Kummisetä Kuopio image 1
Kummisetä Kuopio image 2

Kummisetä

Loistava
5.1/6
133 arvostelua

Kummisetä – Tietoja

Ravintola Kummisetä Kuopion keskustassa tarjoilee ruoka- ja juomanautintoja kulttuurinnälkäisille herkuttelijoille historiallisessa ympäristössä Minna Canthin kadulla. Ravintolan keittiö ammentaa niin perinteisistä suomalaisista kuin kansainvälisistä vaikutteista ja arvostaa erityisesti lähialueen pientuottajien laadukkaita raaka-aineita. Kummisedän ruokalista vaihtuu kunkin vuodenajan tarjoamien parhaiden raaka-aineiden mukaan tuoreuden ja aitojen makujen takaamiseksi. Palvelu ei koskaan petä, ja vanhan puutalon historia on edelleen läsnä ravintolan lämpimässä ilmapiirissä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
tiistai
16:00 - 22:00
keskiviikko
16:00 - 22:00
torstai
16:00 - 22:00
perjantai
16:00 - 02:00
lauantai
15:00 - 02:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
16:00 - 21:00

Osoite

Kummisetä
Minna Canthin katu 44
70100 Kuopio
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Kummisetä, Kuopio

Ruoka- ja seurusteluravintola Kummisetä loihtii upeita makuelämyksiä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Suomen luonnon makuja ja lähellä tuotettuja laadukkaita raaka-aineita hyödyntäen keittiö valmistaa mitä maistuvampia annoksia niin suomalaisilla kuin kansainvälisillä resepteillä. Vuodenaikojen vaihtelu, paikalliset kalat, sienet ja marjat näkyvät ruokalistalla raikkaina makuina, ja ruoissa maistuu tuoreus ja laatu. Kokeile esimerkiksi poroa, tuoreita kaloja, etanoita tai Kummisedän pihviä. Annokset on rakennettu huolella niin, että raaka-aineiden perusominaisuudet ja erilaiset vivahteet tulevat hyvin esiin. Ruokien kanssa yhteen sopivat juomat löytyvät helposti henkilökunnan avustuksella.

Kummisedän sijainti Kuopion vanhinta arkkitehtuuria edustavassa suojellussa puutalorakennuksessa Minna Canthin kadulla tuo ravintolan ilmapiiriin ainutlaatuista historian havinaa. Sisustuksessa on kunnioitettu vanhan rakennuksen puitteita, ja lopputuloksena on hillitty, mutta lämmintunnelmainen ruokaravintola. Ruokailun jälkeen ilta jatkuu mainiosti pubin puolella, jossa voit nauttia livemusiikista ja hyvästä seurasta. Kesällä idyllinen terassi tarjoaa nautiskelijoille mahdollisuuden ruokailuun aurinkoisissa kesätunnelmissa omenapuun alla. Sopivan rento, mutta taatusti ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta tekevät olostasi mukavan. Kummisedässä viihtyvät kaikenlaiset seurueet, ja paikan taianomaisessa tunnelmassa löydät aina helposti myös uutta juttuseuraa.

133 Kummisetä arvostelua

Loistava
5.1/6
133 arvostelua
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Mariikka A.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka Pääsiäismenussa oli erinomainen. Lammas oki hyvin haudutettua. Ruoka tuli pöytään sopivassa tahdissa.Tunnelma ihanan rauhallinen ja palvelu oli ystävällistä. Enempää emme olisi osanneet toivoa. Kiitos teille elämyksestä!

"Erinomainen"6/6
Esko I.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu ja todella hyvä ruoka (Pääsiäismenu). Suosittelen lämpimästi. Tulemme varmaan käymään paikassa toiste vieraillessamme Kuopiossa. Myös tilat ravintolassa hyvät, mahdollistavat oman seurueen rauhallisen ruokailun.

