Quandoo
(FI) Suomi
5.1 /6 Loistava 80 arvostelua

Kummisetä

Keskusta Kansainvälinen €€€€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Kummisetä

Ravintola Kummisetä Kuopion keskustassa tarjoilee ruoka- ja juomanautintoja kulttuurinnälkäisille herkuttelijoille historiallisessa ympäristössä Minna Canthin kadulla. Ravintolan keittiö ammentaa niin perinteisistä suomalaisista kuin kansainvälisistä vaikutteista ja arvostaa erityisesti lähialueen pientuottajien laadukkaita raaka-aineita. Kummisedän ruokalista vaihtuu kunkin vuodenajan tarjoamien parhaiden raaka-aineiden mukaan tuoreuden ja aitojen makujen takaamiseksi. Palvelu ei koskaan petä, ja vanhan puutalon historia on edelleen läsnä ravintolan lämpimässä ilmapiirissä.

Aukioloajat

  • Maanantai 16:00 - 21:00
  • Tiistai 16:00 - 22:00
  • Keskiviikko 16:00 - 22:00
  • Torstai 16:00 - 22:00
  • Perjantai 15:00 - 02:00
  • Lauantai 15:00 - 02:00
  • Sunnutai Suljettu
Kummisetä, Minna Canthin katu 44, 70100 Kuopio

Filosofia

Ruoka- ja seurusteluravintola Kummisetä loihtii upeita makuelämyksiä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Suomen luonnon makuja ja lähellä tuotettuja laadukkaita raaka-aineita hyödyntäen keittiö valmistaa mitä maistuvampia annoksia niin suomalaisilla kuin kansainvälisillä resepteillä. Vuodenaikojen vaihtelu, paikalliset kalat, sienet ja marjat näkyvät ruokalistalla raikkaina makuina, ja ruoissa maistuu tuoreus ja laatu. Kokeile esimerkiksi poroa, tuoreita kaloja, etanoita tai Kummisedän pihviä. Annokset on rakennettu huolella niin, että raaka-aineiden perusominaisuudet ja erilaiset vivahteet tulevat hyvin esiin. Ruokien kanssa yhteen sopivat juomat löytyvät helposti henkilökunnan avustuksella.

Kummisedän sijainti Kuopion vanhinta arkkitehtuuria edustavassa suojellussa puutalorakennuksessa Minna Canthin kadulla tuo ravintolan ilmapiiriin ainutlaatuista historian havinaa. Sisustuksessa on kunnioitettu vanhan rakennuksen puitteita, ja lopputuloksena on hillitty, mutta lämmintunnelmainen ruokaravintola. Ruokailun jälkeen ilta jatkuu mainiosti pubin puolella, jossa voit nauttia livemusiikista ja hyvästä seurasta. Kesällä idyllinen terassi tarjoaa nautiskelijoille mahdollisuuden ruokailuun aurinkoisissa kesätunnelmissa omenapuun alla. Sopivan rento, mutta taatusti ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta tekevät olostasi mukavan. Kummisedässä viihtyvät kaikenlaiset seurueet, ja paikan taianomaisessa tunnelmassa löydät aina helposti myös uutta juttuseuraa.

Esimerkkimenu

80 arvostelua

5.1 /6 Loistava 80 arvostelua
Laatu/Hinta: edullinen
Tunnelma: loistava
Palvelu: loistava
Ruoka: taivaallinen
Odotusaika: lyhyt
Melu: hiljainen
26 6
41 5
8 4
4 3
1 2
0 1
2 arvostelua tähän mennessä 6
16.09.2017 16:22

Tunnelmallinen ravintola, maistuvat annokset ja erinomainen palvelu. Syksyn menu toimii. Viinilistalla tasokkaita vaihtoehtoja. Erittäin positiivinen kokemus ja voin suositella ravintolaa erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin kaksin tai isommalla porukalla

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.09.2017 10:15

Ravintola on viihtyisä ja tunnelmallinen. Meidän pöytä seureutta palvellut tarjoilija Emilia oli ystävällinen ja huolehti meistä koko illan ajan todella hyvin. Ruuat tulivat pöytään sopivaan aikaan eikä tarvinnut odotella. Listalta löytyi jokaiselle hyvää ruokaa ja ihania makuelämyksiä. Listalta löytyi myös oikein hyvää viiniä niin alku kuin pääruuallekkin. Kiitos!

2 arvostelua tähän mennessä 6
08.07.2017 07:05

Hyvä maukas ruoka, oikein ystävällinen palvelu, kiva terassi. Aurinko paistaa terassille juuri sipivasti iltapäivällä ja alkuillalla. Kaikki tarjoilijat huomaavaisia ja tulivat juttelemaan. Oikein kiva tunnelma.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.06.2017 19:25

Rsvintolassa oli erittäin Hyvä palvelu ja hyvä ruoka ja hyvä viini. Ravintolassa oli Mukava ja viihtyisä ilmapiiri. Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli oikein ystävällistä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.03.2017 10:36

Kummisetä ei petä koskaan! Mahtava ilmapiiri, loistava ruoka ja todella hyvä palvelu! Alkuruoat rapukeitto ja tattirisotto olivat ihan nappisuoritus. Kummisedän etanapannu ja rautainen maksa ovat legendoja. Myös Kallaveden kuha-annos vei kielen mennessään. Pihvit olivat juuri sellaisia kuin pitikin. Voin lämpimästi suositella!

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.06.2017 09:52

Hyvää ruokaa ja erinomainen palvelu. Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen ja miellyttävä. Päivän kala, kuha, oli kahdella tavalla valmistettu, mikä teki siitä, ei ainoastaan maistuvan, vaan myös mielenkiintoisen. Korianteria kastikkeessa olisi voinut olla ennemmän, mutta se lienee makuasia. Myös viini oli hyvää.

1 arvostelu tähän mennessä 5
24.05.2016 11:07

Ruoka oli erittäin hyvää. Paikkana hieman fiinimpi ja se näkyy hinnassa, mutta huomaa, että keittiössä ahertaa ammattilaiset. Ruokien saapumista sai odottella hieman turhan pitkään, mutta onneksi meillä oli hyvä porukka niin aika tuntui kuluvan nopeasti. Ruoka oli kyllä erittäin maistuvaa ja asiakaspalvelu oli hyvää.

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.03.2017 14:51

Mielettömän hyvät etanat, sekä New York-pihvi , malbec punaviini ja mudcake jälkiruoka.Erinomainen palvelu;tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen, oli aina tarvittaessa paikalla, eikä tarvinnut "seistä päällään", että saisi huomion ja oli erittäin avulias, ei tyrkyttänyt, mutta auttoi esim.viinivalinnassa.suosittelen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
19.12.2016 06:51

Ruoka oli tosi hyvää. Tarjoilu pöytään oli hyvä ja pöydässä pystyi keskustelemaan hyvin. Illalla baarin puoli oli ihan liian täyteen ahdattu. Ei päässyt liikkumaan, eikä keskustelusta tullut mitään. Puolet vähempi olisi pitänyt olla porukkaa sisällä tai sitten puolet isommat tilat käytössä. T.Vesa

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.11.2016 13:23

Tunnelmallinen, rauhallinen, kaunis ravintola. Hyvä, nopea palvelu. Maukas, kauniisti aseteltu ruoka. Ruokalista olisi voinut olla mielestäni monipuolisempi, ja harmillisesti oktoberfest-menu oli juuri loppunut kun vierailimme ravintolassa. Terassilla pitää kesällä tulla ehdottomasti käymään. Lähellä keskustaa, mutta rauhallisemmalla paikalla. Loistava hinta-laatusuhde.

