Ravintolalaiva Verna

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Loistava
5.3/6
9 arvostelua
Ravintolalaiva Verna Helsinki image 1
Ravintolalaiva Verna Helsinki image 2
Ravintolalaiva Verna Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintolalaiva Verna – Tietoja

Ravintolalaiva Vernassa pääset nauttimaan herkullisesta ruuasta, iloisesta asiakaspalvelusta ja hyvästä tunnelmasta merellisissä maisemissa Helsingin keskustassa, Hietalahdenlaiturissa. Tarjolla on helppoja ja herkullisia annoksia keitoista, salaateista ja pikkunälkään naposteltavista aina tuhteihin pihveihin, sandwicheihin ja kasvisannoksiin lisukkeineen. Raaka-ainevalintoja ohjaavat tuoreus ja sesonki, mikä näkyy myös jälkiruokavaihtoehdoissa. Kesäisellä säällä asiakkaita palvele myös upea kansiterassi, jolle on mukava istahtaa virkistävälle juomalle Hietalahden tarjoamista näkymistä nauttien. Mikäli haluat tehdä varauksen yli kahden viikon päähän, otathan yhteyttä sähköpostitse info@ravintolalaivaverna.fi tai tekemällä kyseily oheisella varaus-widgetillä.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
10:00 - 15:00
Monday
Suljettu
Tuesday
Suljettu
Wednesday
16:00 - 23:00
Thursday
16:00 - 23:00
Friday
16:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00

Osoite

Ravintolalaiva Verna
Hietalahdenlaituri 1
00180 Helsinki

9 Ravintolalaiva Verna arvostelua

Loistava
5.3/6
9 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
"Erinomainen"
6/6
Rami K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvät Ribsit ja wingsit. Ystävällinen ja ammattitatoinen henkilökunta kruunasi onnistuneen illan. Siisti ja viihtyisä paikka jossa viihtyy pitkän illan. Suositellaan lämpimästi hyvän ruoan ystäville.

"Erinomainen"
6/6
Erika L.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pieni sievä paikka, jossa huikean ihana henkilökunta (eli hyvä palvelu hymyllä) ja kiva, monipuolinen, maistuva sunnutaibrunssi! Alkuruokapöytä, lämmin briossi lihalla tai kasviksella ja jälkkäripöytä, jossa mm. vohvelirauta, jolla sai itsetehdyt vohvelit. Nam!

"Erinomainen"
6/6
Taru P.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä suositus alkudrinkiksi. Oikein maukasta ruokaa ja erittäin herkullisia jälkiruokia. Xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx

Lisää kohteesta Ravintolalaiva Verna, Helsinki

Ravintolalaiva Vernan kotisatama on Hietalalahdenlaiturissa keskellä Helsinkiä. Laivassa pääset siis herkuttelemaan ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta Hietalahdelle Jätkäsaaren suuntaan tarjoutuvin näkymin. Vanhassa höyrylaivassa toimivassa ravintolassa tarjoillaan asiakkaille iloisesti palvellen maukasta ruokaa alusta loppuun ja palan painikkeeksi raikkaita juomia. Vernan keittiö ammentaa monipuolisesti kansainvälisistä keittiöistä, ja tuoreista raaka-aineista valmistetaan annoksia meneillään olevan sesongin antimia suosien pieneen ja isompaan nälkään. Listalta löytyy siis juoman seurana helposti naposteltavia alkuruokia, kevyitä keittoja ja salaatteja, sekä runsaampia liha- ja kasvispääruokia. Myös vegaanista annosta kannattaa tiirailla. Kaiken voi kruunata tietenkin myös houkuttelevalla jälkiruokaherkulla. Ruokailu tapahtuu joko laivan sisällä, valoisassa salissa, tai kesäisen sään salliessa upealla, auringossa paistattelevalla kansiterassilla. Miksetpä siis piipahtaisi välillä vaikka vain virkistävälle juomalle tai parille nauttimaan auringonlaskusta?

Hietalahdenlaituriin parkkeeratun Ravintolalaiva Vernan tunnistaa pimeään aikaan valokyltistä, joka loistaa Bulevardille asti. Sijainti tekee siitä muutoinkin helposti saavutettavan vaikkapa Bulevardia pitkin ja Jätkäsaaren suuntaan liikennöivillä raitiovaunuilla, tai sitten ydinkeskustasta kävellen.