Arvostelut: Ravintola Zilla

Tikkurilakansainvälinen
Loistava
4.8/6
43 arvostelua
Ravintola Zilla Vantaa image 1
Ravintola Zilla Vantaa image 2
Ravintola Zilla Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

43 Ravintola Zilla arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Zilla annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
43 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jyrki A.päivä sitten · 1 arvostelu

Hyvät pizzat, loistava palvelu ,ruuat tuli nopeasti.kivan näköinen ja viihtyisä sisustus. Myös gluteeniton ja laktoositon vaihoehto löytyy useasta ruuasta. Suosittelen paikkaa .. .. .. ..

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mervi R.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Mahtavaa ruokaa, pihvit olivat hyvin kypsennettyjä, sulivat suorastaan suuhun, tosi maittavia ja henkilökunta oli mukavaa sekä ystävällistä. Tunnelma ja paikka oli oikein mukava, rauhallinen sekä kodikas.

"Erinomainen"
6/6
Terhi H.22 päivää sitten · 1 arvostelu

Uusi, positiivinen yllätys Tikkurilassa. Erittäin hyvää ruokaa ja hyvä palvelu! Eritoten pizzat olivat tosi hyviä. Mukavat ja viihtyisät puitteet ravintolassa. Aiomme kyllä käydä jatkossakin täällä!

"Erinomainen"
6/6
Anna K.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Kiva uusi ravintola. Hyvä palvelu ja maukas ruoka! Kokeilkaa vegebowlia tai ihanaa pizza aidosta italialaisesta uunista! Sisustus on pelkistetyn tyylikäs ja hinta-laatusuhfe kohdallaan. Kannattaa käydä!

Uusi"Okei"
3/6
Susanna R.20 tuntia sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli korkeintaan puoliksi täynnä sinne saapuessamme ja silti meille ilmoitettiin, että ruuan kanssa menee puoli tuntia. Tilasimme pääruuan lisäksi ranskalaiset extrana kylkeen tätä odotusaikaa silmällä pitäen, koska meillä oli lapsi mukana. Saimme nekin vasta pizzan kanssa. Pizzoissa oli enemmän pohjaa kuin päällysiä ja ne olivat myös ehtineet viilentyä. Ottaen huomioon, että oli isänpäivä, henkilökunta olisi voinut tuottaa kivan kokemuksen esimerkiksi toivottamalla perheen isille hyvää isänpäivää. Koska olimme lapsen kanssa liikenteessä, oli varmasti aika ilmiselvää, että matkassa oli myös isä. Mikään tässä ravintolassa ei säväyttänyt, eikä peruskokemuskaan, eli ruoka ja sen saaminen vastannut odotuksia. Isänpäivänä ystävällinen onnen toivotus olisi kertonut jotain asiakasajattelusta, mutta sitäkään ei irronnut keneltäkään kolmelta meitä palvelleelta työntekijältä. Ei syytä palata, ei syytä suositella.

"Erinomainen"
6/6
Erja J.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvät pizzat ja salaatti, cocktailit toinen toistaan piristävämpiä ja churros.. niin hyvää ettei sanotuksi saa! Ravintola ihanan rento ja viihtyisä, asiakaspalvelu ansaitsee kiitokset ja päälle vielä terveiset koko henkilökunnalle;pitäkää tuo asenne ja asiakkaat viihtyvät ihan varmasti. Kokkien taikomissa ruuissa on maut kohdillaan, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

"Erinomainen"
6/6
Jemina V.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ravintola oli viihtyisä sisältä - rento ja normaalista ravintolasta poikkeava. Ruoka oli erinomaista ja valikoimaa ei liiaksi. Söimme pizzat ja jälkiruuaksi jaoimme churrot. Juomavalikoima oli myös hyvin laaja. Tarjoilijat olivat mukavia ja tulivat kysymään ruuasta ja juomien riittävyydestä. Pisteet siitä!

"Erinomainen"
6/6
Eija K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava miljöö ja palvelu. ”Alkupalat” kiva ruokahalun herkistäjä. Ruoka herkullista, annokset reiluja. Kastikevaihtoehdot kiva, herkullinen lisä. Tarjoilija, vaikkakin vasta aloittelija, oli tosi ystävällinen ja auttavainen. Jopa viinin suhteen, jota itse ei juo... Loistavaa! Suosittelen varmasti ystäväpiirissä.

"Erinomainen"
6/6
Kaija K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävimme lounaalla kolmen hengen perheenä. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ruoka todella hyvää. Söimme pizzat ja ne olivat ehdottomasti parhaimmat Suomessa syödyt pizzat pitkään aikaan. Menemme uudelleen tähän paikkaan testaamaan muitakin herkulliselta vaikuttavia annoksia.

"Hyvä"
4/6
Esa M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola on kohtalaisen siisti. Terassin toimivuus/houkuttavuus oli heikko, koska vieressä oli ajoneuvoja. Salaattipöytä on monipuolinen. Pääruokavalikoima sen sijaan tuntui hiukan pieneltä, joskin valinnan tehtyään, ruoka-annos oli riittävä. Hintataso lounaslistalla oli kilpailukykyinen. Itse listalta tilatessa hinnat eivät erityisen edullisia olleet. Tarjoilija oli hyvin saatavissa. Kolmen hengen ruokailu oli kaikkinensa, sisällä syöden, onnistunut.