Quandoo
(FI) Suomi
5.0 /6 Loistava 54 arvostelua

Kummisetä

Keskusta Kansainvälinen €€€€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Kummisetä

Ravintola Kummisetä Kuopion keskustassa tarjoilee ruoka- ja juomanautintoja kulttuurinnälkäisille herkuttelijoille historiallisessa ympäristössä Minna Canthin kadulla. Ravintolan keittiö ammentaa niin perinteisistä suomalaisista kuin kansainvälisistä vaikutteista ja arvostaa erityisesti lähialueen pientuottajien laadukkaita raaka-aineita. Kummisedän ruokalista vaihtuu kunkin vuodenajan tarjoamien parhaiden raaka-aineiden mukaan tuoreuden ja aitojen makujen takaamiseksi. Palvelu ei koskaan petä, ja vanhan puutalon historia on edelleen läsnä ravintolan lämpimässä ilmapiirissä.

Aukioloajat

  • Maanantai 16:00 - 21:00
  • Tiistai 16:00 - 22:00
  • Keskiviikko 16:00 - 22:00
  • Torstai 16:00 - 22:00
  • Perjantai 15:00 - 02:00
  • Lauantai 15:00 - 02:00
  • Sunnutai Suljettu
Kummisetä, Minna Canthin katu 44, 70100 Kuopio

Filosofia

Ruoka- ja seurusteluravintola Kummisetä loihtii upeita makuelämyksiä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Suomen luonnon makuja ja lähellä tuotettuja laadukkaita raaka-aineita hyödyntäen keittiö valmistaa mitä maistuvampia annoksia niin suomalaisilla kuin kansainvälisillä resepteillä. Vuodenaikojen vaihtelu, paikalliset kalat, sienet ja marjat näkyvät ruokalistalla raikkaina makuina, ja ruoissa maistuu tuoreus ja laatu. Kokeile esimerkiksi poroa, tuoreita kaloja, etanoita tai Kummisedän pihviä. Annokset on rakennettu huolella niin, että raaka-aineiden perusominaisuudet ja erilaiset vivahteet tulevat hyvin esiin. Ruokien kanssa yhteen sopivat juomat löytyvät helposti henkilökunnan avustuksella.

Kummisedän sijainti Kuopion vanhinta arkkitehtuuria edustavassa suojellussa puutalorakennuksessa Minna Canthin kadulla tuo ravintolan ilmapiiriin ainutlaatuista historian havinaa. Sisustuksessa on kunnioitettu vanhan rakennuksen puitteita, ja lopputuloksena on hillitty, mutta lämmintunnelmainen ruokaravintola. Ruokailun jälkeen ilta jatkuu mainiosti pubin puolella, jossa voit nauttia livemusiikista ja hyvästä seurasta. Kesällä idyllinen terassi tarjoaa nautiskelijoille mahdollisuuden ruokailuun aurinkoisissa kesätunnelmissa omenapuun alla. Sopivan rento, mutta taatusti ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta tekevät olostasi mukavan. Kummisedässä viihtyvät kaikenlaiset seurueet, ja paikan taianomaisessa tunnelmassa löydät aina helposti myös uutta juttuseuraa.

Esimerkkimenu

54 arvostelua

5.0 /6 Loistava 54 arvostelua
Ruoka: taivaallinen
Palvelu: loistava
Tunnelma: loistava
Odotusaika: lyhyt
Laatu/Hinta: edullinen
Melu: hiljainen
15 6
29 5
6 4
3 3
1 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
07.06.2017 09:52

Hyvää ruokaa ja erinomainen palvelu. Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen ja miellyttävä. Päivän kala, kuha, oli kahdella tavalla valmistettu, mikä teki siitä, ei ainoastaan maistuvan, vaan myös mielenkiintoisen. Korianteria kastikkeessa olisi voinut olla ennemmän, mutta se lienee makuasia. Myös viini oli hyvää.

2 arvostelua tähän mennessä 6
07.04.2017 12:35

Palvelu oli ystävällistä. Ruoka odotusten mukaista sekä miljöö on viihtyisä. Olemme usein käyttäneet Kummisedän ruokailupalvelua ja aina olleetkin aina tyytyväisiä. Kiitos viihtyisässä illasta perhe Turunen .

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.04.2017 15:28

Hyvää ruokaa ja erityisen huppua oli vegaaniruoka, mikä luotiin tilauksesta. Ilmoitimme etukäteen ja vegaanille oli luotu oma menuu valmiiksi. Normaali ruokailijoista ruoka oli myös hyvää ja suomi 100v coktailit.

