Ravintolat
Lappland
Rovaniemi
Keskusta
Rakas Restaurant & Bar

Rakas Restaurant & Bar

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Erittäin hyvä
4.3/6
20 arvostelua
Rakas Restaurant & Bar Rovaniemi image 1
Rakas Restaurant & Bar Rovaniemi image 2
Rakas Restaurant & Bar Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Rakas Restaurant & Bar – Tietoja

Rakas Restaurant & Bar on Rovaniemen keskustan tuntumassa, Tarvantiellä sijaitseva skandinaaviseen keittiöön erikoistunut, sesongin parhaita, paikallisia raaka-aineita suosiva ravintola upein maisemin, Arctic TreeHouse Hotelin päärakennuksessa. Talviaikaan, kirpeän pakkasen paukkuessa ulkona on täydellistä hakeutua Rakas-ravintolan ainutlaatuisen tunnelman huomaan, räiskyvän takkatulen lämpöön. Kesäaikaan Lapin maut ja metsämaisemat avautuvat ravintolan viihtyisällä terassilla. Lounaasta iltaan voit valita syötäväsi rennon herkulliselta, suuremmankin nälän vievältä All Day -listalta. Illallisaikaan vaihtoehtovalikoima lisääntyy à la carte -listan erikoisuuksilla ja makumaailma herkistyy annoksiin, joista on vaikea olla mielimättä useita. Joka toinen sunnuntai katettava brunssi tarjoaa katsauksia sesongin herkullisimpiin liha-, kala- ja kasvisruokiin tuoksuvan tuoreella leivällä ja makeilla jälkiruuilla täydellistettyinä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:30
Sunday
11:30 - 21:30
Monday
11:30 - 21:30
Tuesday
11:30 - 21:30
Wednesday
11:30 - 21:30
Thursday
11:30 - 21:30
Friday
11:30 - 22:30
Saturday
11:30 - 22:30

Osoite

Rakas Restaurant & Bar
Tarvantie 3
96910 Rovaniemi

Suosituksia ruokalistalta

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Keittiömestarin Salaatti

Päivän salaatti
Kerromme mielellämme lisää
13,50 €

Rakkauden Pelikenttä

Riistamakkara, perunaa, Dijonsinappimajoneesia sekä sipulin versoa
12,50 €

Rakas Burger, L

100% Burger, Rakkaan sämpylä, tomaattia, salaattia, suolakurkkuja & talon kastiketta Tarjoillaan perunahalkojen tai salaatin kera
16,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Rakas Restaurant & Bar, Rovaniemi

Rovaniemen keskustasta valtatietä pitkin koilliseen suunnatessa ja Tarvantielle, metsän siimekseen jatkaessa saavut Arctic TreeHouse -hotellille, jossa sijaitsee tunnelmallinen, skandinaavista ruokaa tarjoava Rakas Restaurant & Bar. Vaikka Rakas-ravintolan menussa kyse on pääasiassa perinteisistä lappilaisista raaka-aineista porosta järvikaloihin ja metsän antimiin, tässä ravintolassa ne kohotetaan uuteen herkullisuuteensa taitavan keittiömestarin käsissä. Listan vaihtoehdot elävät mukana sesongissa ja annokset rakennetaan ajatuksella ja hyvällä silmällä, joten ruuissa maku ja ulkonäkö ovat kohdillaan. Ja se, mikä listalla on perinteistä, voi olla jotain, mitä et ole vielä eläessäsi maistanut. Niinpä voit yllättää makuaistisi vaikkapa kauan unohduksissa olleilla villiyrteillä, mänty-voikastikkeella tai kuusenkerkällä. Joka toinen sunnuntai Rakas-ravintolan kauniiden käpyvalaisimien alla nautitaan monipuolisesta brunssista. Ravintolasalissa tunnelma on lämmin ja rento, ehkä hieman satumainenkin huomioon ottaen Lapin metsään ja pohjoisen taivaalle tarjoutuvat luonnonnäkymät. Rakas Restaurant & Barissa on helppo viihtyä ja herkutella niin isolla seurueella hyvää seuraa juhlistaen tai romanttisesti kahden. Hotellin palveluiden ollessa läsnä, kannattaa ravintolaan saapua kauempaakin ja esitellä pohjoisen Suomen makuja ja maisemia myös ulkomaisille vieraille. Ravintolan kahdessa kabinetissa on mahdollisuus järjestää myös yksityistilaisuuksia ja kokouksia tarjoiluineen ainutlaatuisissa puitteissa.

20 Rakas Restaurant & Bar arvostelua

Erittäin hyvä
4.3/6
20 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Maukas
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Sarit R.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Very very good, kind staff, excellent food, great place to eat

Uusi"Erinomainen"
6/6
Katri K.12 päivää sitten · 2 arvostelua

Brunssi oli todella monipuolinen ja herkullinen. Muusibaari oli hauska idea ja jälkiruokakakut todella herkullisia. Myös paikka on todella viihtyisä ja elävä musiikki vielä kruunasi kokemuksen.

"Erinomainen"
6/6
Sofia P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvä kattaus, ystävällinen henkilökunta, live-musiikki ja viihtyisät puitteet. Ihanan rauhallinen sunnuntaibrunssi, jonka äärellä viihtyy helposti useamman tunnin. Toimii hyvin myös lasten kanssa, niin pienten kuin isompien.