Arvostelut: Grande Parilla

Loistava
4.8/6
19 arvostelua
Grande Parilla Vantaa image 1
Grande Parilla Vantaa image 2
Grande Parilla Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

19 Grande Parilla arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Grande Parilla annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
19 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
kirsi t.24 päivää sitten · 1 arvostelu

hyvä pääruoka ja alkusalaattikin oli hyvin monipuolinen ja maukas. Ja palvelu oli kohteliasta ja nopeaa. Paikan varaaminen helppo ja toimiva. kiva ravintola ja hyvällä paikalla,

"Erinomainen"
6/6
Marita L.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Mukava ilmapiiri, iloinen ja nopea palvelu. Hyvä menu. Ruoka todella hyvää ja sitä oli riittävästi. Ehdottomasti suosittelen ja tulen itsekin varmasti useamman kerran käymään ruokalistan annoksia läpi.

"Erinomainen"
6/6
Heidi M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin herkullista. Pääruokat sekä jälkiruoat olivat todella herkullisia. Paikan laajennus on ollut todella hyvä parannuus. Henkilökunta on erittäin ystävällistä sekä auttavaista. Täydet pisteet koko paikalle.

"Erinomainen"
6/6
Tarja V.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Meitä oli kuusi henkilöä syömässä buffet päivällisen su. Kaikki maistui todella herkulliselta ja palvelu oli todella tehokasta. Oon itse vieraillut 10 kertaa ravintolassa ja suosittelen tätä paikkaa kaikille😀

"Upea"
5/6
Tea K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka annokset olivat isoja ja erittäin hyviä. Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Valikoima oli myös kattava, eikä hinnaltaan olleet törkeitä. Vaan hinta laatu suhde oli kohdallaan. Ja asiakkaat näytti tyytyväisiltä. Huomasin samalla paikan sopivan hyvin myös liikuntarajoitteisille.

"Erinomainen"
6/6
Heli H.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Sekä ruoka että palvelu olivat erinomaiset. Annokseni oli maukas ja kooltaan niin iso että isompikin mies olisi tullut kylläiseksi. Lapsillekin löytyy hyvät annokset. Voin suositella kaikille 👍

"Erinomainen"
6/6
Miia L.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todalla maukas ruoka ja isot annokset ! Alkusalaattipöytä oli erittäin runsas ja maistuva. Valkosipuliperunat annoksessa oli kunnolla valkosipulilla maustetut, täydellisiä! Ystävällinen, nopea ja sujuva palvelu

"Upea"
5/6
Esa K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää safkaa ja ystävällinen palvelu. Hinta-laatu kohdillaan. Buffetsafka oli osittain viileää mutta silti hyvää. Hyvät suositusviinit. Paikka on oikein viihtyisä vaikka keskeisellä paikalla onkin. Tulisin toistekin testaamaan listaruokia.

"Upea"
5/6
Anne H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu, ruuat saimme nopeasti, valkosipuliperunat ok tosin mikrolämmityksellä perunoiden lämpötasaisuus oli heikkoa, osa perunoista tosi kuumia ja osa oli melko kylmiä. Muuten olimme ruokiin tyytyväisiä.

"Upea"
5/6
Susanne H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitos erittäin herkullisesta ruuasta! Niin ruoka kuin palvelukin olivat erinomaisia. Samoin ravintolamiljöö oli miellyttävä. Ainoan miinuksen antaisin WC-tilojen puuttumisesta. Dixin yleisen WC:n käyttö ei tuntunut mukavalta.