Oklahoma

Mahtava
5.8/6
4 arvostelua
Oklahoma Vantaa image 1
Oklahoma Vantaa image 2
Oklahoma Vantaa image 3

Oklahoma – Tietoja

Tikkurilan ravintola Oklahomassa, Tikkuraitilla voit nauttia tuhdista villin lännen ruuista. Oklahoma on Steakhouse, jossa ruuat valmistetaan erinomaisista raaka-aineista, jotka sovelletaan suomalaiseen makuun. À la carte –lista tarjoaa monipuolisen valikoiman grilliruokia, pihvejä ja burgereita maukkain lisukkein sekä ruokaisia salaatteja; myös kasvissyöjät ja vegaanit on huomioitu. Pienet lapset voivat valita omien annostensa lisäksi annoksensa myös päälistalta, pienelle vatsalle sopivassa koossa. Runsaasti valinnanvaraa on myös arkipäivisin katettavassa lounasnoutopöydässä, jolle ei Vantaalta taida löytyä vertaa. Oklahomassa viihtyy yksin, kaksin, perheen kesken tai suuremmalla seurueella. Sisustus lehmäntaljoineen ja kärrynpyörineen luo ruualle ja siitä herkuttelulle tyyliin sopivat puitteet. Kesäisin ravintolan antimista voi nauttia myös terassilla, jolla liikenteen melusta ei ravintolan kävelykatusijainnin vuoksi ole haittaa. Tervetuloa villiin länteen!

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 10:30
torstai
10:30 - 23:00
perjantai
10:00 - 00:00
lauantai
12:00 - 00:00
sunnuntai
12:00 - 22:00
maanantai
10:30 - 23:00
tiistai
10:30 - 23:00
keskiviikko
10:30 - 23:00

Osoite

Oklahoma
Tikkuraitti 15
01300 Vantaa

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Redneck Garlic Bread

Valkosipuli-focaccialeipää (L)
7,50 €

Tulsa Snail Pan

Parmesan-valkosipulietanat (L)
12,00 €

Chanterelle Soup

Katajanmarjainen kantarellikeitto (L)
8,00 €

Lisää kohteesta Oklahoma, Vantaa

"Asia on pihvi", sanoi ravintolapäällikkö, kun hän Ravintola Oklahoman Tikkuraitille perusti. Sittemmin Oklahoma on valittu muun muassa parhaaksi pihviravintolaksi Etelä-Suomen Median lukijaäänestyksessä (2015). Paras arvioitsija olet tietenkin Sinä itse, joten valmistaudu villin lännen tunnelmiin, ja suuntaa Vantaan Tikkurilaan.

Ravintola Oklahoma viittaa Yhdysvaltojen osavaltioon, jonka nimi tulee siellä asuvan Choctaw-heimon kielen sanoista Okla (kansa) ja homa (punainen), mutta tietenkin myös villin lännen meininkiin ja americana-ruokaan Steakhouse-otteella.

Pannujen, patojen ja parillan äärellä valmistetaan tuhteja pihviannoksia niin naudasta, porsaasta, karitsasta, peurasta kuin jäniksestäkin eri leikkauksin ja runsailla lisukkeilla höystettynä. Perinteisten perunalisukkeiden lisäksi, pihvinsä painikkeena voi nauttia annoksesta riippuen muun muassa paahdettua maissia, pekonipapuja ja bataattiranskalaisia. Tuhdin pihviaterian vastapainoksi sopivat erinomaisesti viinit, joita ravintolan listalta löytyy useampi molemmissa väreissä sekä kuohuvana ja kuplivana. À la carte -listalta löytyy kuitenkin ronskilla otteella suomalaiseen makuun soviteltua monen muunkinlaista purtavaa alkuruuista, ruokaisiin salaatteihin, kana-annoksiin, burgereihin, kokin suosituksiin ja jälkiruokiin. Sitä ajattelisi, ettei kasvissyöjä viihdy villissä lännessä, mutta vielä mitä – Oklahoman listalla on myös kasvisannoksia, ja kaikki salaatit ovat saatavilla myös vegaanisina. Lapsille on oma lista, mutta alle 12-vuotiaille myös päälistan annokset ovat tarjolla pienempään kokoon valmistettuna. Lounasta tarjoillaan ma–pe, jolloin listalla on pihvien ja amerikkalaisvaikutteisten annosten lisäksi myös suomalaista otetta.

Mitä olisi villin lännen meininki ilman asiaan kuuluvaa sisustusta? Tukevat tummasävytteiset pöydät ja tuolit sekä lehmäntaljakuosiset loosipenkit sekä kärrynpyöräsomisteet ovat jokaisen cowboyn ja cowgirlin mieleen. Ja hei – kesäisin ulkoterassillakin on tilaa!

4 Oklahoma arvostelua

Mahtava
5.8/6
4 arvostelua
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
Tua T.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Kiitos, oli oikein mukavaa! Huippu palvelu ja kaikki seurueessa nauttivat ruoasta. Etanat, kampasimpukat ja hevonen ansaitsevat erityismaininnan. Ja Milka-tarjoilija! Kiitos! Ps. Skumppa oli hyvää ja ihanan isot lasit.

"Erinomainen"
6/6
Saana M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ruoka ja isot annokset. Hyvä paikka nälkäiselle, ei sovi pieniruokaisille. Mukava palvelu. Kannattaa varata pöytä, muutoin ei ole pöydän saamisesta varmuutta, hirmu suosittu paikka.

"Erinomainen"
6/6
Mervi E.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvät ruoat ja hyvä palvelu. Aina on yhtä positiivinen vastaanotto ja ruoka-annokset on hyvät. Kerran käytiin syömässä ja sen jälkeen tuli lempipaikka. Suosittelen! Paras paikka!