Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Ravintola Lehtovaara
Ravintola Lehtovaara Arvostelut

Arvostelut: Ravintola Lehtovaara

Loistava
5.3/6
779 arvostelua
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 1
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 2
Ravintola Lehtovaara Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

779 Ravintola Lehtovaara arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Lehtovaara annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
779 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kim Q.päivä sitten · 3 arvostelua

Lehtovaara on on todella tunnelmallinen ja viihtyisä ravintola, vaikka seillä ei olisikaan paljoa porukkaa. Palvelu aina erinomaista, ruoassa yhdistyvät oikeat maut ja oikea kypsyys. Suosittelen!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Katrina L.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu erinomaisia. Ympäritö on klassinen ja lämminhenkinen. Alkupalat ovat aina tuoreita ja luotettavia. Brunssi on toimiva konsepti. Liha- ja kala vaihtoehdot oivia. Viinilista kattava ja hyvin koottu.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Niklas K.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Lehtovaaran palvelu on aina erinomaista. Ruoka oli äärimmäisen hyvää. Blinit olivat juuri sopivan rapeat ja täytettä oli juuri sopivasti. Leipä oli hyvää ja löysimme hyvät oluet ruoan kera. Kiitos paljon!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Laura M.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Ihanaa kun pikkulapset otettiin niin hyvin huomioon. Lapsia pitäisi tehdä ja Suomen väkilukua kasvattaa mutta lapset eivät saa näkyä eivätkä kuulua. Rento meininki, ei pönötystä 👍👍👍

"Erinomainen"
6/6
Eeva L.vuosi sitten · 3 arvostelua

Viihtyisä perinteikäs Lehtovaara oli tälläkin kerralla loistokokemus. Yhdellä seurueesta pääruokana oli päivän kala, paistetut ahvenet, joka oli kuulemma raikas ja maukas annos. Me muut kolme söimme vuodesta 1952 listalla ollutta sisäfileetä Provencen tapaan, joka meille valkosipulin ystäville oli suurta herkkua; lisukkeena kahdesti friteeratut perunat ja valkosipulivoissa paistetut herkkusienet. Jälkiruokina kookospannacotta, crème brulee tyrnisorbetin kanssa ja suklaafondant vadelmajäätelön kanssa, kaikki suussasulavia. Kun otimme alussa lehtikuohumaljat, ja lisäksi yhteensä porukalla kaksi lasia viiniä, kaksi Cokis zeroa ja yhden espresson, kokonaishinta 10% juomaraha mukaan lukien oli neljältä 260€; laatuun nähden kohtuullista. Ravintola oli täpötäynnä (lauantai-ilta); palvelu siihen nähden nopeahkoa ja koko ajan ystävällistä. Silti lopuksi tarjoilija pyysi anteeksi hitautta, kun ilta oli niin vilkas. - Meille hitaus näkyi vain laskun toimittamisen lievänä viipymisenä, mistä ei sinänsä ollut meille haittaa.

"Erinomainen"
6/6
XXX X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintoloitten vertaaminen toisiinsa on vaikeata, sillä kokemukseen vaikuttaa ruoan ja palvelun lisäksi seura, syy miksi ravintolaan on mennyt ja miksipä ei sääkin. Monessa ravintolassa ruoka ja palvelu ovat hyviä. Minulla suurimpia kriteereitä ravintolan valitsemiseen on se, kuinka kauan se on toiminut ja onko sillä ollut sama nimi. Nämä kaksi asiaa ovat varmoja takeita siitä, että ravintola on hyvä. Niinpä menimme juhlistamaan hääpäiväämme Lehtovaaraan, jossa olen toki ollut monta kertaa aiemminkin, mutta muualla kuin Helsingissä asuvana viime käynnistä oli jo pitkä aika. Lehtovaaraan meneminen ei tuottanut pettymystä. Kaikki oli hyvää; ruoka, palvelu, miljöö, ranskalainen tunnelma. Vaikka meiltä kotoa on Helsinkiin matkaa, niin Lehtovaaraan aioimme mennä vaimon syntymäpäivääkin juhlistamaan.

"Erinomainen"
6/6
Anne V.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitos, su-lounaskokemus oli oikein onnistunut. Ruoka oli maistuvaa ja taiten valmistettua. Alkupalat erinomaiset, niin laatu kuin määrä. Pääruoaksi söin kalaa, josta pidin kovasti. Jälkiruoat täydensivät kokonaisuuden onnistuneella tavalla. Ravintola Lehtovaaran palvelu oli erinomaista, huomaavaista ja asiakasystävällistä. Ravintolassanne oli ilo olla asiakkaana. Myös ympäristön ruskamaisema oli kaunis kehys patiolla nautitulle aterialle. Seurueemme oli tyytyväinen.

"Erinomainen"
6/6
Tuovi S.vuosi sitten · 3 arvostelua

Erinomainen lounas hieman lounasajan ulkopuolella. Raikas ja maistuva alkupalapöytä, jossa oli runsaasti herkullisia kylmiä kaloja eikä lihan ystävääkään ole unohdettu. Kaikki oli tuoretta ja raikasta, vaikka varsinainen lounasaika oli jo ohi. Pöytään tarjoillusta lämpimästä ruoasta valitsimme kahdesta vaihtoehdosta kalan, joka oli ravintolan oman kokin pyydystämiä ahvenfileitä mustatorvisienikastikkeessa. Herkullista. Jälkiruoka oli myös noutopöydässä, ja tarjolla oli mm. mustikkajuustokakkua, paahtovanukkaan tyylistä vanukasta sekä pikkuleipiä. Ei mitään moitittavaa. Hinta ilman ruokajuomia oli meistä kohtuullinen 32,- euroa. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Lisäpisteet tulevat Lehtovaaran perinteisestä sisustuksesta valkoisine kangasliinoineen, ja ikkunoista avautuvasta näkymästä Topeliuksenpuistoon. Lehtovaara ei pettänyt tälläkään kertaa.

"Erinomainen"
6/6
Pauli L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola Lehtovaarassa on erinomainen ruoka ja hyvä palvelu. Menu viineineen on todella hyvä yhdistelmä. Alku- ja jälkiruoka varsin pieniä, mutta pääruoka isompi. Tämä on hyvä ratkaisu. Palvelu on sujuvaa,nopeaa ja kohteliasta. Ravintola on miellyttävällä tavalla perinteinen - ei koreileva, mutta vuosikymmenien patinoiva ja hyvin Helsinkiläinen.

"Erinomainen"
6/6
Markku P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Lehtovaara on aina ollut tiedossa , mutten koskaan ollut käynyt siellä, vaikka pääkaupunkiseudulla on tullut asuttua yhtäjaksoisesti vuodesta 1967 alkaen, siis 50 vuotta. Nautimme kolmen hengen seurueessa sunnuntaibrunssin ja kokemus oli ilahduttavan erinomainen sekä tilojen, palvelun ystävällisyyden että ruuan laadun suhteen. Iltapäivän kruunasi ateriointipaikkamme Viipuri-loossi joka sopi senkin puolesta meille erinomaisesti, koska vanhempani ovat syntyneet Viipurissa ja siellä myös asuneet evakkoon lähtöön asti. Lähtiäislahjaksi saimme Lehtovaara-historiikin, joka kuvaa ravintolan vaiheita sadan vuoden ajalta alkaen perustamisesta Viipurissa v 1916.