Arvostelut: Krog Roba

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.7/6
486 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

486 Krog Roba arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Krog Roba annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
486 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Miellyttävä
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Susanna T.neljä kuukautta sitten · 13 arvostelua

Brunssi oli todella miellyttävä kokemus, mieleen jäivät erityisesti karjalanpiirakat sekä jälkiruoka puolelta karkkibuffa! Palvelu oli kaikin puolin iloista ja ystävällistä.

"Erinomainen"
6/6
Risto H.vuosi sitten · 12 arvostelua

Ehkäpä elämäni paras maalaissalaatti. Myös mäti-alkuruoka toimi hienosti ruokahalun herättäjänä. Seuralaisen lohi oli myös hyvä valinta.Palvelu sopivan tyylikästä, Kello 13 on mahdollisuus lounastaa ja keskustella ilasn suurempaa hälyä

"Erinomainen"
6/6
Yrjö H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin kohtelias ja hyvä palvelu. Ruoka oli erinomaista. Meitä oli kolme ja kaikki samaa mieltä. Tulemme varmasti toistekkin. Ravintolan sijaintikin oikein hyvä, sinne oli helppo saapua julkisillakin.

"Erinomainen"
6/6
Risto H.kaksi vuotta sitten · 12 arvostelua

Lounaalla yhteistyökumppanin kanssa. Kerroimme tarjoilijalle, että kumppanilla on kiireinen aikataulu. Oli jälleen mukava huomata, että he elivät mukana aikataulussamme, mutta ei kuitenkaan syntynyt tunnetta valtavasta kiireestä. Lounas on hyvä ja toive ikkunapaikasta toteutui.

"Upea"
5/6
Outi M.vuosi sitten · 21 arvostelua

Krog Roban pyöreä pöytä on loistava 6-8 hengelle, kun haluaa että kaikki voivat keskustella keskenään! Alkuruoat olivat ihania, siikaa ja kurkkukeittoa. Samoin pääruokakalat, sekä lohi että turska. Jälkiruuat eivät olleet minun mieleeni, mutta vierailleni ne maistuivat. Tarjoilu pelasi hyvin. Oikeastaan ainoa miinuspiste tuli siitä, että syyskuun 16. päivä ei enää toivoisi menun tarjoavan kesävihanneksia, raparperia, korvasieniä eikä parsaa... Mitä ihmettä!? Missä olivat sienet ja omena? Sama kesäisyys oli unohtunut myös drinkkibaarin puolelle. Harmi, jos Krog Roban keittiö jo nyt on jämähtänyt paikoilleen, sillä kilpailua kadulla riittää.

"Huono"
2/6
Henrika N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oli pettymys edelliseen vierailuun syyskuu 2015 verrattuna. hampurilaisen ranskalaiset ylisuolattuja, jälkiruoka mautonta. Tarjoiliat eivät valitettavasti ylittäneet itseänsä mitenkään. Istuimme pitkät tovit lasit tyhjinä, saimme hakea heitä pöytään jotta ottaisivat tilauksen vastaan. Ravintola lähes tyhjä eli kiireellä sitä ei voi selittää. Tilasin kahvin kanssa drinkkiä mitä tarjoilia ilmoitti että heillä ei ole/eivät tee kyseistä drinkkiä. Ehdotimme josko he voisivat tilata sen ravintolan toisesta baarista mutta tarjoilia vastasi valittavaan sävyyn että ei onnistu, siellä omat asiakkaat ja kiire, kestäisi varmaan yli tunnin ennenkuin saisit juoman.OLin siinä vaiheessa tilaamassa vaihtoehtoista juomaa mutta tarjoilia jo kiisi tiehensä.?? Ei todellakaan mitään hyvää asennetta/palvelua. Valitattavasti. Viehättävä miljöö mutta palvelu tökkii ja ruoan taso laskenut. Eilisen illan kokemuksella en mielelläni suosittelisi Krog Robaa. Toivottavasti palvelu/laatu kokeaa parannuksen pikaisesti!

"Erinomainen"
6/6
Outi M.vuosi sitten · 21 arvostelua

Erinomainen lounas Krog Robassa (jälleen)! Seuralainen söi talon burgerin ylistyslaulun - ja oluen - kera. Hyvää siis oli! Oma lounaskalani oli täydellisesti kypsennettyä turskaa kera ruskitetussa voissa pyörineiden herneiden ja hernepyreen: kerrassaan herkullista. Odotan seuraavaa vierailua ravintolaan vesi kielellä.

"Erinomainen"
6/6
Marko V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Krog Roba on tyylikkään rakennuksen ja designin ravintola, ja palvelu toimi alusta loppuun kiitettävästi. Lounaan pääruoka (nieriä) ja jälkiruoka (mustikkapannacotta) oli maittava. Suosittelen tutustumaan Krog Robaan.

"Hyvä"
4/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Krog Roban ruoka on erinomaista ja Hesarin Nyt-liitteestä on osattu ottaa oppia tai sitte se oli väärässä ruoan laadun suhteen. Sen sijaan pöydät ovat liian lähekkäin ja naapuripöydön juorut kuuluvat aivan liian selvästi, mitä osaltaan auttanee kivilattian ja paljaiden seinien aiheuttama kova kaiki. Matto lattialle ja tauluja seiniin, niin melutasokin laskee! Palvelu on kohteliasta mutta edelleen hiukan haparoivaa.

"Erinomainen"
6/6
Annel J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Nautittiin ensimmäinen illallinen Krog Robassa. Palvelu oli erinomainen ja ruoka viineineen aivan mahtavaa. Oli kivaa viettää syntymäpäivää mieheni, poikani ja hänen tyttären kanssa sekä tyttäremme lasten kanssa. Muut perheenjäsenet olivat valitettavasti estyneitä. Tulemme ehdottomasti uudelleen😄!