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.03.2017 08:43

Valitsimme ruuan suosituksen perusteella ja kuha oli tosi hyvää. Palvelu oli ystävällistä kuten aina ja tunnelma viihtyisä ja leppoisa. Suosittelen hyvänä ruokapaikkana ja iltaa voi jäädä istumaan myös ruokailun jälkeen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.03.2017 10:36

Kummisetä ei petä koskaan! Mahtava ilmapiiri, loistava ruoka ja todella hyvä palvelu! Alkuruoat rapukeitto ja tattirisotto olivat ihan nappisuoritus. Kummisedän etanapannu ja rautainen maksa ovat legendoja. Myös Kallaveden kuha-annos vei kielen mennessään. Pihvit olivat juuri sellaisia kuin pitikin. Voin lämpimästi suositella!

1 arvostelu tähän mennessä 5
24.05.2016 11:07

Ruoka oli erittäin hyvää. Paikkana hieman fiinimpi ja se näkyy hinnassa, mutta huomaa, että keittiössä ahertaa ammattilaiset. Ruokien saapumista sai odottella hieman turhan pitkään, mutta onneksi meillä oli hyvä porukka niin aika tuntui kuluvan nopeasti. Ruoka oli kyllä erittäin maistuvaa ja asiakaspalvelu oli hyvää.

1 arvostelu tähän mennessä 5
19.12.2016 06:51

Ruoka oli tosi hyvää. Tarjoilu pöytään oli hyvä ja pöydässä pystyi keskustelemaan hyvin. Illalla baarin puoli oli ihan liian täyteen ahdattu. Ei päässyt liikkumaan, eikä keskustelusta tullut mitään. Puolet vähempi olisi pitänyt olla porukkaa sisällä tai sitten puolet isommat tilat käytössä. T.Vesa

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.11.2016 13:23

Tunnelmallinen, rauhallinen, kaunis ravintola. Hyvä, nopea palvelu. Maukas, kauniisti aseteltu ruoka. Ruokalista olisi voinut olla mielestäni monipuolisempi, ja harmillisesti oktoberfest-menu oli juuri loppunut kun vierailimme ravintolassa. Terassilla pitää kesällä tulla ehdottomasti käymään. Lähellä keskustaa, mutta rauhallisemmalla paikalla. Loistava hinta-laatusuhde.

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.02.2017 17:21

Palvelu hyvää. Miljöö viihtyisä. Talon viininä Chileläinen Molina hieno valinta. Klassikkoruoka maksa erinomaista. Lohiannokset herkullisia. Sisäfilepihvi oli pettymys. Liha mössömäistä, mautonta, pyydettiin kypsänä, mutta oli vain pinnasta lämmin, kylmähkö annos. Vaatii kehittelyä hintaansa nähden 34,-/annos. Mukava paikka kaikenkaikkiaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
23.04.2016 13:32

Erittäin hyvä palvelu ja erinomainen ruoka. En ole milloinkaan syönyt niin hyvää nieriää kuin nyt Kummisedässä. Paikka on kaunis. Pieni miinus musiikista. Tarjoilijoilla on aikaa ja asennetta pysähtyä juttelemaan asiakkaisen kanssa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
30.10.2016 11:59

Palvelu oli hyvää ja tilatut ruoka-annokset tulivat sopivasti alkupalan syömisen päätyttyä. Odotteluaikaa ei ollut kuin pieni hetki. Tarjoilija kävi kysymässä välillä, miltä ruoka maistuu, joka oli ihan kiva asia. Kokonaisuutena varaus ja ruokailumme oli onnistunut käynti Kummisedässä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
17.10.2016 11:50

Tunnelmallinen paikka, henkilökunta iloista. Ei tarvinnut kauan ruokaa odotella alkupalankaan jälkeen, ruoka maittavaa, annokset juuri sopivan kokoisia. Ravintolalla hyvä sijainti, sekä ruoan jälkeen oli mukava siirtyä Pubin puolelle palan painikkeelle samalla kuunnellen hyvää musiikkia. Kiitos !

