Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Ravintola Tamarin Forum

Ravintola Tamarin Forum

Keskustathaimaalainen, aasialainen
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 4 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Red Koi Thai

Keskusta
5.1/631
Red Koi Thai

The One Thai Kitchen

Tikkurila
5.3/616
The One Thai Kitchen

Ravintola Tamarin Forum – Tietoja

Mieliessäsi thai-ruokaa, ravintola Tamarin Forum vie sinut nautinnolliselle makumatkalle perinteiseen thaimaalaiseen keittiöön, pois Helsingin keskustan ja Mannerheimintien vilinästä, Kauppakeskus Forumin rauhalliseen itäiseen siipeen. Tunnelma puun ja vihreän sävyin sisustetussa ravintolassa on seesteinen ja rento, ja salista löytyy hyvin tilaa myös omaa rauhaa kaipaaville ruokaseurueille. Pääosassa on tietenkin maukas ja aromaattinen thaimaalainen ruoka, jota tarjoillaan niin lounasbuffet’n antimin kuin iltalistalta. Jos et ehdi lounaalle tavanomaiseen aikaan, on Late Lunch sinua varten. Tällöin voit valita minkä tahansa pääruoka-annoksen (paria poikkeusta lukuun ottamatta) edulliseen Late Lunch -hintaan.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 18:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
11:00 - 21:00

Osoite

Ravintola Tamarin Forum
Mannerheimintie 14
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

PO PIE – SPRING ROLLS

Porsaanliha- tai kasviskevätkääryleet makealla chilikastikkeella.
6,50 €

GAI SATAY – SATAY CHICKEN

Kanavartaita mietojen satay- ja kurkkukastikkeen kera.
7,00 €

TOM YUM GONG – SPICY PRAWN SOUP

Perinteinen tulinen jättikatkarapukeitto.
9,00 €

Lisää kohteesta Ravintola Tamarin Forum, Helsinki

Tamarin Forum tarjoaa thaimaalaista ruokaa Helsingissä, Mannerheimin tiellä. Se sijaitsee nimensä mukaisesti Kauppakeskus Forumissa, ja kulku ravintolaan käy parhaiten Mannerheimintien puolelta, Kalevankatua lähimpänä olevasta sisäänkäynnistä. Tamarin on suosittu lounaspaikka keskustassa työskentelevien sekä kauppakeskuksessa shoppailevien keskuudessa, eikä vähiten siksi, että se tarjoaa rennot puitteet ruuasta nauttimiseen, keskustan melskeen ja kiireen häiritsemättä.

Suurin syy Tamarinin suosioon on kuitenkin herkullinen ruoka. Painotus on perinteisen thai-keittiön antimissa, kuten aromaattisissa keitoissa, herkullisissa nuudeli- ja riisi annoksissa ja maukkaissa curryissa. Niitä täydentävät alkuruoat ja kevyemmät naposteltavat sekä makeat jälkiruuat. Viikoittain vaihtuva lounasbuffet, joka palvelee sekä arkena että viikonloppuisin, tarjoaa monipuolisen katsauksen thaimaalaisiin makumaailmoihin, eivätkä vaihtoehdot lopu à la carte -listaltakaan. Valitse vaikkapa satay-kanavartaita raikkaan kurkkukastikkeen kera ja tilaa sitten esimerkiksi klassinen tulinen green curry tofulla, pad king ”shredded ginger” -paistos kanalla sekä maukas fried rice thaimaalaiseen tapaan seurueen kesken jaettaviksi. Tamarinin erikoisuus on kello kahdesta kuuteen à la carte -listalta tarjoiltava Late Lunch. Sen ideana on tarjota herkullista thai-ruokaa edullisesti myös niille, joilta jäi aamupäivän lounas välistä.

0 Ravintola Tamarin Forum arvostelua