Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Katajanokka
Linnankellari
Linnankellari Reviews

Linnankellari

International, European, Scandinavian, Contemporary

Dishes priced around29€

Photo of restaurant Linnankellari in Katajanokka, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Linnankellari (15)

Read what people think about Linnankellari. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Linnankellari before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Linnankellari and book a table with confidence!

4.6/6

15 reviews

Food:Great
Atmosphere:Excellent
Service:Great
Value for money:Reasonable value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Very pleasant
64
56
43
3
21
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Jonas K.2 years ago · 10 reviews

A nice restaurant with many easter eggs regarding its theme (an old prison). Due to a wedding we had to wait almost half an hour from ordering drinks to ordering food but the wait was worth it! The dishes were amazing. They took some scandinavian ingredients and miked it with the modern kitchen. It tasted amazing!

"Very good"
5/6
Mervi B.5 years ago · 1 review

Hyvä paikka, ruoka todella hyvää, mutta vähän valinnanvaraa. Mukava ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen! Nice place, excellent food, but not much choice. Nice atmosphere and friendly service. I do recommend. Gefällt mir gut, sehr gutes Essen, aber wenig Auswahl. Angenehme Atmosphäre und freundliches Personal. Sehr zu empfehlen.

"Very good"
5/6
Maija J.5 years ago · 4 reviews

Hyvä palvelu ja ruoka. Loppuun asti mietityt annokset. Tilasimme alkupaloiksi 6 makua lajitelman, joka oli nappivalinta. Myös pääruoaksi tilaamamme karitsa oli erittäin mureaa. Tulemme toistekin.

"Excellent"
6/6
Tuomas L.6 years ago · 5 reviews

hyvä ruoka ja palvelu. Rauhallinen ravintola, jossa mukava valaistus. Palvelu pelasi nopeasti ja ruokalista oli kattava. Suosittelen paikkaa muillekin ja aion itse myös tulla uudestaan.

"Not good "
2/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Viihtyisä ja upea historiallinen ympäristö, mutta erittäin pienet annokset eivät antaneet vastinetta rahoille. Ruoan lisäksi myös juomat hinnoissaan mm. cola oli ennätyskallis. Ei voi suositella nälkäisille.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Kivalla paikalla oleva tunnelmallinen ravintola jonka miljöö ja sisusta sopii hyvin vankilahotellin yhteyteen. Palvelu oli mutkatonta ja ripeää sekä ystävällistä. Ruoka oli hyvää ja saimme annoksista vatsamme täyteen.

"Excellent"
6/6
Nina F.6 years ago · 8 reviews

Hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua! :) Ravintola on ihanan tunnelmallinen ja erottuu sisustukseltaan muista; suosittelen käymään! Kesän ala cartelta kokeiltu kuha oli todella hyvää! Kiitos!

"Very good"
5/6
Anita N.6 years ago · 7 reviews

Viihtyisä ravintola. Varsinkin talviaikaan mukavan tunnelmallinen. Palvelu oli loistavaa. Pienet erityistoivomukset toteutettiin heti. Palvelu oli nopeaa, vaikka ravintola oli aivan täynnä perjantai-iltana. Ruoka on hyvää.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Kiva tunnelma, tosi maukas ruoka. Toiselta meitä palvelleelta tarjoilijalta erittäin hyvää palvelua, toiselta taas ei niinkään eli palvelun taso vähän tuurista kiinni. Ruoan ja viinien hinta myös melko korkea.

"Awful"
1/6
Tatjana A.7 years ago · 5 reviews

Itse paikka on hieno ja romanttinen, hyvää himmeä valaistus ja linnatunnelma. Mitä liittyy ruokaan, Uuden Vuoden tarjoilu oli erittäin suopea, ei valinnanvaraa ja oli pakko tilata edes jotain

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Loistava palvelu, kielitaitonen henkilökunta, asiakkaat erittäin hyvin huomioon ottavia. hyvä ruoka, myös kasvis- vaihtoehtoja sekä gluteenittomia annoksia. Odotus-aika ei ollut pitkä. Tunnelmallinen paikka, hämyinen, mutta viihtyisä.

"Excellent"
6/6
Tatjana A.7 years ago · 5 reviews

Ihan mieletön hyvää kokemus tällä kertaa, kaikin puolin. Hyvää, hieman himmeä valaistus, hyvää tunnelma, asiakaspalvelu täysin kymppi, ruoka erittäin hyvää, ja kruunaa kaiken vierailu vankilasellissä.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Ravintola entisessä vankilassa, jossa on oma historia, tuntui mainiolta idealta ja sen takia vein sinne illalliselle yrityksemme ulkomaalaiset asiakkaat .Paikka oli valitettavasti pettymys.... Hintataso ja ruokaa eivät kohtaa toisiaan, palvelu on samalla tasolla.

"Good"
4/6
Nana C.7 years ago · 3 reviews

Ystävällistä palvelua. Tosin henkilökuntaa oli liian vähän ruokailijoihin nähden. Muutaman yrityksen jälkeen sai vettä lisättyä pöytään. Tullessamme tarjoilija ei oikein ollut varma missä pöytävarauksemme oli, saimme sitten lopulta valita pöytämme itse. Naudan pihvin kanssa oli sekaannusta medium raren ja mediumin kanssa ja tarjoilija joutui menemään ruoan kanssa takaisin keittiöön varmistamaan kumpi on kumpi. Lopputulos kuitenkin oli, että medium rare ja medium olivat yhtä kypsyysastetta. Kaikkien ruokien maku oli kohdallaan, mutta naudan pihvi oli sitkeetä. Ravintolassa oli hyvä tunnelma ja sisustus, siitä plussaa.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Hyvä ja ystävällinen palvelu. Todella hyvä ruoka ja tunnelmallinen ilmapiiri takaavat mukavan kokemuksen. Cellit, jotka ovat hyvin mielenkiintoiset, kannattaa katsastaa vasta illan päätteeksi, ei ennen ruokailua . Olen jo useaan otteeseen illastanut ulkomaalaisten vieraideni kanssa Linnankellarissa.