Ravintola Hausman – Tietoja

Ravintola Hausman on Helsingin Töölössä, Töölönlahdenkadulla sijaitseva lämminhenkinen perheyritys. Hausmanin ruokalista edustaa saksalaisen ja suomalais-skandinaavisen keittiön houkuttelevimpia antimia. Valikoimista löytyy muun muassa tuhti Wienerschnitzel sekä kotoisat silakkapihvit. Ravintoloitsija Manfred Schlegelin sekä tyttärensä Satu Schlegelin omistautuminen varmistaa keittiö- ja ravintolasalityöskentelyn korkean laadun. Kaikki ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä ja tarjoillaan pöytiin ystävällisellä palvelualttiudella. Ravintolan sisustus on tyylikäs ja seesteinen ja tunnelma rento. Hausmannin sijainti Töölössä, aivan päärautatieaseman kupeessa varmistaa, että ravintolaan on helppo saapua tulitpa mistäpäin tahansa. Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin. Arkipäivisin tarjolla on lounas.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
perjantai
11:00 - 00:00
lauantai
15:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 15:00
tiistai
11:00 - 22:00
keskiviikko
11:00 - 22:00
torstai
11:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Hausman
Töölönlahdenkatu 3
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Kolmen sortin sillilautanen

Tomaatti-sinappi- ja lasimestarinsilliä
12,00 €

Toast Skagen

Katkarapuja, smetanaa ja hienonnettua sipulia paahtoleivällä
14,00 €

Gulassikeitto

Ja talon leipää
12,00 €

Lisää kohteesta Ravintola Hausman, Helsinki

Helsingin sydämessä, Töölössä, Töölönlahdenkadulla sijaitsevaa ravintola Hausmania pyörittävät Manfred “Manu” Schlegel tyttärensä Satun kanssa. Manulla on yli 45 vuoden kokemus ravintola-alalta, ja hän on kokenut Helsingin ravintolakentän kehityksen 1980-luvulta alkaen useiden omien, ravintoloiden näkökulmasta. Nykyisin Hausman on Schlegelin perheen ainoa ravintola, mikä mahdollistaa entistäkin parempien elämysten tarjoamisen asiakkaille.

Hausmanin annokset edustavat saksalaista ja suomalais-skandinaavista keittiötä. Listalta voi valita vaikkapa wienerschnitzelin tai badenilaiseen tapaan valmistettua maksaa lisukkeineen. Suomalais-skandinaavisiin annoksiin kuuluvat muun muassa toast skagen, silakkapihvit ja kotoisat letut. Juomaksi sopii viini tai jokin monipuolisen olutvalikoiman vaihtoehdoista. Myös siiderit ja lonkerot maistuvat vaikkapa kesäisin ravintolan edustalla olevalla terassilla.

Arkisin tarjoiltavalla lounaalla voi valita joko burgerin tai marmoripihvin tai koota annoksensa päivittäin vaihtuvasta buffetista. Lounaaseen sisältyy aina runsaan salaattipöydän tarjonta, tuoretta paikan päällä leivottua leipää sekä jälkiruoka ja kahvi.

Tyylikkäässä maanläheisin sävyin sisustetussa ravintolasalissa on lämminhenkinen tunnelma, mikä sopii niin nopeasta lounaasta kuin lasillisesta tai parista ja pitkästä illallisestakin nauttimiseen. Ravintola Hausman on myös erinomainen paikka viettää yksityistilaisuuksia. Tilavalmiutta on 120 henkilölle. Myös yhdeksän hengen kabinetti on varattavissa yksityiskäyttöön, kokouksiin tai vaikka juhlaillalliselle.

0 Ravintola Hausman arvostelua