Story Kauppahalli – Tietoja

Story on pohjoismainen kahvila-ravintola Etelärannassa Helsingin keskustassa Vanhan kauppahallin keskitilassa. Storyssa voit nauttia lämpimästä tunnelmasta ja erinomaisesta palvelusta tuoreiden ja herkullisten kansainvälisten makujen äärellä. Kaikki ruoka valmistetaan paikan päällä hallissa ja aina tuoreet kahvila- ja konditoriatuotteet ovat oman leipomon tuotoksia. Ruoka on tyyliltään mutkatonta kotiruokaa ja lisäksi tarjolla on pientilaviinejä ja maittavaa aamiaista. Vanhan kauppahallin kuhina, valo ja lämpö sekä sijainti meren äärellä luovat ainutlaatuiset puitteet herkutteluun Storyssa.

Aukioloajat

Suljettu tänään
perjantai
08:00 - 18:00
lauantai
08:00 - 18:00
sunnuntai
10:00 - 16:00
maanantai
08:00 - 18:00
tiistai
08:00 - 18:00
keskiviikko
08:00 - 18:00
torstai
08:00 - 18:00

Osoite

Story Kauppahalli
Eteläranta 1
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

SILAKKALAATIKKO & ETIKKAPUNAJUURTA

Strömmingslåda & ättiksrödbetor
Baltic herring casserole & pickled beetroot
10,00 €

MAUSTEINEN KURPITSAKEITTO & KURPITSANSIEMENIÄ

Kryddig pumpasoppa & pumpafrön
Spicy pumpkin soup & pumpkin seeds
13,50 €

WIENERSCHNITZEL, PERUNAMUUSIA & RUSKISTETTUA VOITA

Wienerschnitzel, potatismos & brynt smör
Wiener schnitzel, mashed potatoes & browned butter
13,50 €

Lisää kohteesta Story Kauppahalli, Helsinki

Story on neljän ystävyksen unelmista ja ammattitaidosta syntynyt luomus, jossa yhdistyvät kokemus ja into keittotaidosta, leipomotuotteista, viineistä ja palvelusta. Käsityö ja laatu ovat kaiken keskiössä tässä mainiossa ravintola-kahvilassa, joka sijaitsee Helsingin Vanhassa kauppahallissa. Päivittäin Storyssa tarjoillaan paikan päällä valmistuva kotiruokamainen lounas. Lohikeittoa ja kasvisruokaa on tarjolla aina, minkä lisäksi voit valita annoksesi päivittäin vaihtuvasta valikoimasta liha- ja kalaruokia sekä salaatteja ja keittoja. Mutkattoman lounaan täydentävät erinomaiset pientilaviinit. Lisäksi Storyssa voit nauttia herkullista aamiaista sekä tuoreita oman leipomon kahvilatuotteita, jotka voit halutessasi ostaa myös mukaan.

Aamiainen, lounas, kahvihetki tai viinilasillinen maistuvat kuitenkin erinomaiselta nimenomaan Storyn ainutlaatuisessa miljöössä. Vanhan kauppahallin kaunis keskitila tarjoaa lämpöä ja eläväistä hallitunnelmaa, minkä lisäksi Storyn terassilta aukeaa Etelärannan upeat näkymät merelle ja Helsingin maailmanpyörään. Storyssa helsinkiläisyys ja eurooppalainen kauppahallitunnelma yhdistyvätkin mainiosti. Mutkaton halliruoka ja ensiluokkainen palvelu tekevät Storysta matalan kynnyksen paikan arjen makunautintoihin, ja paikan vetovoimaa lisää erinomainen sijainti Helsingin keskustan kauneimmalla paikalla Esplanadin ja kauppatorin tuntumassa. Iltaisin Storyssa järjestetään erilaisia tapahtumia ja paikka on varattavissa myös yksityistilaisuuksia varten.

0 Story Kauppahalli arvostelua