Meat District

Keskustakansainvälinen
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Meat District – Tietoja

Italialaisen keittotaidon käsityöperinteitä sekä skandinaavisia luonnonmukaisia raaka-aineita kunnioittava Meat District on laadukas pihviravintola Vanhan Porvoon keskustassa. Vanhassa puutalossa Gabriel Hagertin kujalla sijaitseva 60-asiakaspaikkainen ravintola panostaa luomulihaan, -juustoihin ja kasviksiin, ja valmistaa kaiken ruoan alusta asti itse. Näin ollen myös esimerkiksi talon oma mozzarella ja salami ovat paikan päällä valmistettuja ja taatusti aina tuoreita. Tarkkaan harkittu viinivalikoima koostuu lähinnä eurooppalaisista viineistä ja painotus on alkuviineissä. Vanhan puutalon tunnelma ja lämminhenkinen kaunis sisustus ovat myös tärkeä osa Meat Districtin viehätysvoimaa.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
16:00 - 00:00
Wednesday
16:00 - 00:00
Thursday
16:00 - 00:00
Friday
16:00 - 00:00
Saturday
14:00 - 01:00

Osoite

Meat District
Gabriel Hagertin Kuja 1
06100 Porvoo

Suosituksia ruokalistalta

D9AC78AC-4D40-42BB-80ED-9DEC59F8B6F6

Snacks

Cold cuts & snacks / Chef´s collection

Please check products and prices from our board
19,00 €
E89A651C-D6F6-4966-A47E-A086C058DEEB

Kevyet

Choose your cheese / Chef´s collection

Please check products and prices from our board
19,00 €
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Erikoiset

MD Future Classics!

Always available
Please check products and prices from our board

Lisää kohteesta Meat District, Porvoo

Pihviravintola Meat Districtin filosofiana on we make it all from scratch eli alusta asti itse tehty ruoka, ja tätä filosofiaa noudatetaan huolellisesti. Luomutiloilta tuleva liha riiputetaan itse, monet ravintolan erikoisuuksista kylmistä leikkeleistä on täysin itse valmistettuja, ja esimerkiksi mozzarella luvataan tarjoilla aina enintään kaksi tuntia valmistamisesta. Ravintolan panostus on maukkaissa marmoroiduissa lihoissa, mutta myös kasviksiin ja juustoihin suhtaudutaan intohimoisesti. Kaikessa ruoassa avainsana on tuoreus, orgaanisuus ja käsityö. Osa ruoista valmistuu aidossa napolilaisessa puilla lämmitettävässä uunissa, joka tuo niihin oman ainutlaatuisen makunsa. Myös viinivalikoima on huolella rakennettu ja tarkkaan harkittu. Panostus on erityisesti eurooppalaisilla alkuviineissä, jotka on valmistettu luomuviinejäkin puhtaammilla menetelmillä.

Meat Districtin sijainti museosuojellussa puutalokiinteistössä Gabriel Hagertin kujalla Vanhassa Porvoossa tarjoaa mitä mainioimmat puitteet herkutteluun. Koko ravintola on yhtä yhtenäistä tilaa. Ruoka valmistuu avokeittiössä, eikä ravintolassa ole yhtäkään tiskiä ruokailijoiden ja henkilökunnan välillä, ei edes baarissa. Tämä raikas konsepti takaa, että asiakkaat ja henkilökunta kohtaavat toisensa ainutlaatuisella tavalla. Sisustus ja tunnelma on suunniteltu huolella kauniiksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Meat District tarjoaa virkistävän uudenlaisen ravintolaelämyksen, jossa rento ote ruokailuun, vanhan puutalon iloinen tunnelma, ja sosiaalinen syöminen yhdistyvät huippulaadukkaaseen italialaisia perinteitä ja skandinaavisia raaka-aineita hyödyntävään puhtaaseen ruokaan.

0 Meat District arvostelua