Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Red Koi Thai

Red Koi Thai

thaimaalainen, vietnamilainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin22€

Kuva kohteesta Red Koi Thai, Keskusta, Helsinki
Red Koi Thai ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Red Koi Thai – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
14:00 - 23:00
Sunday
14:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Red Koi Thai

Vanha Thai Orchid Helsingin keskustassa on saanut uuden ilmeen ja sen mukana myös uuden nimen Red Koi Thai. Lönnrotinkatu 11:ssä sijaitsevassa Red Koi Thaissa thaimaalaisen kulttuurin peruspilari, ruoka, on intohimolla ja rakkaudella valmistettu ja on oiva tapa kokea thaimaalaista kulttuuria keskellä Helsinkiä. Red Koi Thaissa on tärkeää, että ruoka ja palvelutaso on sekä laadukasta että tasokasta, ja se tulee esiin esimerkillisestä ja ripeästä palvelusta sekä tinkimättömistä ja laadukkaista raaka aineista. Red Koi Thai tarjoaa ylpeänä ruokaa, joka on tehty samanlaisella rakkaudella kuin mitä aasialaisissa kodeissa on totuttu syömään jo pienestä pitäen. Viihtyisä thaimaalainen ravintola sopii hyvin niin liikelounastamiseen kuin ystävien kanssa illallistamiseen. Lounasvaraukset puhelimitse.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Red Koi Thai pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Red Koi Thai ei ole pöytiä ulkona.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Red Koi Thai?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro, Amex.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Red Koi Thai?

Helsingin Kampissa, Lönnrotinkadulla sijaitseva Red Koi Thai on matka autenttisten thaimaalaisen keittiön makumaailmaan. Thaimaalaisessa keittiössä makean, hapanimelän, katkeran, suolaisen ja tulisen perusmakujen tasapaino on tärkeää – niin myös Red Koi Thaissa. Tuoreet raaka-aineet, joihin kuuluvat olennaisena osana raikkaat kasvikset, proteiinit kuten porsas, ankka, broileri ja meren elävät; aromaattiset yrtit sekä esimerkiksi makuja korostavat lime, chili ja galangal-juuri. Herkulliset annokset valmistetaan rakkaudella ja ammattitaidolla lounaasta iltaan. Itse asiassa, lounasta tarjoillaan Late Lunch -nimellä jopa kello kuuteen illalla. Listalla on valittavana salaatteja, nuudelipaistoksia, wokkeja, curryja, keittoja sekä Street Food sekä muita erikoisannoksia, ja kaikkien seurana maistuu perinteisesti riisi, joka tasapainottaa tyypillisiä vahvoja makuja. Sekä alku- että pääruokalista on pitkä ja monipuolinen, joten jokainen thaimaalaisten makujen ystävät löytää houkuttelevaa nautiskeltavaa useiksi kerroiksi. Moni asiakas palaakin Red Koi Thaihin yhä uudelleen, ja ravintola on suosittu myös lounasaikaan muun muassa lähistöllä työskentelevien keskuudessa. Viiden ruokalajin maistelumenu mahdollistaa monipuolisen kertakurkistuksen ravintolan tarjontaan. Kaikki curry- ja wok-annokset on saatavina tofulla. Ja aterian kuin aterian voi kruunata vielä jälkiruualla, joissa maistuvat muun muassa eksoottiset hedelmät. Red Kok Thain kullan ja maanläheisissä sävyissä vaihteleva sisustus luo ravintolasaliin tasapainoisen ja rauhallisen tunnelman ja antaa kauniille ja värikkäille annoksille tilaa loistaa.