Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Vantaa
Tikkurila
Grande Parilla

Grande Parilla

välimerellinen, eurooppalainen, kansainvälinen

Pääruoat maksavat noin21€

Kuva kohteesta Grande Parilla, Tikkurila, Vantaa

Tee pöytävaraus nopeasti ja ilmaiseksi:

Grande Parilla – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 21:00
Tuesday
10:30 - 21:00
Wednesday
10:30 - 21:00
Thursday
10:30 - 21:00
Friday
10:30 - 21:00
Saturday
11:00 - 21:00
Sunday
11:00 - 18:00
Monday
10:30 - 21:00

Syö ulkona. Kerää pisteet.

Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta

Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Grande Parilla

Grande Parillassa Vantaan Tikkurilassa, Ratatiellä pääset nautiskelemaan välimerellisistä mauista. Annokset ovat runsaita ja ruokalista on monipuolinen yhdistelmä Välimeren keittiön perinteisiä aineksia kuten kalaa, kanaa, lihaa, vihanneksia ja kasviksia, juustoja, viljatuotteita ja palkokasviksia. Neitsytoliiviöljy tuo ruokiin herkullisuutta ja täyteläistä makua. Ruokalista koostuu muun muassa helposti sormin naposteltavista ruuista, raikkaista ja ruokaisista salaateista, grillivartaista ja muista grilliruuista sekä pihveistä kastikkeineen ja lisukkeineen. Myös pizzat ja hampurilaiset välimerellisin täyttein ovat houkuttelevia. Jälkiruuaksi voit valita leivonnaisia tai mieleisesi pitkältä jäätelölistalta. Lapsille on oma lista. Grande Parilla sijaitsee Kauppakeskus Dixin ravintolamaailmassa. Rento ja sopivan intiimi tunnelma tekevät Grande Parillasta oivan paikan herkutteluun vaikkapa shoppailupäivän päätteeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Grande Parilla välimerellinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Grande Parilla tarjoilee välimerellinen ruokaa ja myös eurooppalainen, kansainvälinen ruokaa.

Onko ravintolassa Grande Parilla pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Grande Parilla ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Grande Parilla?

Ravintola Grande Parilla sijaitsee Vantaalla, Ratatiellä, Tikkurilan Kauppakeskus Dixin kolmannessa kerroksessa palvelevassa ravintolamaailmassa. Rakkaus Välimeren keittiön makuihin sekä kiireetön yhteisruokailu ystävien, perheen ja suvun kesken ovat asioita, jotka saivat ravintoloitsija Riina Dursunin perustamaan Grande Parillan. Välimeren keittiössä erilaisista kasviksista ja juureksista, lihasta ja kalasta valmistettujen ruokien perusta on tuoreus ja laatu. Ruokalajit valmistetaan huolella ja makuja täydennetään muun muassa oliiviöljyllä sekä yrteillä ja pippureilla. Lähes aterialla kuin aterialla kohotetaan lasillinen viiniä. Näistä aineksista koostuvat myös Grande Parillan makumaailmat.

Grande parilla palvelee lounas- ja illallisasiakkaita Vantaalla vuoden jokaisena päivänä. Lounas tarjoillaan viikoittain vaihtuvasta noutopöydästä, jolloin valittavanasi on aina muun muassa keittoa, erilaisia lämpiä ruokia, peruna- ja riisilisukkeita, runsas salaattipöytä, talon leipää, kahvia/teetä sekä jälkiruoka.

Illallisella tarjoillaan monipuolisen à la carte -listan annoksia: mieleisistäsi lisukkeista koottavia salaatteja sekä meheviä grillattuja vartaita, kanafileitä ja pihvejä herkullisin kastikkein. Ja mitäpä olisi välimerellinen ruoka ilman pizzaa! Grande Parillassa Välimeren keittiön ainekset voi valita myös briossi-sämpylöiden väliin hampurilaisen muodossa. Kaikkien annosten juomaksi sopivat tietenkin viinit, mutta saatavilla on myös muita kevyempiä, väkevämpiä tai alkoholittomia juomavaihtoehtoja. Viihtyvyydestä ja rennosta tunnelmasta huolehtii asiakkaiden kiittelemä tehokas ja ystävällinen henkilökunta.