen todetakseen, että kaikki on yhtä hyvin kuin aina ennenkin.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
16:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 17:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Lehtovaara
Mechelininkatu 39
00250 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Riimihärkää, pikkelöityjä sieniä ja portviinisiirappia

Cured beef with pickled mushrooms and port wine syrup
16,50 €

Jääkellarin nieriää, maa-artisokkapyreetä

Slightly salted arctic char with puréed Jerusalem artichoke
14,50 €

Sagan salaattia, mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette
12,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Lehtovaara, Helsinki

Helsingin perinteikkäimpiin ravintoloihin kuuluva Lehtovaara on toiminut samalla paikalla Sibeliuspuiston kulmalla Töölössä Mechelininkadulla vuodesta 1940. Tätä ennen kondiittori Emil Lehtovaaran vuonna 1916 perustama ravintola palveli asiakkaita Viipurissa, josta se muutti Helsinkiin talvisodan seurauksena. Lehtovaara tunnetaan kansainvälisen huippuruoan lisäksi mukavasta ja rennon hienostuneesta ilmapiiristään sekä erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Kaikki ruoat tehdään alusta asti itse ja ruokalistan annokset ammentavat muun muassa skandinaavisesta ja ranskalaisesta keittiöstä. Lista koostuu sopivasti klassikoista ja moderneista mauista. Lisäksi valittavana on kausittain vaihtuvia erikoisuuksia. Lounaalla ruokailijoita hemmotellaan herkkuja notkuvilla alkuruoka- ja jälkiruokanoutopöydillä. Sunnuntaisin Lehtovaara puolestaan kutsuu nauttimaan leppoisasta tunnelmasta perheen ja ystävien kanssa maukkaan brunssin merkeissä. Sunnuntaibrunssi sisältää runsaan alkuruokapöydän, pääruoan ja vaihtelevan jälkiruokapöydän.

Kunkin ruoan makuihin sopivat suositusviinit täydentävät aterian kuin aterian ja ravintolan viinilista sisältääkin kattavan valikoiman eri alueiden huippuviinejä ja mielenkiintoisia erikoisuuksia. Ruokailusta voi nauttia sisätilojen lisäksi ympäri vuoden avoinna olevalla suositulla lasiterassilla. Ravintola Lehtovaara tarjoaa annoksen lumoavaa nostalgiaa ja miellyttävää rauhallisuutta keskellä Helsingin Töölön vilinää. Suussasulava ruoka ja ainutlaatuisen idyllinen miljöö sekä loistava palvelu tekevät Lehtovaarasta takuuvarman valinnan kaikille hyvän ruoan ystäville. Yksi osoitus Lehtovaaran erinomaisuudesta ovat sen vuosien varrella saamat useat kunnianosoitukset ravintoloiden arviointikilpailuissa. Kenties vielä tärkeämpää ovat kuitenkin kerta toisensa jälkeen palaavat tyytyväiset asiakkaat.

778 Ravintola Lehtovaara arvostelua

Loistava
5.3/6
778 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Katrina L.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu erinomaisia. Ympäritö on klassinen ja lämminhenkinen. Alkupalat ovat aina tuoreita ja luotettavia. Brunssi on toimiva konsepti. Liha- ja kala vaihtoehdot oivia. Viinilista kattava ja hyvin koottu.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Niklas K.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Lehtovaaran palvelu on aina erinomaista. Ruoka oli äärimmäisen hyvää. Blinit olivat juuri sopivan rapeat ja täytettä oli juuri sopivasti. Leipä oli hyvää ja löysimme hyvät oluet ruoan kera. Kiitos paljon!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Laura M.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Ihanaa kun pikkulapset otettiin niin hyvin huomioon. Lapsia pitäisi tehdä ja Suomen väkilukua kasvattaa mutta lapset eivät saa näkyä eivätkä kuulua. Rento meininki, ei pönötystä 👍👍👍