Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Ravintola Lehtovaara
Ravintola Lehtovaara Arvostelut

Arvostelut: Ravintola Lehtovaara

Loistava
5.3/6
830 arvostelua
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 1
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 2
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

830 Ravintola Lehtovaara arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Lehtovaara annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
830 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Veli L.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä hinta-laatusuhde, asteikko 1-5. Emo 1 - Lehtovaara 5 Viinisuosistukset o.k. suhteutettuna hintaan.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Tuija L.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Miellyttävä ravintola, sisäänkäynti oli huomaamaton - kävelimme ensin ohi! Ruoka oli herkullista ja palvelu asiallista ja luontevaa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
kari s.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja ystävällinen palvelu Wanhaan Wiipurilaiseen tyyliin. Tulen. Uudestaan

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kim Q.kahdeksan päivää sitten · 5 arvostelua

Erinomainen palvelu, kuten aina. Annoksissa aina kaikki maut kohdallaan. Hyvä paikka lounaspalaverille.

"Erinomainen"
6/6
Eeva L.vuosi sitten · 3 arvostelua

Viihtyisä perinteikäs Lehtovaara oli tälläkin kerralla loistokokemus. Yhdellä seurueesta pääruokana oli päivän kala, paistetut ahvenet, joka oli kuulemma raikas ja maukas annos. Me muut kolme söimme vuodesta 1952 listalla ollutta sisäfileetä Provencen tapaan, joka meille valkosipulin ystäville oli suurta herkkua; lisukkeena kahdesti friteeratut perunat ja valkosipulivoissa paistetut herkkusienet. Jälkiruokina kookospannacotta, crème brulee tyrnisorbetin kanssa ja suklaafondant vadelmajäätelön kanssa, kaikki suussasulavia. Kun otimme alussa lehtikuohumaljat, ja lisäksi yhteensä porukalla kaksi lasia viiniä, kaksi Cokis zeroa ja yhden espresson, kokonaishinta 10% juomaraha mukaan lukien oli neljältä 260€; laatuun nähden kohtuullista. Ravintola oli täpötäynnä (lauantai-ilta); palvelu siihen nähden nopeahkoa ja koko ajan ystävällistä. Silti lopuksi tarjoilija pyysi anteeksi hitautta, kun ilta oli niin vilkas. - Meille hitaus näkyi vain laskun toimittamisen lievänä viipymisenä, mistä ei sinänsä ollut meille haittaa.

"Erinomainen"
6/6
XXX X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintoloitten vertaaminen toisiinsa on vaikeata, sillä kokemukseen vaikuttaa ruoan ja palvelun lisäksi seura, syy miksi ravintolaan on mennyt ja miksipä ei sääkin. Monessa ravintolassa ruoka ja palvelu ovat hyviä. Minulla suurimpia kriteereitä ravintolan valitsemiseen on se, kuinka kauan se on toiminut ja onko sillä ollut sama nimi. Nämä kaksi asiaa ovat varmoja takeita siitä, että ravintola on hyvä. Niinpä menimme juhlistamaan hääpäiväämme Lehtovaaraan, jossa olen toki ollut monta kertaa aiemminkin, mutta muualla kuin Helsingissä asuvana viime käynnistä oli jo pitkä aika. Lehtovaaraan meneminen ei tuottanut pettymystä. Kaikki oli hyvää; ruoka, palvelu, miljöö, ranskalainen tunnelma. Vaikka meiltä kotoa on Helsinkiin matkaa, niin Lehtovaaraan aioimme mennä vaimon syntymäpäivääkin juhlistamaan.

"Erinomainen"
6/6
Anne V.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitos, su-lounaskokemus oli oikein onnistunut. Ruoka oli maistuvaa ja taiten valmistettua. Alkupalat erinomaiset, niin laatu kuin määrä. Pääruoaksi söin kalaa, josta pidin kovasti. Jälkiruoat täydensivät kokonaisuuden onnistuneella tavalla. Ravintola Lehtovaaran palvelu oli erinomaista, huomaavaista ja asiakasystävällistä. Ravintolassanne oli ilo olla asiakkaana. Myös ympäristön ruskamaisema oli kaunis kehys patiolla nautitulle aterialle. Seurueemme oli tyytyväinen.

"Erinomainen"
6/6
Tuovi S.vuosi sitten · 3 arvostelua

Erinomainen lounas hieman lounasajan ulkopuolella. Raikas ja maistuva alkupalapöytä, jossa oli runsaasti herkullisia kylmiä kaloja eikä lihan ystävääkään ole unohdettu. Kaikki oli tuoretta ja raikasta, vaikka varsinainen lounasaika oli jo ohi. Pöytään tarjoillusta lämpimästä ruoasta valitsimme kahdesta vaihtoehdosta kalan, joka oli ravintolan oman kokin pyydystämiä ahvenfileitä mustatorvisienikastikkeessa. Herkullista. Jälkiruoka oli myös noutopöydässä, ja tarjolla oli mm. mustikkajuustokakkua, paahtovanukkaan tyylistä vanukasta sekä pikkuleipiä. Ei mitään moitittavaa. Hinta ilman ruokajuomia oli meistä kohtuullinen 32,- euroa. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Lisäpisteet tulevat Lehtovaaran perinteisestä sisustuksesta valkoisine kangasliinoineen, ja ikkunoista avautuvasta näkymästä Topeliuksenpuistoon. Lehtovaara ei pettänyt tälläkään kertaa.

"Erinomainen"
6/6
Pauli L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola Lehtovaarassa on erinomainen ruoka ja hyvä palvelu. Menu viineineen on todella hyvä yhdistelmä. Alku- ja jälkiruoka varsin pieniä, mutta pääruoka isompi. Tämä on hyvä ratkaisu. Palvelu on sujuvaa,nopeaa ja kohteliasta. Ravintola on miellyttävällä tavalla perinteinen - ei koreileva, mutta vuosikymmenien patinoiva ja hyvin Helsinkiläinen.

"Erinomainen"
6/6
Markku P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Lehtovaara on aina ollut tiedossa , mutten koskaan ollut käynyt siellä, vaikka pääkaupunkiseudulla on tullut asuttua yhtäjaksoisesti vuodesta 1967 alkaen, siis 50 vuotta. Nautimme kolmen hengen seurueessa sunnuntaibrunssin ja kokemus oli ilahduttavan erinomainen sekä tilojen, palvelun ystävällisyyden että ruuan laadun suhteen. Iltapäivän kruunasi ateriointipaikkamme Viipuri-loossi joka sopi senkin puolesta meille erinomaisesti, koska vanhempani ovat syntyneet Viipurissa ja siellä myös asuneet evakkoon lähtöön asti. Lähtiäislahjaksi saimme Lehtovaara-historiikin, joka kuvaa ravintolan vaiheita sadan vuoden ajalta alkaen perustamisesta Viipurissa v 1916.