Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Ravintolalaiva Verna
Ravintolalaiva Verna Arvostelut

Arvostelut: Ravintolalaiva Verna

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Loistava
5.3/6
9 arvostelua
Ravintolalaiva Verna Helsinki image 1
Ravintolalaiva Verna Helsinki image 2
Ravintolalaiva Verna Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

9 Ravintolalaiva Verna arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintolalaiva Verna annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
9 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Rami K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvät Ribsit ja wingsit. Ystävällinen ja ammattitatoinen henkilökunta kruunasi onnistuneen illan. Siisti ja viihtyisä paikka jossa viihtyy pitkän illan. Suositellaan lämpimästi hyvän ruoan ystäville.

"Erinomainen"
6/6
Erika L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pieni sievä paikka, jossa huikean ihana henkilökunta (eli hyvä palvelu hymyllä) ja kiva, monipuolinen, maistuva sunnutaibrunssi! Alkuruokapöytä, lämmin briossi lihalla tai kasviksella ja jälkkäripöytä, jossa mm. vohvelirauta, jolla sai itsetehdyt vohvelit. Nam!

"Erinomainen"
6/6
Taru P.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä suositus alkudrinkiksi. Oikein maukasta ruokaa ja erittäin herkullisia jälkiruokia. Xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx

"Erinomainen"
6/6
Riitta S.seitsemän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Löysimme Vernan elokuussa ja olimme käyneet nauttimassa viiniä jo kaksi kertaa aikaisemmin terassilla ja ihastuneet laivaan jo näillä kerroilla. Nyt halusimme koettaa, minkälainen keittiö heillä on ja se oli aivan loistava, kaikki ruoka oli erittäin herkullista. Suosittelemme ehdottomasti.

"Upea"
5/6
Pekka P.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja reilut kohtuuhintaiset annokset, jotka tehty paikan päällä. Positiivisesti erilainen laivaravintolakokemus. Tunnelma saattaa olla varsin tiivis, jos paikka on täynnä. Meille Verna toimi hyvin syyskuisena lauantai-iltana hääpäivän viettoon.

"Upea"
5/6
Katja S.neljä kuukautta sitten · 5 arvostelua

Ihanaa, että tälle alueelle on tullut useampi ravintolalaiva :) Vaikka Verna ei ulkoapäin näytä niin suurelta, mahtuu sisälle mukavasti isompikin seurue. Ruoka oli hyvää ja palvelu äärettömän ystävällistä.

"Upea"
5/6
Suviranta M.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Sopivan selkeä ruokalista, reilut annokset ja puhtaan tuntuista aitoa ruokaa ilman turhia kikkailuja. Henkilökunta palveli hyvin ja muutenkin kaikki pelasi sujuvasti. Merinäkymät, joita ei muualta löydä!

"Upea"
5/6
Katja S.neljä kuukautta sitten · 5 arvostelua

Ihana miljöö, ystävällinen henkilökunta, hyvät raaka-aineet ja mahtava playlist :) Tällä kertaa hieman vähemmän kasvisruokaa kuin viimeksi, mutta silti tuli mahat täyteen. Tänne uudestaan! :)

"Hyvä"
4/6
Verna V.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää. Tarjoilija oli mukava ja asiantunteva. Drinkit ja glögi olivat todella hyviä. Hieman liian suolainen pääateria, mutta ei pahasti. Viiniehdotus toimi hyvin ruuan kaa.