Ruokalista – Restaurant Penny
Suosituksia ruokalistalta
Alkuruoat
ZUCCHINI FLOWERS W/ POACHED EGG
kesäkurpitsan kukkaa sekä uppomuna
KING CRAB CLAWS W/ APPLE SLAW
kuningasravun saksia ja omenaslaw
PEPPER LAMB FILLETS W/ MUSTARD FOAM
pippurista karitsan filettä ja sinappivaahtoa
Pääruoat
FILLED SWEET POTATO,ALMONDPESTO W/ FUNNEL CHANTARELLES
täytetty bataatti, mantelipestoa sekä suppilovahveroita
ROASTED WHOLE RED SOLE W/ PEAR BULGUR
paistettu kokonainen puna-antura sekä päärynäbulguria
OX RIBS W/ RANCH SAUCE
härän ribsejä ja ranch-kastiketta
Pienet annokset
PATISSERIE TEEMU & MARKUS BUN
DAILY VITAMINS
LEMON-MERINGUE PASTRY W/ LINGONBERRIES
sitruuna-marenki leivos ja puolukoita
Jälkiruoat
PIECE OF CAKE
pala kakkua
SCOOP OF ICE CREAM
Oy Suomen jäätelö AB
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Restaurant Penny
Penny on pieni 25-paikkainen ravintola Uudenmaankadulla. Ravintolan ruoka koostuu Amerikan itärannikolla yleisesti käytetyistä laadukkaista raaka-aineista, sesonkien vaihteluista sekä keittiömestarin kädenjäljestä. Ravintola Pennystä saa palvelua nopeasti ja valikoima on tarkoin harkittu. Ruokailet myös täyden palvelun baarissa yhtä mukavasti kuin pöydissä. Kokeile myös cocktaileja!
Usein kysytyt kysymykset
Tarjoileeko ravintola Restaurant Penny kansainvälinen ruokaa?
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Restaurant Penny?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Restaurant Penny?
Ravintola Penny vie sinut makumatkalle New Yorkiin. "New Yorkin ruokamaailma merkitsee laadukasta, puhdasta ruokaa, jossa on paljon inspiraatiota klassisesta ranskalaisesta keittiöstä", kuvailee toinen omistajista, Mikko Olanterä. Hän omistaa vaimonsa Pia Olanterän kanssa myös suositun Trattoria Sognon. Innostuttuaan Amerikan itärannikon ruokakulttuurista, he päättivät avata intiimimmän ravintolan, Pennyn, keskustaan Uudenmaankadulle. Pennyä johtaa ruuanlaiton rautainen ammattilainen, Mikko Levoska, joka omisti ennen Michelin-ravintola Chez Dominiquen Hans Välimäen. Ravintola Pennyssä hän pääsee näyttämään taitonsa New Yorkin klassikkoruokien merkeissä. Mutkattoman ravintolan idea on tarjoilla tarkoin valittu menu, jossa esimerkiksi lounasvaihtoehtoja on yksi ja pääruokavaihtoehtoja illalliselle on kolme. Tarjolla on aina kala- kasvis- ja lihavaihtoehto. Pelkistetty ruokalista mahdollistaa keittiömestarien tarjota intiimille ravintolalle mielenkiintoisia ruokia, kuten esimerkiksi puna-anturaa päärynäbulgurilla. Paikka sopii hyvin pienille porukoille, sillä ravintolaan ei oteta yli kahdeksan hengen pöytävarauksia. Ravintolan nimi Penny tulee Amerikan pienimmästä rahayksiköstä. Nimeen tiivistyy ravintolan kompakti koko, ruokalistan selkeys ja ravintolan hintojen napakat hinnat. Pennyssä hienostelu on korvattu tyylillä ja taatulla laadulla. Pistäydy Pennyyn esimerkiksi herkulliselle lounaalle tai illalliselle, tai kokeile keittiömestarin maistuvia drinkkejä after-workeilla.
