Arvostelut: Oklahoma

Tikkurilapihviravintola
Loistava
5.3/6
29 arvostelua
Oklahoma Vantaa image 1
Oklahoma Vantaa image 2
Oklahoma Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

29 Oklahoma arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Oklahoma annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
29 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Aira L.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Henkilökunta on erittäin ystävällinen ja asiakkaan toiveet otetaan hyvin huomioon. Ruoka erinomaista ja palvelu nopeaa sekä ammattimaista. Myös lapsiasiakkaat otetaan erinomaisen hyvin huomioon. Käymme kyseisessä ravintolassa kohtuullisen usein syömässä, emmekä ole kertaakaan joutuneet pettymään.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Merja P.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu. Olin varannut pöydän kahdelle etukäteen ja päästiin pöytään jo ennenkuin varauksemme ajankohta olisi alkanut. Ruokalistat jo valmiiksi pöydässä joten heti pääsi valitsemaan ruokaa ja ruoka oli hyvää.

"Erinomainen"
6/6
Kiia V.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Oikein hyvää ruokaa ja todella hyvät juomat. Tarjoilu oli myös oikein hyvää. Ruokaa ei tarvinnut kauaa odottaa. Paikkana oli todella ihana ja tunnelmallinen, tulen mielelläni uudelleen!

"Erinomainen"
6/6
Anu R.22 päivää sitten · 1 arvostelu

Hei, Olimme oikein tyytyväisiä saamamme palveluun ja ruoka oli myös oikein maittavaa. Ravintolassa oli hyvä tunnelma ja tapaaminen ystävyytemme kesken onnistui oikein hyvin, kiitos :)

"Upea"
5/6
Joni T.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Jos pihvi maistuu, niin Oklahoma on oiva paikka lihanhimon tyydyttämiseen. Ruoka on hyvää, mutta palvelussa voisi olla vielä pientä parantamista. Pöytävaraus kannattaa tehdä ainakin viikonloppuisin.

"Upea"
5/6
Anita B.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ensimmäinen käyntikerta. Paikka valikoitui, koska oli kuullut kehuja ruoasta. Chicken Kiev -annos oli pieni pettymys, vähän mauton ja ihmettelin harmahtavaa mössöä lautasella, jonka syödessäni muistin yhtäkkiä olevan kanttarellikastiketta. Ehkä siinä oli kanttarelleja, vaikea sanoa. Annos sinänsä oli sopivan kokoinen, kana mureaa. Ravintola oli ihan viihtyisä ja asiakaspalvelu ystävällistä.

"Erinomainen"
6/6
Teija G.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu oli kaikkien mielestä erinomaista. Allergiat huomiotiin hyvin annoksissa. Ruokalistat selkeät. Paikka mahdollisti hyvin seurueemme keskustelun ruokailun aikana. Viihtyisä sisustus. Voimme käydä jatkossakin ja suositella muillekin mennä tutustumaan.

"Erinomainen"
6/6
Mia K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ehdottomasti alueen paras pihviravintola! Henkilökunta on aina ystävällistä, annokset ovat isoja ja jälkkärilista on herkullinen vaikka sieltä harvemmin jaksaa mitään enää syödä. Ravintolan ilme on siisti. Suosittelen kokeilemaan!

"Erinomainen"
6/6
Tua T.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kiitos, oli oikein mukavaa! Huippu palvelu ja kaikki seurueessa nauttivat ruoasta. Etanat, kampasimpukat ja hevonen ansaitsevat erityismaininnan. Ja Milka-tarjoilija! Kiitos! Ps. Skumppa oli hyvää ja ihanan isot lasit.

"Erinomainen"
6/6
Väinö P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Aivan loistava. T-bone steakille vahva suositus. Nopea ja ystävällinen palvelu kruunasi kaiken! Pari hedelmäkärpästä ja laskutussekoilukaan ei himmentänyt iltaamme. Lauantaina paikka on täysi, joten suosittelen varausta, kuten allekirjoittaneella.