UusiRavintola Makuja

Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Ravintola Makuja Helsinki image 1
Ravintola Makuja Helsinki image 2
Ravintola Makuja Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Makuja – Tietoja

Helsingin Kampissa, Fredrikinkadulla, aivan Tennispalatsinaukion kupeessa sijaitseva Ravintola Makuja on sushiravintola, joka tavoittelee terveystietoisella menullaan edelläkävijyyttä helsinkiläisten sushiravintoloiden joukossa. Makujassa ei käytetä sushin tai muidenkaan ruokien valmistuksessa väri- tai lisäaineita, ja mm. etikan seassa käytettävän sokerin määrä pidetään minimissä ja korvataan luonnollisilla ainesosilla. Ainekset ovat taatusti tuoreita, laadukkaita ja puhtaita, monesti myös luomua. Kasvis- ja vegaanisia ruokia on tarjolla runsaasti, ja allergikoille valmistetaan pyydettäessä heille soveltuvia annoksia. Sushia ja lämpimiä ruokia on tarjolla buffet-pöydästä päivittäin aina lounasajasta iltaan saakka. Keittiöstä tilattavat valmiit sushisetit ja lämpimät annokset kuten yakiniku eli useimmiten grillatun lihan sekä kasvisten ympärille muodostetut annokset monipuolistavat terveellistä ruokatarjontaa entisestään.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00

Osoite

Ravintola Makuja
Fredrikinkatu 46 autotalo
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

4DEC0E50-172E-40D2-B994-EFFF391A00A9

Vadit

Uusi

Helsinki-setti: 14 kpl

3 × grillattu lohi nigiri
3 × avokado nigiri
3 × liekitetty lohi maki
3 × california maki
2 × kurkku maki
13,00 €
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Erikoiset

Uusi

Päivän teemat

Maanantai – Luomupäivä

Tiistai – Vegaanipäivä

Keskiviikko – Kakkupäivä

Torstai – Mustikkapäivä

Perjantai – Gyozapäivä

Uusi

Tokyo-setti: 10 kpl

5 × lohi nigiri
5 × ebi nigiri, jättikatkarapu
13,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Makuja, Helsinki

Ravintola Makuja on ruuan välittämään hyvinvointiin panostava sushi- ja japanilaisravintola Fredrikinkadulla, Helsingin Kampissa. Makujassa terveystietoiset, kasvissyöjät, vegaanit ja allergikot ruokailevat huoletta, mutta kukapa muukaan voisi vastustaa tuoretta ja laadukasta, puhtaista, lisäaineettomista raaka-aineista valmistettua sushia ja muita japanilaisen keittiön erikoisuuksia. Makujan annoksissa raaka-aineiden aromeja ei siis vahvisteta natriumglutamaatilla tai turhalla sokerimäärällä. Sen ruuissa korostuvat ainesten omat maut, joita korostetaan tarvittaessa vain luonnollisilla ainesosilla. Näitä on tarjolla lounaasta illalliseen kenties Kampin ja koko Helsingin terveellisimmässä Sushi-buffet’ssa. Makujan pöytiin katetaan kalaa ja muita meren herkkuja sekä monenlaisia kasviksia, wakame-merilevää, tamago-mukakasta ja inari-tofua sisältäviä sushi-makupaloja monissa muodoissaan sekä muita, lämpimiä aasialaisia ruokia. Yhden ja kahden hengen sushisettien nigireissä, maki-rullissa ja gunkan-sushissa maistuvat japanilaisittain perinteiset raaka-aineet, kuten lohi, jättikatkarapu, surimi, kurkku ja avokado. Ja huom! Makujassa arkipäivät on rytmitetty teemoihin: Maanantaisin painotus on luomussa. Tiistaisin fokus on vegaanisissa ruuissa. Keskiviikkoisin buffet’ssa houkuttelevat kakut. Torstaisin päästään kotimaisen mustikan makuun ja perjantaisin maistellaan gyoza-nyyttejä. Oishii, miten herkullista!

1 Ravintola Makuja arvostelu

Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Ruoka:Herkullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Miellyttävä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Upea"
5/6
Anna-Liisa R.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Good sushi and nice staff. The place was quiet after two in the afternoon and we got a good table with enough space for the baby carriage.