Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Töölö
Ravintola Tokyo55

Ravintola Tokyo55

sushiravintola, japanilainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin25€

Kuva kohteesta Ravintola Tokyo55, Töölö, Helsinki
Ravintola Tokyo55 ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Tokyo55 – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Suljettu tänään
Tuesday
Suljettu
Wednesday
16:00 - 23:00
Thursday
16:00 - 23:00
Friday
16:00 - 00:30
Saturday
16:00 - 00:30
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Tokyo55

Tokyo55 toimii samalla paikalla Helsingin Töölössä osoitteessa Runeberginkatu 55, jossa 1960-luvun lopulla toimi Suomen ensimmäinen japanilainen ravintola Tokyo. Ravintola Tokyo55:n Japanista palkatut sushimestarit takaavat, että ruokalista koostuu aidoista japanilaisista mauista kuitenkin sopivasti suomalaiseen makuun sovellettuna. Arkipäivien lounaalla voit nauttia ravintolan tuoreen sushibuffet’n antimista, ja illallisella tarjolla on sushien lisäksi luovia fuusiokeittiön antimia tyylikkäässä miljöössä.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Tokyo55?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro, Lähimaksu, Amex.

Onko ravintolassa Ravintola Tokyo55 pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Tokyo55 on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Tokyo55?

Tokyo55 tarjoaa aitoja japanilaisia makuja Helsingissä kulman takana Töölöntorista. Ravintolan ruokalista perustuu aitoon japanilaiseen keittiöön, ja ravintolassa pääset nauttimaan japanilaisten sushimestarien taidonnäytteistä lounaalla, illallisella ja lauantain brunssilla. Maanantaista perjantaihin tarjolla on lounasaikaan tuoreista raaka-aineista valmistettu runsas sushibuffet sekä kolmen ruokalajin sushimenu. Erilaisia susheja on tarjolla todella monipuolinen valikoima. Illalla keittiö valmistaa sushien lisäksi fuusiokeittiötä soveltavaa menua. Neljän ja seitsemän ruokalajin menujen toinen toistaan herkullisemmat ruokalajit sekä herkulliset sushilajitelmat tuovat veden kielelle jo ruokalistaa lukiessa. Lauantaibrunssi tarjoilee niinikään mielenkiintoisen kattauksen erilaisia japanilaisia makuja seurueen kesken jaettavina annoksina.

Japanilaisuus näkyy myös Tokyo55:n tyylikkään modernissa sisustuksessa ja rauhallisen kotoisassa ilmapiirissä. Ravintolasta voi varata tiloja myös yksityiskäyttöön, ja lisäksi ravintolan SushiAcedemyssä järjestetään sekä avoimia että yksityisiä sushikursseja japanilaisen sushimestarin opastuksella. Ravintola Tokyo55 sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella lähellä Helsingin keskustaa Runeberginkadulla kauniissa töölöläismaisemissa.