Arvostelut: Kummisetä

Loistava
5.2/6
171 arvostelua
Kummisetä Kuopio image 1
Kummisetä Kuopio image 2
Kummisetä Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

171 Kummisetä arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kummisetä annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
171 arvostelua
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Eero K.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Oikein hyvää ruokaa, niinkuin aina ennenkin. Palvelu myös erinomaista. Tulemme varmasti uudestaan.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Eeva J.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Mukava miljöö (remontista huolimatta). Aivan mahtava ruoka.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Saija H.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista ja palvelu ystävällisiä ja hyvää. Hyvä kokemus. Tulemme toistekin! 😊

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sampo K.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Simply the best restaurant in Kuopio. Quality of the food is excellent.

"Okei"
3/6
Marjut R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ravintolahan ovat aivan huippuja, kuten aina. Nyt minulle oli suuri pettymys ruokalista. Aina on voinut luottaa siihen, että listalta löytyy hyviä vaihtoehtoja. (Minun inhokkia ovat vuohenjuusto ja maksa). Nyt listalta ei löytynyt minulle alkuruuista kuin perinteiset etanat, jälkiruuista ei mitään ja suurin pettymys oli pääruuat. Ei yhtään kanavaihtoehtoa! Minä olen kanaruokien ystävä, joten hanhi ei minuun iske. Huonoksi onneksi olen myös tänään tulossa naisporukan kanssa syömään Kummisetään ja tämä harmittaa minua suuresti, koska sama ongelma on tänä iltana: lähden nälkäisenä ravintolasta pois. Minusta Kummisetä on aina ollut minun ykkösvaihtoehto Kuopiossa eikä ole haitannut, vaikka olen joskus käynyt pari kertaa viikossa syömässä. Aina on löytynyt hyviä vaihtoehtoja. Nyt löytyy vaihtoehtoja liharuuille, mutta minä en niin niistä välitä. Eli tämän illan ruokailun jälkeen joudun varmaan odottamaan, että ruokalista tulee Kummisedässä muuttumaan. Harmillista.

"Erinomainen"
6/6
Anssi U.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kummisetä on Kuopion tunnelmallisin Ravintola erittäin laadukkaat ruuat ja palvelualtis henkilökunta. Tänne voit tulla kahden romanttiselle illalliselle tai isommallakin porukalla viihtymään. Pöytä kannattaa varata etukäteen. Jos miinuksia pitää hakemalla hakea, ainut miinus mielestäni on myöhäinen aukeamis aika, olisi kiva käydä syömässä ja viihtymässä myös viikonloppuna soppailun lomassa.

"Erinomainen"
6/6
Marita M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kummisetä ei petä koskaan! Mahtava ilmapiiri, loistava ruoka ja todella hyvä palvelu! Alkuruoat rapukeitto ja tattirisotto olivat ihan nappisuoritus. Kummisedän etanapannu ja rautainen maksa ovat legendoja. Myös Kallaveden kuha-annos vei kielen mennessään. Pihvit olivat juuri sellaisia kuin pitikin. Voin lämpimästi suositella!

"Erinomainen"
6/6
Jaana R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, palvelu kerrassaan loistavaa ja ympäristö erittäin viihtyisä. Tarjoilija oli ammattinsa osaava ja ystävällinen. Kummisetä on tiedetty hyväksi ruokaravintolaksi jo ennestään, ja jälleen kerran se tuli todettua.

"Hyvä"
4/6
Helena I.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, mutta meluisuus häiritsi. Joku isompi seurue samanaikaisesti ja ohjelmaa oli. Taustamusiikista voisi myös luopua. Tämö oli koko seurueemme mileipide. Seurueemme lapsi otettiin hienosti huomioon. Aiemmin Kummisetä on ollut ihan nappi valinta ja on edelleen, koska ruokahan on pääasia.

"Erinomainen"
6/6
Jennika P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli erittäin hyvää. Söimme alkuun talonleipää ja pääruuaksi häränsisäfilettä. Asiakaspalvelu oli loistavaa, tarjoilijat olivat hyvin miellyttäviä. Miljöö oli viihtyisä. Tulemme varmasti uudestaankin syömään Kummisetään.