14 ravintolaa paikassa Vantaa

Vantaan ravintolat tarjoavat vaihtelua lautaselle

Vantaa on eräs Suomen suurimmista kaupungeista ja se näkyy myös alueen vivahteikkaassa ateriatarjonnassa. Kaupungin ruokapaikoissa voit nauttia makusi mukaan kotimaisia ja etnisiä ruokalajeja. Ne vaihtelevat runsaista burgereista herkullisiin fine dining -aterioihin saakka. Ruokapaikat tarjoavat elämyksiä virkistys- ja ostosmatkalle saapuville turisteille ja paikallisille asukkaille. Lentokentän läheisyys ja moderni ilmapiiri tuovat kaupunkiin kansainvälistä tunnelmaa. Tällä alueella on kuitenkin myös pitkä ja mielenkiintoinen historia, johon pääsee tutustumaan paikallisissa museoissa. Kulttuurinnälkäiset löytävät kaupungista taidetta, arkkitehtuuria ja tapahtumia. Kun haluat varata pöydän vantaalaisesta ravintolasta, voit tehdä sen kätevästi Quandoosta. Kauttamme on helppo etsiä tilanteeseen sopivia ravintoloita ja varata niistä pöytiä. Saat jokaisesta varauksesta kanta-asiakaspisteitä, jotka kerryttävät hyödyllisiä etuseteleitä. Pääset käyttämään niitä myöhemmin aterioidessasi palveluumme kuuluvissa ravintoloissa.

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Capperi - Oulunkylä

Oulunkylä
pizzapaikka
5.1/6699
Capperi - Oulunkylä

Ravintola Zilla

Tikkurila
kansainvälinen
4.9/6117
Ravintola Zilla

Dylan Tiksi

Tikkurila
kansainvälinen
4.7/696
Dylan Tiksi
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?

The One Thai Kitchen

Tikkurila
thaimaalainen
5.3/623
The One Thai Kitchen

Dylan Kottby

Keskusta
kansainvälinen
4.8/620
Dylan Kottby

Grande Parilla

Tikkurila
välimerellinen
5.0/625
Grande Parilla

La Pasteria Italiana

Tikkurila
italialainen
5.0/6115
La Pasteria Italiana

The Lucky Bastard Itäkeskus

Itäkeskus
burgeripaikka / hampurilaispaikka
4.2/626
The Lucky Bastard Itäkeskus

Ravintola Helmi Grilli

Kontula
kansainvälinen
2.9/67
Ravintola Helmi Grilli

Thai Orchid - Dixi

Tikkurila
thaimaalainen
Thai Orchid - Dixi

Oklahoma

Tikkurila
pihviravintola
5.4/684
Oklahoma

Ravintola Tamarin Jumbo

Vapaala
thaimaalainen
6.0/61
Ravintola Tamarin Jumbo

Ravintola Tamarin Tikkurila

Tikkurila
thaimaalainen
6.0/62
Ravintola Tamarin Tikkurila

Kreikkalainen Ravintola Souvlaki

Tikkurila
kreikkalainen
Kreikkalainen Ravintola Souvlaki
 1. 1.

  Monenlaisia herkkuja ja virkistysmahdollisuuksia lapsiperheille

  Tässä kaupungissa on lapsille erityisen paljon nähtävää ja koettavaa, joten voimien kerääminen kannattaa aloittaa syömällä hyvin. Varaudu perheen iloiseen päivään suunnittelemalla huolettomia ateriahetkiä jo etukäteen Quandoossa. Vantaan ravintoloista saa maukkaita lastenannoksia, joita varten on hyödyllistä varata pöytäkin valmiiksi. Mieleisillä täytteillä sulostutettu pizza on monien lasten lempiruokaa. Sen voimin jaksaa suunnata Fazerille, HopLopiin tai Tiedekeskus Heurekaan, joka on perheiden suosima käyntikohde. Siellä lapset voivat puuhailla jännittävien elämysten parissa. He pääsevät katsomaan vuorovaikutteisia näyttelyitä, jänniä tiedeohjelmia ja planetaarioelokuvia. Alueen suosituimpiin perhekohteisiin kuuluu myös Flamingo Spa. Vedessä peuhatessa kuluu energiaa, joten voitte vesileikkien jälkeen mennä syömään ja rauhoittumaan miellyttävään vantaalaiseen ravintolaan. Eräs mahdollisuus on lähteä herkuttelemaan pastapaikkaan, josta saa rapeaksi paistettua täyttävää Carbonaraa tai kaikkien suosimaa pizzaa.
 2. 2.

