Arvostelut: Ravintola Zilla

Tikkurilakansainvälinen
Loistava
4.8/6
102 arvostelua
Ravintola Zilla Vantaa image 1
Ravintola Zilla Vantaa image 2
Ravintola Zilla Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

102 Ravintola Zilla arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Zilla annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
102 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Sinikka E.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Really enjoyed the place! :) Everything was great. Would wish a bit more options for vegans in the menu, but otherwise perfect.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sami L.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella herkullista ja varsinkin kukkakaaliwingsit olivat loistavia. Palvelu oli ehkä vähän töksähtelevää

"Erinomainen"
6/6
Ritva K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Mukava paikka, ihanan viihtyisä, hyvä ruoka isot annokset ja mielyttävä paikka sisustus oli ravintolassa mielyttävä, sekä ystävällinen henkilökunta. Tulen varmasti tänne uudelleen. Täytyy kertoa tästä ystävillekkin.

"Erinomainen"
6/6
Outi S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ensimmäinen kerta Zillassa oli todellinen yllätys: Voiko olla totta että Tikkurilaan on tullut tämän tasoinen ravintola? Pizza oli suussa sulavaa: ainekset tuoreita ja pizza juuri sopivan rapeaksi paistettu. Tänne kannattaa tulla kauempaakin!

"Okei"
3/6
Susanna R.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli korkeintaan puoliksi täynnä sinne saapuessamme ja silti meille ilmoitettiin, että ruuan kanssa menee puoli tuntia. Tilasimme pääruuan lisäksi ranskalaiset extrana kylkeen tätä odotusaikaa silmällä pitäen, koska meillä oli lapsi mukana. Saimme nekin vasta pizzan kanssa. Pizzoissa oli enemmän pohjaa kuin päällysiä ja ne olivat myös ehtineet viilentyä. Ottaen huomioon, että oli isänpäivä, henkilökunta olisi voinut tuottaa kivan kokemuksen esimerkiksi toivottamalla perheen isille hyvää isänpäivää. Koska olimme lapsen kanssa liikenteessä, oli varmasti aika ilmiselvää, että matkassa oli myös isä. Mikään tässä ravintolassa ei säväyttänyt, eikä peruskokemuskaan, eli ruoka ja sen saaminen vastannut odotuksia. Isänpäivänä ystävällinen onnen toivotus olisi kertonut jotain asiakasajattelusta, mutta sitäkään ei irronnut keneltäkään kolmelta meitä palvelleelta työntekijältä. Ei syytä palata, ei syytä suositella.

"Erinomainen"
6/6
Erja J.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvät pizzat ja salaatti, cocktailit toinen toistaan piristävämpiä ja churros.. niin hyvää ettei sanotuksi saa! Ravintola ihanan rento ja viihtyisä, asiakaspalvelu ansaitsee kiitokset ja päälle vielä terveiset koko henkilökunnalle;pitäkää tuo asenne ja asiakkaat viihtyvät ihan varmasti. Kokkien taikomissa ruuissa on maut kohdillaan, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

"Erinomainen"
6/6
Jemina V.seitsemän kuukautta sitten · 3 arvostelua

Ravintola oli viihtyisä sisältä - rento ja normaalista ravintolasta poikkeava. Ruoka oli erinomaista ja valikoimaa ei liiaksi. Söimme pizzat ja jälkiruuaksi jaoimme churrot. Juomavalikoima oli myös hyvin laaja. Tarjoilijat olivat mukavia ja tulivat kysymään ruuasta ja juomien riittävyydestä. Pisteet siitä!

"Erinomainen"
6/6
Eija K.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava miljöö ja palvelu. ”Alkupalat” kiva ruokahalun herkistäjä. Ruoka herkullista, annokset reiluja. Kastikevaihtoehdot kiva, herkullinen lisä. Tarjoilija, vaikkakin vasta aloittelija, oli tosi ystävällinen ja auttavainen. Jopa viinin suhteen, jota itse ei juo... Loistavaa! Suosittelen varmasti ystäväpiirissä.

"Upea"
5/6
Sakke P.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka on aina yhtä maukasta ja tunnelma sopivan rentoa illanviettoon. Tälläkertaa oli keittiössä ruuhkaa ja ruoan saamisessä kesti tovi, mutta ei kyllä haitannut varsinkaan kun tarjoilija tuli kysymättä paikalle ja tarjosi meille kierroksen juomia. Tiksin paras paikka ja meidän vakio juhlinta mesta👍

"Erinomainen"
6/6
Helena K.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Kivat modernit tilat, herkullinen persoonallinen ruokalista ja mukava henkilökunta! Kalaruoka katkarapulisäkkeineen tosi hyvä, liharuoat hauskasti luokiteltu, jotta voi tehdä oman yhdistelmän. Mainiot jälkkärit. Ihana ettei ole mitään kiljuvien lasten leikkipaikkaa ++++! Suosittelen kaikille aikuisille tutuille!