Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Ravintola Tamarin Forum

Ravintola Tamarin Forum

thaimaalainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin16€

Kuva kohteesta Ravintola Tamarin Forum, Keskusta, Helsinki
Ravintola Tamarin Forum ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Tamarin Forum – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 18:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Tamarin Forum

Mieliessäsi thai-ruokaa, ravintola Tamarin Forum vie sinut nautinnolliselle makumatkalle perinteiseen thaimaalaiseen keittiöön, pois Helsingin keskustan ja Mannerheimintien vilinästä, Kauppakeskus Forumin rauhalliseen itäiseen siipeen. Tunnelma puun ja vihreän sävyin sisustetussa ravintolassa on seesteinen ja rento, ja salista löytyy hyvin tilaa myös omaa rauhaa kaipaaville ruokaseurueille. Pääosassa on tietenkin maukas ja aromaattinen thaimaalainen ruoka, jota tarjoillaan niin lounasbuffet’n antimin kuin iltalistalta. Jos et ehdi lounaalle tavanomaiseen aikaan, on Late Lunch sinua varten. Tällöin voit valita minkä tahansa pääruoka-annoksen (paria poikkeusta lukuun ottamatta) edulliseen Late Lunch -hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Tamarin Forum pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Tamarin Forum ei ole pöytiä ulkona.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Tamarin Forum?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Debit / Maestro.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Tamarin Forum?

Tamarin Forum tarjoaa thaimaalaista ruokaa Helsingissä, Mannerheimin tiellä. Se sijaitsee nimensä mukaisesti Kauppakeskus Forumissa, ja kulku ravintolaan käy parhaiten Mannerheimintien puolelta, Kalevankatua lähimpänä olevasta sisäänkäynnistä. Tamarin on suosittu lounaspaikka keskustassa työskentelevien sekä kauppakeskuksessa shoppailevien keskuudessa, eikä vähiten siksi, että se tarjoaa rennot puitteet ruuasta nauttimiseen, keskustan melskeen ja kiireen häiritsemättä.

Suurin syy Tamarinin suosioon on kuitenkin herkullinen ruoka. Painotus on perinteisen thai-keittiön antimissa, kuten aromaattisissa keitoissa, herkullisissa nuudeli- ja riisi annoksissa ja maukkaissa curryissa. Niitä täydentävät alkuruoat ja kevyemmät naposteltavat sekä makeat jälkiruuat. Viikoittain vaihtuva lounasbuffet, joka palvelee sekä arkena että viikonloppuisin, tarjoaa monipuolisen katsauksen thaimaalaisiin makumaailmoihin, eivätkä vaihtoehdot lopu à la carte -listaltakaan. Valitse vaikkapa satay-kanavartaita raikkaan kurkkukastikkeen kera ja tilaa sitten esimerkiksi klassinen tulinen green curry tofulla, pad king ”shredded ginger” -paistos kanalla sekä maukas fried rice thaimaalaiseen tapaan seurueen kesken jaettaviksi. Tamarinin erikoisuus on kello kahdesta kuuteen à la carte -listalta tarjoiltava Late Lunch. Sen ideana on tarjota herkullista thai-ruokaa edullisesti myös niille, joilta jäi aamupäivän lounas välistä.