Arvostelut: Ravintola Zilla

Tikkurilakansainvälinen
Loistava
4.8/6
76 arvostelua
Ravintola Zilla Vantaa image 1
Ravintola Zilla Vantaa image 2
Ravintola Zilla Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

76 Ravintola Zilla arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Zilla annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
76 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Ildiko L.21 päivää sitten · 5 arvostelua

Viihtyisä ravintola, erinomaista, ruoka-allergioita huomioivaa palvelua! Mainio sijainti juhlaillalliselle, afterworkille ja kaikille tapaamisille! Ennen kaikkea : herkullisia annoksia! Ja perjantaisin DJ! Suosittelemme perheille, ystäväporukoille, tai vaikka treffipaikaksi!

"Erinomainen"
6/6
Janina L.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Asiakaspalvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Ruoka tasalaatuista ja hinta-laatusuhde kohtaa erittäin hyvin tässä ravintolassa. Olemme me ennenkin käyneet syömässä täällä emmekä ole pettyneet. Menemme varmasti uudelleen!

"Erinomainen"
6/6
Piia M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ihana paikka! Maukas, tuoreen makuinen, ruoka, myös kasvisruokavaihtoehtoja. Viihtyisä, rauhallinen ja rento paikka. Hyvä, ystävällinen palvelu - mukava paikka tavata vaikka kavereita tai järjestää pikku juhlia.

"Erinomainen"
6/6
Rosa W.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Parhaat pizzat ja kiva tunnelma, hinta myös kohdallaan! Voi tulla joko syömään tai pelkästään drinkeille ja tilaa löytyy myös suuremmille seurueille. Myös yksityisen kabinetin vuokraus on mahdollista.

"Okei"
3/6
Susanna R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli korkeintaan puoliksi täynnä sinne saapuessamme ja silti meille ilmoitettiin, että ruuan kanssa menee puoli tuntia. Tilasimme pääruuan lisäksi ranskalaiset extrana kylkeen tätä odotusaikaa silmällä pitäen, koska meillä oli lapsi mukana. Saimme nekin vasta pizzan kanssa. Pizzoissa oli enemmän pohjaa kuin päällysiä ja ne olivat myös ehtineet viilentyä. Ottaen huomioon, että oli isänpäivä, henkilökunta olisi voinut tuottaa kivan kokemuksen esimerkiksi toivottamalla perheen isille hyvää isänpäivää. Koska olimme lapsen kanssa liikenteessä, oli varmasti aika ilmiselvää, että matkassa oli myös isä. Mikään tässä ravintolassa ei säväyttänyt, eikä peruskokemuskaan, eli ruoka ja sen saaminen vastannut odotuksia. Isänpäivänä ystävällinen onnen toivotus olisi kertonut jotain asiakasajattelusta, mutta sitäkään ei irronnut keneltäkään kolmelta meitä palvelleelta työntekijältä. Ei syytä palata, ei syytä suositella.

"Erinomainen"
6/6
Erja J.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvät pizzat ja salaatti, cocktailit toinen toistaan piristävämpiä ja churros.. niin hyvää ettei sanotuksi saa! Ravintola ihanan rento ja viihtyisä, asiakaspalvelu ansaitsee kiitokset ja päälle vielä terveiset koko henkilökunnalle;pitäkää tuo asenne ja asiakkaat viihtyvät ihan varmasti. Kokkien taikomissa ruuissa on maut kohdillaan, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

"Erinomainen"
6/6
Jemina V.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ravintola oli viihtyisä sisältä - rento ja normaalista ravintolasta poikkeava. Ruoka oli erinomaista ja valikoimaa ei liiaksi. Söimme pizzat ja jälkiruuaksi jaoimme churrot. Juomavalikoima oli myös hyvin laaja. Tarjoilijat olivat mukavia ja tulivat kysymään ruuasta ja juomien riittävyydestä. Pisteet siitä!

"Erinomainen"
6/6
Eija K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava miljöö ja palvelu. ”Alkupalat” kiva ruokahalun herkistäjä. Ruoka herkullista, annokset reiluja. Kastikevaihtoehdot kiva, herkullinen lisä. Tarjoilija, vaikkakin vasta aloittelija, oli tosi ystävällinen ja auttavainen. Jopa viinin suhteen, jota itse ei juo... Loistavaa! Suosittelen varmasti ystäväpiirissä.

"Upea"
5/6
Sakke P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka on aina yhtä maukasta ja tunnelma sopivan rentoa illanviettoon. Tälläkertaa oli keittiössä ruuhkaa ja ruoan saamisessä kesti tovi, mutta ei kyllä haitannut varsinkaan kun tarjoilija tuli kysymättä paikalle ja tarjosi meille kierroksen juomia. Tiksin paras paikka ja meidän vakio juhlinta mesta👍

"Erinomainen"
6/6
Helena K.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kivat modernit tilat, herkullinen persoonallinen ruokalista ja mukava henkilökunta! Kalaruoka katkarapulisäkkeineen tosi hyvä, liharuoat hauskasti luokiteltu, jotta voi tehdä oman yhdistelmän. Mainiot jälkkärit. Ihana ettei ole mitään kiljuvien lasten leikkipaikkaa ++++! Suosittelen kaikille aikuisille tutuille!