Tokyo 55 – Tietoja

Tokyo55 toimii samalla paikalla Helsingin Töölössä osoitteessa Runeberginkatu 55, jossa 1960-luvun lopulla toimi Suomen ensimmäinen japanilainen ravintola Tokyo. Ravintola Tokyo55:n Japanista palkatut sushimestarit takaavat, että ruokalista koostuu aidoista japanilaisista mauista kuitenkin sopivasti suomalaiseen makuun sovellettuna. Arkipäivien lounaalla voit nauttia ravintolan tuoreen sushibuffet’n antimista, ja illallisella tarjolla on sushien lisäksi luovia fuusiokeittiön antimia tyylikkäässä miljöössä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
torstai
11:00 - 14:00
16:00 - 23:30
perjantai
11:00 - 14:00
16:00 - 23:30
lauantai
13:00 - 23:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 14:00
16:00 - 23:00
tiistai
11:00 - 14:00
16:00 - 23:30
keskiviikko
11:00 - 14:00
16:00 - 23:30

Osoite

Tokyo 55
Runeberginkatu 55
00260 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

F88DFE25-5645-458B-B8AB-22D9119FB379

Sushi

VEGE 24 PALAA

NIGIRIT 4/LAATU: AVOCADO, INARI, MERILEVÄ. MAKI: KURKKU, AVOCADO
36,00 €

SPICY 26 PALAA

NIGIRIT 2/LAATU: LOHI, GRILLILOHI, RAPU, PUNA-AHVEN, TONNIKALA. MAKI: SPICYMAKI, HOTATE
46,00 €

SCAMPI 26 PALAA

NIGIRIT 2/LAATU: LOHI, GRILLILOHI, RAPU, PUNA-AHVEN, TONNIKALA. MAKI: SCAMPIMAKI, GEISHAMAKI
47,00 €

TOKYO 24 PALAA

NIGIRIT 2/LAATU: LOHI, GRILLILOHI, RAPU, PUNA-AHVEN, TONNIKALA. MAKI: TOKYO, EMPEROR
48,00 €
D7DE6721-DEF4-4240-AD2E-621B0C159352

Sushi Bar

SPICY

LOHI,TONNIKALA, CHILIMAJONEESI, SIPULI
11,00 €

A. C. C

AVOCADO, TUOREJUUSTO, KURKKU, SEESAM, MAJONEESI, UNAGIKASTIKE JA MERILEVÄ-SIPULI
11,00 €

SCAMPI

SCAMPITEMPURA, AVOCADO, TUOREJUUSTO, RIISITEMPURAHIUTALE
12,00 €

TOKYO MAKI

TEMPUROITU LUMIRAPU- JA TUOREJUUSTOMAKI. MUIKUNMÄTIÄ JA CHILIMAJOA
12,00 €

GEISHA

KURKKU, AVOCADO, SIPULI, MAJONEESI, GRILLATTU LOHI
12,50 €

HOTATE

KURKKU, KAMPASIMPUKKA, UNAGIKASTIKE
13,00 €

TEMPURA

TUOREJUUSTO, SCAMPITEMPURA, CHILIMAJONEESI JA KEVÄTSIPULI. TONNIKALAA PÄÄLLÄ
14,50 €

EMPEROR MAKI

PANKOLLA LEIVITETTY MAKI. LOHTA, TONNIKALAA, RAPUA JA AVOCADOA, CHILIMAJONEESIA JA AIOLIA
14,50 €
773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Valmis menu

TASTE OF TOKYO 4 RUOKALAJIA (vain koko pöytäseurueelle)

SUSHIVALIKOIMA
GRILLILOHI, GRILLIANKERIAS, GRILLIKAMPASIMPUKKA, LOHI, TONNIKALA, PUNA-AHVEN JA PIENI PÄIVÄN MAKIRULLA

KARITSANKYLJYKSIÄ, CHILI-MISOKASTIKETTA

SCAMPIA JA PUNAISTA CURRYÄ

BANAANIKAKKUA JA BAILEYSMOUSSEA
48,00 €

TASTE OF TOKYO 7 RUOKALAJIA (vain koko pöytäseurueelle)