"Erinomainen"6/6
Jaana R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, palvelu kerrassaan loistavaa ja ympäristö erittäin viihtyisä. Tarjoilija oli ammattinsa osaava ja ystävällinen. Kummisetä on tiedetty hyväksi ruokaravintolaksi jo ennestään, ja jälleen kerran se tuli todettua.

"Erinomainen"6/6
Olavi R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tunnelmallinen miljöö ja joustava sekä asiantunteva palvelu, keittiö osasi myös hommansa. Ruoan jälkeen oli mukava siirtyä pubin puolelle elävän musiikin pariin. Oivallinen ravintola ns.aikuisempaan makuun!

"Okei"3/6
Marjut R.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ravintolahan ovat aivan huippuja, kuten aina. Nyt minulle oli suuri pettymys ruokalista. Aina on voinut luottaa siihen, että listalta löytyy hyviä vaihtoehtoja. (Minun inhokkia ovat vuohenjuusto ja maksa). Nyt listalta ei löytynyt minulle alkuruuista kuin perinteiset etanat, jälkiruuista ei mitään ja suurin pettymys oli pääruuat. Ei yhtään kanavaihtoehtoa! Minä olen kanaruokien ystävä, joten hanhi ei minuun iske. Huonoksi onneksi olen myös tänään tulossa naisporukan kanssa syömään Kummisetään ja tämä harmittaa minua suuresti, koska sama ongelma on tänä iltana: lähden nälkäisenä ravintolasta pois. Minusta Kummisetä on aina ollut minun ykkösvaihtoehto Kuopiossa eikä ole haitannut, vaikka olen joskus käynyt pari kertaa viikossa syömässä. Aina on löytynyt hyviä vaihtoehtoja. Nyt löytyy vaihtoehtoja liharuuille, mutta minä en niin niistä välitä. Eli tämän illan ruokailun jälkeen joudun varmaan odottamaan, että ruokalista tulee Kummisedässä muuttumaan. Harmillista.

"Erinomainen"6/6
Marita M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kummisetä ei petä koskaan! Mahtava ilmapiiri, loistava ruoka ja todella hyvä palvelu! Alkuruoat rapukeitto ja tattirisotto olivat ihan nappisuoritus. Kummisedän etanapannu ja rautainen maksa ovat legendoja. Myös Kallaveden kuha-annos vei kielen mennessään. Pihvit olivat juuri sellaisia kuin pitikin. Voin lämpimästi suositella!

"Erinomainen"6/6
Jennika P.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää. Söimme alkuun talonleipää ja pääruuaksi häränsisäfilettä. Asiakaspalvelu oli loistavaa, tarjoilijat olivat hyvin miellyttäviä. Miljöö oli viihtyisä. Tulemme varmasti uudestaankin syömään Kummisetään.

"Erinomainen"6/6
Marjut K.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola on viihtyisä ja tunnelmallinen. Meidän pöytä seureutta palvellut tarjoilija Emilia oli ystävällinen ja huolehti meistä koko illan ajan todella hyvin. Ruuat tulivat pöytään sopivaan aikaan eikä tarvinnut odotella. Listalta löytyi jokaiselle hyvää ruokaa ja ihania makuelämyksiä. Listalta löytyi myös oikein hyvää viiniä niin alku kuin pääruuallekkin. Kiitos!

"Upea"5/6
Jarmo K.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erinomaista! Atmos ravintolassa hyvä, viihdyin ja ruoka oli todella maukasta! Tulevana viikonloppuna tarkoitus mennä viettämään iltaa Kummisetään kavereiden kanssa. Tarjolla reipasta meininkiä ja elävää musiikkia.

"Upea"5/6
Hannu P.kolme kuukautta sitten · 3 arvostelua

Takuuvarma valinta. Ruoka ja palvelu hyvää, kuten aina. Kummisetän rento meininki vie helposti mukanaan ruokailun jälkeen vielä baarin puolelle virvokeita nauttimaan ja vanhoja tuttuja tapaamaan.

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (tiistai)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: