Red Koi Thai

Keskustathaimaalainen
Loistava
5.2/6
19 arvostelua
Red Koi Thai Helsinki image 1
Red Koi Thai Helsinki image 2
Red Koi Thai Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Red Koi Thai – Tietoja

Vanha Thai Orchid Helsingin keskustassa on saanut uuden ilmeen ja sen mukana myös uuden nimen Red Koi Thai. Lönnrotinkatu 11:ssä sijaitsevassa Red Koi Thaissa thaimaalaisen kulttuurin peruspilari, ruoka, on intohimolla ja rakkaudella valmistettu ja on oiva tapa kokea thaimaalaista kulttuuria keskellä Helsinkiä. Red Koi Thaissa on tärkeätä, että ruoka ja palvelutaso sekä laadukasta, että tasokasta joka tulee esiin esimerkillisestä ja ripeästä palvelusta sekä tinkimättömistä ja laadukkaista raaka aineista. Red Koi Thai tarjoaa ylpeänä ruokaa, joka on tehty samanlaisella rakkaudella kuin mitä aasialaisissa kodeissa on totuttu syömään jo pienestä pitäen. Viihtyisä thaimaalainen ravintola sopii hyvin niin liikelounastamiseen kuin ystävien kanssa illallistamiseen. Lounasvaraukset puhelimitse.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 13:00
Saturday
13:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 21:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00

Osoite

Red Koi Thai
Lönnrotinkatu 27
00180 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

NUEA SAP YANG PLAI CHA PLU

Cha plu thai yrttilehtiin käärittyä naudanliharullia, joissa on sitruunaruohoa, korianteria, limen lehtiä ja minttua. Kastikkeena kalakastike-viinietikka –chilidressing ja luumukastike.
8,00 €

POPIA TOD PHAK SALAI (vegan)

Uppopaistetut kevätkääryleet, sisältävät aitoa merilevää, siitakesieniä, purjoa, kaalia ja vermiselli-lasinuudelia. Kastikkeena käytämme sweet chilikastiketta ja luumukastiketta.
7,00 €

THOD MAN PLA KAIL

Friteeratut kalapyörykät maustettu punacurry-tahnalla, chilillä ja korianterilla, kaffir limen lehdillä. Maapähkinä-kurkku-makeachili-dressing.
8,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Red Koi Thai, Helsinki

Helsingin Kampissa, Lönnrotinkadulla sijaitseva Red Koi Thai on matka autenttisten thaimaalaisen keittiön makumaailmaan. Thaimaalaisessa keittiössä makean, hapanimelän, katkeran, suolaisen ja tulisen perusmakujen tasapaino on tärkeää – niin myös Red Koi Thaissa. Tuoreet raaka-aineet, joihin kuuluvat olennaisena osana raikkaat kasvikset, proteiinit kuten porsas, ankka, broileri ja meren elävät; aromaattiset yrtit sekä esimerkiksi makuja korostavat lime, chili ja galangal-juuri. Herkulliset annokset valmistetaan rakkaudella ja ammattitaidolla lounaasta iltaan. Itse asiassa, lounasta tarjoillaan Late Lunch -nimellä jopa kello kuuteen illalla. Listalla on valittavana salaatteja, nuudelipaistoksia, wokkeja, curryja, keittoja sekä Street Food sekä muita erikoisannoksia, ja kaikkien seurana maistuu perinteisesti riisi, joka tasapainottaa tyypillisiä vahvoja makuja. Sekä alku- että pääruokalista on pitkä ja monipuolinen, joten jokainen thaimaalaisten makujen ystävät löytää houkuttelevaa nautiskeltavaa useiksi kerroiksi. Moni asiakas palaakin Red Koi Thaihin yhä uudelleen, ja ravintola on suosittu myös lounasaikaan muun muassa lähistöllä työskentelevien keskuudessa. Viiden ruokalajin maistelumenu mahdollistaa monipuolisen kertakurkistuksen ravintolan tarjontaan. Kaikki curry- ja wok-annokset on saatavina tofulla. Ja aterian kuin aterian voi kruunata vielä jälkiruualla, joissa maistuvat muun muassa eksoottiset hedelmät. Red Kok Thain kullan ja maanläheisissä sävyissä vaihteleva sisustus luo ravintolasaliin tasapainoisen ja rauhallisen tunnelman ja antaa kauniille ja värikkäille annoksille tilaa loistaa.

19 Red Koi Thai arvostelua

Loistava
5.2/6
19 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Sari H.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu ystävällistä ja sujuvaa Ruoka tarjottiin ilman turhauttavaa odottelua. Olimme syömässä 6hengen porukalla kaikikki olimme tyytyväisiä alku,pää ja jälkiruokiimme. Suosittelen paikkaa ystävilleni ehdottomasti! Kiitos! Hyvästä palvelusta

"Erinomainen"
6/6
Veronica T.22 päivää sitten · 1 arvostelu

Red Koi Thaissa on kyllä aina hyvä ruoka. Toimii lounaalla, ja nyt näin illallisellakin. Satay kana alkuun oli ihanan mureaa sekä hyvät maut. Muutkin annokset oli ihania. Suosittelen :)

"Erinomainen"
6/6
Karoliina L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Huippuhyvä ruoka; 9 hengen seurue ja kaikki olivat enemmän kuin tyytyväisiä! Ruoat tulivat nopeasti ja palvelu oli todella mukavaa ja ammattitaitoista -tulemme varmasti uudestaan!! Kiitos!