Kummisetä

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.1/6
149 arvostelua
Kummisetä Kuopio image 1
Kummisetä Kuopio image 2
Kummisetä Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Kummisetä – Tietoja

Ravintola Kummisetä Kuopion keskustassa tarjoilee ruoka- ja juomanautintoja kulttuurinnälkäisille herkuttelijoille historiallisessa ympäristössä Minna Canthin kadulla. Ravintolan keittiö ammentaa niin perinteisistä suomalaisista kuin kansainvälisistä vaikutteista ja arvostaa erityisesti lähialueen pientuottajien laadukkaita raaka-aineita. Kummisedän ruokalista vaihtuu kunkin vuodenajan tarjoamien parhaiden raaka-aineiden mukaan tuoreuden ja aitojen makujen takaamiseksi. Palvelu ei koskaan petä, ja vanhan puutalon historia on edelleen läsnä ravintolan lämpimässä ilmapiirissä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 15:00
Saturday
15:00 - 02:00
Sunday
Suljettu
Monday
16:00 - 21:00
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 02:00

Osoite

Kummisetä
Minna Canthin katu 44
70100 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Lohta 38,8 °C (L,G)

broccolinia, keltuaista
12,00 €

Fritto misto kesän kasviksia (L)

nokkosemulsiota, juurespölyä
8,00 €

Crème Ninon (L,G)

paahdettuja kurpitsansiemeniä
9,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Kummisetä, Kuopio

Ruoka- ja seurusteluravintola Kummisetä loihtii upeita makuelämyksiä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Suomen luonnon makuja ja lähellä tuotettuja laadukkaita raaka-aineita hyödyntäen keittiö valmistaa mitä maistuvampia annoksia niin suomalaisilla kuin kansainvälisillä resepteillä. Vuodenaikojen vaihtelu, paikalliset kalat, sienet ja marjat näkyvät ruokalistalla raikkaina makuina, ja ruoissa maistuu tuoreus ja laatu. Kokeile esimerkiksi poroa, tuoreita kaloja, etanoita tai Kummisedän pihviä. Annokset on rakennettu huolella niin, että raaka-aineiden perusominaisuudet ja erilaiset vivahteet tulevat hyvin esiin. Ruokien kanssa yhteen sopivat juomat löytyvät helposti henkilökunnan avustuksella.

Kummisedän sijainti Kuopion vanhinta arkkitehtuuria edustavassa suojellussa puutalorakennuksessa Minna Canthin kadulla tuo ravintolan ilmapiiriin ainutlaatuista historian havinaa. Sisustuksessa on kunnioitettu vanhan rakennuksen puitteita, ja lopputuloksena on hillitty, mutta lämmintunnelmainen ruokaravintola. Ruokailun jälkeen ilta jatkuu mainiosti pubin puolella, jossa voit nauttia livemusiikista ja hyvästä seurasta. Kesällä idyllinen terassi tarjoaa nautiskelijoille mahdollisuuden ruokailuun aurinkoisissa kesätunnelmissa omenapuun alla. Sopivan rento, mutta taatusti ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta tekevät olostasi mukavan. Kummisedässä viihtyvät kaikenlaiset seurueet, ja paikan taianomaisessa tunnelmassa löydät aina helposti myös uutta juttuseuraa.

149 Kummisetä arvostelua

Loistava
5.1/6
149 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Marjut T.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Idyllinen paikka. Pöydät lähekkäin, onneksi löytyy myös kahden hengen pöytiä. Mukavaa kun oli isänpäivän kunniaksi auki. Ystävällinen palvelu, ruoka erinomaista. Ruokaijoiden määrään nähden annokset saapuivat yllättäen nopeasti.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Anja H.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen ja nopea palvelu, viehättävä miljöö ja tunnelma, erittäin hyvää ruokaa. Voin suositella lämpimästi muillekin ja tulen varmasti toistekin. Oivallinen paikka järjestää myös omia juhlia.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Linda L.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja loistava palvelu! Lapset otettiin ihanasti huomioon (meillä kaksi alle 4 vuotiasta lasta). Lapsille oma ruokalista (melko lyhyt). Hyvä tunnelma, rauhallista. Suosittelen lämpimästi!