Oklahoma

Mahtava
5.5/6
65 arvostelua
Oklahoma Vantaa image 1
Oklahoma Vantaa image 2
Oklahoma Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Oklahoma – Tietoja

Tikkurilan ravintola Oklahomassa, Tikkuraitilla voit nauttia tuhdista villin lännen ruuista. Oklahoma on Steakhouse, jossa ruuat valmistetaan erinomaisista raaka-aineista ja suomalaiseen makuun soveltaen. À la carte -lista tarjoaa monipuolisen valikoiman grilliruokia, pihvejä ja burgereita maukkain lisukkein sekä ruokaisia salaatteja. Myös kasvissyöjät ja vegaanit on huomioitu. Pienet lapset voivat valita omien annostensa lisäksi annoksensa myös päälistalta, pienelle vatsalle sopivassa koossa. Runsaasti valinnanvaraa on myös arkipäivisin katettavassa lounasnoutopöydässä, jolle ei Vantaalta taida löytyä vertaa. Oklahomassa viihtyy yksin, kaksin, perheen kesken tai suuremmalla seurueella. Sisustus lehmäntaljoineen ja kärrynpyörineen luo ruualle ja siitä herkuttelulle tyyliin sopivat puitteet. Kesäisin ravintolan antimista voi nauttia myös terassilla, jolla liikenteen melusta ei ravintolan kävelykatusijainnin vuoksi ole haittaa. Tervetuloa villiin länteen!

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Monday
10:30 - 23:00
Tuesday
10:30 - 23:00
Wednesday
10:30 - 23:00
Thursday
10:30 - 23:00
Friday
10:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
13:00 - 21:00

Osoite

Oklahoma
Tikkuraitti 15
01300 Vantaa

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Redneck Garlic Bread

Valkosipuli-focaccialeipää (L)
7,50 €

Tulsa Snail Pan

Parmesan-valkosipulietanat (L)
12,00 €

Chanterelle Soup

Katajanmarjainen kantarellikeitto (L)
8,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Oklahoma, Vantaa

"Asia on pihvi", sanoi ravintolapäällikkö, kun hän Ravintola Oklahoman Tikkuraitille perusti. Sittemmin Oklahoma on valittu muun muassa parhaaksi pihviravintolaksi Etelä-Suomen Median lukijaäänestyksessä (2015). Paras arvioitsija olet tietenkin Sinä itse, joten valmistaudu villin lännen tunnelmiin, ja suuntaa Vantaan Tikkurilaan.

Ravintola Oklahoma viittaa Yhdysvaltojen osavaltioon, jonka nimi tulee siellä asuvan Choctaw-heimon kielen sanoista Okla (kansa) ja homa (punainen), mutta tietenkin myös villin lännen meininkiin ja americana-ruokaan Steakhouse-otteella.

Pannujen, patojen ja parillan äärellä valmistetaan tuhteja pihviannoksia niin naudasta, porsaasta, karitsasta, peurasta kuin jäniksestäkin eri leikkauksin ja runsailla lisukkeilla höystettynä. Perinteisten perunalisukkeiden lisäksi, pihvinsä painikkeena voi nauttia annoksesta riippuen muun muassa paahdettua maissia, pekonipapuja ja bataattiranskalaisia. Tuhdin pihviaterian vastapainoksi sopivat erinomaisesti viinit, joita ravintolan listalta löytyy useampi molemmissa väreissä sekä kuohuvana ja kuplivana. À la carte -listalta löytyy kuitenkin ronskilla otteella suomalaiseen makuun soviteltua monen muunkinlaista purtavaa alkuruuista, ruokaisiin salaatteihin, kana-annoksiin, burgereihin, kokin suosituksiin ja jälkiruokiin. Sitä ajattelisi, ettei kasvissyöjä viihdy villissä lännessä, mutta vielä mitä – Oklahoman listalla on myös kasvisannoksia, ja kaikki salaatit ovat saatavilla myös vegaanisina. Lapsille on oma lista, mutta alle 12-vuotiaille myös päälistan annokset ovat tarjolla pienempään kokoon valmistettuna. Lounasta tarjoillaan ma–pe, jolloin listalla on pihvien ja amerikkalaisvaikutteisten annosten lisäksi myös suomalaista otetta.

Mitä olisi villin lännen meininki ilman asiaan kuuluvaa sisustusta? Tukevat tummasävytteiset pöydät ja tuolit sekä lehmäntaljakuosiset loosipenkit sekä kärrynpyöräsomisteet ovat jokaisen cowboyn ja cowgirlin mieleen. Ja hei – kesäisin ulkoterassillakin on tilaa!

65 Oklahoma arvostelua

Mahtava
5.5/6
65 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Janni V.kolme tuntia sitten · 1 arvostelu

Todella mahtava asiakaspalvelu ja ruoka +10. Suosittelen kaikille kokeilemaan ravintolaa mutta varaamaan pöydän etukäteen, koska ei välttämättä pääse istumaan koska on tunnelmallinen pieni paikka ja täyteen varattu ;)

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kimmo L.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka ja asiantunteva tarjoilijakaarti. Erilaisten menu-vaihtoehtojen lisukkeiden muokkaus onnistui vaivatta ja eri ruokavaliolla ruokailevat löysivät omat annokset vaivatta. Mukavan hiljainen paikka, jossa pystyi keskustelemaan normaalisti ruokailun yhteydessä.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Timo R.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Ihanat valkosipuliperunat, maistuva pippuripihvi oikealla poistolla ja herkullinen suklaa fondant. Palvelu toimi alun odottelun jälkeen sujuvasti ja oli asiakkaan toiveet hyvin huomioon ottavaa. Tulen uudestaan.