Kummisetä

KeskustaKansainvälinen
Loistava
5.1/6
141 arvostelua
Kummisetä Kuopio image 1
Kummisetä Kuopio image 2
Kummisetä Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Kummisetä – Tietoja

Ravintola Kummisetä Kuopion keskustassa tarjoilee ruoka- ja juomanautintoja kulttuurinnälkäisille herkuttelijoille historiallisessa ympäristössä Minna Canthin kadulla. Ravintolan keittiö ammentaa niin perinteisistä suomalaisista kuin kansainvälisistä vaikutteista ja arvostaa erityisesti lähialueen pientuottajien laadukkaita raaka-aineita. Kummisedän ruokalista vaihtuu kunkin vuodenajan tarjoamien parhaiden raaka-aineiden mukaan tuoreuden ja aitojen makujen takaamiseksi. Palvelu ei koskaan petä, ja vanhan puutalon historia on edelleen läsnä ravintolan lämpimässä ilmapiirissä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 02:00
Saturday
15:00 - 02:00
Sunday
Suljettu
Monday
16:00 - 21:00

Osoite

Kummisetä
Minna Canthin katu 44
70100 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Lohta 38,8 °C (L,G)

broccolinia, keltuaista
12,00 €

Fritto misto kesän kasviksia (L)

nokkosemulsiota, juurespölyä
8,00 €

Crème Ninon (L,G)

paahdettuja kurpitsansiemeniä
9,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Kummisetä, Kuopio

Ruoka- ja seurusteluravintola Kummisetä loihtii upeita makuelämyksiä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Suomen luonnon makuja ja lähellä tuotettuja laadukkaita raaka-aineita hyödyntäen keittiö valmistaa mitä maistuvampia annoksia niin suomalaisilla kuin kansainvälisillä resepteillä. Vuodenaikojen vaihtelu, paikalliset kalat, sienet ja marjat näkyvät ruokalistalla raikkaina makuina, ja ruoissa maistuu tuoreus ja laatu. Kokeile esimerkiksi poroa, tuoreita kaloja, etanoita tai Kummisedän pihviä. Annokset on rakennettu huolella niin, että raaka-aineiden perusominaisuudet ja erilaiset vivahteet tulevat hyvin esiin. Ruokien kanssa yhteen sopivat juomat löytyvät helposti henkilökunnan avustuksella.

Kummisedän sijainti Kuopion vanhinta arkkitehtuuria edustavassa suojellussa puutalorakennuksessa Minna Canthin kadulla tuo ravintolan ilmapiiriin ainutlaatuista historian havinaa. Sisustuksessa on kunnioitettu vanhan rakennuksen puitteita, ja lopputuloksena on hillitty, mutta lämmintunnelmainen ruokaravintola. Ruokailun jälkeen ilta jatkuu mainiosti pubin puolella, jossa voit nauttia livemusiikista ja hyvästä seurasta. Kesällä idyllinen terassi tarjoaa nautiskelijoille mahdollisuuden ruokailuun aurinkoisissa kesätunnelmissa omenapuun alla. Sopivan rento, mutta taatusti ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta tekevät olostasi mukavan. Kummisedässä viihtyvät kaikenlaiset seurueet, ja paikan taianomaisessa tunnelmassa löydät aina helposti myös uutta juttuseuraa.

141 Kummisetä arvostelua

Loistava
5.1/6
141 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kirsti K.päivä sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todi hyvää. Kiitos! Voin suositella muillekin. Tulen uudelleen Palvelu pelasi hyvin. Ravintola on sopivan pieni ja viihtyisä. Ei turhaa meteliä. Kaiken kaikkiaan mielyttävä kokomus.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Eeva-liisa L.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Henkilökunta toimi hyvin ystävällisesti ja ammattimaisesti. Lisäksi ystävällistä ja samalla kotoista. Ruoka oli herkullista. Tosin olen ihastunut kummin maksaan ja se toimi hyvin. Tarjoilijan suosittelema punaviini sopi loistavasti maksan kanssa.

"Erinomainen"
6/6
Christa P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ensimmäinen kerta Kummisedässä. Mukava kokemus kokonaisuudessaan. Palvelu oli hyvää, ruoka erinomaista ja hyvä fiilis. Erityismaininta todella mukavalle miestarjoilijalle, hän oli ammattitaitoinen ja rento. Osasi pitää tunnelman mukavana.