Kummisetä – Tietoja

Ravintola Kummisetä Kuopion keskustassa tarjoilee ruoka- ja juomanautintoja kulttuurinnälkäisille herkuttelijoille historiallisessa ympäristössä Minna Canthin kadulla. Ravintolan keittiö ammentaa niin perinteisistä suomalaisista kuin kansainvälisistä vaikutteista ja arvostaa erityisesti lähialueen pientuottajien laadukkaita raaka-aineita. Kummisedän ruokalista vaihtuu kunkin vuodenajan tarjoamien parhaiden raaka-aineiden mukaan tuoreuden ja aitojen makujen takaamiseksi. Palvelu ei koskaan petä, ja vanhan puutalon historia on edelleen läsnä ravintolan lämpimässä ilmapiirissä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
perjantai
12:00 - 23:00
lauantai
12:00 - 23:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
12:00 - 22:00
tiistai
12:00 - 23:00
keskiviikko
12:00 - 23:00
torstai
12:00 - 23:00

Osoite

Kummisetä
Minna Canthin katu 44
70100 Kuopio

Lisää kohteesta Kummisetä, Kuopio

Ruoka- ja seurusteluravintola Kummisetä loihtii upeita makuelämyksiä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Suomen luonnon makuja ja lähellä tuotettuja laadukkaita raaka-aineita hyödyntäen keittiö valmistaa mitä maistuvampia annoksia niin suomalaisilla kuin kansainvälisillä resepteillä. Vuodenaikojen vaihtelu, paikalliset kalat, sienet ja marjat näkyvät ruokalistalla raikkaina makuina, ja ruoissa maistuu tuoreus ja laatu. Kokeile esimerkiksi poroa, tuoreita kaloja, etanoita tai Kummisedän pihviä. Annokset on rakennettu huolella niin, että raaka-aineiden perusominaisuudet ja erilaiset vivahteet tulevat hyvin esiin. Ruokien kanssa yhteen sopivat juomat löytyvät helposti henkilökunnan avustuksella.

Kummisedän sijainti Kuopion vanhinta arkkitehtuuria edustavassa suojellussa puutalorakennuksessa Minna Canthin kadulla tuo ravintolan ilmapiiriin ainutlaatuista historian havinaa. Sisustuksessa on kunnioitettu vanhan rakennuksen puitteita, ja lopputuloksena on hillitty, mutta lämmintunnelmainen ruokaravintola. Ruokailun jälkeen ilta jatkuu mainiosti pubin puolella, jossa voit nauttia livemusiikista ja hyvästä seurasta. Kesällä idyllinen terassi tarjoaa nautiskelijoille mahdollisuuden ruokailuun aurinkoisissa kesätunnelmissa omenapuun alla. Sopivan rento, mutta taatusti ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta tekevät olostasi mukavan. Kummisedässä viihtyvät kaikenlaiset seurueet, ja paikan taianomaisessa tunnelmassa löydät aina helposti myös uutta juttuseuraa.

134 Kummisetä arvostelua

Loistava
5.1/6
134 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
New"Erinomainen"
6/6
Vladimir P.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Very nice, calm and stylish restaurant with perfect and professional staff. We had our dinner here and enjoyed the meal and atmosphere to the full. Kiitos.

"Erinomainen"
6/6
Krister B.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvä ja riittävästi mausteita. Viinit sopivat hyvin ruoan kanssa. Tarjoilu sujui mallikkaasti. Ulkoterassi oli mukava yllätys, varsinkin kun aurinko paistoi. Tullaan varmasti uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Mariikka A.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka Pääsiäismenussa oli erinomainen. Lammas oki hyvin haudutettua. Ruoka tuli pöytään sopivassa tahdissa.Tunnelma ihanan rauhallinen ja palvelu oli ystävällistä. Enempää emme olisi osanneet toivoa. Kiitos teille elämyksestä!