1 arvostelu tähän mennessä 4
17.04.2016 12:24

Tunnelma aivan ihana ja rauhallinen. Ruokalista muuttunut huonompaan suuntaan, ei ollut enää hyviä vaihtoehtoja. Annos pieni, syötiin molemmat härkää, odotusaikana 50 min, vaikka paikka ei ollut täynnä. Jälkiruoka liian tavallinen, vanilijarahkaa, vaikka tarjoilija puhui pannacorasta niin ei ollut sillä nimellä listassa. Loistava palvelu!

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.11.2016 08:05

Ympäristö oli siisti ja viihtyisä. Heti sisään tullessa toivotettiin tervetulleeksi ja muutenkin palvelu oli ystävällistä ja oikea-aikaista. Ruuat; alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka olivat suussa sulavia, ihania makuelämyksiä. Suosittelen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.06.2016 09:20

Parasta ruokaa Kuopiossa. Myös hienotunteiset tarjoilijat. Listalla monta ikisuosikkia. Kumminburgeri on ehdottomasti paras hampurilainen mitä olen syönyt; mehevän pihvin ansiosta. Vakioravintola, koska ikinä ei ole tarvinnut pettyä ruokaan.

1 arvostelu tähän mennessä 4
18.02.2017 07:47

Ruoka oli kyllä erinomaista, mutta heti alkuun meidän piti odottaa pöytään pääsyä, vaikka olin etukäteen tehnyt pöytävarauksen. Tämä kyllä pilasi tunnelmaa, kun itse olin ajanut reilun tunnin ja varannut siksi pöydän etukäteen. Ei siinä tarjoilijoiden jälkiruokien esittelyt juurikaan tilannetta korjannut. Täsmällisyyttä!

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.10.2016 08:23

On jo ollut puhetta ihmisten kanssa, että ruoka hyvää, palvelu ripeää ja kohteliasta vaikka ravintola oli aivan täynnä. Suosittelen- menu monipuolinen halusipa kanaa, kasviksia, lihaa tai kalaa.

3 arvostelua tähän mennessä 5
13.09.2016 22:26

Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka, kiva ilmapiiri. Ruokalista oli hyvä, varsinkin kun siinä oli muuta kalaa kuin iänikuista lohta. Lähijärven kuha on varmasti hyvää, mutta tällä kertaa valitsimme kausimenun jonka pääruokana oli hanhi.

1 arvostelu tähän mennessä 5
11.10.2016 19:11

Hinta-laatu-suhde oli hyvä, samoin palvelu. Kaikki ruokalajit eivät täyttäneet odotuksia, mutta yleisesti ottaen ruoka oli herkullista. Jälkiruokavaihtoehtoja saisi olla enemmän. Ruokien asettelu oli hauska ja omaperäinen. Viinilista on monipuolinen ja kiitettävän laaja.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.06.2016 11:37

Terassi on kaupungin viihtyisimpiä. Ruoka hyvää, palvelu loistavaa. Ja kun vielä ilmakin oli täydellinen seurasta puhumattakaan. Voin suositella lämpimästi kaikille. Mitä tässä muuta voi enää sanoa?

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.05.2016 16:10

Palvelu oli erinomaista, tarjoilija oli avoin ja ystävällinen. Ruoka oli ttodella hyvää. Pieni miinus siitä että ruoan tulo kesti aika kauan . Ravintoal oli tosin täynnä

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.12.2016 07:54

Miljö itsessään on jo viihtyisä ja kutsuva. Palvelu paikan päällä oli iloista ja ystävällistä. Ruoka oli maukasta. Vaaleaa jouluglögiä voisi vielä hieman parannella eli enemmän lisää potkua ja terävyyttä makeutta vastapainottamaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
26.10.2016 08:39

Ruoka ja palvelu hyvää. Saimme asintuntevaa opatusta ruokajuomien suhteen. Miinuksena se, että ruoan alkuperä jäi osittain vähän hämärän peittoon ("tukusta ostetaan, kotimaista kyllä"). Illan jatkot baarissa tavanomaisen vilkkaat ja tunnelma rento.

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.02.2017 08:01

Viihtyisä, ystävällinen henkilökunta, ruoka oli aivan huippua! Voin suositella todella lämpimästi niin pariskunnnille kuin pikku porukoille. Sijainti hyvä, torin tuntumassa. Rakennus vanha, ilmeisest suojelukohde tsi ellei ole, toivon mukaa tulee sellaiseksi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.11.2016 18:28

Ravintola Kummisedän sijainti on erinomainen, esimerkiksi, jos on menossa Musiikitalolle konserttiin tai tulossa sieltä. Palvelu oli todella lämmin ja huolehtiva sekä ruoka ja juoma maittavaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.09.2016 16:33

Ruoka oli maukasta, varsinkin alkupalana etanat. Palvelu oli loistavaa ja alkuruuan ja jälkiruuan sai tilattua jaettuna kahdelle ilman ongelmia. Viinisuositukset osuivat nappiin myös. Tunnelmallinen paikka.

