Ravintola Torni

Keskustakansainvälinen
Erittäin hyvä
4.2/6
9 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61631
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61472
Treffi Pub & Bistro

Ravintola Torni – Tietoja

Ravintola Torni, aivan Helsingin ytimessä on osa keskustan sielua. Ravintola Tornin tiloissa on tarjottu herkullista ruokaa jo 1930-luvulla. Tänä päivänä Ravintola Torni valmistaa parhaista raaka-aineista herkullisia makuja eri kausien ja vuodenaikojen mukaan visuaalisuudella leikitellen. Ravintola Tornin annokset edustavat konstailematonta ja rehellistä kansainvälistä ruokaa. Listalta löytyykin niin Fish & Chips kuin ankan rintaa. Ravintolan näköalakabinetti on monen vieraan mieleen. Upeat näköalat Helsingin kattojen ylle on mitä paras ruokahalun nostattaja. Koska hotelli tarjoaa kokous mahdollisuuksia, kannattaakin liikeillalliset järjestää Tornin viihtyisässä ravintolassa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:30
Monday
11:30 - 14:30
17:00 - 23:00
Tuesday
11:30 - 14:30
17:00 - 23:00
Wednesday
11:30 - 14:30
17:00 - 23:00
Thursday
11:30 - 14:30
17:00 - 23:00
Friday
11:30 - 14:30
17:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 15:00
17:00 - 23:00
Sunday
Suljettu

Osoite

Ravintola Torni
Kalevankatu 5
00100 Helsinki

9 Ravintola Torni arvostelua

Erittäin hyvä
4.2/6
9 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Erinomainen"
6/6
Tuula D.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Meille oli varattu kapinetti , joka oli erittäin iloinen yllätys. Brunssi oli erittäin runsas ja herkullinen. Palvelu todella hyvää. Suosittelen käymään. Myös katsomassa ylhäällä näköalaa.

"Erinomainen"
6/6
Piia K.kaksi vuotta sitten · 12 arvostelua

Olimme myöhässä aikataulustamme ja saimme siirrettyä varausta vaivatta saman illan aikana. Ei mitään, mistä voisi olla tyytymätön. Palvelu pelasi hyvin koko illan ja ruoka oli maukasta!

"Upea"
5/6
Marja P.kaksi vuotta sitten · 6 arvostelua

Nautittiin lauantai aamuna kiva, monipuolinen brunssi. Tarjolla oli kaikille jotain, sekä makeaa että suolaista, myös seureen kasvissyöjälle. Lasi kuohuviiniä kruunasi kaiken. Hyvä kokemus, voin suositella.

Lisää kohteesta Ravintola Torni, Helsinki

Kalevankadulla sijaitseva ravintola Torni on tyylikäs ja tasokas ravintola aivan Helsingin keskustassa. Ravintola ei edusta puhtaasti fine-dining-konseptia sillä ravintola ei missään nimessä hienostele tai pröystäile sisustuksella tai ruoalla vaan tarjoaa aidosti rehellisiä annoksia ja viihtyisän ympäristön, missä herkullisesta ruokailu kokemuksesta voi nauttia niin perheen pienimmätkin kuin kiireiset liikelounasvieraat.

Ravintola tarjoaa arkisin lounasta ja illallista sekä lauantaisin monipuolista brunssia. Kansainvälisen ilmapiirin ravintolassa on taiteesta kiinnostuneille paljon upeita teoksia ja yksityiskohtia. Illallisen kruunaa Solo Sokos Hotel Tornin baarit. American Bar ja Ateljée Bar, joissa voi tilata hienostuneita ja tarkalla ammattitaidolla sekoitettuja drinkkejä ja cocktaileja. Ravintola Tornin henkilökunta on ammattitaitoista ja auttavat mielellään upean illallisen rakentamisessa. Heiltä kannattaakin kysyä aina, kun mietityttää minkä ateriakokonaisuuden itselleen haluaa, etenkin jos kala on mieleen, ravintolasta saa nimittäin päivittäin vaihtuvia kala-annoksia. Tornissa kannattaa piipahtaa vaikka ostosreissun välissä tai ystävien kanssa ennen illanviettoa. Torni sijaitsee niin keskeisellä paikalla aivan Helsingin keskustassa, että muutamassa minuutissa pääsee ihan minne vain keskustan alueella. Jos kuitenkin ilta jatkuu samassa osoitteessa – tiedät minne mennä!