Ravintola Zilla

Tikkurilakansainvälinen
Loistava
4.8/6
46 arvostelua
Ravintola Zilla Vantaa image 1
Ravintola Zilla Vantaa image 2
Ravintola Zilla Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Zilla – Tietoja

Ravintola Zilla sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, Kielotiellä. Zillassa yhdistyvät monipuolinen, kansainvälisistä herkuista rakennettu ruokalista, hyvät viinit, mojovat cocktailit sekä äärimmäisen rento, kiireettömään seurusteluun houkutteleva ilmapiiri. Zillasta löydät niin ”mahdollisesti Vantaan parhaat -varoituksen" saaneet, napolilaisessa uunissa paistetut pizzat kuin espanjalaistyyppiset, päivittäin vaihtuvat pintxo-valikoimat. Hitaasti herkulliseksi kypsytetty brisket vie ajatukset Texasin maille. Vegaanien ja kasvissyöjien makunystyröitä sen sijaan kutkuttaa muun muassa mehevästä portobello-pihvistä, savutofusta ja kukkakaaliwingseistä koostuva Zillan vege bowl. Ja nämä ovat siis vain muutamia annosmainintoja. Aterialla voit siemailla eurooppalaisia ja eteläamerikkalaisia viinejä, pienpanimo-oluita ja craft-siidereitä sekä raikkaita cocktaileja klassisesta negronista uusiin ja eksoottisiin. Zillassa on helppo nauttia ja rentoutua, palvelualtis henkilökunta huolehtii lopusta.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00

Osoite

Ravintola Zilla
Kielotie 14
01300 Vantaa

Suosituksia ruokalistalta

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

SALAATTI

Yhdellä valitsemallasi täytteellä
- Pariloituja tiikeriravun pyrstöjä (L,M,G)
- Pariloitua broilerin sisäfileetä (L,M,G)
- Paistettua halloumia (G)
- Brisket (L,M,G)
- Seesaminsiemenillä paneroitua savutofua (VE)

Sis. salaatti mix, minitomaatti, kurkku, marinoitu punasipuli, tuore ananas ja kauden kasviksia
17,00 €

UUNIPERUNA

Yhdellä valitsemallasi täytteellä
- Teriyaki broiler (L,G)
- Savulohi (L,G
- Chili-pekoni-avocado (L,G)
- Vegaaninen Sloppy Joe (VE)

Sis. salaattia, marinoitua punasipulia ja Myrttisen suolakurkkua
13,00 €

FISH AND ZILL

Olutpaneroitua kuhaa tai haukea, friteerattuja pikku-mustekaloja, pariloituja tiikeriravun pyrstöjä ja Patatas bravas (L)
22,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Zilla, Vantaa

Kesäkuussa 2018 Vantaan Tikkurilaan, Kielotielle avattu Ravintola Zilla onnistui jo parissa kuukaudessa voittamaan kaupunkilaiset puolelleen. Erityisesti sana aidoista napolilaisessa-pizzauunissa rapeaksi ja meheväksi paistuvista runsaista pizzoista kiiri nopeasti. Yksi ylisti porotäytettä, toinen saatavilla olevaa, verratonta gluteenitonta pohjaa, ja kolmas käytti termiä ”taivaallinen”. Povaus Vantaan parhaista pizzoista on käynnissä.

Ravintola Zillan kansainvälisen keittiön annokset edustavat pizzan lisäksi kuitenkin monipuolisia makumaailmoja, joista riittää valinnanvaraa useaksi vierailukerraksi ennen oman suosikkinsa löytämistä olipa kaikkiruokainen tai kasvissyöjä. Zilla kannustaa yhdessä syömiseen ja jakamiseen, sillä eri kokoisia annoksia voi mukavasti yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi seurueeseen kuuluvien lukumäärän ja mieltymysten mukaan. Näin ollen houkuttelevien ruokien edessä ei tule turhaa valinnanvaikeutta, ja kaikki pääsevät maistelemaan haluamaansa. Myös yleinen tunnelma on omiaan puhumaan rennon seurustelun puolesta, ja chillailua (ellemme sanoisi zillailua) täydentävät loistavat cocktailit.

Rennon tyylikäs ja paikka paikoin värikäs ravintolasali tarjoaa näkymiä keittiön työskentelyyn. Istumapaikat voi valita tavanomaisten ravintolapöytien, loosimaisten sohvaryhmien ja baaritiskin väliltä, joten omanlaiseen oloonsa sopiva tapa viihtyä Zillassa löytyy helposti ja aika kuluu kuin siivillä.

46 Ravintola Zilla arvostelua

Loistava
4.8/6
46 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jyrki A.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvät pizzat, loistava palvelu ,ruuat tuli nopeasti.kivan näköinen ja viihtyisä sisustus. Myös gluteeniton ja laktoositon vaihoehto löytyy useasta ruuasta. Suosittelen paikkaa .. .. .. ..

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mervi R.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Mahtavaa ruokaa, pihvit olivat hyvin kypsennettyjä, sulivat suorastaan suuhun, tosi maittavia ja henkilökunta oli mukavaa sekä ystävällistä. Tunnelma ja paikka oli oikein mukava, rauhallinen sekä kodikas.

"Erinomainen"
6/6
Terhi H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Uusi, positiivinen yllätys Tikkurilassa. Erittäin hyvää ruokaa ja hyvä palvelu! Eritoten pizzat olivat tosi hyviä. Mukavat ja viihtyisät puitteet ravintolassa. Aiomme kyllä käydä jatkossakin täällä!