2 arvostelua tähän mennessä 6
30.03.2016 18:21

Huippuruoka, hyvä palvelu! :) Söimme etanat sekä maksaa, etanaoissa hyvä valkosipuli maksa ihanan pehmeää! VIinit kohtuu hintaisia, loistavalla sijainnilla. Tästä oli heppo jatkaa Ullan Krouviin.

1 arvostelu tähän mennessä 4
16.05.2016 08:49

Tunnelmallinen ympäristö ja hyvä palvelu! Etanat alkuruokana oli hieman pettymys tällä kertaa, olivat aika mauttomia. Aiemmin maistuneet paremmilta! Mutta pääruoka Kummin Pihvi oli Super hyvää! Lisukkeet pihvissä ei ollut niin hyviä kuin talvikaudella, mutta maistuva kokonaisuus silti.

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.12.2016 08:37

Todella maittava kalaruoka, kuhaa ja korvasiniä. Jälkkärinä porkkanakakkua lisukkeineen. Tyrni sopi siihen oikein hyvin. Erittäin herkullista , niin että annos olisi voinut olla vähän isompi! Ystävällinen ja välitön henkilökunta.

1 arvostelu tähän mennessä 3
31.05.2016 08:49

Ravintolan suositus menun syömiseen meni tilauksesta 2,5 h (ilman alkoholia) joka oli aivan liian pitkä aika. Ruokaa ei käytännössä ollut, vaan sitä jouduttiin kesken hakemaan tukusta. Jälkiruoan raparperit olivat vielä liian raakaa syötävää. Saimme alennusta hinnasta ja pahoittelut, siitä plussaa. Olimme tehneet pöytävarauksen viikkoa aikaisemmin 7:lle hlölle.

1 arvostelu tähän mennessä 5
31.01.2017 08:45

Ravintolassa on mukava, tunnelmallinen ja vanhoillinen tyyli. Ruoka on maittavaa. Henkilökunta on ystävällinen ja asiakkaat huomioon ottava. Ravintolakokemus on erilainen ja kokemisen arvoinen ja varmasti tulen uudemmankin kerran.

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.03.2017 11:47

Ravintolassa on miellyttävä ilmapiiri, hyvä palvelu ja hyvä ruoka. Annokset myös näyttävät hyviltä. Miljöökin on viehättävä, ainoastaan pöydät ovat joissakin kohti liian lähellä toisiaan, siis hieman ahdasta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
19.01.2017 10:10

Tunnelma ravintolassa on hieman olohuonemainen ja ihanan tunnelmallinen. Todella hyvä ruoka ja viinisuositukset osuivat kyllä nappiin! Ehdottomasti menemme toistekkin tähän paikkaan syömään ja kuuntelemaan musiikkia pubin puolelle.

1 arvostelu tähän mennessä 5
03.10.2016 16:43

Ruoka on aina hyvää. Pöytätoivomus oli otettu upeasti huomioon. Palvelu toimii, on nopeaa ja asiantuntevaa. Ravintolan sisustus on mukavan vanhanaikainen ja tunnelmallinen. Ei mitään suurempaa moittimista.

2 arvostelua tähän mennessä 5
22.02.2017 18:58

Kummisedässä viihtyisä miljöö ja mutkaton palvelu. Ruokalista oli kiinnostava ja annokset maistuivat. Taidamme tulla toistekin ja viivytään vaikka pidempään. Yksi hyvä syy lisää käydä vierailulla Kuopissa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.02.2017 12:47

Henkilökunta oli osaavaa ja ystävällistä, palvelu toimi. Ruoka-annoksissa oli hieman muutoksia, jotka eivät välttämättä olleet parempaan suuntaan.Pöytäliinojen poistaminen ihmetytti, ne kuuluvat ehdottomasti tuommoisen vanhan rakennuksen imagoon.

2 arvostelua tähän mennessä 5
02.08.2016 09:06

Ruoka ja palvelu olivat todella hyviä. Suosittelen. Söimme ulkoterassilla, mikä oli paikkana mukavan rauhallinen. Palvelu oli sujuvaa ja todella ystävällistä. Pääruokana söimme kuhaa, mitä voimme suositella.

