RAGU

Keskustaitalialainen
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Capperi - Oulunkylä

Oulunkylä
5.1/6660
Capperi - Oulunkylä

Ravintola Bacco

Keskusta
5.0/6115
Ravintola Bacco

RAGU – Tietoja

Ravintola Ragu yhdistää italialaisen keittiön herkulliset ruokaperinteet ja raaka-aineet skandinaavisen keittiön puhtauteen ja kekseliäisyyteen. Valitse suosikkisi ruokalistan alku-, pää- ja jälkiruoista tai koe uusia makuelämyksiä keittiön yllätysmenun äärellä, jolloin saat valintasi mukaan kolmesta viiteen ruokalajia listan ulkopuolelta. Laadukkaan ja maukkaan ruoan ja viimeisen päälle viimeisteltyjen annosten lisäksi Helsingin keskustassa Ludviginkadulla sijaitsevassa ravintolassa voit nauttia kattavasta valikoimasta italialaisia huippuviinejä sekä tietenkin upeasta tunnelmasta ja erinomaisesta palvelusta.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
Tuesday
17:00 - 00:00
Wednesday
17:00 - 00:00
Thursday
17:00 - 00:00
Friday
17:00 - 00:00
Saturday
17:00 - 00:00
Sunday
Suljettu
Monday
17:00 - 00:00

Osoite

RAGU
Ludviginkatu 3-5
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2

Alkupalat

HERKKUTATTI

Kuohkeaa herkkutattikeittoa, omenaa ja kahvimajoneesia
15,00 €

FRITTO MISTO

Fritto misto kampasimpukasta ja kuhasta, pikkelöityä fenkolia
16,00 €

VASIKKA

Tartar vasikan sisäpaistista, punajuurta ja savustettua luuydintä
16,00 €

Lisää kohteesta RAGU, Helsinki

Italialaisen ruokakulttuurin perinteet ja puhtaat skandinaaviset raaka-aineet lyövät kättä ravintola Ragussa Helsingin keskustassa. Raaka-aineissa keittiö hyödyntää pienten paikallisten tuottajien erikoisuuksia ja luomua, mikä näkyy erityisesti tarkoin suunniteluissa menukokonaisuuksissa. Keittiö pyrkii aina käyttämään sesongin parhaita raaka-aineita tuoden näin vuodenaikojen vaihtelun esille ruokalistalla. Omistajien Italiasta valitsemat ja tuomat herkut täydentävät makukokonaisuudet. Lopputuloksena syntyy laadukasta ja intohimolla valmistettua ruokaa, jossa maistuvat niin Italian aurinko kuin pohjoinen luonto. Suosittelemme erityisesti viikoittain vaihtuvaa Chef’s Menua, joka tarjoillaan kolmen, neljän tai viiden ruokalajin laajuisena, liha- tai kasvisversiona.

Keittiömestareiden ja omistajien intohimo italialaisia makuja kohtaan tulee vahvimmin esille viinilistalla. Ragun viinilista kattaa laajan valikoiman Italian eri alueiden viinejä, joista monia ravintola tuo itse maahan. Näin ollen tarjolla on myös harvinaisia herkkuja, joita et muualta saa. Italialaisia viinejä täydentävät muutamat muunmaalaiset luomuviinilöydöt.

Ravintolan puitteet Ludviginkadulla kauniissa 1800-luvun rakennuksessa ovat mitä kauneimmat tarjoten rauhallisen ilmapiirin aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tunnelmalliset sisätilat vaihtuvine valokuvanäyttelyineen ja ympärivuotinen terassi historiallisessa ympäristössä tuovat ruokailuun ylimääräistä hohtoa. Lämmin ja asiakaslähtöinen palvelu, kokkien vierailut salin puolella ja annosten viimeistely ja esittely pöydän ääressä täydentävät kokonaisvaltaisen illalliskokemuksen.

0 RAGU arvostelua