Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Ravintola Lehtovaara

Ravintola Lehtovaara

Loistava
5.3/6
798 arvostelua
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 1
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 2
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Lehtovaara – Tietoja

Perinteikäs Lehtovaara lukeutuu Helsingin vanhimpiin edelleen toiminnassa oleviin ravintoloihin ja on tunnettu korkeatasoisesta ruoasta, joka ammentaa sekä suomalaisesta, että kansainvälisistä perinteistä. Tasokkaan ruoan lisäksi Taka-Töölössä Mechelininkadulla sijaitseva Lehtovaara ihastuttaa miellyttävän rauhallisella ja arvokkaalla miljööllään sekä lämminhenkisellä asiakaspalvelullaan. Korkean tasonsa ja takuuvarman laadun ansiosta Lehtovaara on vuosikymmenten ajan pitänyt pintansa yhtenä Helsingin suosikkiravintoloista, jonne asiakkaat haluavat palata vuosi toisensa jälkeen todetakseen, että kaikki on yhtä hyvin kuin aina ennenkin.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
16:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 17:00

Osoite

Ravintola Lehtovaara
Mechelininkatu 39
00250 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Uusi

Sunnuntailounas

Sunnuntailounaamme sisältää runsaan alkuruokapöydän, kolme pääruokavaihtoehtoa sekä maistuvan jälkiruokavalikoiman.
6A80E898-7AA0-42E8-9106-B9315E7F260D

Á la carte

Uusi

A la carte

Lehtovaarassa menu muuttuu sesongin mukaan ja listalta löytyy vaihtoehtoja moneen makuun!
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Lehtovaara, Helsinki

Helsingin perinteikkäimpiin ravintoloihin kuuluva Lehtovaara on toiminut samalla paikalla Sibeliuspuiston kulmalla Töölössä Mechelininkadulla vuodesta 1940. Tätä ennen kondiittori Emil Lehtovaaran vuonna 1916 perustama ravintola palveli asiakkaita Viipurissa, josta se muutti Helsinkiin talvisodan seurauksena. Lehtovaara tunnetaan kansainvälisen huippuruoan lisäksi mukavasta ja rennon hienostuneesta ilmapiiristään sekä erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Kaikki ruoat tehdään alusta asti itse ja ruokalistan annokset ammentavat muun muassa skandinaavisesta ja ranskalaisesta keittiöstä. Lista koostuu sopivasti klassikoista ja moderneista mauista. Lisäksi valittavana on kausittain vaihtuvia erikoisuuksia. Lounaalla ruokailijoita hemmotellaan herkkuja notkuvilla alkuruoka- ja jälkiruokanoutopöydillä. Sunnuntaisin Lehtovaara puolestaan kutsuu nauttimaan leppoisasta tunnelmasta perheen ja ystävien kanssa maukkaan brunssin merkeissä. Sunnuntaibrunssi sisältää runsaan alkuruokapöydän, pääruoan ja vaihtelevan jälkiruokapöydän.

Kunkin ruoan makuihin sopivat suositusviinit täydentävät aterian kuin aterian ja ravintolan viinilista sisältääkin kattavan valikoiman eri alueiden huippuviinejä ja mielenkiintoisia erikoisuuksia. Ruokailusta voi nauttia sisätilojen lisäksi ympäri vuoden avoinna olevalla suositulla lasiterassilla. Ravintola Lehtovaara tarjoaa annoksen lumoavaa nostalgiaa ja miellyttävää rauhallisuutta keskellä Helsingin Töölön vilinää. Suussasulava ruoka ja ainutlaatuisen idyllinen miljöö sekä loistava palvelu tekevät Lehtovaarasta takuuvarman valinnan kaikille hyvän ruoan ystäville. Yksi osoitus Lehtovaaran erinomaisuudesta ovat sen vuosien varrella saamat useat kunnianosoitukset ravintoloiden arviointikilpailuissa. Kenties vielä tärkeämpää ovat kuitenkin kerta toisensa jälkeen palaavat tyytyväiset asiakkaat.

798 Ravintola Lehtovaara arvostelua

Loistava
5.3/6
798 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Arto L.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava ja asiantunteva palvelu. Huippu ruoka. Meille tärkeä ja mieleinen paikka. Klassikko joka ei petä ja jossa mukava käydä. Lämpimät suositukset tästä sympaattisesta kokemuksesta ja paikasta.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jukka L.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Miellyttävä ympäristö, ystävällinen ja välitön tarjoilija. Söimme karitsaa, joka oli kypsyydeltään etinomainen medium+ ja jossa lisukkeena kasviksia eri tavoin valmistettuna. Suositeltu chileläinen carmenere sopi mainiost ruoalle.

"Erinomainen"
6/6
Jon L.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu ja ruoka, tunnelmallinen ja eleganttisen klassinen paikka. Viihdyimme erittäin hyvin