FI
Kummisetä Kuopio image 1
Kummisetä Kuopio image 2
Kummisetä Kuopio image 3
Kummisetä Kuopio image 4
Kummisetä Kuopio image 5
Kummisetä Kuopio image 6
Kummisetä Kuopio image 7
Kummisetä Kuopio image 8
Kummisetä Kuopio image 9
Kummisetä Kuopio image 10

Kummisetä

Keskusta · Kansainvälinen · 
Loistava
5.1/6
107 Reviews

Kummisetä – Tietoja

Ravintola Kummisetä Kuopion keskustassa tarjoilee ruoka- ja juomanautintoja kulttuurinnälkäisille herkuttelijoille historiallisessa ympäristössä Minna Canthin kadulla. Ravintolan keittiö ammentaa niin perinteisistä suomalaisista kuin kansainvälisistä vaikutteista ja arvostaa erityisesti lähialueen pientuottajien laadukkaita raaka-aineita. Kummisedän ruokalista vaihtuu kunkin vuodenajan tarjoamien parhaiden raaka-aineiden mukaan tuoreuden ja aitojen makujen takaamiseksi. Palvelu ei koskaan petä, ja vanhan puutalon historia on edelleen läsnä ravintolan lämpimässä ilmapiirissä.

Osoite

Kummisetä
Minna Canthin katu 44
70100 Kuopio

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
tiistai
16:00 - 22:00
keskiviikko
16:00 - 22:00
torstai
16:00 - 22:00
perjantai
15:00 - 02:00
lauantai
15:00 - 02:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
16:00 - 21:00

Lisää ravintolasta Kummisetä, Kuopio

Ruoka- ja seurusteluravintola Kummisetä loihtii upeita makuelämyksiä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Suomen luonnon makuja ja lähellä tuotettuja laadukkaita raaka-aineita hyödyntäen keittiö valmistaa mitä maistuvampia annoksia niin suomalaisilla kuin kansainvälisillä resepteillä. Vuodenaikojen vaihtelu, paikalliset kalat, sienet ja marjat näkyvät ruokalistalla raikkaina makuina, ja ruoissa maistuu tuoreus ja laatu. Kokeile esimerkiksi poroa, tuoreita kaloja, etanoita tai Kummisedän pihviä. Annokset on rakennettu huolella niin, että raaka-aineiden perusominaisuudet ja erilaiset vivahteet tulevat hyvin esiin. Ruokien kanssa yhteen sopivat juomat löytyvät helposti henkilökunnan avustuksella.

Kummisedän sijainti Kuopion vanhinta arkkitehtuuria edustavassa suojellussa puutalorakennuksessa Minna Canthin kadulla tuo ravintolan ilmapiiriin ainutlaatuista historian havinaa. Sisustuksessa on kunnioitettu vanhan rakennuksen puitteita, ja lopputuloksena on hillitty, mutta lämmintunnelmainen ruokaravintola. Ruokailun jälkeen ilta jatkuu mainiosti pubin puolella, jossa voit nauttia livemusiikista ja hyvästä seurasta. Kesällä idyllinen terassi tarjoaa nautiskelijoille mahdollisuuden ruokailuun aurinkoisissa kesätunnelmissa omenapuun alla. Sopivan rento, mutta taatusti ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta tekevät olostasi mukavan. Kummisedässä viihtyvät kaikenlaiset seurueet, ja paikan taianomaisessa tunnelmassa löydät aina helposti myös uutta juttuseuraa.

107 Kummisetä Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Sanna H.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Tarjoilu oli erittäin ammattimaista, miellyttävää ja mukavaa. Ruoka-annos oli erittäin maukas ja pihvi juuri sopivan kypsä. Ruoka-aine allergiat pystyttiin huomioimaan ja suositeltu punaviini on tästä lähtien meidän ostoslistalla. Kiitokset mukavasta illasta, teillä osataan :)

"Erinomainen"6/6
Kirsi K.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Ravintolassa on mielyttävä ja tunnelmallinen ympäristö, sekä erinomainen ruoka ja erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu. Ruokalista on sopivan monipuolinen ja viinilistalta löytyy erinomaisia vaihtoehtoja. Suosittelen!

