Ravintola Linnankellari Helsinki image 1
Ravintola Linnankellari Helsinki image 2

Ravintola Linnankellari

KatajanokkaKansainvälinen
Loistava
4.6/6
9 arvostelua

Ravintola Linnankellari – Tietoja

Ravintola Linnankellari sijaitsee Katajanokalla, entisen vankilan paikalle perustetun hotelli Katajanokan kellarikerroksessa ja tarjoilee antimiaan aina aamusta iltamyöhään. Linnankellarin tyyli on suomalais-skandinaavinen höystettynä klassikoilla kuten mehevillä caesar-salaateilla ja monille saattaakin tulla yllätyksenä, että kaupungin parhaaksi kehuttu burgeri löytyykin Katajanokalta! Kesällä Linnankellarin pihalla sijaitsee yksi Katajanokan parhaimmista terasseista.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
tiistai
11:30 - 00:00
keskiviikko
11:30 - 00:00
torstai
11:30 - 00:00
perjantai
11:30 - 00:00
lauantai
18:00 - 00:00
sunnuntai
18:00 - 00:00
maanantai
11:30 - 00:00

Osoite

Ravintola Linnankellari
Merikasarminkatu 1
00160 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

Linnankellari Menu Syksy 2017

pdf

Linnankellari Menu Syksy 2017_ENG

pdf

Lisää kohteesta Ravintola Linnankellari, Helsinki

Linnankellarin ruokafilosofia lähtee puhtaiden, suomalaisten raaka-aineiden kunnioituksesta. Listoilta löytyykin usein perinteisiä skandinaavisia makuja kuten ankkaa, jänistä, rapuja, poroa, sieniä ja muita pohjoisia makuja. Raaka-aineet pyritään aina hankkimaan läheltä ja luomuna, ja aitoon suomalaiseen tyyliin annokset pyritään pitämään simppeleinä ja aitoina.

9 Ravintola Linnankellari arvostelua

Loistava
4.6/6
9 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Maukas
Melu:Miellyttävä
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Tatjana A.vuosi sitten · 7 arvostelua

Ihan mieletön hyvää kokemus tällä kertaa, kaikin puolin. Hyvää, hieman himmeä valaistus, hyvää tunnelma, asiakaspalvelu täysin kymppi, ruoka erittäin hyvää, ja kruunaa kaiken vierailu vankilasellissä.

"Erinomainen"6/6
Tiina A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja ystävällinen palvelu. Todella hyvä ruoka ja tunnelmallinen ilmapiiri takaavat mukavan kokemuksen. Cellit, jotka ovat hyvin mielenkiintoiset, kannattaa katsastaa vasta illan päätteeksi, ei ennen ruokailua . Olen jo useaan otteeseen illastanut ulkomaalaisten vieraideni kanssa Linnankellarissa.

"Upea"5/6
Anita N.kuusi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Viihtyisä ravintola. Varsinkin talviaikaan mukavan tunnelmallinen. Palvelu oli loistavaa. Pienet erityistoivomukset toteutettiin heti. Palvelu oli nopeaa, vaikka ravintola oli aivan täynnä perjantai-iltana. Ruoka on hyvää.

"Upea"5/6
Marjo K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu, kielitaitonen henkilökunta, asiakkaat erittäin hyvin huomioon ottavia. hyvä ruoka, myös kasvis- vaihtoehtoja sekä gluteenittomia annoksia. Odotus-aika ei ollut pitkä. Tunnelmallinen paikka, hämyinen, mutta viihtyisä.

"Hyvä"4/6
Yunting C.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ystävällistä palvelua. Tosin henkilökuntaa oli liian vähän ruokailijoihin nähden. Muutaman yrityksen jälkeen sai vettä lisättyä pöytään. Tullessamme tarjoilija ei oikein ollut varma missä pöytävarauksemme oli, saimme sitten lopulta valita pöytämme itse. Naudan pihvin kanssa oli sekaannusta medium raren ja mediumin kanssa ja tarjoilija joutui menemään ruoan kanssa takaisin keittiöön varmistamaan kumpi on kumpi. Lopputulos kuitenkin oli, että medium rare ja medium olivat yhtä kypsyysastetta. Kaikkien ruokien maku oli kohdallaan, mutta naudan pihvi oli sitkeetä. Ravintolassa oli hyvä tunnelma ja sisustus, siitä plussaa.

"Hyvä"4/6
Jana E.vuosi sitten · 5 arvostelua

Ravintola entisessä vankilassa, jossa on oma historia, tuntui mainiolta idealta ja sen takia vein sinne illalliselle yrityksemme ulkomaalaiset asiakkaat .Paikka oli valitettavasti pettymys.... Hintataso ja ruokaa eivät kohtaa toisiaan, palvelu on samalla tasolla.

"Hyvä"4/6
Johanna H.kahdeksan kuukautta sitten · 7 arvostelua

Kiva tunnelma, tosi maukas ruoka. Toiselta meitä palvelleelta tarjoilijalta erittäin hyvää palvelua, toiselta taas ei niinkään eli palvelun taso vähän tuurista kiinni. Ruoan ja viinien hinta myös melko korkea.

"Kauhea"1/6
Tatjana A.vuosi sitten · 7 arvostelua

Itse paikka on hieno ja romanttinen, hyvää himmeä valaistus ja linnatunnelma. Mitä liittyy ruokaan, Uuden Vuoden tarjoilu oli erittäin suopea, ei valinnanvaraa ja oli pakko tilata edes jotain

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (tiistai)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: