Ravintola Onam

Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Ravintola Onam Helsinki image 1
Ravintola Onam Helsinki image 2
Ravintola Onam Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Onam – Tietoja

Ravintola Onam on aitoa ja aromikasta vietnamilaista ruokaa tarjoileva ravintola Helsingin keskustassa, Kauppakeskus Forumin Mannerheimintien puoleisessa osassa. Annokset valmistetaan tuoreista raaka-aineista omistajapariskunnan suvussa pitkään vaalittuja ja hiottuja reseptejä käyttäen, ja ne ovat saatavilla lounasaikaan arkisin, ja illallisaikaan joka päivä. Onam on yksi Helsingin harvoista paikoista, joissa pääset nauttimaan Pho-keittojen täyteläisen syvistä ja lämmittävistä mauista. Paitsi perinteisten liha- ja kanaversioiden perässä, Onamiin tullaan myös tofusta ja shiitake-sienistä valmistetun kasvis-phon sekä täysin vegaanisen phon perässä. Onamin ainutlaatuiselta à la carte –listalta voi lisäksi valita muun muassa freesejä kevätrullia, maukkaita salaatteja sekä vietnamilaisia krepsejä eri täyttein. Paitsi erinomaisen ruokansa myös keskeisen sijaintinsa sekä ystävällisen ja nopean palvelunsa vuoksi ravintolaa kannattaa tulla testaamaan kauempaankin.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 18:00
Sunday
12:00 - 18:00

Osoite

Ravintola Onam
Mannerheimintie 14
00100 Helsinki

1 Ravintola Onam arvostelu

Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
"Upea"
5/6
Tuija R.kuusi kuukautta sitten · 21 arvostelua

Ravintolassa oli hyvin ystävällinen palvelu ja maukas ruoka. Vietnamilaisia ravintoloitakin olemme jo osanneet kaivata. Ruokalista oli lyhyehkö, mutta klassikkoruoat löytyisivät ja odotukset täyttyivät. Menemme toisenkin kerran.

Lisää kohteesta Ravintola Onam, Helsinki

Ravintola Onam on freesi vietnamilainen ravintola, joka piristää Helsingin keskustan lounas- ja illallistarjontaa. Aiemmin HKI+-kahvilaa pitänyt pariskunta Leida ja Theo perustivat Onamin vuonna 2016 tarjotakseen Helsingin keskustassa liikkuville aitoa vietnamilaista ruokaa, joka valmistetaan sukupuolelta toiselle periytyvillä resepteillä ehdottoman tuoreista raaka-aineista.

Arkipäivisin lounaspaikkaa etsivä löytää Onamista päivittäin kehoa ja mieltä lämmittävää pho-keittoa, raikkaita riisipaperitaikinasta käärittyjä rullia eri täyttein, tuoreilla yrteillä höystettyjä salaatteja ja vaikkapa curry-ruokia höyrytetyn riisin kera. Tai jos mielit maistaa esimerkiksi vietnamilaisia krepsejä "Banh Xeo", voit valita ne myös illallislistalta, joka on voimassa myös lounasaikaan. Illallislistalla myös Pho-keittovaihtoehdot lisääntyvät, joten pääproteiiniksi voit valita niin lihaa ja kanaa kuin tofua & sieniäkin. Myös täysin vegaaninen keitto löytyy listalta. Aterian päätteeksi voi kokonaisuuden sinetöidä vielä vietnamilaisella kahvilla, joka suodattuu valmiiksi silmiesi edessä. Makeutta kahviin voi lisätä tilaamalla sen kondensoidulla maidolla.

Onam sijaitsee Forumin kauppakeskuksen Mannerheimintien puoleisessa osassa, joten muun muassa keskustassa asioita hoitaville tai lähistöllä työskenteleville, se on erinomainen vaihtoehto päivittäisten lounaspaikkojen listalla. Ravintolan tunnelma on rento, ja pirteä, sinisin ja punaoranssein aksentein sisustetun tilan seiniä koristavat veikeät seinämaalaukset ja valokyltit.