"Erinomainen"6/6
Päivi L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen henkilökunta, nopea palvelu ja maukas ruoka. Ihana tunnelmallinen paikka, rauhallinen ja mukava oli syödä. Varaus aika piti aikansa, paljon oli ihmisiä, mutta kaikki toimi.

"Erinomainen"6/6
Jennika P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää. Söimme alkuun talonleipää ja pääruuaksi häränsisäfilettä. Asiakaspalvelu oli loistavaa, tarjoilijat olivat hyvin miellyttäviä. Miljöö oli viihtyisä. Tulemme varmasti uudestaankin syömään Kummisetään.

"Okei"3/6
Marjut R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ravintolahan ovat aivan huippuja, kuten aina. Nyt minulle oli suuri pettymys ruokalista. Aina on voinut luottaa siihen, että listalta löytyy hyviä vaihtoehtoja. (Minun inhokkia ovat vuohenjuusto ja maksa). Nyt listalta ei löytynyt minulle alkuruuista kuin perinteiset etanat, jälkiruuista ei mitään ja suurin pettymys oli pääruuat. Ei yhtään kanavaihtoehtoa! Minä olen kanaruokien ystävä, joten hanhi ei minuun iske. Huonoksi onneksi olen myös tänään tulossa naisporukan kanssa syömään Kummisetään ja tämä harmittaa minua suuresti, koska sama ongelma on tänä iltana: lähden nälkäisenä ravintolasta pois. Minusta Kummisetä on aina ollut minun ykkösvaihtoehto Kuopiossa eikä ole haitannut, vaikka olen joskus käynyt pari kertaa viikossa syömässä. Aina on löytynyt hyviä vaihtoehtoja. Nyt löytyy vaihtoehtoja liharuuille, mutta minä en niin niistä välitä. Eli tämän illan ruokailun jälkeen joudun varmaan odottamaan, että ruokalista tulee Kummisedässä muuttumaan. Harmillista.

"Erinomainen"6/6
Marita M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kummisetä ei petä koskaan! Mahtava ilmapiiri, loistava ruoka ja todella hyvä palvelu! Alkuruoat rapukeitto ja tattirisotto olivat ihan nappisuoritus. Kummisedän etanapannu ja rautainen maksa ovat legendoja. Myös Kallaveden kuha-annos vei kielen mennessään. Pihvit olivat juuri sellaisia kuin pitikin. Voin lämpimästi suositella!

"Erinomainen"6/6
Marjut K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola on viihtyisä ja tunnelmallinen. Meidän pöytä seureutta palvellut tarjoilija Emilia oli ystävällinen ja huolehti meistä koko illan ajan todella hyvin. Ruuat tulivat pöytään sopivaan aikaan eikä tarvinnut odotella. Listalta löytyi jokaiselle hyvää ruokaa ja ihania makuelämyksiä. Listalta löytyi myös oikein hyvää viiniä niin alku kuin pääruuallekkin. Kiitos!

"Upea"5/6
Jarmo K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erinomaista! Atmos ravintolassa hyvä, viihdyin ja ruoka oli todella maukasta! Tulevana viikonloppuna tarkoitus mennä viettämään iltaa Kummisetään kavereiden kanssa. Tarjolla reipasta meininkiä ja elävää musiikkia.

"Erinomainen"6/6
Anita H.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja erinomainen palvelu. Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen ja miellyttävä. Päivän kala, kuha, oli kahdella tavalla valmistettu, mikä teki siitä, ei ainoastaan maistuvan, vaan myös mielenkiintoisen. Korianteria kastikkeessa olisi voinut olla ennemmän, mutta se lienee makuasia. Myös viini oli hyvää.

"Upea"5/6
Marjaana L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää. Paikkana hieman fiinimpi ja se näkyy hinnassa, mutta huomaa, että keittiössä ahertaa ammattilaiset. Ruokien saapumista sai odottella hieman turhan pitkään, mutta onneksi meillä oli hyvä porukka niin aika tuntui kuluvan nopeasti. Ruoka oli kyllä erittäin maistuvaa ja asiakaspalvelu oli hyvää.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (tiistai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: