Arvostelut: Kummisetä

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.1/6
149 arvostelua
Kummisetä Kuopio image 1
Kummisetä Kuopio image 2
Kummisetä Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

149 Kummisetä arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kummisetä annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
149 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Loistava
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Marjut T.seitsemän tuntia sitten · 1 arvostelu

Idyllinen paikka. Pöydät lähekkäin, onneksi löytyy myös kahden hengen pöytiä. Mukavaa kun oli isänpäivän kunniaksi auki. Ystävällinen palvelu, ruoka erinomaista. Ruokaijoiden määrään nähden annokset saapuivat yllättäen nopeasti.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Anja H.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen ja nopea palvelu, viehättävä miljöö ja tunnelma, erittäin hyvää ruokaa. Voin suositella lämpimästi muillekin ja tulen varmasti toistekin. Oivallinen paikka järjestää myös omia juhlia.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Linda L.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja loistava palvelu! Lapset otettiin ihanasti huomioon (meillä kaksi alle 4 vuotiasta lasta). Lapsille oma ruokalista (melko lyhyt). Hyvä tunnelma, rauhallista. Suosittelen lämpimästi!

"Erinomainen"
6/6
Päivi K.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Kummisedässä oli erittäin hyvä ruoka, ystävällinen ja iloinen henkilökunta sekä mukava tunnelma. Kaavisruoka-annos oli yksi parhaita viime aikoina ravintoloissa syömiäni annoksia. Oli todella positiivinen kokemus.

"Okei"
3/6
Marjut R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ravintolahan ovat aivan huippuja, kuten aina. Nyt minulle oli suuri pettymys ruokalista. Aina on voinut luottaa siihen, että listalta löytyy hyviä vaihtoehtoja. (Minun inhokkia ovat vuohenjuusto ja maksa). Nyt listalta ei löytynyt minulle alkuruuista kuin perinteiset etanat, jälkiruuista ei mitään ja suurin pettymys oli pääruuat. Ei yhtään kanavaihtoehtoa! Minä olen kanaruokien ystävä, joten hanhi ei minuun iske. Huonoksi onneksi olen myös tänään tulossa naisporukan kanssa syömään Kummisetään ja tämä harmittaa minua suuresti, koska sama ongelma on tänä iltana: lähden nälkäisenä ravintolasta pois. Minusta Kummisetä on aina ollut minun ykkösvaihtoehto Kuopiossa eikä ole haitannut, vaikka olen joskus käynyt pari kertaa viikossa syömässä. Aina on löytynyt hyviä vaihtoehtoja. Nyt löytyy vaihtoehtoja liharuuille, mutta minä en niin niistä välitä. Eli tämän illan ruokailun jälkeen joudun varmaan odottamaan, että ruokalista tulee Kummisedässä muuttumaan. Harmillista.

"Erinomainen"
6/6
Marita M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kummisetä ei petä koskaan! Mahtava ilmapiiri, loistava ruoka ja todella hyvä palvelu! Alkuruoat rapukeitto ja tattirisotto olivat ihan nappisuoritus. Kummisedän etanapannu ja rautainen maksa ovat legendoja. Myös Kallaveden kuha-annos vei kielen mennessään. Pihvit olivat juuri sellaisia kuin pitikin. Voin lämpimästi suositella!

"Erinomainen"
6/6
Jaana R.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, palvelu kerrassaan loistavaa ja ympäristö erittäin viihtyisä. Tarjoilija oli ammattinsa osaava ja ystävällinen. Kummisetä on tiedetty hyväksi ruokaravintolaksi jo ennestään, ja jälleen kerran se tuli todettua.

"Hyvä"
4/6
Helena I.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, mutta meluisuus häiritsi. Joku isompi seurue samanaikaisesti ja ohjelmaa oli. Taustamusiikista voisi myös luopua. Tämö oli koko seurueemme mileipide. Seurueemme lapsi otettiin hienosti huomioon. Aiemmin Kummisetä on ollut ihan nappi valinta ja on edelleen, koska ruokahan on pääasia.

"Erinomainen"
6/6
Jennika P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää. Söimme alkuun talonleipää ja pääruuaksi häränsisäfilettä. Asiakaspalvelu oli loistavaa, tarjoilijat olivat hyvin miellyttäviä. Miljöö oli viihtyisä. Tulemme varmasti uudestaankin syömään Kummisetään.

"Erinomainen"
6/6
Marjut K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on viihtyisä ja tunnelmallinen. Meidän pöytä seureutta palvellut tarjoilija Emilia oli ystävällinen ja huolehti meistä koko illan ajan todella hyvin. Ruuat tulivat pöytään sopivaan aikaan eikä tarvinnut odotella. Listalta löytyi jokaiselle hyvää ruokaa ja ihania makuelämyksiä. Listalta löytyi myös oikein hyvää viiniä niin alku kuin pääruuallekkin. Kiitos!