Arvostelut: Red Koi Thai

Loistava
5.2/6
26 arvostelua
Red Koi Thai Helsinki image 1
Red Koi Thai Helsinki image 2
Red Koi Thai Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

26 Red Koi Thai arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Red Koi Thai annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
26 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Riitta M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Everything was excellent! Super good food, nice enviroment and frendly staff. We’ll come back and take our friends with us. See you soon& happy new year!

"Erinomainen"
6/6
Sari H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu ystävällistä ja sujuvaa Ruoka tarjottiin ilman turhauttavaa odottelua. Olimme syömässä 6hengen porukalla kaikikki olimme tyytyväisiä alku,pää ja jälkiruokiimme. Suosittelen paikkaa ystävilleni ehdottomasti! Kiitos! Hyvästä palvelusta

"Erinomainen"
6/6
Veronica T.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Red Koi Thaissa on kyllä aina hyvä ruoka. Toimii lounaalla, ja nyt näin illallisellakin. Satay kana alkuun oli ihanan mureaa sekä hyvät maut. Muutkin annokset oli ihania. Suosittelen :)

"Erinomainen"
6/6
Karoliina L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Huippuhyvä ruoka; 9 hengen seurue ja kaikki olivat enemmän kuin tyytyväisiä! Ruoat tulivat nopeasti ja palvelu oli todella mukavaa ja ammattitaitoista -tulemme varmasti uudestaan!! Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
ilona l.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitos Red Koi Thai, todella hyvää ruokaa, testattiin pari alkuruokaa, yksi street food- annos sekä vege- maistelumenu. Erityiskiitos tuoreista yrteistä ja kastikkeiden täyteläisistä mauista. Ystävällinen ja sujuva palvelu. Suosittelemme!

"Upea"
5/6
Tiina A.viisi kuukautta sitten · 7 arvostelua

The restaurant had good variety of the menu. We chose for start summer and spring rolls, which I found very good. For main, I had a curry, which was quite ok. I was warned that the food was quite spicy, so I chose dish with one pepper and did not really find it spicy at all. I would choose 2 peppers next time.

"Upea"
5/6
Eero N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Red Koi Thaissa on hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Voin suositella kaikille Thaikkuruuan ystäville. Hyvällä sijainnilla oleva paikka. Hyvä hinta / laatusuhde. Varasin pöydän Quandoon kautta.

"Erinomainen"
6/6
Kai K.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Mukavan pieni, siisti ja autenttisen oloinen thairavintola Helsingin ytimessä. Ruoka oli erittäin hyvää ja maukasta. Mausteita käytetty melko maltilla ja ehkä olisi tulisuutta voinut olla lisää. Palvelu erinomaista ja käytiin aika-ajoin kyselemässä että kaikki on kunnossa. Lisäksi syntymäpäiväsankaria muistettiin talon puolesta jälkiruoalla.

"Hyvä"
4/6
Rosanna S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Varsuksemme ei näkynyt, mutta saimme kuitenkin sieltä vapaana olevan pöydän. Petyin myös siihen, että minun juomatilaukseni unohdettiin ja jouduin sen perään kysymään. Onneksi tämän jälkeen juomani tuli piakkoin perille. Olen käynyt kyseisessä ravintolassa aiemminkin ja silloin asiakaspalvelu on ollut loistavaa. Kuten tälläkin kertaa, ruoka oli erittäin maittavaa.

"Erinomainen"
6/6
Satu H.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu. Ottivat "epäluuloisen" lapsen todella hyvin huomioon ruokia tilatessa ja ehdottivat hänelle sopivaa annosta. Huomioivat myös seurueen syntymäpäivä sankarin erityisellä tavalla. Ruoat olivat hyviä ja tarjoilu nopeaa