Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Ristorante il Siciliano

Ristorante il Siciliano

Keskustaitalialainen
Loistava
4.6/6
52 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Capperi - Oulunkylä

Oulunkylä
5.1/6660
Capperi - Oulunkylä

Ravintola Bacco

Keskusta
5.0/6115
Ravintola Bacco

Ristorante il Siciliano – Tietoja

Ristorante il Siciliano tarjoilee aitoja italiaIaisia makuja aivan Helsingin keskustassa Aleksanterinkadulla. Italialaisen ruoan erinomaisuus ja suosio perustuu tuoreisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin. Luonnollisesti myös Ristorante il Sicilianon keittiö käyttää ainoastaan tuoreita ja luonnollisia raaka-aineita. Ravintolan ruokalista on monipuolinen tarjoten kattavan valikoiman makuja eri puolilta Italiaa. Ravintolan tunnelma on rento ja välitön, ja paikka sopii erinomaisesti mukavan arkiseen illanviettoon ystävien tai perheen kanssa italialaisista herkuista nauttien. Täydellisen italialaisen aterian kruunaa tietysti ruokaan sopiva italialainen viini.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 22:00

Osoite

Ristorante il Siciliano
Aleksanterinkatu 36
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

PIATTO DI OLIVE PALERMO

Sicilian tapaan Marinoitu Sekaoliivi Lautanen, porkkana, caciocavallo, persilja
5,50 €

ANTIPASTO IL SICILIANO

Salaatti, parmankinkku, bresaola, mortadella, munakoiso, kuivattutomaatti, oliivi, parmesan.
12,00 €

CARPACCIO DI MANZO

Naudansisäfile (raaka), rucola, herkkusieni, parmesan-juusto, sitruunakastike
15,00 €

Lisää kohteesta Ristorante il Siciliano, Helsinki

Ruoka on italialaisille tärkeä osa kulttuuria ja saapasvaltion keittiön antimet ovat tunnettuja ja suosittuja ympäri maailman. Italialainen ruoka ei kuitenkaan rajoitu pastaan ja pizzaan vaan maan keittiöllä on paljon annettavaa näiden herkkujen lisäksi. Italia voidaan jakaa eri kulinaristisiin alueisiin, joiden keittiöiden tarjonta ja erikoisuudet vaihtelevat hieman jakaen kuitenkin tietyt yhteiset peruspiirteet. Ristorante il Siciliano Aleksanterinkadulla Helsingissä tarjoilee erinomaisia makuja kattavasti kaikilta eri alueilta aina tuoreista raaka-aineista valmistettuna.

Il Sicilianon listalta löytyy niin rannikkoseudulle tyypillisiä kala-annoksia sekä muita meren eläviä kuin tuhteja liha-annoksia, joihin asiakas saa valita itse lisukkeeksi joko riisin, pastan tai perunan. Italialaisen keittiön tyypilliset raaka-aineet kuten juustot (mozzarella, parmesan, gorgonzola), tomaatti, valkosipuli, oliiviöljy, yrtit (basilika, rosmariini), ja parmankinkku sekä ruokalajit kuten carpaccio, insalata ja risotto ovat listalla myös hyvin edustettuna. Pastan ystäville löytyy runsaasti valikoimaa pizzoja myöskään unohtamatta. Ristorante il Siciliano tuo kattavalla listallaan Helsingin Aleksanterinkadulle parhaat palat Italian eri alueiden keittiöistä.

Italia on maailman suurin viinin tuottaja ja se näkyy viinin tärkeydessä osana ruokakulttuuria. Hyvä ruokaan sopiva viini tekee ateriasta täydellisen kokemuksen. Ristorante il Sicilianon viinivalikoima tarjoaa laadukkaita italialaisiin ruokiin sopivia viinejä painottuen sisilialaisiin viineihin. Aterian kruunaa makeat jälkiruokaherkut kuten tiramisu tai panna cotta sekä tietysti italialainen espresso.

52 Ristorante il Siciliano arvostelua

Loistava
4.6/6
52 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Jussi R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka, juomat ja jälkiruoka: hinta/laatusuhde aina erittäin hyvä. Il Sisilianossa palvelu on aina ollut erittäin hyvää ja joustavaa. Ravintolan ruokalista on monipuolinen ja kattava. Lyhyesti: aito italialainen ravintola henkilökuntaa myöten.

"Erinomainen"
6/6
Eeva M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Eritäin ystävällinen ja joustava henkilökunta. Paras pizza, minkä olen Suomessa saanut. Kokous sujui hienosti, koska toiveemme, myös "epätätavalliset" huomioitiin. Huumoria riitti henkilökunnalta eikä esiintynyt kyllästymisen merkkejä.

"Erinomainen"
6/6
Janne R.kaksi vuotta sitten · 4 arvostelua

Ihana palvelu, loistavaa ruokaa. Asiakas huomioidaan ja palvelu on nopeaa, mutta ei liian tunkeilevaa. Ja vielä vähän extraakin, millaista palvelua ei yleensä sää. Kiva sisustus