TUORE TONNIKALA-AVOCADOTARTAR

SUSHIVALIKOIMA
GRILLILOHI, GRILLIANKERIAS, GRILLIKAMPASIMPUKKA, LOHI, TONNIKALA, PUNA-AHVEN JA PIENI PÄIVÄN MAKIRULLA

KANAKARAAGE, JALOPENOMAJONEESIA

SCAMPITEMPURAA

HÄRÄNMARMORIA JA TERIYAKIKASTIKETTA

SORBET

PASSIONHEDELMÄPANNACOTTA
55,00 €

Lisää kohteesta Tokyo 55, Helsinki

Tokyo55 tarjoaa aitoja japanilaisia makuja Helsingissä kulman takana Töölöntorista. Ravintolan ruokalista perustuu aitoon japanilaiseen keittiöön, ja ravintolassa pääset nauttimaan japanilaisten sushimestarien taidonnäytteistä lounaalla, illallisella ja lauantain brunssilla. Maanantaista perjantaihin tarjolla on lounasaikaan tuoreista raaka-aineista valmistettu runsas sushibuffet sekä kolmen ruokalajin sushimenu. Erilaisia susheja on tarjolla todella monipuolinen valikoima. Illalla keittiö valmistaa sushien lisäksi fuusiokeittiötä soveltavaa menua. Neljän ja seitsemän ruokalajin menujen toinen toistaan herkullisemmat ruokalajit sekä herkulliset sushilajitelmat tuovat veden kielelle jo ruokalistaa lukiessa. Lauantaibrunssi tarjoilee niinikään mielenkiintoisen kattauksen erilaisia japanilaisia makuja seurueen kesken jaettavina annoksina.

Japanilaisuus näkyy myös Tokyo55:n tyylikkään modernissa sisustuksessa ja rauhallisen kotoisassa ilmapiirissä. Ravintolasta voi varata tiloja myös yksityiskäyttöön, ja lisäksi ravintolan SushiAcedemyssä järjestetään sekä avoimia että yksityisiä sushikursseja japanilaisen sushimestarin opastuksella. Ravintola Tokyo55 sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella lähellä Helsingin keskustaa Runeberginkadulla kauniissa töölöläismaisemissa.

409 Tokyo 55 arvostelua

Loistava
5.1/6
409 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Kauppi P.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Yksi kaupungin parhaita sushipaikkoja. Erityisesti lämpimät makit erinomaisia. Spicy- ja Tokyo-setit ovat hyviä. Pöytä kannattaa varata etukäteen, varsinkin viikonloppuiltaisin todella suosittu. Ystävällinen ja nopea palvelu.

"Erinomainen"6/6
Marja N.kuukausi sitten · 4 arvostelua

Tokyo55 oli jälleen kerran aivan huikea kokemus. Sushit ovat todella hyviä, tuoreita ja niin parhaita. Lisäksi muut ruuat ovat erinomaisia myös. Suosittelen ja tulemme varmasti uudelleen!

"Erinomainen"6/6
Rosa T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Vietimme kaverini kanssa useamman tunnin ravintolassa. Maistelimme eri alkupaloja ennen kuin siirryimme pääruokaan ja jälkiruoka kruunasi vierailun. Ehdottomasti mentävä uudestaan!

"Erinomainen"6/6
Mia O.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka fantastista; raikasta ja maukasta. Ei pelkästään sushia. Teryakihärkä aivan ykkönen. Hyvä palvelu, erilaiset drinkit. Kaikki meni niin kuin oli ajateltukin. Tuttu ja turvallinen eikä petä koskaan.

