Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Eira
Restaurant Penny
Restaurant Penny Arvostelut

Arvostelut: Restaurant Penny

Eirakansainvälinen
Loistava
5.0/6
99 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

99 Restaurant Penny arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Restaurant Penny annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
99 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Tuire R.vuosi sitten · 24 arvostelua

Penny ei petä koskaan! Söimme naudan pihvin ja liha oli kertakaikkiaan suussa sulavaa -aivan ensiluokkaista. Pihvi oli lisäksi niin iso että siinä oli enemmän kuin tarpeeksi. Pennyn hinnoittelu on lisäksi todella maltillinen. Pieni, kotoisa paikka minne on kiva palata aina uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Sini P.vuosi sitten · 9 arvostelua

Pennyn Comfort Sundays -brunssi on täydellinen tapa viettää sunnuntai ystävien seurassa herkutellen. Kannattaa varata pari tuntia aikaa, saapua vatsa tyhjänä & ottaa jälkiruoaksi Pennyn kielen mennessään vieviä pannareita!

"Erinomainen"
6/6
Nadia C.vuosi sitten · 1 arvostelu

Pieni ja tunnelmallinen ravintola hyvällä sijainnilla. Todella hyvää ruokaa ja hinnat olivat kohdallaan. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja pitivät meistä hyvää huolta. Suosittelen tätä ihanaa ravintolaa!

"Erinomainen"
6/6
Tapio M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu ja ruoka! olimme tyytyväisiä ja kiireetön tunnelma. Pienellä miehityksellä kokonaisuus toimii. Olimme seurueena tyytyväisiä ja tulemme varmaan uudestaan syömään. Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan.

"Upea"
5/6
tommi h.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tosi tunnelmallinen pikku ravintola, vaikka sali on yhtä tilaa ja istutaan lähellä muita ruokailijoita. Alkuruoaksi ohi listan ostereita chilikastikeella, aivan ihania, pääruokana lampaan paahtopaistia jonka kypsyys ja maku täydellisiä sekä turskaa perunakakulla ja hernepyreellä. Kirkkaan vihreä, makea hernepyre toi ihanasti kalan ja perunan maut esiin,. Jälkkäriksi pala kakkua, espressot ja calvadosta. Ensimmäisen kerran saimme espresson kuumana pöytään, eikä haaleana, ilmeisesti ainut ravintola Helsingissä, joka kuumentaa kupit kunnolla. Hyvä kokemus, hintataso kohdillaan, ehdottomasti voin suositella ystäville. Tommi ja Outi Hautala

"Hyvä"
4/6
Smriti S.kaksi vuotta sitten · 13 arvostelua

This was our third visit to Penny and or experience with the food was not as great as during the previous visits. Most of us in the group ordered the swordfish and the temperature of the food was below optimal. The same with the lamb ordered by one person in the party. The dessert and special bread was great though. Penny is such a small and special place that I'm sure to return despite this experience.

"Okei"
3/6
Riikka H.vuosi sitten · 8 arvostelua

Mukava pieni ravintola, kiva miljöö ja ystävällinen palvelu. Valitettavasti ruoka jätti parantamisen varaa. Alkupalaksi syömäni polenta oli ihan maukasta, mutta kaipasi kuitenkin jotain pientä twistiä. Pääruuaksi söin mustajuurta, joka olisi ehdottomasti kaivannut enemmän makua. Kokonaisvaikutelma oli todella pliisu. Mustajuuren kanssa tarjottu mintulla höystetty pyree muistutti makumaailmalta lähinnä hammastahnaa. Jälkiruokapäärynöiltä odotin paljon, mutta nekään eivät lopulta onnistunut sykähdyttämään. Voisin mennä Pennyyn uudestaankin, se ei missään nimessä ole huono paikka, mutta ensi kerralla pienemmin menen pienemmin odotuksin. Hintataso Pennyssä on sopivan maltillinen. Ruokaa jouduimme odottamaan kauan, vaikka ravintolassa oli lisäksemme ihmisiä yhden käden sormilla laskettava määrä.

"Hyvä"
4/6
Susanna H.vuosi sitten · 5 arvostelua

Penny on miellyttävä ja tunnelmallinen ravintola. Pidimme sisutuksesta ja samoin myös paikassa soitetusta musiikista. Wc on kiva, etenkin sen tuoksu ja käsivoide saivat meiltä plussaa! Ruokalista on lyhyt, joten annoksen valitsemiseen ei mene turhan kauan. Toisaalta olisi ollut mukava, jos lista olisi meille esitelty ja listassa olisi ollut ihan himpun verran enemmän pituutta, vaikka meni se näinkin. Ruoka oli hyvää - suosittelen.

"Upea"
5/6
Eveliina H.vuosi sitten · 19 arvostelua

Ruoka oli erittäin maistuvaa ja kohtuullisen hintaista. Söimme alkuruoat ja pääruoat; tällä kertaa ei ollut tilaa jälkiruoalle mutta kaikki oli erittäin maittavaa. Myös viinit ja palvelu toimivat. Huomion arvoista on kuitenkin paikan todella pieni koko, joka tarkoittaa että omalle paikalle on melkein vaikea mennä muiden vieraiden istuessa aivan vieressä.

"Erinomainen"
6/6
Outi K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja hintalaatusuhde oli kunnossa. Henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä. Pidimme ystäväni kanssa myös heidän drinkeistään. Ravintola on sisustukseltaan mukavan rento. Pöydät ovat aika lähellä toisiaan, mutta meitä se ei häirinnyt. Suosittelen käymään!