Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Ristorante il Siciliano
Ristorante il Siciliano Arvostelut

Arvostelut: Ristorante il Siciliano

Keskustaitalialainen
Loistava
4.6/6
52 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Capperi - Oulunkylä

Oulunkylä
5.1/6657
Capperi - Oulunkylä

Ravintola Bacco

Keskusta
5.0/6112
Ravintola Bacco

52 Ristorante il Siciliano arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ristorante il Siciliano annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
52 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Jussi R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka, juomat ja jälkiruoka: hinta/laatusuhde aina erittäin hyvä. Il Sisilianossa palvelu on aina ollut erittäin hyvää ja joustavaa. Ravintolan ruokalista on monipuolinen ja kattava. Lyhyesti: aito italialainen ravintola henkilökuntaa myöten.

"Erinomainen"
6/6
Eeva M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Eritäin ystävällinen ja joustava henkilökunta. Paras pizza, minkä olen Suomessa saanut. Kokous sujui hienosti, koska toiveemme, myös "epätätavalliset" huomioitiin. Huumoria riitti henkilökunnalta eikä esiintynyt kyllästymisen merkkejä.

"Erinomainen"
6/6
Janne R.vuosi sitten · 4 arvostelua

Ihana palvelu, loistavaa ruokaa. Asiakas huomioidaan ja palvelu on nopeaa, mutta ei liian tunkeilevaa. Ja vielä vähän extraakin, millaista palvelua ei yleensä sää. Kiva sisustus

"Erinomainen"
6/6
Eija P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella ystävällinen, iloinen ja hyvä palvelu. Ruoka oli maukasta ja myös hyvä gluteeniton pizza onnistui mutkattomasti. Tullaan kyllä uudestaankin ja paikka sopii loistavasti myös perheille.

"Erinomainen"
6/6
arja V.vuosi sitten · 4 arvostelua

Iloinen, rento, lämmin, huumorintajuinen ja ystävällinen henkilökunta. Ruokailusta jäi maun sekä ilmapiirin mukaan hyvä kokemus. Hinta- laatusuhde kohdallaan. Pöytäseurue söi pizzaa ja raviolia. Jälkiruokina jäätelö, tiramisu, grappa, amaretto kahvi. Pizza sekä pizza pohja ei tyypillinen suomalainen.

"Upea"
5/6
Raija F.vuosi sitten · 1 arvostelu

Il Siciliano -ravintola oli ehdottomasti käymisen arvoinen. Lauantai-iltana oli ihastuttavan rauhallista, pystyi keskustelemaan ystävän kanssa hyvän ruuan äärellä. Henkilökunta oli mutkattoman mukavaa ja palvelu nopeaa, Illastin kasvispainotteisesti, alkupalaksi avocadoa pääruuaksi canelloneja ja jälkiruuaksi amarettokahvi. Oli hyvää. Kiitos, tulen toisekin.

"Upea"
5/6
(deleted) X.vuosi sitten · 2 arvostelua

Miellyttävä paikka, palvelu altis henkilökunta. Ruoka laadukasta ja maukasta (kala hieman ylikypsää) oliiviöljyssä ei ollut säästetty eli vähempikin olisi riittänyt. Suomessa kun ollaan niin palvelu suomenkielellä on itsestään selvyys, täällä en kokenut tulevani täysin ymmärretyksi kotimaisella kielellä.

"Erinomainen"
6/6
Anneli S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvää ja nopeaa palvelua saapuessamme ravintolaan. Meille oli varattu 8 hlön pöytä ja se oli hyvällä paikalla. Tilauksen yhteydessä sopivasti huumorin käyttöä:) Saatiin ruoka yhtäaikaisesti ja se maistui kaikille. :)

"Okei"
3/6
Pertti Y.vuosi sitten · 12 arvostelua

Muistelin tämän ravintolan olleen aiemmin laadukkaampi paikka, mutta nyt tuntui hiukan liukuhihnan oloiselta koko palvelu. Pääruoka tuotiin n 4 min sen jälkeen, kun alkuruoka oli tuotu. Vietiin toki takaisin, kun hiukan kummeksuimme. Sitten kun tuli ajallaan oli kyllä hyvin kuumaa, mahtoiko risotto - sinänsä hyvä - olla sama annos, jota varttia aiemmin oli tarjottu, mutta nyt ehkä mikron kautta tuotu?

"Erinomainen"
6/6
Henrik V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan hinta laatu suhde on hyvä. Todella hyvä ruoka, sen sai nopeasti ja hieno palvelu ja tunnelma! Kiitos paljon kaikesta! Varmasti tulemme uudelleen! Ravintolan sijainti on hyvä! TV Henrik Vahtola