Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Eira
Restaurant Penny

Restaurant Penny

Eirakansainvälinen
Loistava
5.0/6
99 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61576
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61454
Treffi Pub & Bistro

Restaurant Penny – Tietoja

Penny on pieni 25-paikkainen ravintola Uudenmaankadulla. Ravintolan ruoka koostuu Amerikan itärannikolla yleisesti käytetyistä laadukkaista raaka-aineista, sesonkien vaihteluista sekä keittiömestarin kädenjäljestä. Ravintola Pennystä saa palvelua nopeasti ja valikoima on tarkoin harkittu. Ruokailet myös täyden palvelun baarissa yhtä mukavasti kuin pöydissä. Kokeile myös cocktaileja!

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
Suljettu
Tuesday
Suljettu
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00

Osoite

Restaurant Penny
Uudenmaankatu 13
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

ZUCCHINI FLOWERS W/ POACHED EGG

kesäkurpitsan kukkaa sekä uppomuna
10,00 €

KING CRAB CLAWS W/ APPLE SLAW

kuningasravun saksia ja omenaslaw
10,00 €

PEPPER LAMB FILLETS W/ MUSTARD FOAM

pippurista karitsan filettä ja sinappivaahtoa
10,00 €

Lisää kohteesta Restaurant Penny, Helsinki

Ravintola Penny vie sinut makumatkalle New Yorkiin. "New Yorkin ruokamaailma merkitsee laadukasta, puhdasta ruokaa, jossa on paljon inspiraatiota klassisesta ranskalaisesta keittiöstä", kuvailee toinen omistajista, Mikko Olanterä. Hän omistaa vaimonsa Pia Olanterän kanssa myös suositun Trattoria Sognon. Innostuttuaan Amerikan itärannikon ruokakulttuurista, he päättivät avata intiimimmän ravintolan, Pennyn, keskustaan Uudenmaankadulle. Pennyä johtaa ruuanlaiton rautainen ammattilainen, Mikko Levoska, joka omisti ennen Michelin-ravintola Chez Dominiquen Hans Välimäen. Ravintola Pennyssä hän pääsee näyttämään taitonsa New Yorkin klassikkoruokien merkeissä. Mutkattoman ravintolan idea on tarjoilla tarkoin valittu menu, jossa esimerkiksi lounasvaihtoehtoja on yksi ja pääruokavaihtoehtoja illalliselle on kolme. Tarjolla on aina kala- kasvis- ja lihavaihtoehto. Pelkistetty ruokalista mahdollistaa keittiömestarien tarjota intiimille ravintolalle mielenkiintoisia ruokia, kuten esimerkiksi puna-anturaa päärynäbulgurilla. Paikka sopii hyvin pienille porukoille, sillä ravintolaan ei oteta yli kahdeksan hengen pöytävarauksia. Ravintolan nimi Penny tulee Amerikan pienimmästä rahayksiköstä. Nimeen tiivistyy ravintolan kompakti koko, ruokalistan selkeys ja ravintolan hintojen napakat hinnat. Pennyssä hienostelu on korvattu tyylillä ja taatulla laadulla. Pistäydy Pennyyn esimerkiksi herkulliselle lounaalle tai illalliselle, tai kokeile keittiömestarin maistuvia drinkkejä after-workeilla.

99 Restaurant Penny arvostelua

Loistava
5.0/6
99 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Tuire R.vuosi sitten · 24 arvostelua

Penny ei petä koskaan! Söimme naudan pihvin ja liha oli kertakaikkiaan suussa sulavaa -aivan ensiluokkaista. Pihvi oli lisäksi niin iso että siinä oli enemmän kuin tarpeeksi. Pennyn hinnoittelu on lisäksi todella maltillinen. Pieni, kotoisa paikka minne on kiva palata aina uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Sini P.vuosi sitten · 9 arvostelua

Pennyn Comfort Sundays -brunssi on täydellinen tapa viettää sunnuntai ystävien seurassa herkutellen. Kannattaa varata pari tuntia aikaa, saapua vatsa tyhjänä & ottaa jälkiruoaksi Pennyn kielen mennessään vieviä pannareita!

"Erinomainen"
6/6
Nadia C.vuosi sitten · 1 arvostelu

Pieni ja tunnelmallinen ravintola hyvällä sijainnilla. Todella hyvää ruokaa ja hinnat olivat kohdallaan. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja pitivät meistä hyvää huolta. Suosittelen tätä ihanaa ravintolaa!