Arvostelut: Ravintola Linnankellari

Katajanokkakansainvälinen
Loistava
4.6/6
13 arvostelua
Ravintola Linnankellari Helsinki image 1
Ravintola Linnankellari Helsinki image 2
Ravintola Linnankellari Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

13 Ravintola Linnankellari arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Linnankellari annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
13 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Maukas
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Tuomas L.kuukausi sitten · 3 arvostelua

hyvä ruoka ja palvelu. Rauhallinen ravintola, jossa mukava valaistus. Palvelu pelasi nopeasti ja ruokalista oli kattava. Suosittelen paikkaa muillekin ja aion itse myös tulla uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Nina F.neljä kuukautta sitten · 8 arvostelua

Hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua! :) Ravintola on ihanan tunnelmallinen ja erottuu sisustukseltaan muista; suosittelen käymään! Kesän ala cartelta kokeiltu kuha oli todella hyvää! Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Tatjana A.vuosi sitten · 7 arvostelua

Ihan mieletön hyvää kokemus tällä kertaa, kaikin puolin. Hyvää, hieman himmeä valaistus, hyvää tunnelma, asiakaspalvelu täysin kymppi, ruoka erittäin hyvää, ja kruunaa kaiken vierailu vankilasellissä.

"Erinomainen"
6/6
Tiina A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja ystävällinen palvelu. Todella hyvä ruoka ja tunnelmallinen ilmapiiri takaavat mukavan kokemuksen. Cellit, jotka ovat hyvin mielenkiintoiset, kannattaa katsastaa vasta illan päätteeksi, ei ennen ruokailua . Olen jo useaan otteeseen illastanut ulkomaalaisten vieraideni kanssa Linnankellarissa.

"Hyvä"
4/6
Yunting C.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ystävällistä palvelua. Tosin henkilökuntaa oli liian vähän ruokailijoihin nähden. Muutaman yrityksen jälkeen sai vettä lisättyä pöytään. Tullessamme tarjoilija ei oikein ollut varma missä pöytävarauksemme oli, saimme sitten lopulta valita pöytämme itse. Naudan pihvin kanssa oli sekaannusta medium raren ja mediumin kanssa ja tarjoilija joutui menemään ruoan kanssa takaisin keittiöön varmistamaan kumpi on kumpi. Lopputulos kuitenkin oli, että medium rare ja medium olivat yhtä kypsyysastetta. Kaikkien ruokien maku oli kohdallaan, mutta naudan pihvi oli sitkeetä. Ravintolassa oli hyvä tunnelma ja sisustus, siitä plussaa.

"Upea"
5/6
Ville H.neljä kuukautta sitten · 4 arvostelua

Kivalla paikalla oleva tunnelmallinen ravintola jonka miljöö ja sisusta sopii hyvin vankilahotellin yhteyteen. Palvelu oli mutkatonta ja ripeää sekä ystävällistä. Ruoka oli hyvää ja saimme annoksista vatsamme täyteen.

"Hyvä"
4/6
Jana E.vuosi sitten · 5 arvostelua

Ravintola entisessä vankilassa, jossa on oma historia, tuntui mainiolta idealta ja sen takia vein sinne illalliselle yrityksemme ulkomaalaiset asiakkaat .Paikka oli valitettavasti pettymys.... Hintataso ja ruokaa eivät kohtaa toisiaan, palvelu on samalla tasolla.

"Upea"
5/6
Marjo K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu, kielitaitonen henkilökunta, asiakkaat erittäin hyvin huomioon ottavia. hyvä ruoka, myös kasvis- vaihtoehtoja sekä gluteenittomia annoksia. Odotus-aika ei ollut pitkä. Tunnelmallinen paikka, hämyinen, mutta viihtyisä.

"Upea"
5/6
Anita N.vuosi sitten · 5 arvostelua

Viihtyisä ravintola. Varsinkin talviaikaan mukavan tunnelmallinen. Palvelu oli loistavaa. Pienet erityistoivomukset toteutettiin heti. Palvelu oli nopeaa, vaikka ravintola oli aivan täynnä perjantai-iltana. Ruoka on hyvää.

"Hyvä"
4/6
Johanna H.vuosi sitten · 7 arvostelua

Kiva tunnelma, tosi maukas ruoka. Toiselta meitä palvelleelta tarjoilijalta erittäin hyvää palvelua, toiselta taas ei niinkään eli palvelun taso vähän tuurista kiinni. Ruoan ja viinien hinta myös melko korkea.