Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Töölö
Ravintola Lehtovaara
2022
2023

Ravintola Lehtovaara

kansainvälinen, eurooppalainen, skandinaavinen

Pääruoat maksavat noin31€

Kuva kohteesta Ravintola Lehtovaara, Töölö, Helsinki

Tee pöytävaraus nopeasti ja ilmaiseksi:

Ravintola Lehtovaara – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmainen wifi
Auki nyt
-
Sulkee 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
16:00 - 22:00
Sunday
Suljettu
Monday
16:00 - 22:00

Syö ulkona. Kerää pisteet.

Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta

Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Lehtovaara

Perinteikäs Lehtovaara lukeutuu Helsingin vanhimpiin edelleen toiminnassa oleviin ravintoloihin ja on tunnettu korkeatasoisesta ruoasta, joka ammentaa sekä suomalaisesta, että kansainvälisistä perinteistä. Tasokkaan ruoan lisäksi Taka-Töölössä Mechelininkadulla sijaitseva Lehtovaara ihastuttaa miellyttävän rauhallisella ja arvokkaalla miljööllään sekä lämminhenkisellä asiakaspalvelullaan. Korkean tasonsa ja takuuvarman laadun ansiosta Lehtovaara on vuosikymmenten ajan pitänyt pintansa yhtenä Helsingin suosikkiravintoloista, jonne asiakkaat haluavat palata vuosi toisensa jälkeen todetakseen, että kaikki on yhtä hyvin kuin aina ennenkin.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Ravintola Lehtovaara kansainvälinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Lehtovaara tarjoilee kansainvälinen ruokaa ja myös eurooppalainen, skandinaavinen ruokaa.

Onko ravintolassa Ravintola Lehtovaara pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Lehtovaara on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Lehtovaara?

Helsingin perinteikkäimpiin ravintoloihin kuuluva Lehtovaara on toiminut samalla paikalla Sibeliuspuiston kulmalla Töölössä Mechelininkadulla vuodesta 1940. Tätä ennen kondiittori Emil Lehtovaaran vuonna 1916 perustama ravintola palveli asiakkaita Viipurissa, josta se muutti Helsinkiin talvisodan seurauksena. Lehtovaara tunnetaan kansainvälisen huippuruoan lisäksi mukavasta ja rennon hienostuneesta ilmapiiristään sekä erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Kaikki ruoat tehdään alusta asti itse ja ruokalistan annokset ammentavat muun muassa skandinaavisesta ja ranskalaisesta keittiöstä. Lista koostuu sopivasti klassikoista ja moderneista mauista. Lisäksi valittavana on kausittain vaihtuvia erikoisuuksia. Lounaalla ruokailijoita hemmotellaan herkkuja notkuvilla alkuruoka- ja jälkiruokanoutopöydillä. Sunnuntaisin Lehtovaara puolestaan kutsuu nauttimaan leppoisasta tunnelmasta perheen ja ystävien kanssa maukkaan brunssin merkeissä. Sunnuntaibrunssi sisältää runsaan alkuruokapöydän, pääruoan ja vaihtelevan jälkiruokapöydän.

Kunkin ruoan makuihin sopivat suositusviinit täydentävät aterian kuin aterian ja ravintolan viinilista sisältääkin kattavan valikoiman eri alueiden huippuviinejä ja mielenkiintoisia erikoisuuksia. Ruokailusta voi nauttia sisätilojen lisäksi ympäri vuoden avoinna olevalla suositulla lasiterassilla. Ravintola Lehtovaara tarjoaa annoksen lumoavaa nostalgiaa ja miellyttävää rauhallisuutta keskellä Helsingin Töölön vilinää. Suussasulava ruoka ja ainutlaatuisen idyllinen miljöö sekä loistava palvelu tekevät Lehtovaarasta takuuvarman valinnan kaikille hyvän ruoan ystäville. Yksi osoitus Lehtovaaran erinomaisuudesta ovat sen vuosien varrella saamat useat kunnianosoitukset ravintoloiden arviointikilpailuissa. Kenties vielä tärkeämpää ovat kuitenkin kerta toisensa jälkeen palaavat tyytyväiset asiakkaat.