Arvostelut: Grande Parilla

Tikkurilavälimerellinen
Loistava
5.1/6
8 arvostelua
Grande Parilla Vantaa image 1
Grande Parilla Vantaa image 2
Grande Parilla Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

8 Grande Parilla arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Grande Parilla annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
8 arvostelua
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Heidi M.13 tuntia sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin herkullista. Pääruokat sekä jälkiruoat olivat todella herkullisia. Paikan laajennus on ollut todella hyvä parannuus. Henkilökunta on erittäin ystävällistä sekä auttavaista. Täydet pisteet koko paikalle.

"Erinomainen"
6/6
Tarja V.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Meitä oli kuusi henkilöä syömässä buffet päivällisen su. Kaikki maistui todella herkulliselta ja palvelu oli todella tehokasta. Oon itse vieraillut 10 kertaa ravintolassa ja suosittelen tätä paikkaa kaikille😀

"Erinomainen"
6/6
Miia L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todalla maukas ruoka ja isot annokset ! Alkusalaattipöytä oli erittäin runsas ja maistuva. Valkosipuliperunat annoksessa oli kunnolla valkosipulilla maustetut, täydellisiä! Ystävällinen, nopea ja sujuva palvelu

"Erinomainen"
6/6
Heli H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Sekä ruoka että palvelu olivat erinomaiset. Annokseni oli maukas ja kooltaan niin iso että isompikin mies olisi tullut kylläiseksi. Lapsillekin löytyy hyvät annokset. Voin suositella kaikille 👍

"Upea"
5/6
Tea K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka annokset olivat isoja ja erittäin hyviä. Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Valikoima oli myös kattava, eikä hinnaltaan olleet törkeitä. Vaan hinta laatu suhde oli kohdallaan. Ja asiakkaat näytti tyytyväisiltä. Huomasin samalla paikan sopivan hyvin myös liikuntarajoitteisille.

Uusi"Upea"
5/6
Esa K.päivä sitten · 1 arvostelu

Hyvää safkaa ja ystävällinen palvelu. Hinta-laatu kohdillaan. Buffetsafka oli osittain viileää mutta silti hyvää. Hyvät suositusviinit. Paikka on oikein viihtyisä vaikka keskeisellä paikalla onkin. Tulisin toistekin testaamaan listaruokia.

"Upea"
5/6
Anne H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu, ruuat saimme nopeasti, valkosipuliperunat ok tosin mikrolämmityksellä perunoiden lämpötasaisuus oli heikkoa, osa perunoista tosi kuumia ja osa oli melko kylmiä. Muuten olimme ruokiin tyytyväisiä.

"Upea"
5/6
hannu.puustinen@hyxo.fi H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella viihtyisä paikka keskeisellä paikalla. Hyvä, asiantunteva ja nopea palvelu. Kohtuulliset hinnat ja ennen kaikkea ruoka oli erinomaisen hyvää. Voin suositella muillekin ruokailijoille todella lämpimästi.

"Okei"
3/6
Nea H.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka ihan ok. Palvelu ok. Ei erityisen hyvää tai huonoa. Ruuat tuli liian nopeasti edellisestä mm. alkuruokabuffetin ehti juuri syödä kun burger oli jo edessä.