Arvostelut: Ravintola Torni

Keskustakansainvälinen
Erittäin hyvä
4.2/6
9 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

9 Ravintola Torni arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Torni annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.2/6
9 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Tuula D.vuosi sitten · 1 arvostelu

Meille oli varattu kapinetti , joka oli erittäin iloinen yllätys. Brunssi oli erittäin runsas ja herkullinen. Palvelu todella hyvää. Suosittelen käymään. Myös katsomassa ylhäällä näköalaa.

"Erinomainen"
6/6
Piia K.vuosi sitten · 12 arvostelua

Olimme myöhässä aikataulustamme ja saimme siirrettyä varausta vaivatta saman illan aikana. Ei mitään, mistä voisi olla tyytymätön. Palvelu pelasi hyvin koko illan ja ruoka oli maukasta!

"Upea"
5/6
Marja P.kaksi vuotta sitten · 4 arvostelua

Nautittiin lauantai aamuna kiva, monipuolinen brunssi. Tarjolla oli kaikille jotain, sekä makeaa että suolaista, myös seureen kasvissyöjälle. Lasi kuohuviiniä kruunasi kaiken. Hyvä kokemus, voin suositella.

"Upea"
5/6
Laura H.vuosi sitten · 3 arvostelua

Brunssi oli oikein maukas ja hyvin suunniteltu. Olisin tosin kaivannut erikoiskahveja ja ruoat olisi voinut olla paremmin nimetty. Nyt ainoastaan salaateilla oli nimet, mikä oli turhaa, koska niistä näkee heti mitä ne ovat. Toisaalta tarjolla oli useita tahnoja, jotka olisi voinut olla nimetty selvyyden vuoksi. Palvelu oli sujuvaa.

"Okei"
3/6
Laura L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää. Tarjoilija ei osannut kertoa jälkiruokalistalta, että mitä saa ja mitä ei. Toi sitten mielensä mukaan jälkiruokaa, joka palautui yhden henkilön osalta. Täydellinen katastrofi oli laskutus. 6 hengen seurueesta kaikki viinit menivät sekaisin vaikka 2 seurueesta otti kokonaiset pullot omalle laskulleen. 2 henkilöä joutui lähtemään maksamatta, koska Tampereen juna lähti 21.52 ja lasku oli pyydetty yli puoli tuntia ennen lähtöä. Muu seurue maksoi heidän laskunsa ja sitten sunnuntaina eroteltiin heidän osuuksiaan ja läheteltiin tilinumeroita toisillemme, että saatiin laskut stemmaamaan. Kahvia tämä tarjoilija ei sitten laskuttanut keltään, kun 4 kerralla joutui korjaamaan.....yläkerran baarissa alkudrinkit olivat maittavat ja näköala upea. Tosi harmi, sillä ravintola ei ollut läheskään täynnä lauantai-iltana, joten kiirekään ei voinut sekoittaa häntä.

"Hyvä"
4/6
Annika H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää ! Palvelu Ok . Miljöö klassinen ja historiallinen. Erittäin hyvä sijainti , keskellä Helsinkiä ! Aula baarissa hyvä tunnelma ja ystävällinen palvelu ! Huipulta upeat näkymät Helsingin kattojen ylle.

"Okei"
3/6
Eija Y.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli ystävällistä, mutta meille tarjoillut henkilö oli täydellinen vasta-alkaja. Ei tiennyt juuri mitään ruokalistasta saati viineistä, ei osannut avata viinipulloa, ei huomannut tuoda jälkiruokaa varten ruokailuvälineitä jne. Ruoka oli ihan ok, mutta ei kuitenkaan mitään sellaista, mitä ei kotonakin olisi saanut aikaan.

"Upea"
5/6
Timo K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä yställinen palvelua ja ruoka oli erinomaista. Tunnelma oli rauhallinen ja kiiretön niin kuin ravintolassa pitää ollakkin. Suosittelen tätä paikkaa vilpittömästi. Varsinkin parsa oli erinomaista.