Arvostelut: Rakas Restaurant & Bar

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Erittäin hyvä
4.3/6
21 arvostelua
Rakas Restaurant & Bar Rovaniemi image 1
Rakas Restaurant & Bar Rovaniemi image 2
Rakas Restaurant & Bar Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

21 Rakas Restaurant & Bar arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Rakas Restaurant & Bar annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.3/6
21 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Henry R.seitsemän päivää sitten · 3 arvostelua

Palvelu on ystävällistä, sopivan joutuisaa ja huomioivaa. Ruokalistalta löytyi kaikille jotain maukasta ja maistuvaa. Jälkkäripullan makuyhdistelmä teki vaikutuksen.

"Erinomainen"
6/6
Sarit R.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Very very good, kind staff, excellent food, great place to eat

"Erinomainen"
6/6
Katri K.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Brunssi oli todella monipuolinen ja herkullinen. Muusibaari oli hauska idea ja jälkiruokakakut todella herkullisia. Myös paikka on todella viihtyisä ja elävä musiikki vielä kruunasi kokemuksen.

"Erinomainen"
6/6
Sofia P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä kattaus, ystävällinen henkilökunta, live-musiikki ja viihtyisät puitteet. Ihanan rauhallinen sunnuntaibrunssi, jonka äärellä viihtyy helposti useamman tunnin. Toimii hyvin myös lasten kanssa, niin pienten kuin isompien.

"Upea"
5/6
Elsa K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hieno kokemus. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiakkaat huomioivaa niin ravintolassa kuin resepsuunissakin ohimennessä. Joululounas; monipuolinen maukas alkupala tarjonta, ihanan perinteisen maistuvat laatikot, kinkku ja peruna. Kaipaamaan jäimme kastiketta lihan kera (ruskea kastike olisi sopinut mainiosti) . Kahvileipä tarjonta hyvää. Voin suositella ravintolaa muillekin. Ravintolasta jäi kokonaisuudessaan mielikuva reippaasta välittömästä tunnelmasta (ei jäykkää) ja laadukkaasta ja kokonaisuutena sopivan laajuisesta ruokatarjonnasta Ei mitään ylihienoja koristeltuja ruokahienosteluja vaan tavallista maistuvaa ruokaa ja ravintolan kokonaisilmeeseen sopivaa. Hyvä, hyvä.

"Erinomainen"
6/6
Anne T.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Napapiirillä joulupukin luolan vieressä Rakas ravintola oli mukava paikka. Siellä sai tasokasta palvelua ja ihanaa ruokaa. Su 11.11.18 oli isänpäivämenuu, jonka 6 hlöä söimme suussa sulavaa -> Suosittelen. Ihanan rauhallinen hiljainen paikka.

"Upea"
5/6
Pertti S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli loistavaa ja hyvää mutta pääruokana valitsin poron johon halusin vaihtaa ohraton sijaan lapin puikulat ja perunat oli unohtunut pois mutta tulivat noin 5 minuutin ja kaikki ok. Vietämme täällä 60 v täyteen.

"Erinomainen"
6/6
Raija S.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ravintola ja palveleva henkilökunta. Ruoka maistuvaa. Voin tulla toistekin. Tällä kertaa juhlistamaan mieheni kanssa poikamme ja miniän kihlausta sekä omakotitalon ostoa. Kiitos hyvästä tunnelmasta ja takan lämmöstä.

"Erinomainen"
6/6
Jarno L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu ja hieno ravintola. Suosittelen käymään kokeilemassa. Positiivinen yllätys oli ravintolan englannin kielisyys, ainoastaan yksi tarjoilija puhui hieman suomea. . . . . .

"Kauhea"
1/6
Anne K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Jouduimme odottamaan tilaamista puoli tuntia, vaikka ravintola oli lähes tyhjä, jolloin itse kävimme kysymässä, että onko meidän unohdettu. Ilmeisesti näin oli käynyt, eikä meidät sisään ohjannut ja juomat tarjoillut tarjoilija enää palannut edes pahoittelemaan, vaan siirsi meidät toiselle tarjoilijalle. Yhteensä meitä ”palveli” 3 eri tarjoilijaa joista 2 ei osannut suomea. Ruokia jouduimme odottamaan toiset puoli tuntia ja lopputulos oli todellinen pettymys: kala oli mauton, annoksen kasvikset raakoja ja kokonaisuus muutenkin ala-arvoinen lähes 30€ annokseksi. Seuralaiseni pihvi oli sitkas ja mauton. Ruoka oli hinta-laatuauhteeltaan erittäin heikko. Hyvityksenä saimme ainoastaan kahvit, jotka tarjoilija toi eteemme edes kysymättä olisimmeko niitä halunneet. Huono, epäammattimainen palvelu, kallis ja hintaansa nähden huono ruoka. Ainoa hyvä puoli oli tunnelmallinen tila. Meille jäi vaikutelma, että suomalaisia asiakkaita ei haluta palvella, kun paikalla olleita brittituristeja kyllä palveltiin ystävällisesti ja ripeästi. Tämän vierailun perusteella en voi suositella paikkaa kenellekään!