  Kaupungissa on suuria ostoskeskuksia ja outlet-myymälöitä

  Tämä kaupunki on monen ostosmatkaajan paratiisi, jota varten kannattaa lähteä liikkeelle kauempaakin. Valimotien ja Tammiston Kauppatien tienoilta löytyy outlet-myymälöitä ja muita ostospaikkoja. Tämän alueen outleteista löydät esimerkiksi astioita, kenkiä, vaatteita ja huonekaluja. Suuri ostoskeskus Jumbo sisältää paljon tuttuja ketjuliikkeitä. Kauppakeskus Dixi ja kauppakeskus Tikkuri sijaitsevat Tikkurilan aseman tienoilla. Ostosreissusta kannattaa tehdä kokonaisvaltainen nautinto. Etsi ennen lähtöä Quandoosta makusi mukaiset ravintolat Vantaalta. Kun kaipaat pientä hengähdystaukoa ostosten lomassa, nauti ennalta suunnitellulla levähdystauolla herkullista ruokaa Vantaan ravintoloissa. Alueella on useita erilaisia ruokapaikkoja, joten shoppailijan ei tarvitse lähteä nälkäisenä kotiin kokkaamaan. Voit maistella Vantaan ravintoloissa tapaksia, burgereita tai raikkaan salaatin. Jos pidät keveistä ruokalajeista, voit tilata lautaselle vaikka pariloitua lohta tattikastikkeella.
 3. 3.

  Vantaan ravintolat houkuttelevat myös etnisillä aterioilla

  Vantaalaisista ravintoloista löytyy myös etnistä tunnelmaa ja eri maiden tapaan maustettuja ruokia. Voit nautiskella aasialaisessa vaikkapa äyriäis-sushia. Jos olet vegaani lautasellesi saattaisi löytää raikas sushiriisi, johon kuuluu marinoitu avokado, wakame, tomaatti, shisolehti, kurkku ja seesaminsiemeniä. Vantaalaiset ravintolat ovat saaneet valikoimiinsa myös italialaista ateriatarjontaa. Pääset nauttimaan esimerkiksi kermaista provolajuustorisottoa, punasikurilla, balsamicolla, intiaanisokerilla ja karamellisoidulla parmankinkulla. Jos kuitenkin olet viehtynyt enemmän thaimaalaiseen ruokaan, voit tilata thaimaalaisesta ruokapaikasta vaikkapa klassisen riisinuudeliannoksen jättikatkaravuilla. Siihen sisältyy tofua, pähkinöitä ja kananmuna. Intialaisiin makuihin kuuluu esimerkiksi maukas Tikka Masala, joka sisältää broilerin rintafilettä ja minttu-jogurtti-tomaattikastikketta. Löydät myös itämaisia makuja paikallisista ruokapaikoista. Niitä ovat esimerkiksi falafelit, hummus,sambusa ja shawarma. Näissä Vantaan ravintoloissa pääset kunnolla irti arjesta ja piipahdat viihtyisässä ympäristössä hetkeksi vieraille maille.
 4. 4.

  Paikalliset tapahtumat kutsuvat tutustumaan kulttuuriin ja ympäristöön

  Kaupungin kulttuurielämään kuuluvat erilaiset musiikkifestivaalit. Paikkansa ovat ottaneet esimerkiksi Tikkurilafestivaali, Barokkimusiikin festivaali, Nykysirkusfestivaali ja kansainvälinen katufestivaali Sun Festival. Tanssin viikotkin on vuosittain järjestettävä tanssitapahtuma. Vantaan ravintoloissa kestitään monenmoisilla herkuilla myös festarikävijöitä. Katso Quandoosta suosikkiravintolasi, niin voit varata hauskaa ruokailuhetkeä varten sopivan pöydän itsellesi ja ystävillesi. Vantaan taidemuseo Artsi edustaa nykytaidetta ja Vantaan kaupunginmuseo historiaa. Erilaisten kulttuurielämysten lomassa maistuvat myös täyteläiset à la carte-ateriat Vantaan ravintoloissa. Tarjolla on esimerkiksi ylikypsiä porsaan poskia, tummalla rosmariinikastikkeella, maa-artisokalla -perunapyreellä, sekä kauden tuoreilla kasviksilla. Makoisa jälkiruoka voisi olla vaikka suussa sulava mustikka-juustokakku. Aterioiden jälkeen voi ulkoilla valmiiksi suunniteltuja kauniita jokireittejä pitkin pyörällä tai kävellen. Niitä löytyy Keravanjoen, Vantaanjoen ja Mätäojan rantamilta.