Ravintola Hausman

Töölöeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.3/6
3 arvostelua
Ravintola Hausman Helsinki image 1
Ravintola Hausman Helsinki image 2
Ravintola Hausman Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Hausman – Tietoja

Ravintola Hausman on Helsingin Töölössä, Töölönlahdenkadulla sijaitseva lämminhenkinen perheyritys. Hausmanin ruokalista edustaa saksalaisen ja suomalais-skandinaavisen keittiön houkuttelevimpia antimia. Valikoimista löytyy muun muassa tuhti Wienerschnitzel sekä kotoisat silakkapihvit. Ravintoloitsija Manfred Schlegelin sekä tyttärensä Satu Schlegelin omistautuminen varmistaa keittiö- ja ravintolasalityöskentelyn korkean laadun. Kaikki ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä ja tarjoillaan pöytiin ystävällisellä palvelualttiudella. Ravintolan sisustus on tyylikäs ja seesteinen ja tunnelma rento. Hausmanin sijainti Töölössä, aivan päärautatieaseman kupeessa varmistaa, että ravintolaan on helppo saapua tulitpa mistäpäin tahansa. Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin. Arkipäivisin tarjolla on lounas.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 15:00
Tuesday
11:00 - 15:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
14:00 - 20:00

Osoite

Ravintola Hausman
Töölönlahdenkatu 3
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Kolmen sortin sillilautanen

Tomaatti-sinappi- ja lasimestarinsilliä
12,00 €

Toast Skagen

Katkarapuja, smetanaa ja hienonnettua sipulia paahtoleivällä
14,00 €

Gulassikeitto

Ja talon leipää
12,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Hausman, Helsinki

Helsingin sydämessä, Töölössä, Töölönlahdenkadulla sijaitsevaa ravintola Hausmania pyörittävät Manfred “Manu” Schlegel tyttärensä Satun kanssa. Manulla on yli 45 vuoden kokemus ravintola-alalta, ja hän on kokenut Helsingin ravintolakentän kehityksen 1980-luvulta alkaen useiden omien, ravintoloiden näkökulmasta. Nykyisin Hausman on Schlegelin perheen ainoa ravintola, mikä mahdollistaa entistäkin parempien elämysten tarjoamisen asiakkaille.

Hausmanin annokset edustavat saksalaista ja suomalais-skandinaavista keittiötä. Listalta voi valita vaikkapa wienerschnitzelin tai badenilaiseen tapaan valmistettua maksaa lisukkeineen. Suomalais-skandinaavisiin annoksiin kuuluvat muun muassa toast skagen, silakkapihvit ja kotoisat letut. Juomaksi sopii viini tai jokin monipuolisen olutvalikoiman vaihtoehdoista. Myös siiderit ja lonkerot maistuvat vaikkapa kesäisin ravintolan edustalla olevalla terassilla.

Arkisin tarjoiltavalla lounaalla voi valita joko burgerin tai marmoripihvin tai koota annoksensa päivittäin vaihtuvasta buffetista. Lounaaseen sisältyy aina runsaan salaattipöydän tarjonta, tuoretta paikan päällä leivottua leipää sekä jälkiruoka ja kahvi.

Tyylikkäässä maanläheisin sävyin sisustetussa ravintolasalissa on lämminhenkinen tunnelma, mikä sopii niin nopeasta lounaasta kuin lasillisesta tai parista ja pitkästä illallisestakin nauttimiseen. Ravintola Hausman on myös erinomainen paikka viettää yksityistilaisuuksia. Tilavalmiutta on 120 henkilölle. Myös yhdeksän hengen kabinetti on varattavissa yksityiskäyttöön, kokouksiin tai vaikka juhlaillalliselle.

3 Ravintola Hausman arvostelua

Loistava
5.3/6
3 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
"Erinomainen"
6/6
Merja L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vastaanotto oli erittäin ystävällinen. Ruoka herkullista. Valitettavasti käsespätzleä ei ollut saatavissa sinä päivänä Palvelu koko vierailun ajan erinomaista. Ravintolan sisustus selkeän nykyaikainen. Baaritila oli miellyttävästi suunniteltu

"Erinomainen"
6/6
Sami S.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Aivan Paras ruoka ja palvelu. Loistava sijainti ja hyvä hinta/ laatu suhde. Erinomainen wiener schintzel. Hyvä parempi paras paikka stadissa ja omistajilla on rautainen kokemus

"Hyvä"
4/6
Päivi Y.kuusi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Ihan hyvää ruokaa, pihvi mureaa ja kastike maukasta. Siisti ja rauhallinen paikka. Keskusteluun ruoan lomassa sopiva ravintola. Palvelu myös ok. Ei kuitenkaan noussut paljoa keskitaso+ korkeammalle.