2 arvostelua tähän mennessä 6
20.11.2016 15:18

Ensimmäinen vierailu ravintolassa oli erittäin positiivinen kokemus. Ruoka oli erittäin hyvää, varsinkin valkosipuli-aurajuusto etanat ja Kummiburger ansaitsevat erityismaininnan. Myös palvelu oli ystävällistä ja avuliasta. Miellyttävä tunnelma sopii hyvin vaikka romanttiselle illalliselle. Suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.02.2017 17:21

Palvelu hyvää. Miljöö viihtyisä. Talon viininä Chileläinen Molina hieno valinta. Klassikkoruoka maksa erinomaista. Lohiannokset herkullisia. Sisäfilepihvi oli pettymys. Liha mössömäistä, mautonta, pyydettiin kypsänä, mutta oli vain pinnasta lämmin, kylmähkö annos. Vaatii kehittelyä hintaansa nähden 34,-/annos. Mukava paikka kaikenkaikkiaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
23.04.2016 13:32

Erittäin hyvä palvelu ja erinomainen ruoka. En ole milloinkaan syönyt niin hyvää nieriää kuin nyt Kummisedässä. Paikka on kaunis. Pieni miinus musiikista. Tarjoilijoilla on aikaa ja asennetta pysähtyä juttelemaan asiakkaisen kanssa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.02.2017 11:23

Tulin vaimoni kanssa julistamaan syntymäpäivääni. Palvelu oli erinomainen. Ruoka oli myöskin jokaisella mittaasteikolla aivan loistavaa. Palava kynttilä pöydällä ja tulppaani vaasissa. Eipä siinä mitään enää puuttunut. Kyllä suositellaan ystäville vastaaviin tilanteisiin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
30.10.2016 11:59

Palvelu oli hyvää ja tilatut ruoka-annokset tulivat sopivasti alkupalan syömisen päätyttyä. Odotteluaikaa ei ollut kuin pieni hetki. Tarjoilija kävi kysymässä välillä, miltä ruoka maistuu, joka oli ihan kiva asia. Kokonaisuutena varaus ja ruokailumme oli onnistunut käynti Kummisedässä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
17.10.2016 11:50

Tunnelmallinen paikka, henkilökunta iloista. Ei tarvinnut kauan ruokaa odotella alkupalankaan jälkeen, ruoka maittavaa, annokset juuri sopivan kokoisia. Ravintolalla hyvä sijainti, sekä ruoan jälkeen oli mukava siirtyä Pubin puolelle palan painikkeelle samalla kuunnellen hyvää musiikkia. Kiitos !

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.03.2017 08:43

Valitsimme ruuan suosituksen perusteella ja kuha oli tosi hyvää. Palvelu oli ystävällistä kuten aina ja tunnelma viihtyisä ja leppoisa. Suosittelen hyvänä ruokapaikkana ja iltaa voi jäädä istumaan myös ruokailun jälkeen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
31.07.2017 07:47

-kiitos lauantai-iltapäivän terassihetkestä. Varasin paikan etukäteen. Ruoka oli taas niin hyvää: pippuripihvi ja minun 'rautaista maksaa' -annokseni ihan paras jälleen kerran. -henkilökuntaa oli pihalla vähän liian vähän -ja jouduimme odottelemaan jälkiruokatilauksen ja sen saannin kanssa vähän.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.04.2017 15:28

Hyvää ruokaa ja erityisen huppua oli vegaaniruoka, mikä luotiin tilauksesta. Ilmoitimme etukäteen ja vegaanille oli luotu oma menuu valmiiksi. Normaali ruokailijoista ruoka oli myös hyvää ja suomi 100v coktailit.

1 arvostelu tähän mennessä 4
17.04.2016 12:24

Tunnelma aivan ihana ja rauhallinen. Ruokalista muuttunut huonompaan suuntaan, ei ollut enää hyviä vaihtoehtoja. Annos pieni, syötiin molemmat härkää, odotusaikana 50 min, vaikka paikka ei ollut täynnä. Jälkiruoka liian tavallinen, vanilijarahkaa, vaikka tarjoilija puhui pannacorasta niin ei ollut sillä nimellä listassa. Loistava palvelu!