1 arvostelu tähän mennessä 5
08.06.2016 15:43

Ystävällinen palvelu. Yhdellä asiakkaalla gluteeniton ruoka, leipää ei tuotu alkusalaatin oheen pyytämättä. Sitten kyllä lämmitettynä ja parissa minuutissa. Annokset muuten hyvää keskitasoa, daamit pitivät erityisesti suklaakakusta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.05.2016 10:38

Iloinen ja hyvä palvelu, asiakas otettiin hyvin huomioon. Tunnelmallinen ilmapiiri, rauhallinen miljöö. Loppuillasta live musiikki oli plussaa... Baarin puolella olikin paljon porukkaa.... Voisin käydä vaikka uudestaan

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.04.2016 08:28

Kiva tunnelma, ympäristö ei uusi ja pramea vaan konstailematon. Ruoka aina takuuvarmaa ja hyvin tehtyä. Tällä kertaa burgeri osoittautui niin suureksi että ranskikset jäi kokonaan syömättä.

2 arvostelua tähän mennessä 5
06.04.2016 12:31

Palvelu ystävällistä ja joustavaa. Tila oli sopiva tarkoitukseemme ja ruoka ja juomat erinomaista. Ruokalistalla on riittävät vaihtoehdot. Pöydän tilaaminen ja toiveen esittäminen sähköisesti, toimi okein helposti?

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.10.2016 12:14

Mukava henkilökunta ja tunnelma oli hyvä. Ruoka oli erittäin hyvää ja annos oli sopivan kokoinen. Oli ensimmäinen kerta, kun kävimme Kummisedässä ja tulemme kyllä uudestaankin.

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.10.2016 20:14

Ravintola on viihtyisä ja saa syödä omassa rauhassa mikäli haluaa. Lista on riittävän monipuolinen, ruoka hyvää ja kohtuuhintaista. Henkilökunta miellyttävää ja asiantuntevaa. Sijaintikin erinomainen. Suositellaan!

1 arvostelu tähän mennessä 5
03.05.2017 08:42

Hyvä asiantunteva palvelu ja hyvää ruokaa. Pienenä miinuksena, kala oli hieman ylikypsää ja raparperijälkiruoan parina ollut sitruunasorbetti ei ollut ihan paras makupari jo kirpakalla raparperipaistokselle.

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.05.2016 10:55

Hyvä kokemus ja hieno miljöö. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja asian tuntevaa. Naudan kylki oli hivenen jänteikästä / kalvoista, mutta siltikin erittäin maukasta. Suosittelen lämpimästi kavereille.

1 arvostelu tähän mennessä 5
11.11.2016 10:06

Ruoka ja palvelu olivat ensiluokkaisia. Varaus oli kunnossa, pöytä ok. Ainoa miinuspuoli oli se, että laskua sai pyydellä useita kertoja, vaikka asiakkaita siinä vaiheessa vähän.

1 arvostelu tähän mennessä 4
26.10.2016 10:35

Viihdyimme (kolme naista, joiden ystävyys on alkanut 30 vuotta sitten) hyvin vanhassa rakennuksessa olevassa tilassa, jossa oli mm. kaakeliuuni. Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja ruoka maistuvaa.

1 arvostelu tähän mennessä 4
22.03.2016 08:07

Viihtyisä, "hämyinen", ihana vanha paikka, hinta-laatusuhde hyvä. Tarjoilijat olivat ehkä vähän liian innokkaita. Ravintolan menu oli sopivan laajuinen. Kana-ateriani oli raaka sisältä, muutoin annos oli onnistunut.

1 arvostelu tähän mennessä 4
09.05.2016 09:56

Ruoka oli erinomaista ja palvelu ystävällistä, tosin he eivät pahoitelleet viivästynyttä ruokailua. Ruokaa täytyi odottaa 50 minuuttia, vaikka ravintola ei vaikuttanut kovin täydeltä. Odottelu pudotti pisteitä.

1 arvostelu tähän mennessä 3
15.11.2016 14:54

Ruoka kohtalaisen hyvää (härkä), mutta tarjoilija kiireisen ja osaamattoman oloinen. Edellisestö kerrasta jäi myös huonohko maku tarjoilijan vuoksi. Älkää kierrättäkö koko ajan uusia tarjoilijoita, menee koko paikasta kohta lopullisesti maku! Sorry!