Ravintolat
Lappland
Rovaniemi
Keskusta
Rakas Restaurant & Bar
Rakas Restaurant & Bar Arvostelut

Arvostelut: Rakas Restaurant & Bar

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Erittäin hyvä
3.9/6
14 arvostelua
Rakas Restaurant & Bar Rovaniemi image 1
Rakas Restaurant & Bar Rovaniemi image 2
Rakas Restaurant & Bar Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

14 Rakas Restaurant & Bar arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Rakas Restaurant & Bar annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
3.9/6
14 arvostelua
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Maukas
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Keskivertoa parempi
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Raija S.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ravintola ja palveleva henkilökunta. Ruoka maistuvaa. Voin tulla toistekin. Tällä kertaa juhlistamaan mieheni kanssa poikamme ja miniän kihlausta sekä omakotitalon ostoa. Kiitos hyvästä tunnelmasta ja takan lämmöstä.

"Erinomainen"
6/6
Jarno L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu ja hieno ravintola. Suosittelen käymään kokeilemassa. Positiivinen yllätys oli ravintolan englannin kielisyys, ainoastaan yksi tarjoilija puhui hieman suomea. . . . . .

"Erinomainen"
6/6
Anne T.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Napapiirillä joulupukin luolan vieressä Rakas ravintola oli mukava paikka. Siellä sai tasokasta palvelua ja ihanaa ruokaa. Su 11.11.18 oli isänpäivämenuu, jonka 6 hlöä söimme suussa sulavaa -> Suosittelen. Ihanan rauhallinen hiljainen paikka.

"Upea"
5/6
Tanja H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ravintola hyvin kaunis ja lämminhenkinen. Tarjoilijat olivat ystävällisiä. Ainoa miinus oli että tarjoilijat eivät puhuneet lainkaan suomea. Englannilla pärjättiin kyllä ihan hyvin. Ruoka oli maittavaa. Tulen toistekkin.

"Upea"
5/6
Elsa K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hieno kokemus. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiakkaat huomioivaa niin ravintolassa kuin resepsuunissakin ohimennessä. Joululounas; monipuolinen maukas alkupala tarjonta, ihanan perinteisen maistuvat laatikot, kinkku ja peruna. Kaipaamaan jäimme kastiketta lihan kera (ruskea kastike olisi sopinut mainiosti) . Kahvileipä tarjonta hyvää. Voin suositella ravintolaa muillekin. Ravintolasta jäi kokonaisuudessaan mielikuva reippaasta välittömästä tunnelmasta (ei jäykkää) ja laadukkaasta ja kokonaisuutena sopivan laajuisesta ruokatarjonnasta Ei mitään ylihienoja koristeltuja ruokahienosteluja vaan tavallista maistuvaa ruokaa ja ravintolan kokonaisilmeeseen sopivaa. Hyvä, hyvä.

"Upea"
5/6
Pertti S.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli loistavaa ja hyvää mutta pääruokana valitsin poron johon halusin vaihtaa ohraton sijaan lapin puikulat ja perunat oli unohtunut pois mutta tulivat noin 5 minuutin ja kaikki ok. Vietämme täällä 60 v täyteen.

"Kauhea"
1/6
Anne K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Jouduimme odottamaan tilaamista puoli tuntia, vaikka ravintola oli lähes tyhjä, jolloin itse kävimme kysymässä, että onko meidän unohdettu. Ilmeisesti näin oli käynyt, eikä meidät sisään ohjannut ja juomat tarjoillut tarjoilija enää palannut edes pahoittelemaan, vaan siirsi meidät toiselle tarjoilijalle. Yhteensä meitä ”palveli” 3 eri tarjoilijaa joista 2 ei osannut suomea. Ruokia jouduimme odottamaan toiset puoli tuntia ja lopputulos oli todellinen pettymys: kala oli mauton, annoksen kasvikset raakoja ja kokonaisuus muutenkin ala-arvoinen lähes 30€ annokseksi. Seuralaiseni pihvi oli sitkas ja mauton. Ruoka oli hinta-laatuauhteeltaan erittäin heikko. Hyvityksenä saimme ainoastaan kahvit, jotka tarjoilija toi eteemme edes kysymättä olisimmeko niitä halunneet. Huono, epäammattimainen palvelu, kallis ja hintaansa nähden huono ruoka. Ainoa hyvä puoli oli tunnelmallinen tila. Meille jäi vaikutelma, että suomalaisia asiakkaita ei haluta palvella, kun paikalla olleita brittituristeja kyllä palveltiin ystävällisesti ja ripeästi. Tämän vierailun perusteella en voi suositella paikkaa kenellekään!

"Upea"
5/6
Minna J.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Upea paikka, jossa hieno lappilainen tunnelma. Palvelu ystävällistä, mutta ruokia joutui valitettavan kauan odottamaan. Ruoat laadukkaita ja suklainen jälkiruoka oli taivaallista! Elämys, jota suosittelen lämpimästi.

"Okei"
3/6
Dennis O.kaksi kuukautta sitten · 5 arvostelua

Not all food was Nice. Reindeer Shank was good, ribs way too dry. Good service btw. Location is really Nice. High potential if you give a little more attention to the food

"Huono"
2/6
Jens K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka ok, mutta erittäin huonoa palvelua. Ylimielisiä/välinpitämättömiä tarjoilijoita. Ei pahoittelua väärästä annoksesta, ei tultu kyselemään miten ruoka maistuu eikä vaivaudutt tulla kyselemään tilataanko jälkiruokia. Tuli olo, ettei meistä välitetä eikä olla tervetulleita. Pilataan hieno ravintola/hotelli surkealla palvelulla. Ei jatkoon