Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Ravintola Lehtovaara

Ravintola Lehtovaara

TöölöKansainvälinen
Loistava
5.3/6
695 arvostelua
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 1
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 2
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Lehtovaara – Tietoja

Perinteikäs Lehtovaara lukeutuu Helsingin vanhimpiin edelleen toiminnassa oleviin ravintoloihin ja on tunnettu korkeatasoisesta ruoasta, joka ammentaa sekä suomalaisesta, että kansainvälisistä perinteistä. Tasokkaan ruoan lisäksi Taka-Töölössä Mechelininkadulla sijaitseva Lehtovaara ihastuttaa miellyttävän rauhallisella ja arvokkaalla miljööllään sekä lämminhenkisellä asiakaspalvelullaan. Korkean tasonsa ja takuuvarman laadun ansiosta Lehtovaara on vuosikymmenten ajan pitänyt pintansa yhtenä Helsingin suosikkiravintoloista, jonne asiakkaat haluavat palata vuosi toisensa jälkeen todetakseen, että kaikki on yhtä hyvin kuin aina ennenkin.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
16:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 17:00
Monday
11:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Lehtovaara
Mechelininkatu 39
00250 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Slightly salted arctic char with puréed Jerusalem artichoke

14,50 €

Shrimp cocktail

13,50 €

Cured beef with pickled mushrooms and port wine syrup

16,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Lehtovaara, Helsinki

Helsingin perinteikkäimpiin ravintoloihin kuuluva Lehtovaara on toiminut samalla paikalla Sibeliuspuiston kulmalla Töölössä Mechelininkadulla vuodesta 1940. Tätä ennen kondiittori Emil Lehtovaaran vuonna 1916 perustama ravintola palveli asiakkaita Viipurissa, josta se muutti Helsinkiin talvisodan seurauksena. Lehtovaara tunnetaan kansainvälisen huippuruoan lisäksi mukavasta ja rennon hienostuneesta ilmapiiristään sekä erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Kaikki ruoat tehdään alusta asti itse ja ruokalistan annokset ammentavat muun muassa skandinaavisesta ja ranskalaisesta keittiöstä. Lista koostuu sopivasti klassikoista ja moderneista mauista. Lisäksi valittavana on kausittain vaihtuvia erikoisuuksia. Lounaalla ruokailijoita hemmotellaan herkkuja notkuvilla alkuruoka- ja jälkiruokanoutopöydillä. Sunnuntaisin Lehtovaara puolestaan kutsuu nauttimaan leppoisasta tunnelmasta perheen ja ystävien kanssa maukkaan brunssin merkeissä. Sunnuntaibrunssi sisältää runsaan alkuruokapöydän, pääruoan ja vaihtelevan jälkiruokapöydän.

Kunkin ruoan makuihin sopivat suositusviinit täydentävät aterian kuin aterian ja ravintolan viinilista sisältääkin kattavan valikoiman eri alueiden huippuviinejä ja mielenkiintoisia erikoisuuksia. Ruokailusta voi nauttia sisätilojen lisäksi ympäri vuoden avoinna olevalla suositulla lasiterassilla. Ravintola Lehtovaara tarjoaa annoksen lumoavaa nostalgiaa ja miellyttävää rauhallisuutta keskellä Helsingin Töölön vilinää. Suussasulava ruoka ja ainutlaatuisen idyllinen miljöö sekä loistava palvelu tekevät Lehtovaarasta takuuvarman valinnan kaikille hyvän ruoan ystäville. Yksi osoitus Lehtovaaran erinomaisuudesta ovat sen vuosien varrella saamat useat kunnianosoitukset ravintoloiden arviointikilpailuissa. Kenties vielä tärkeämpää ovat kuitenkin kerta toisensa jälkeen palaavat tyytyväiset asiakkaat.

695 Ravintola Lehtovaara arvostelua

Loistava
5.3/6
695 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jacob-Magnus S.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Hovi tunnisti meidät heti ja osoitti mukavan pöydän. Vaikka oli paljon asakkaita meidät palveltiin asiallisesti j ilman turhia viivystymistä Lehtovaaran vanha bravuuri Couer du filet oli perinteisen hyvää ha hovin suositteleman punaviini siihen sopiva.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Markus B.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Klassisen tyylikäs ravintola, joka luottaa hyvään ruokaan ja iloiseen palveluun. Klassikko annos Cour de fillet provencale 1952 on varma valinta, joka ei petä taikka jätä nälkäiseksi.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Rolf S.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Tyylikäs ravintola. Ystävällinen palvelu. Hyvää ruokaa. Säilyttänyt tyylinsä kautta aikojen. Sopiva ravintola varttuneille ihmisille. Ei mikään nuorison remupaikka. Rauhallinen ja viihtyisä. Hyvä sijainti ja mukava ympäristö.