Arvostelut: Oklahoma

Mahtava
5.5/6
54 arvostelua
Oklahoma Vantaa image 1
Oklahoma Vantaa image 2
Oklahoma Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

54 Oklahoma arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Oklahoma annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.5/6
54 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Inka L.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Asiakaspalvelu jälleen kerran mahtavaa. Mukava tarjolija, ruuat ilman epäselvyyksiä ja hyvä tunnelma! Pöytävarauksen kanssa ei ollu ongelmaa, varausvahvistus tuli nopeasti. Hyvä quandoo. Käymme jatkossakin Oklahomassa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Krista L.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintola on viihtyisä, ystävällinen henkilökunta, hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Hyvällä sijainnilla Tikkurilan ytimessä. Kesäisin myös terassi, jossa mukava nauttia vaikka lounasta. Suosittelen! . . . . . .

Uusi"Erinomainen"
6/6
ari K.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintola on erittäin rauhallinen ja viihtyisä paikka nauttia. Henkilökunta ystävällistä ja palvelu hyvää ja nopeaa. Ruoka on erittäin hyvää ja varmasti hintansa veroista. Kaikinpuolin jäi hyvä mieli illasta,

"Erinomainen"
6/6
Julia Y.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli hyvää ja nopeaa sekä erittäin ystävällistä. Ruoka oli todella maukasta ja lihat mureita ja juuri siinä kypsyydessä kun pyydettiin. Ravintola oli kaiken puolin siisti. Suosittelen kokeilemaan!

"Erinomainen"
6/6
Mirja S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Itsenäisyyspäivän traditio: Oklahoman makoisat pihvit ja sopivan makeat jälkkärit. Kokeneempi tarjoilija on aina ihanan huomaavainen. Suosittelen lämpimästi, vaikkei ihan edullista olekaan. Oklahoma ei petä koskaan 👍

"Erinomainen"
6/6
Leila K.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää. Emme olleet ensin tyytyväisiä varattuun pöytään, mutta saimme sen vaihdettua. Palvelu toimi mainiosti läpi ruokailun, pystyi helposti vaihtamaan menun eri vaihtoehtoja. Ruoka oli hyvää, valitsin maksapihvit sipuli/smetanakastikkeen kera. Maksapihvit olivat erittäin hyvin mureutettu. Hyvä ja runsas annos. Muu seurue oli myös tyytyväinen omiin valintoihinsa.

"Upea"
5/6
Joni T.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Jos pihvi maistuu, niin Oklahoma on oiva paikka lihanhimon tyydyttämiseen. Ruoka on hyvää, mutta palvelussa voisi olla vielä pientä parantamista. Pöytävaraus kannattaa tehdä ainakin viikonloppuisin.

"Hyvä"
4/6
Miia V.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Pientä sekoilua ruoka- annoksissa, tilattu eri lisuketta kuin tuli. Luvattiin oikea lisuke lisäksi ja veloituksetta, laskutettiin silti. Korjattiin kyllä, kun asiasta muistutettu, mutta tarjoilija oli sitä mieltä, että oli luvannut veloituksetta jo lautasella olevan lisukkeen. Tarjoilija vaihtui, kysyttiin otetaanko jälkiruokaa, sanottiin että mietitään hetki, tarjoilijat eivät palanneet asiaan. Ei myöskään kysytty haluaisimmeko lisää juomaa, esim. jälkiruuaksi. Ruoka ok, palvelu ei niinkään.

"Upea"
5/6
Anita B.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ensimmäinen käyntikerta. Paikka valikoitui, koska oli kuullut kehuja ruoasta. Chicken Kiev -annos oli pieni pettymys, vähän mauton ja ihmettelin harmahtavaa mössöä lautasella, jonka syödessäni muistin yhtäkkiä olevan kanttarellikastiketta. Ehkä siinä oli kanttarelleja, vaikea sanoa. Annos sinänsä oli sopivan kokoinen, kana mureaa. Ravintola oli ihan viihtyisä ja asiakaspalvelu ystävällistä.

"Erinomainen"
6/6
Janika H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällistä palvelua ja ruokakin oli erinomaista. Tilasimme alku, pää ja jälkiruoat. Kaikki miellyttivät makuhermoja. Pääruoaksi otimme sisäfile pihvit, jotka vastasivat täysin pyydettyä kypsyysastetta. Asiantunteva ja miellyttävä tarjoilija hoiti myös pöytämme asiat hyvin illan aikana.