Arvostelut: Kummisetä

Loistava
5.1/6
160 arvostelua
Kummisetä Kuopio image 1
Kummisetä Kuopio image 2
Kummisetä Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

160 Kummisetä arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kummisetä annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
160 arvostelua
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Henri M.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Tilatut annokset alkupaloista jälkiruokiin aivan loistavat kuten normaalistikin kummisedässä. Erityisen onnistunut häränpihvi kruunasi illan. Ruoka ja palvelun laatu Kuopion parhaimpia ja ehdoton ykkössuosikkipaikka. Suosittelen kaikille

"Erinomainen"
6/6
Kaija K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja erittäin ystävällinen palvelu! Joulukoristelut ei olleet entisellään, vähän niukanpuoleista. Kaikki toimi hyvin kuitenkin, vaikka oli melko paljon ruokailijoita. Olimme 4 hengen seurueella erittäin tyytyväisiä.

"Erinomainen"
6/6
Liisa K.kuukausi sitten · 5 arvostelua

Erinomainen ruoka ja palvelu! Vaikka asiakkaita oli paljon, homma hoitui henkilökunnalta kiitettävästi. Tänne tulemme aivan varmasti uudelleen herkuttelemaan ja nauttimaan ravintolan hyvästä palvelusta ja tunnelmasta. Kiitos, jatkakaa samaan lupsakkaan tapaan.

"Erinomainen"
6/6
Laura H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Aivan täydellisen maukkaat annokset, ystävällinen palvelu ja asiantuntevat juomasuositukset. Ravintola sopii hyvin illanviettoon pidemmän kaavan mukaan kaikenkokoisille seurueille. Tullaan taatusti uudemman kerran Kuopion vierailulla käymään.

"Okei"
3/6
Marjut R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ravintolahan ovat aivan huippuja, kuten aina. Nyt minulle oli suuri pettymys ruokalista. Aina on voinut luottaa siihen, että listalta löytyy hyviä vaihtoehtoja. (Minun inhokkia ovat vuohenjuusto ja maksa). Nyt listalta ei löytynyt minulle alkuruuista kuin perinteiset etanat, jälkiruuista ei mitään ja suurin pettymys oli pääruuat. Ei yhtään kanavaihtoehtoa! Minä olen kanaruokien ystävä, joten hanhi ei minuun iske. Huonoksi onneksi olen myös tänään tulossa naisporukan kanssa syömään Kummisetään ja tämä harmittaa minua suuresti, koska sama ongelma on tänä iltana: lähden nälkäisenä ravintolasta pois. Minusta Kummisetä on aina ollut minun ykkösvaihtoehto Kuopiossa eikä ole haitannut, vaikka olen joskus käynyt pari kertaa viikossa syömässä. Aina on löytynyt hyviä vaihtoehtoja. Nyt löytyy vaihtoehtoja liharuuille, mutta minä en niin niistä välitä. Eli tämän illan ruokailun jälkeen joudun varmaan odottamaan, että ruokalista tulee Kummisedässä muuttumaan. Harmillista.

"Erinomainen"
6/6
Marita M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kummisetä ei petä koskaan! Mahtava ilmapiiri, loistava ruoka ja todella hyvä palvelu! Alkuruoat rapukeitto ja tattirisotto olivat ihan nappisuoritus. Kummisedän etanapannu ja rautainen maksa ovat legendoja. Myös Kallaveden kuha-annos vei kielen mennessään. Pihvit olivat juuri sellaisia kuin pitikin. Voin lämpimästi suositella!

"Erinomainen"
6/6
Jaana R.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, palvelu kerrassaan loistavaa ja ympäristö erittäin viihtyisä. Tarjoilija oli ammattinsa osaava ja ystävällinen. Kummisetä on tiedetty hyväksi ruokaravintolaksi jo ennestään, ja jälleen kerran se tuli todettua.

"Hyvä"
4/6
Helena I.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, mutta meluisuus häiritsi. Joku isompi seurue samanaikaisesti ja ohjelmaa oli. Taustamusiikista voisi myös luopua. Tämö oli koko seurueemme mileipide. Seurueemme lapsi otettiin hienosti huomioon. Aiemmin Kummisetä on ollut ihan nappi valinta ja on edelleen, koska ruokahan on pääasia.

"Erinomainen"
6/6
Jennika P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli erittäin hyvää. Söimme alkuun talonleipää ja pääruuaksi häränsisäfilettä. Asiakaspalvelu oli loistavaa, tarjoilijat olivat hyvin miellyttäviä. Miljöö oli viihtyisä. Tulemme varmasti uudestaankin syömään Kummisetään.

"Erinomainen"
6/6
Marjut K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on viihtyisä ja tunnelmallinen. Meidän pöytä seureutta palvellut tarjoilija Emilia oli ystävällinen ja huolehti meistä koko illan ajan todella hyvin. Ruuat tulivat pöytään sopivaan aikaan eikä tarvinnut odotella. Listalta löytyi jokaiselle hyvää ruokaa ja ihania makuelämyksiä. Listalta löytyi myös oikein hyvää viiniä niin alku kuin pääruuallekkin. Kiitos!