Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Rovaniemi
Keskusta
Rakas Restaurant & Bar

Rakas Restaurant & Bar

skandinaavinen, eurooppalainen

Pääruoat maksavat noin26€

Kuva kohteesta Rakas Restaurant & Bar, Keskusta, Rovaniemi
Rakas Restaurant & Bar ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Rakas Restaurant & Bar – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Pöytiä ulkona
Ilmastointi

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Rakas Restaurant & Bar

Rakas Restaurant & Bar on Rovaniemen keskustan tuntumassa, Tarvantiellä sijaitseva skandinaaviseen keittiöön erikoistunut, sesongin parhaita, paikallisia raaka-aineita suosiva ravintola upein maisemin, Arctic TreeHouse Hotelin päärakennuksessa. Talviaikaan, kirpeän pakkasen paukkuessa ulkona on täydellistä hakeutua Rakas-ravintolan ainutlaatuisen tunnelman huomaan, räiskyvän takkatulen lämpöön. Kesäaikaan Lapin maut ja metsämaisemat avautuvat ravintolan viihtyisällä terassilla. Lounaasta iltaan voit valita syötäväsi rennon herkulliselta, suuremmankin nälän vievältä All Day -listalta. Illallisaikaan vaihtoehtovalikoima lisääntyy à la carte -listan erikoisuuksilla ja makumaailma herkistyy annoksiin, joista on vaikea olla mielimättä useita. Joka toinen sunnuntai katettava brunssi tarjoaa katsauksia sesongin herkullisimpiin liha-, kala- ja kasvisruokiin tuoksuvan tuoreella leivällä ja makeilla jälkiruuilla täydellistettyinä.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Rakas Restaurant & Bar skandinaavinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Rakas Restaurant & Bar tarjoilee skandinaavinen ruokaa ja myös eurooppalainen ruokaa.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Rakas Restaurant & Bar?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Rakas Restaurant & Bar?

Rovaniemen keskustasta valtatietä pitkin koilliseen suunnatessa ja Tarvantielle, metsän siimekseen jatkaessa saavut Arctic TreeHouse -hotellille, jossa sijaitsee tunnelmallinen, skandinaavista ruokaa tarjoava Rakas Restaurant & Bar. Vaikka Rakas-ravintolan menussa kyse on pääasiassa perinteisistä lappilaisista raaka-aineista porosta järvikaloihin ja metsän antimiin, tässä ravintolassa ne kohotetaan uuteen herkullisuuteensa taitavan keittiömestarin käsissä. Listan vaihtoehdot elävät mukana sesongissa ja annokset rakennetaan ajatuksella ja hyvällä silmällä, joten ruuissa maku ja ulkonäkö ovat kohdillaan. Ja se, mikä listalla on perinteistä, voi olla jotain, mitä et ole vielä eläessäsi maistanut. Niinpä voit yllättää makuaistisi vaikkapa kauan unohduksissa olleilla villiyrteillä, mänty-voikastikkeella tai kuusenkerkällä. Joka toinen sunnuntai Rakas-ravintolan kauniiden käpyvalaisimien alla nautitaan monipuolisesta brunssista. Ravintolasalissa tunnelma on lämmin ja rento, ehkä hieman satumainenkin huomioon ottaen Lapin metsään ja pohjoisen taivaalle tarjoutuvat luonnonnäkymät. Rakas Restaurant & Barissa on helppo viihtyä ja herkutella niin isolla seurueella hyvää seuraa juhlistaen tai romanttisesti kahden. Hotellin palveluiden ollessa läsnä, kannattaa ravintolaan saapua kauempaakin ja esitellä pohjoisen Suomen makuja ja maisemia myös ulkomaisille vieraille. Ravintolan kahdessa kabinetissa on mahdollisuus järjestää myös yksityistilaisuuksia ja kokouksia tarjoiluineen ainutlaatuisissa puitteissa.