"Erinomainen"6/6
Tuula M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Koko porukkamme oli erittäin tyytyväisiä käyntiimme ja sovimme jo, että palaamme pian. :) Henkilökohtaisesti en muista ihan heti syöneeni noin montaa ruokalajia, jotka olivat KAIKKI herkkuja! Mutta erityisesti alkupalakala ja lämmin liha ihan sulivat suussa. Ja myös sushit olivat ihania ja juuri sopivasti. Ainiin, se parsa myös siinä tatti-hollanaise-kastikkeessa - se ei ollut tästä maailmasta! Henkilökunta oli myös ystävällistä ja taitava, joka myös edesautti sitä, että käynti oli niin miellyttävä. Ja se kakku lopussa oli kyllä tosi hyvä, mutta ehkä jo todella liikaa! Eikä se ehkä ollut kovin japanilaista, mutta toisaalta teen juojat olivat kaikki tyytyväisiä juomiinsa ja mun kofeiiniton kahvi ansaitsee myös omat kiitoksensa!

"Erinomainen"6/6
Elvira M.seitsemän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Amazing and very efficient service! We were a group of 12 people, going to the Opera performance later on. With the limited time, we managed to enjoy the food( fantastic by the way) and drinks (not bad either). Definitely, will visit Tokyo 55 again.

"Okei"3/6
Jussi N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli jälleen aivan hyvää, mutta palvelussa (jälleen) olisi toivomisen varaa. Asiakaspalvelu kautta linjan (etukäteen varatusta pöydästä aina laskun kirjoittamiseen saakka) oli korkeintaan keskinkertaista: Pöytään meidät ohjannut tarjoilija ei selvästikään ollut kiinnostunut asiastaan. Onneksemme kolmen ensimmäisen ruokalajin osalta pöydästämme vastasi hyvin työnsä osaava tarjoilija. En ymmärrä logiikkaa, miksi tarjoilijat vaihtuvat ja laskun tuo eri henkilö kuin joka on palvellut meitä, mutta toisaalta, ei minun onneksi tarvitsekaan. Kiitos tummahiuksiselle asiansa osaavalle henkilölle. Tippiä oli hankala kohdentaa. Huonoin kokemus ja samalla koko illan pilaaminen oli kuitenkin se, että keittiön sulkemisajan jälkeen joku huomattavan "liikuttunut" ihminen tuli pyytämään keittiötä / kokkia tekemään vielä heidän seurueelleen pienet "kokin tervehdykset" - ei siis tietenkään se häiritse, että joku pyytää tällaista, vaan se että henkilökuntanne keskustelee suoraan pöytämme takana seuraavin sanoin: "Tää nyt on vähän tällaista, mut on niillä massia - otetaan massit pois". Ymmärrän voiton tavoittelun, mutta eikö siitä voisi keskustella henkilökunnan tiloissa eikä 170 euroa illallisesta maksavan asiakkaan kuullen??? Tämä kyseinen nuori vaaleatukkainen herra voisi opetella uudestaan ammattinsa, esimerkiksi ammattikoulussa. Ystävällisin terveisin, Jussi

"Hyvä"4/6
Anders N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olen käynyt Tokyo 55:ssä useasti, koska siellä on mielestäni Helsingin parhaat sushit. Nyt valitettavasti jouduimme pettymään, sushit olivat täysin mauttomia kuten myös tempurat. Toivottavasti tämä oli jokin tilapäinen häiriö koska haluamme jatkossakin nauttia Tokyo 55:n erinomaisista tarjoiluista. t. Monika Gustafsson

"Erinomainen"6/6
Kristian A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Paras sushiravintola Helsingissä! Aina tuoretta, paras valikoima ja ystävällinen henkilökunta. Kannattaa ihmeessä myös testata lauantaibrunssi/lounas. Tokyo 55 saa myös muutakin kuin sushia ja joskus tullut otettua talon menu, eikä ole ollut pettymys. 5 ruokalajin menu riittää vallan mainiosti.

"Erinomainen"6/6
Erika B.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Söimme lounasbuffetin. Sushit olivat hyvin tehtyjä, maukkaita ja valikoima laaja. Lounaaseen kuului myös lämmin ruoka ja jälkkäri. Näitä en maistanut, mutta lapsi kehui jälkiruokaa. Lounaan hinta-laatu suhde oli erinomainen. Voin suositella Tokyo 55:sen lounasta kaikille sushin ystäville.