Quandoo
(FI) Suomi

RAGU

Keskusta Italialainen €€€€ +100

Sinun RAGU

Ravintola Ragu yhdistää italialaisen keittiön herkulliset ruokaperinteet ja raaka-aineet skandinaavisen keittiön puhtauteen ja kekseliäisyyteen. Valitse suosikkisi ruokalistan alku-, pää- ja jälkiruoista tai koe uusia makuelämyksiä keittiön yllätysmenun äärellä, jolloin saat valintasi mukaan kolmesta viiteen ruokalajia listan ulkopuolelta. Laadukkaan ja maukkaan ruoan ja viimeisen päälle viimeisteltyjen annosten lisäksi Helsingin keskustassa Ludviginkadulla sijaitsevassa ravintolassa voit nauttia kattavasta valikoimasta italialaisia huippuviinejä sekä tietenkin upeasta tunnelmasta ja erinomaisesta palvelusta.

Aukioloajat

  • Maanantai 17:00 - 00:00
  • Tiistai 17:00 - 00:00
  • Keskiviikko 17:00 - 00:00
  • Torstai 17:00 - 00:00
  • Perjantai 17:00 - 00:00
  • Lauantai 17:00 - 00:00
  • Sunnutai Suljettu
RAGU, Ludviginkatu 3-5, 00130 Helsinki

Filosofia

Italialaisen ruokakulttuurin perinteet ja puhtaat skandinaaviset raaka-aineet lyövät kättä ravintola Ragussa Helsingin keskustassa. Raaka-aineissa keittiö hyödyntää pienten paikallisten tuottajien erikoisuuksia ja luomua, mikä näkyy erityisesti tarkoin suunniteluissa menukokonaisuuksissa. Keittiö pyrkii aina käyttämään sesongin parhaita raaka-aineita tuoden näin vuodenaikojen vaihtelun esille ruokalistalla. Omistajien Italiasta valitsemat ja tuomat herkut täydentävät makukokonaisuudet. Lopputuloksena syntyy laadukasta ja intohimolla valmistettua ruokaa, jossa maistuvat niin Italian aurinko kuin pohjoinen luonto. Suosittelemme erityisesti viikoittain vaihtuvaa Chef’s Menua, joka tarjoillaan kolmen, neljän tai viiden ruokalajin laajuisena, liha- tai kasvisversiona.

Keittiömestareiden ja omistajien intohimo italialaisia makuja kohtaan tulee vahvimmin esille viinilistalla. Ragun viinilista kattaa laajan valikoiman Italian eri alueiden viinejä, joista monia ravintola tuo itse maahan. Näin ollen tarjolla on myös harvinaisia herkkuja, joita et muualta saa. Italialaisia viinejä täydentävät muutamat muunmaalaiset luomuviinilöydöt.

Ravintolan puitteet Ludviginkadulla kauniissa 1800-luvun rakennuksessa ovat mitä kauneimmat tarjoten rauhallisen ilmapiirin aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tunnelmalliset sisätilat vaihtuvine valokuvanäyttelyineen ja ympärivuotinen terassi historiallisessa ympäristössä tuovat ruokailuun ylimääräistä hohtoa. Lämmin ja asiakaslähtöinen palvelu, kokkien vierailut salin puolella ja annosten viimeistely ja esittely pöydän ääressä täydentävät kokonaisvaltaisen illalliskokemuksen.

Esimerkkimenu